#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (15 SEPTEMBER T/M 21 SEPTEMBER)

Het was de week van de Dam tot Dam loop en vele pasta’s. In deze Flashback Friday lees je dan ook alles over de voorbereidingen en maaltijden voorafgaand, het pizzafeestje afterwards én natuurlijk hoe ik mij gelijk weer opmaakte voor een nieuwe week met daarin hersteltrainingen en ook alweer de voorbereidingen voor de reis naar Parijs, waar ik aankomend weekend de halve marathon zal rennen!

 

Vrijdag 15 september:

-7:00 uur: De wekker
– Ontbijt: Overnight oats van banaan met kaneel, havermout, amandelmelk en rozijnen
– Work-out: Vandaag besluit ik nog even rustig een uur te gaan zwemmen. Ik hoop dat het zwemmen mijn spieren los zal maken voor zondag. Ik voel me namelijk nog een beetje stijfjes.
– After work-out snack: Een krentenbol
– Aan het werk!
Lunch: 4 snee brood ( 2 met kaas, 2 met 1/2 avocado en kipfilet)
– Na de lunch heb ik een fotoafspraak voor mijn Instagram en Blog. Samen met een vriendinnetje ga ik foto’s maken tussen de buien door.
– Diner: Om 18 uur maak ik één van mijn lievelingspasta’s. Een zelfgemaakte Carbonara met spek, extra eieren, ui, knoflook en kaaaas! Super lekker en uiteraard veel koolhydraten die ik nodig zal hebben zondag!
– Na het eten plof ik samen met Tjark op de bank voor een avondje HBO (Game of Thrones!)
– 22:30 uur: Welterusten !

Zaterdag 16 september:

– 8:00 uur: Een prima tijd om op te staan voor de zaterdag dacht ik zo:)
– Ontbijt: Magere kwark met muesli
– Omkleden en klaarmaken
– Work-out: Nee! Vandaag even niet! Ik neem rust voor morgen. Wat ik wel doe is even rustig wandelen om mijn beentjes los te maken. Ik wandel naar het station voor een gezellig dagje met vrienden in Utrecht!
– In Utrecht kletsen we gezellig bij met een kopje thee en gaan we samen lunchen.
– Lunch: Ik eet 4 snee speltbrood. 2 met avocado en 2 met gebakken ei met ontbijtspek, peper en zout!
– Playtime! Na de lunch gaan we levensweg spelen! Een supergrappig spel dat ik nog nooit gespeeld heb. Ik verlies dik! Maar ach, it’s just a game, right?!
– Snack: Pepernoten! I know it’s just September, but pepernoten…<3
– Om 17 uur wandelen we zo’n 20 minuutjes naar Utrecht Centraal. Vanaf daar pak ik de trein weer naar Amsterdam om vervolgens vanaf Amstel Station naar huis te wandelen (gelukkig is het ein-de-lijk droog)
– Diner: Bij thuiskomst besluit ik opnieuw een pasta te maken voor Tjarko en mezelf. Dit keer eentje van fussili met gerookte kip, olijven, knoflook, zongedroogde tomaat en pesto. Yummie!
– Na het eten is het opnieuw tijd om lekker niets te doen en uit te rusten met Game of Thrones. We kijken 2 afleveringen en gaan dan slapen!
– 22:30 uur: goodnight! x

Zondag 17 September:

 

– 8:00 uur: Wakker, vandaag is dé dag dat het moet gebeuren…#damtotdamloop
– Ontbijt: 2 snee brood met pindakaas + hagelslag
– Omdat we allebei redelijk zenuwachtig zijn besluiten we samen nog een aflevering te ontspannen. (oke we zijn gewoon verslaafd @Game of Thrones)
– Omdat Tjarko eerder start dan ik gaat hij om 11 uur al van huis en blijf ik alleen achter
– Snack: Krentenbol
– Ik ga als afleiding maar even wat werken achter mijn computer omdat ik merk dat ik toch redelijk de zenuwen begin te krijgen
Lunch: 1,5 pannenkoek met appelstroop en 2 snee brood met chocopasta
– Na de lunch kleed ik me om, speld ik mijn startnummer op en eet ik nog gauw een banaan!
Snack: Banaan
– Dan spring ik op de fiets richting het centraal station van Amsterdam.
– Work-out: 16,1 km : DE DAM TOT DAM LOOP! Alles over mijn race lees je in deze speciale Dam tot Dam post!
– Rond een uurtje of 16 ben ik gefinished en wachten Tjarko en zijn zus me op. Zij zijn al een hele tijd geleden gefinished omdat ze een paar uur eerder moesten starten. We wachten gezamenlijk op de ouders van Tjarko die ook zijn komen kijken en dan gaan we met ze allen richting ons huis.
– Diner: PIZZA PARTY! De zus van Tjarko kwam met het idee om met z’n allen pizza te bestellen om deze dag te vieren. And so we did. Ik bestelde een kazen pizza (OFCOURSE SUUS hahahah).
– Rond een uurtje of 21:30 is iedereen naar huis, ruimen Tjarko en ik het huis een beetje op en gaan we slapen. De dag was redelijk vermoeiend.
– 22:00 uur: Slapen!

Maandag 18 september:

-7:00 uur: De wekker, tijd voor een nieuwe week!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Een beetje suf start ik mijn laptop op, ik merk dat ik eigenlijk helemaal niet zo’n zin heb om gelijk aan het werk te gaan dus ik kijk stiekem eerst een aflevering Penoza terug (niet verder vertellen!)
– Snack: Plak ontbijtkoek
– Daarna ga ik gelijk aan het werk!
– Lunch: 4 snee brood ( 2 met kruidenkaas+ 1/2 avocado, 2 met kokosbrood) + 2 beschuitjes met chocopasta
– Aan het werk tot 17 uur
Work-out: Ik ben bewust vanochtend niet gelijk weer gaan sporten om mijn lichaam even rustig op gang te laten komen van gister. Maar Suus zou Suus niet zijn als ze toch even lekker wil ontspannen. Daarom ga ik lekker een half uurtje wandelen.
– Diner: Restjes pasta van vorige week
– Na het eten ben ik echt moe en plof ik op de bank
– 22:30 uur: Slaaplekker!

 

Dinsdag 19 september:

– 7:00 uur: Wakker, man, man, man wat een nacht o.O’ Ik heb geen oog dicht gedaan. #pff
– Ontbijt: Overnight oats met banaan en aardbeien eiwit poeder
– Work-out: …dat was wel het plan maar ik voel me zo slecht door afgelopen nacht dat ik maar even rustig op start achter mijn laptop.
– Werken
– Snack: Plak ontbijtkoek
Lunch: 4 snee brood ( 2 snee met kaas, 2 met hummus)
– Work-out: Na de lunch voel ik me weer iets beter/energieker en besluit ik toch even een uurtje naar het zwembad te gaan. Het is wel goed voor mijn spieren om even losgezwommen te worden na zondag. En bovendien moet er aankomende zondag weer een halve marathon worden gerend dus ik kan niet een week lang stilzitten.
After work-out snack: Appel + Eierkoek
– Boodschappen halen en nog even werken tot 19 uur
– Koken!
Diner: Gekookte aardappels met witte bonen in tomaten saus en vegetarische balletjes.
Toetje: Straciatella yoghurt
– Game of Thrones, 1 aflevering en dan naar bed
– 22:00 uur: Snel slapen, hopelijk beter dan afgelopen nacht !

Woensdag 20 september:

– 7:00 uur: Mweh, alweer sta ik super belabberd en moe op
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– We starten maar weer even rustig op achter de laptop. Werken.
– Lunch: 4 snee maisbrood ( 2 met kaas + 1 gekookt ei, 2 snee met appelstroop)
– Werken
– Pfff, ik voel me niet helemaal lekker. Ik heb twee keuzes, in dit gevoel blijven hangen en even een uurtje gaan slapen of juist het tegenovergestelde en even actief doen. Ik kies dat laatste omdat ik het idee heb dat ik van slapen op dit moment niet veel zal opknappen.
– Work-out: Ik besluit eerst een half uurtje wat oefeningen binnen te doen en daarna ga ik een half uur uitrennen van zondag. Ik heb gelukkig geen spierpijn, maar dat wil ik ook graag zo houden dus ik ren op mijn gemakje 7km.
– Bij thuiskomst is het tijd om wat pakketjes te unboxen! Dit kan je volgende week terugzien in een nieuwe weekvlog!
– Diner: Vegan risotto. Risottorijst met groentebouillon, courgette, ui, knoflook, tomaat, erwtjes en vegan balletjes. Het is verrassend smaakvol !

Donderdag 21 september:

-7:30 uur: Wakker. Ik heb iets beter geslapen dan de vorige twee nachten, maar nog steeds niet super :O
– Ontbijt: Magere kwark met muesli + scheutje hagelslag for the extra:D
– Aan het werk!
– De stad in voor wat boodschappen en een fitting (later meer daarover)
– Lunch: Fruit bowl van banaan met bevroren mango, aardbei en blauwe bes + toppings (kokosrasp, eiwitbolletjes, amandelschaafsel, gedroogde papaya blokjes en muesli)
Work-out: 60 minuten zwemmen
– Na het zwemmen heb ik afgesproken met Sonja om te shooten
– Als Sonja om 18:15 uur weggaat, ga ik gauw mijn koffer inpakken voor dit weekend. Morgenochtend om 7 uur moeten we namelijk al op Schiphol zijn!
– Diner: Ik maak een pasta met tonijn, ui, knoflook, zwarte olijven, courgette, pesto rosso, pijnboompitjes en creme fraiche.
– Nog even wat laatste dingetjes regelen voor aankomend weekend en gauw slapen!
– 22:00 uur: Truste!

Dit weekend ren ik dus door Disney! Wil je graag op de hoogte blijven van alles? Volg me dan zeker op  Instagram en  Youtube! Wat zijn jullie plannen dit weekend?

 

Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Brigitte Brummel-Elenbaas
  september 22, 2017 at 16:07

  Mijn plannen dit weekend: 150 brieven bezorgen in een nieuwe woonwijk, het is nl morgen nationale burendag! Vervolgens appelplaattaart bakken, eten voor zondag én maandag voorbereiden. De wasmand leeg maken…, huisje opruimen. Helpen waar ik kan in de nieuwe woning van onze zoon. Hapjes maken voor de visite van zaterdag avond ;kortom ik verveel me niet, ?

  • Reply
   Suzanne
   september 25, 2017 at 10:38

   Dat is een hele lijst! Hopelijk is het allemaal gelukt en heb je ook nog een beetje kunnen genieten van het weekend! 🙂

 • Reply
  Katja
  september 22, 2017 at 16:40

  Hallo, zou je misschien die heerlijke pasta Carbonara willen delen?

  • Reply
   Suzanne
   september 25, 2017 at 10:40

   Hi Katja, wat leuk dat je het vraagt! Ik heb er eigenlijk geen recept bij gebruikt maar zelf wat gedaan. Ik heb spekblokjes gebakken in de pan met een ui en knoflook. Ondertussen spaghetti gekookt. Toen de spekjes klaar waren heb ik er 5 geklopte eieren overheen gegoten met een scheutje kookroom. Dat mengsel ben ik blijven roeren totdat het een beetje een dikkige saus werd. Als laatste wat parmezaanse kaas erover en peper.

 • Reply
  Amanda
  september 28, 2017 at 14:56

  Hi Suzanne! Ik vind je eetdagboekjes inspirerend om te lezen. Het valt me op dat jij na je avondmaaltijd (bijna) nooit een toetje neemt of iets snackt. Komt dat omdat je erg laat eet of omdat je geen trek hebt? Ik merk dat ik tussen mijn avondmaaltijd en het slapengaan in toch nog trek houd. Groetjes!

  • Reply
   Suzanne
   september 28, 2017 at 15:03

   Hi Amanda, Bedankt voor je comment! Leuk om te lezen dat je mijn eetdagboekjes inspirerend vindt! Dat klopt inderdaad, dat heb je goed opgemerkt. Dat komt eigenlijk omdat wij meestal vrij laat eten. Ergens rond 19 uur (of soms nog later) en ik meestal ergens tussen 21:30 uur en 22:30 uur al ga slapen. Daartussen heb ik eigenlijk geen trek meer. Natuurlijk wel lekkere trek. Mijn vriend neemt vaak nog een koekje, bakje muesli met kwark of chocolade en dan denk ik ook wel eens aaaaah jaaa lekker<3 En soms join ik ook met chocolad of chips (voornamelijk op donderdag met expeditie robinson wil ik nog wel eens een snackavondje hebben haha) maar ik weet dat ik dat gewoon niet elke dag moet doen. Ik zorg dat ik voldoende avond eet zodat ik daarna eigenlijk geen echte trek meer heb. Als jij al rond 17 uur eet dan kan ik me voorstellen dat je rond een uurtje of 20:30 alweer wat trek hebt. Dan zou ik persoonlijk gaan voor een verantwoorde avondsnack zoals een bakje magere kwark, een handje ongezouten noten of een rijstwafel bijvoorbeeld. Een fijne dag nog, en graag tot snel:) Liefs, x

   • Reply
    Amanda
    september 29, 2017 at 08:41

    Hi Suzanne,

    Bedankt voor je uitgebreide antwoord! Ik snap inderdaad dat je geen trek hebt als je laat eet en vroeg naar bed gaat. Lekkere trek is er altijd, haha. In de meeste gevallen eet ik inderdaad nog wat kwark met fruit. Snaaien probeer ik zoveel mogelijk te voorkomen. Als je daar eenmaal aan begint dan wordt het stiekem toch een gewoonte. Ach, stap voor stap gaat het vast lukken.

    Groetjes en fijn weekend!

    • Reply
     Suzanne
     september 29, 2017 at 08:47

     Graag gedaan:)
     Hahaha ja precies, die lekkere trek is gewoon chronisch;p
     Fruit na de maaltijd zou ik eigenlijk wel afraden, dat kan gaan gisten in je buik en vormt een vervelend laagje op je maag. Fruit zou ik in de ochtend of middag als een losse snack nemen en nooit na een maaltijd(A)

     Een lekker kopje thee kan ook al heel chill zijn trouwens:) Maar als ik het zo hoor komt het vast goed, waar een wil is is een weg.. FIJN WEEKEND!

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  SUZIE’S SHOE STORIES: #1 ULTIEME SCHOENVERSLAVING

  Morning y'all! Vandaag is het tijd om een nieuwe subcategorie te introduceren in mijn #Fashionwithsuus categorie. Rapapa rapapaaaa...(tromgeroffel) : SUZIE'S...

  Sluiten