#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (1 SEPTEMBER T/M 7 SEPTEMBER)

Een plons in de Amstel, de lekkerste milkshake ooit, het begin van Game of Thrones, heerlijke work-outs én een aantal toffe events!  Dit en meer in deze nieuwe Flashback Friday!  

 

Vrijdag 1 september:

-7:00 uur: Wakker!
– Pre work-out snack: Banaan!
– Work-out: 60 minuten baantjes zwemmen 🙂
– Om 9 uur ben ik weer thuis en maak ik me gauw klaar voor mijn eerste afspraak van vandaag!
– Ontbijt: bak kwark met cruesli
– Om 10 uur zit ik in de trein richting Hilversum voor een hele leuke afspraak waar ik jullie later meer over mag vertellen!
– Lunch: Rond 13en ben ik weer thuis en ga ik even lunchen met een krentenbol met kaas en 2 snee brood met ossenworst.
– Na de lunch ga ik thuis aan het werk !
– Dit weekend stond er eigenlijk een bruiloft op de planning, maar dat liep allemaal net even anders dan gepland waardoor ik spontaan een vrije middag en avond had.
– Snack: Bakje chips
– Diner: Zelfgemaakte pasta carbonara #yummie
– Na het eten plof ik op de bank voor een avondje Netflix. Tjarko is nog wel naar de bruiloft gegaan dus ik maak er een vrouwen avondje van. Nagels lakken, chocoladekoekjes en de slechtste chickflick ooit<3
– 23:00 uur: Welterusten!

 

Zaterdag 2 september:

– 8:00 uur: Opstaan!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en een beetje hagelslag
– Work-out: Vandaag besluit ik een korte ronde te gaan rennen, om 10 uur heb ik namelijk met mezelf afgesproken om in de stad te zijn voordat het druk wordt met dagjes/weekendmensen en toeristen.
Dus ik ren 6,55 km met een average pace van 4’26” . Prima dacht ik zo:)
– Douchen, omkleden en richting de Kalverstraat. Ik had nog een shoptegoed dat ik wilde opmaken voor de deadline zou verstrijken. En shoppen moet je eigenlijk gewoon niet doen in het weekend. Die drukte is om te janken. Maar gelukkig ben ik de bizarre drukte nog net voor en zit ik om 11:30 uur alweer op de fiets terug naar huis:)
– Lunch: 4 snee brood (2 met kaas, 2 met ossenworst)
– Na de lunch ga ik het huis opruimen en stofzuigen
– Om 16 uur komt Tjarko thuis en kletsen we gezellig op de bank even bij met een kopje thee
– Snack: Appel
– We hebben allebei niet echt zin om nog naar buiten te gaan en boodschappen te halen dus we besluiten Sushi te bestellen!
– Diner: Sushi for 2…of eigenlijk for 3. Bij Sushi restaurants schatten ze vaak op basis van de hoeveelheid die je besteld met hoeveel mensen je eet. Je krijgt op basis daarvan een bepaalde hoeveelheid wasabi, stokjes en sojasaus. Wij kregen 3 paar stokjes en een enorme hoeveelheid wasabi en sojasaus. hahah vreetzakjes als we zijn ging alles uiteraard op:D
– Na het eten kletsen we eigenlijk de hele avond ipv dat we tv kijken…En opeens is het 22 uur en gaan we slapen want we zijn beide best moe van de afgelopen week.

Zondag 3 september:

-11:00 uur: Uitgeslapen tot 11…Schandalig hé, hahah I know. Maar soms mag je tot zo laat in je bed liggen(a)
Ontbijt: Magere kwark met muesli
Work-out: Vandaag maar even niet, het is al 11 uur en anders is de halve dag voorbij. Maar om toch lekker iets actiefs te doen besluiten we te gaan wandelen. Uiteindelijk lopen we meer dan 10km dus is het alsnog een soort work-out, maar dat telt niet helemaal.
– We wandelen allereerst richting de Hermitage waar de ALS Cityswim plaatsvindt. Holy Moly wat is het druk! De marebrug krioelt van de mensen! We proppen onszelf er niet tussen en kijken vanaf de grote weg naar het water. Ik zie nog een aantal bekende kennissen/vrienden die meezwemmen dus dat is supergoed! Het was ook heerlijk weer! Een perfecte dag voor zo’n evenement! Heel leuk!
– Na ongeveer een kwartier gekeken te hebben wandelen we door richting Amsterdam Centraal.
– Lunch: We stoppen onderweg nog even bij Amstelhoeck. Een restaurantje naast het nationaal ballet. Ik bestel een broodje hete kip en een glas thee! Yumyum!
– Na de lunch wandelen we verder in Noordelijke richting en maken nog een pitstip bij de Episode (2e hands kleding winkel).
– Rond een uurtje of 17 besluiten we langzaam terug te gaan wandelen richting de Pijp.
– Snack: De lekkerste en meest vette milkshake ooit! We stoppen bij Bulls&Dogs voor een chille pauze met een milshake! Freaking heavy. Dit is denk ik de 4e keer dat ik bij dit restaurantje een milkshake bestel en keer op keer verbazen ze me! Ik ging deze keer voor de Pistache en ook deze was echt heaven! Met pinda’s en nutella! Love it!
– Na een kleine milkshakestop wandelen we door naar de supermarkt om boodschappen te halen voor het avondeten en vervolgens naar huis
Diner: Ik maak een uiensoep met tortellini en daarbij eten we gezellig wat stokbrood met brie
– Na het eten besluiten we een nieuwe serie te starten: Game of Thrones…Waarschijnlijk hebben de meeste deze al gezien. Ik weet dat wij echt tien duizend jaar achter lopen met deze serie hahah. Maar we wilden toch een poging wagen. Het schijnt dat er 7 seizoenen zijn, dus we zijn nog wel even zoet…
– 22:00 uur: Truste<3

Maandag 4 september:

-8:00 uur: Ow ow, uitgeslapen op maandag
– Pre work-out snack: Appel
Work-out: Samen met Tjarko een uurtje sporten! Gezellig:) We doen eerst een half uur circuitje en daarna een half uur armen/schouders.
– Om 10:30 uur zijn we weer thuis en gaat Tjarko zich klaarmaken voor werk, en ik eigenlijk ook haha.
– Ontbijt: Krentenbol met kaas
– Werken!
– Lunch: 3 snee brood ( 1 met ossenworst, 1 met smeerkaas, 1 met nutella)
– Werken!
– Om 15 uur komt er een vriendinnetje langs om sportkleding op te halen die ze had gespot op mijn United Wardrobe profiel.
– Daarna ga ik weer aan het werk!
– Snack: Vanilla Sky juice ! Yummie!
– Werken tot 20
Diner: Restjes van gister ! Soep met brood dus!
– Tv kijken ! Guilty pleasure tijd, gtst begint weer haha!
– 22:00 uur: Truste!

Dinsdag 5 september:

-7:00 uur: De wekker! Ik heb geen oog dicht gedaan vannacht. Tjarko is ziek geworden en was onwijs aan het snotteren, hoesten en woelen in bed. Dus een beetje loom stap ik uit bed.
– Ontbijt: 3 snee brood (2 met kokosbrood, 1 met chocopasta)
– Work-out event: Vandaag ga ik met een groepje van ongeveer 8 personen in de Amstel zwemmen! Het event is georganiseerd door Rude Health waar we na afloop ook een heerlijk ontbijtje van krijgen! De route die we gaan zwemmen is ongeveer van mijn oude huis naar de plek waar we nu wonen, dus dat is wel heel grappig om die weg eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Als open water zwemster was het voor mij toch aardig lang geleden dat ik daadwerkelijk een open water tochtje zwom. En guess what? Ik vond het superleuk! Het was helemaal niet koud, vies of naar. Alleen maar lol!
– After work-out breakfast: Als we aan komen zwemmen bij de roeivereniging Berlage brug krijgen we eerst golden milk! Yummie, lekker warm en ik houd van de kokossmaak! Daarna gaan we ons even warm douchen en schuiven aan de Rude Health tafel aan waar we een heerlijke acai bowl geserveerd krijgen met banaan, rude health granola en kokos!
– rond een uurtje of 12 loop ik weer naar huis
– Eenmaal thuis pak ik mijn tas uit en ga ik aan het werk
– Lunch: 4 pannenkoeken (2 met kaas, 1 met chocopasta, 1 met stroop)
– Na de lunch ga ik weer aan het werk tot 15 uur.
– Dan is het tijd voor de lancering van Faja’s nieuwe sportcollectie: de MKBM sportcollectie! Het event wordt gehouden op het kleine dakterras van de Bijenkorf. Super gezellig om daar ook weer een hele hoop bekende gezichten te zien:)
– 18:00 uur: Time to go home! Op de terugweg haal ik boodschappen en neem gelijk wat producten mee van Rude Health. De glutenvrije amandelmelk had ik altijd al wel in mijn koelkast staan, maar vanochtend raakte ik ook enthousiast over de granola en cashewmelk dus die heb ik gelijk maar even ingeslagen aangezien er nu 20% korting was met de Allerhande.
– Diner: Rijst met bruine bonen, gehakt, tomatensaus en ui
– Na het eten gaan Tjarko en ik de tweede aflevering van Game of Thrones kijken
– Snack: Bounty ijsje (kokos again!)
– 22:30 uur: Slapen!

Woensdag 6 september:

– 8:15 uur: Oops vergeten de wekker te zetten
– Ontbijt: Overnight oats met rozijnen en een snee brood met kokosbrood
– Work-out: 60 minuten zwemmen
– Boodschappen halen en naar huis
– Aan het werk
– Lunch: 3 snee brood met aardbeien + honing
– Na de lunch ga ik weer aan het werk tot een uur of 18
– Diner: Spaghetti met gehaktballen, rucola sla, kaas en tomatensaus
– Na het eten op de bank tv kijken!
Snack: Bounty ijsje
– 22:00 uur: Truste!

Donderdag 7 september:

-7:00 uur: Wekker
– Work-out: 6,5 km rennen! Heerlijk!
– Ontbijt: 2 pannenkoeken met Nutella
– Om 10:30 uur heb ik afgesproken met Sonja om foto’s te maken in Amsterdam West
– Lunch: 4 snee brood (1 met pasta, 1 met aardbeien, 2 met appelstroop)
– Na de lunch duik ik nog even achter mijn laptop totdat het tijd is om me klaar te maken voor een event.
– Blokker event @Casa!
– Diner: Allerlei hapjes worden rondgebracht. Spareribs, kipstokjes, vis, salades, rode biet compote, mini hamburgers, frietjes etc.
– Rond 20:30 uur ben ik weer thuis, uiteraard precies op tijd voor aflevering 1 van Expeditie Robinson! Woehoe!
– 22:30 uur: Slaaplekker!

 

Excuses voor de iets wat korte Flashback Friday post en de vertraging. Er waren wat problemen met mijn website. Ik hoop desondanks dat jullie het weer leuk vonden om te lezen en hoop jullie snel weer terug te zien!

Een gezellig weekend<3

 

Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Brigitte Brummel
  september 8, 2017 at 19:09

  Bést oké deze ietwat kortere versie dan gebruikelijk ?
  Wat een mooie foto van jóu mét de milkshake ! ?

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  fruit salade
  ZOMERSE ZOETE FRUIT SALADE

  Vandaag het recept van deze heerlijk zomerse fruit salade vol zoete vruchten en ander lekkers! Fruit eten is gezond. Dat weten...

  Sluiten