#FASHIONwithsuus

LOAFER LOVE

Een nieuwe outfit post met onder andere roze loafer tjes:)

Morning guys!

Hoe is jullie dag so far? Ik ben net terug van een heerlijke morning run en duik net achter mijn laptop voor een iets wat minder actieve activiteit, namelijk het schrijven van een nieuwe outfit post.

Long time ago o.O’ I knowwww… Daarom vandaag een hele vrolijke come back met onder andere roze loafertjes! 

Zo ik zit er klaar voor (met een dekentje over mijn benen in augustus) We kunnen natuurlijk niet 24/7 actief bezig zijn en doen alsof de Nederlandse zomers zo fantastisch zijn. Dus ja het is Augustus, en ja ik kom met een redelijk warm geklede outfit post. Uiteraard zou je deze outfit niet kunnen dragen in de winter of herfst #veelstekoud. Maar het is ook zeker geen ultieme summer look. Daarbij denk ik meer aan shorts, hemdjes met spaghettibandjes of korte jurkjes. Ja jurkjes ja, want ook als ‘fitgirl’ loop je echt niet de hele dag in je sportkleding. We sporty woman are woman too you know (for the ones that were still in doubt, yes we are!) En om dat vrouwelijke nog net even ietsje meer te ‘highlighten’ bestelde ik een paar weekjes terug roze schoentjes. Roze! Can you believe it? Mijn omgeving, voornamelijk de mensen die mij van vroeger kennen moesten even wennen. Als kind haatte ik de kleur roze! Als een kledingstuk de kleur roze had dan was het per definitie afgeschreven.

Tegenwoordig kan ik prima dealen met de kleur. Sterker nog, I just love it! Toen ik deze roze sandalen in de Sacha zag moest ik ze hebben! Of naja sandalen, dat zou mijn oma misschien zeggen. Het zijn natuurlijk loafers en ze passen helemaal in de loafer trend van tegenwoordig. Ik combineerde ze met een geruite high waisted broek en een gebroken witte kol waar ik een speelse knoop in legde.  I mean, we moeten op zijn minst een beetje doen alsof het zomer is toch? #livinginhollandweatherproblems

Daarbij draag ik een bruine handtas van Parfois en een nieuwe zonnebril. Wat vinden jullie? yay or nay? Mocht je de tas tof vinden, of andere items bij Parfois. Je krijgt 20% korting in alle Nederlandse Parfois winkels als je daar mijn naam over de toonbank schreeuwt. Ik bedoel, als je bij de kassa even netjes verteld dat je komt via mijn blog.

Happpy day!

Kiss,
Suzanne

Where to buy:

Schoenen: Sacha / Tas: Parfois / Zonnebril: Polette / Top + broek : Topshop / Bovenste Ketting: Mimoneda / Onderste ketting: die heb ik zelfgemaakt sorry /

Volg me ook op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
FLASHBACK FRIDAY (18 augustus t/m 24 augustus)

Goedemorgen!  Friyaaaaay, almost weekend:D Maar eerst nog even terugblikken op de afgelopen week, waarin de zon zich ein-de-lijk weer eens...

Sluiten