#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (8 SEPTEMBER T/M 14 SEPTEMBER)

De afgelopen week stond in het teken van records en leuke afspraken: Nog nooit in mijn leven ben ik zo nat geregend als afgelopen vrijdag, ik ontwierp voor het eerst mijn eigen schoen én hield een heuze pyjamadag! Oh en ik heb nog een super, super leuk magisch nieuwtje! 

 

Vrijdag 8 september:

-6:30 uur: De wekker!
– Pre work-out snack: BANAAN
– Op de fiets naar het zwembad…omdat het nog zo vroeg was had ik geen moment uit het raam gekeken of buienradar gecheckt. En opeens stond ik buiten in de stromende regen. Het gaat wel eens hard in Nederland, en het gaat ook wel eens heel hard…maar zo hard en veel als het vandaag regende heb ik nog nooit  meegemaakt. Het is 2,5 km fietsen naar het zwembad en ik kom letterlijk aan alsof ik met mijn kleren en al in het bad ben gesprongen. Zelfs mijn binnenste schoenzool heeft het moeilijk en is losgekomen door al het water. Mijn ondergoed en sokken kan ik uitwringen en badkpak zit al nat in mijn tas. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit in mijn leven zo nat ben geregend.
– Work-out: 60 minuten zwemmen
– Na een uurtje peddelen is het tijd om mijn zeiknatte kleding weer aan te trekken (brr koud) en again door de regen naar huis te fietsen
– Het regent niet veel zachter, maar ik ben toch al helemaal doorweekt. Bovendien moest ik thuis toch opnieuw douchen.
– Douchen, mijn kleding in de wasmachine gooien en ontbijten!
Ontbijt: 4 pannenkoeken (2 met stroop, 2 met Nutella)
– Aan het werk!
– Lunch: 3 snee brood ( 2 met hummus, 1 met kaas)
– In de middag heb ik nog een aantal afspraken staan. Het komt erop neer dat ik een pakketje moet afleveren in het centrum, door moet voor een afspraak in Amsterdam Noord en dan nog voor 17 uur iets moet ophalen in Amsterdam Zuid. Kortom, ik mag meer dan 30 km fietsen en het regent nog steeds. Gelukkig niet meer zo belachelijk hard als vanochtend, maar het regent hard genoeg om goed nat te worden 🙁  En aangezien ik minimaal 30 km door de regen zou moeten heb ik ook geen hoop op een eventueel droge overtocht.
– De eerste twee afspraken kom ik redelijk goed door. Ik ben onderweg wel 2 keer gestopt om te schuilen als het echt weer even HEEL hard ging regenen. Maar half nat begin ik aan mijn tocht naar de 3e afspraak. Ik heb een afspraak mijn huisarts in Buiteveldert. En nee, niets ernstigs. Juist iets heel leuks:D! Ik mag jullie namelijk een tof nieuwtje vertellen! Ik ga over ruim een week de halve marathon rennen in Disney Land Parijs! Aaaaaah HOE LEUK IS DAT? I am super excited! Ik ben nog nooit in Disney Land geweest en het lijkt me ontzettend magisch om daar de Halve Marathon te mogen rennen! Alleen voor de Franse wet heb je een medische verklaring van fitheid/gezondheid nodig om mee te mogen doen aan zo’n run. Dus die ging ik even ophalen. Met zo’n doel is het toch net even wat minder erg om door de regen te fietsen dan wanneer je gewoon simpel boodschappen moet halen.
– Om 18 uur ben ik weer thuis en kan ik me opnieuw omkleden. Eigenlijk hebben we vanavond ook nog een verjaardag in Noord. Maar Tjarko kwam ziek uit werk, en ik voel er niet zoveel voor om nog een keer door de regen te gaan fietsen dus we besluiten lekker thuis te blijven en thuis te eten:)
Diner: Spaghetti met rode saus, gehaktballetjes en wok groenten
– Na het eten kijk ik GTST en daarna een nieuw programma Little Big Stars.
– Snack: Bounty ijsje
– 23:00 uur: Truste!

Zaterdag 9 september:

– 9:00 uur: Wakker
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Work-out: GYMTIME! De laatste tijd ga ik minder voor mijn gevoel…1 a 2 keer per week. Dat komt denk ik omdat ik de afgelopen tijd wat meer focus heb gelegd op het rennen en zwemmen. Maar ik merk dat ik toch eigenlijk ook wel weer wat vaker naar de sportschool wil. Het blijft een lastige balans. Maar vandaag gaan we in ieder geval weer lekker knallen! Ik pak een half uurtje buik en core en daarna een half uur armen
– Boodschappen halen en naar huis. Thuis even douchen en stofzuigen.
– Lunch: 4 snee brood ( 1 met kipkerrie, 1 met hummus, 1 met kaas, 1 met pindakaas)
– Na de lunch ga ik even wat foto’s selecteren en dan ga ik lekker even buiten wandelen want het is plots mooi weer.
Waar het gister nog de ergste herfstdag ever leek, lijkt het vandaag een fijne zomerdag. Zonder jas aan wandel ik naar het Oosterpark en weer terug.
– Diner: Vegetarische Couscous met tofu, rozijntjes, broccoli, wortel, uit, tomaat, paprika, feta kaas en prei
– Na het eten heeft Tjarko een verjaardag en ga ik lekker Netflixen
– Snack: Chocolaatjes
– 23:30 uur: Welterusten!

Zondag 10 september:

– 8:00 uur: Wakker
– Ontbijt: Overnight oats met banaan (check het recept hier)
– Na het ontbijt lig op de bank met mijn telefoon te spelen en heb ik even nergens zin in. Ik wilde eigenlijk gaan rennen, maar I didn’t really feel like running. Dus ik hang op de bank tot een uurtje of 11.
– Dan vind ik opeens de kracht om m’n sportkleding aan te trekken en de deur uit te gaan
Work-out: Een klein rondje van 5km was het plan, want ik had totaal geen zin. Maar als ik eenmaal aan het rennen ben en de zon begint te schijnen besluit ik er een iets groter rondje van te maken. Na ruim 10 km kom ik weer thuis en voel ik me voldaan:) Dat was stiekem eigenlijk best heel fijn!
– Lunch: 2 pistoletjes (1 met kipkerrie, 1 met kaas ) + 2 crackers met hummus
– En dan nu is het bank hang tijd! Pyjama party!!! Douchen, pyjama aan en de hele middag Game of Thrones kijken. We hebben immers nog zo’n 60 afleveringen te gaan hahah
– Snack: Twee rijstwafels plus een appel (Tjarko neemt soep die ik veels te pittig vond)
– Game of thrones
– Diner: Couscous die nog over is van gister met spaghetti die nog over is van vrijdag
– 22.00 uur: Slapen!

Maandag 11 september:

-7:00 uur: De wekker
– Pre work-out snack: Banaan
– Work-out: Vandaag ga ik weer naar de sportschool! Een uurtje circuit en een kwartiertje armen en dan ben ik done. Moe en bezweet fiets ik gauw richting huis voor ontbijt!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Aan het werk! Druk, druk, druk. Ik heb dit weekend niets gedaan dus ik kan gelijk aan de slag.
Lunch: 1 pannenkoek met pasta en 3 snee brood ( 1 met hagelslag, 1 met kokosbrood, 1 met nutella)
– Work!
– Diner: Tjarko maakt vandaag Hollandse pot. Hij verzint een aardappelgerecht met bloemkool, wortel, ui, hamburger en tijm. Hij maakt een soort soep met daarin aardappel en vlees. Maar het is net te weinig vocht om een soep te mogen heten denk…Je kunt het beoordelen in de volgende weekvlog! So Stay tuned!  Het was best lekker.
– Na het eten ploffen we op de bank voor…GAME OF THRONES haha. Sorry mensen, jullie zullen dit vaker voorbij gaan zien komen aangezien we pas bij seizoen 2 van 7 zijn (A).
– 22:30 uur: Truste<3

Dinsdag 12 September:

-7:00 uur: Eruit met de geit! #mehmeh
– Ontbijt: 4 boterhammen (2 met chocopasta, 2 met hagelslag)
– Work-out: 60 minuten zwemmen
– After work-out snack: 2 crackers met kaas + een plak ontbijtkoek
– Aan het werk
– Lunch: Acai bowl met bevroren fruit van Juice junkies! Ik heb het bedrijfje net ontdekt en ze verkopen bevroren fruit en groenten in super handige portie verpakkingen! Ideaal for het maken van smoothies en bijvoorbeeld acai bowls. Ik gebruikte verder magere kwark, acai poeder en een hele zooi toppingen van de Body&Fitshop overheen waaronder muesli, agave siroop, protein balletjes, kokosrasp en gedroogde blueberries.
– Na de lunch ga ik even de stad in voor een foto met Sonja
– Daarna ben ik thuis weer aan het werk tot een uur of 19.
– Work-out 2: Wandelen…dat doe ik de laatste tijd wel vaker. De herfst en winter komen er alweer bijna aan dus als er een dag is waarop ik nog even buiten kan wandelen grijp ik mijn kans. Ik wandel ongeveer 5 km en ga dan eten.
– Diner: Havermout met rood fruit, honing en kokos.
– GTST + Netflix
– 23:00 uur: Welterusten !

Woensdag 13 september:

– 7:00 uur: WAKKKKKER!
– Work-out: 60 minuten armen, rug en schouders trainen in the gym!
– Ontbijt: Overnight oats met appel, kaneel en rozijnen
– Werk afspraak tot 11:30 uur
– Lunch: 4 snee brood ( 2 met kaas en een halve avocado, 2 met hummus)
– Aan het werk
– Snack: Bounty ijsje
– Werken tot 17. Maar eigenlijk schiet het niet zo op want ik voel me niet zo lekker.
– Diner: Pastaaaaa met broccoli en zalm!
– TV kijken (voetbal)
– 23:00 uur: G’night

 

Donderdag 14 september:

-7:30 uur: Opstaan en klaarmaken!
– Snack: Appel!
– Röhnisch Work-out event: Om 8:30 uur word ik verwacht aan de Prinsengracht. In een fantastisch mooi pand zal er een yoga sessie plaatsvinden gevolgd door een brunch. We krijgen allemaal een nieuwe outfit van Rohnisch. Ik vind vooral de broek heel erg gaaf! Love it<3 Dan volgt er een uur yoga en man wat heb ik het zwaar. Ik ben zo NIET lenig en dat merk ik vanochtend aan letterlijk alles. Au, au en nog eens au. MAAR het is wel heel fijn en leuk! Gelukkig kan iedereen yoga op zijn eigen lenigheidsniveau doen:)
– Ontbijt: Havermout met aardbei, kokos en pure cacao nibs:) #yummie
– Door de regen op de fiets naar het volgende event! Ik ga namelijk samen met Noë mijn eigen schoen ontwerpen!! Say whut:O?! Jaaaa, I know!! Zo cool! Het kostte me natuurlijk eerst weer een eeuw om te bedenken wat ik wilde. Plat of hak? Laarsje of pump? Kleur of simpel? Met of zonder patroontjes ? Er waren letterlijk zoveel keuzes dat ik op een gegeven moment maar gewoon 100% op mijn gevoel afging en een schoen ontworpen heb waar ik hopelijk heel blij van ga worden. Of het ook heel praktisch gaat zijn zien we laten wel:) Instant happiness was even het belangrijkste. Ik ga de schoen uiteraard showen als ie speciaal is gemaakt! Maar een tipje van de sluier…something with pink!!
– More things to do! Ik heb een run gepland staan, maar gezien de regen wordt deze verplaatst naar later vandaag. Stiekem komt dit wel goed uit en kan ik thuis rustig even lunchen
– Lunch: 4 snee brood (1 met kaas, 2 met hummus, 1 met pindakaas)
– Na de lunch ga ik aan het werk achter mijn laptop
– Work-out: De run die eerder vandaag gepland stond. 6,5 km door de regen…wet but fun!
– Diner: Restjes van van de week! Aardappel met sperziebonen, wortel, bloemkool en hamburger in een soort groentesoep gemaakt door Tjarko.
– EXPEDITIE ROBINSOOOOOON! Wie kijkt nog meer? Al een winnaar uitgekozen?
– 22:30 uur: Lekker slapen!

Dit weekend ga ik de Dam tot Dam loop rennen en gezellig naar Utrecht! Wil je graag op de hoogte blijven van alles? Volg me dan ook op  Instagram en  Youtube! Wat zijn jullie plannen?

Fingers crossed for better weather!

 

Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
MY KILLER BODY MOTIVATION WORK-OUT

MY KILLER BODY MOTIVATION WORK-OUT! Kom maar door met die killer body! Ja toch? Wie wil dat nu niet! Precies,...

Sluiten