#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (6 OKTOBER T/M 12 OKTOBER)

SKYDIVEN, SUP YOGHA, HORDEN LOPEN MET GREGORY SEDOC, EEN GRIT STRENGTH workout (inclusief filming) tijdens het Reebok Les Mills event én de lancering van About You in Nederland. Het was een MEGA fantastische week vol toffe activiteiten!  Dit en nog meer in deze gloednieuwe Flashback Friday! 

 

Vrijdag 6 oktober: 

– 7:00 uur: De wekker
– Ontbijt: Magere kwark met muesli
– Work-out: 7,1 km run. Een rustig rondje door de regen.
– Om 11 uur heb ik een afspraak dus ik ga thuis gauw douchen en maak mezelf klaar voor de afspraak.
– Van 11:00 – 12:00 uur heb ik een leuk gesprek waar ik nu helaas nog niet teveel over kan zeggen. Maar jullie gaan het vanzelf allemaal zien via Instagram en mijn blog later dit jaar.
– Eenmaal weer thuis ga ik lekker aan het werk tot lunchtijd
Lunch: 4 snee maisbrood (1 met kaas, 2 met hummus, 1 met smeerkaas)
– Na de lunch duik ik weer achter mijn laptop tot een uurtje of 18. Tjarko werkt tot 21 uur vandaag dus ik moet alleen eten. Helaas is er geen avond eten meer in huis en sta ik voor een dillema…het regent namelijk KEI HARD buiten. Ik kan ervoor kiezen om door de stromende regen naar de supermarkt te fietsen, waar het inmiddels ook spitsuur zal zijn. OF ik kan ervoor kiezen te vieren dat het weekend is en mezelf te trakteren op thuisbezorgd.nl..Ik kies voor dat laatste !
– Diner:  Ik ben zo’n onwijze pastalover dat ik niet kon kiezen en 2 pasta’s bestelde. Een gnocci 4 kazen en een spaghetti carbonara. Beide gingen met liefde op<3
– Na het eten benut ik mijn vrijdagavond op zijn chillst en ga lekker Netflixen.
– 23:00 uur: Welterusten!

Zaterdag 7 oktober:

-7:30 uur: Wakker worden!
– Ontbijt: Kokosyoghurt met muesli
– Work-out: REEBOK x LES MILLS GRIT les + filming! Om 9 uur wandel ik de stromende regen in om vervolgens 6 km te fietsen naar de Westergas fabriek in Amsterdam West. Ik ben door Reebok uitgenodigd om vandaag deel te nemen aan een Grit les + filming van Les Mills. Voor degene die Les Mills niet kennen. Less Mills inspireert miljoenen mensen over de hele wereld om in beweging te komen. Ze maken groepsfitness programma’s voor over de hele wereld. Alle lessen zijn wetenschappelijk onderbouwd en op stimulerende muziek. Check het programma van jou sportschool maar eens, waarschijnlijk staat daar ook wel een Les Mills les bij. De programma’s staan namelijk bij ruim 17.5000 clubs op het lesrooster verdeeld over 100 landen. Het is dan ook een enorme eer dat Les Mills international ons kikkerlandje heeft uitgekozen om dit weekend hun program releases voor het tweede en derde kwartaal van 2018 op te nemen! En IK mocht daar dus bij aanwezig zijn! De filming van de nieuwe programma’s gebeurd normaliter elk kwartaal in Auckland (Nieuw-Zeeland). Bij wijze van hoge uitzondering wijden ze uit, zoals dit weekend naar de Westergas fabriek in Amsterdam! Het was een fantastische ervaring kan ik je vertellen. In de zaal waar zo’n 1000 man in kon mochten wij met een pers groepje al wat eerder naar binnen. Een gigantisch rond podium in het midden van een lege zaal. Of naja niet helemaal leeg. Er lagen zo’n 100 barbells keurig klaar…Het gaf me echt kriebels. Om 11:45 uur begonnen met de Grit Les…Holy Moly dat was ff bikkelen! De work-out was heel heavy maar zooo gaaf! :O  Ik vond het jammer dat het na 30 minuten gewoon klaar was. Al dachten mijn beentjes daar anders over haha.
– Na de work-out mag ik weer 6 km door de regen terugfietsen…:( Vanmiddag zou ik eigenlijk met Tjarko nog wat opgeslagen spullen ophalen. Maar als ik door de regen naar huis fiets besluit ik dat ik vandaag mooi de deur niet meer uit ga! Eenmaal thuis zie ik een appje van Tjark: “Suus met dit weer ga ik vanmiddag die spullen niet halen hoor”. Yes, wij begrijpen elkaar hahaha. DEAL!
– Lunch: 3 snee brood (2 met kipfilet, 1 met hummus)
– In de middag duik ik achter mijn laptopje om nog wat dingetjes voor werk te doen
– Snack: Handje pepernoten
– Rond 16:30 uur komt Tjarko thuis van de voetbal en gaan we samen Game of Thrones kijken. Oh en hij heeft Pizza meegebracht!
– Diner: Pizza ! (1/2 quattro formaggi, 1/2 rucola/ham)
– Game of Thrones! We vliegen door seizoen 3 heen!
– 22:00 uur: Truste!

foto’s door @barbellphotography

Zondag 8 oktober:

– 8:30 uur: Wakker.. Een heerlijke tijd 🙂
– Ontbijt: Banaan, Sinaasappel, kwark smoothie
– Work-out: 30 minute home work-out
– Douchen, aankleden en wandelen naar café Vrijdag. Daar hebben we afgesproken met de zus van Tjarko om gezellig even wat te drinken/eten
Lunch: Gember thee + 1 snee bruin brood + een kroket en mosterd + 1 foccacia met ossenworst, ui en kaas
– Rond een uurtje of 14 wandelen Tjark en ik met een omweg naar huis. Ik wilde nog even wat pakketjes wegbrengen en boodschappen halen.
– Eenmaal weer thuis is het chilltime.
– Snack: Één wijntje + toastjes (+ brie, kipsaté en kipkerrie)
– Game of thrones!
– Diner: Aardappel rattatouille uit de oven met aubergine, ui, courgette, knoflook, paprika en chipolataworstjes
– Na het eten kijken we miljoenenjacht en dan gaan we slapen

cafe vrijdag cafe vrijdag

Maandag 9 oktober:

– 7:15 uur: de Wekker!
Ontbijt: Kwark met cruesli en rozijntjes
– Aan het werk
– Lunch: 4 snee brood ( 2 met kipfilet, een beetje humus en een tomaat, 2 met enkel hummus)
– Werken
– Work-out: 8 km run. En voor de verandering is het ein-de-lijk een soort van droog. Door de vele regen van de afgelopen tijd tel ik miezer nu als droog..kun je nagaan hahaha.
– Diner: Pasta met broccoli, ui, knoflook, kip, roomkaas en geraspte kaas.
– Na het eten maak ik mij klaar voor de lancering van About You in Nederland. Voor de oplettende lezers, dit was inderdaad ‘like everywhere’ de afgelopen weken. Ik had me to be honest niet heel goed ingelezen en ging nietsvermoedend op mijn fietsje naar de Keizersgracht waar de party zou plaatsvinden. Eenmaal daar werd me duidelijk wat voor een soort feestje dit was. Ik voelde me enerzijds onwijs vereerd dat IK was uitgenodigd. Anderzijds voelde ik me niet helemaal op mijn gemak tussen alle bekende artiesten, acteurs en bloggers. Niet per se omdat ik als een kleine fangirl ongemakkelijk wordt van bekende Nederlanders of me alleen voelde. Ik ga wel vaker alleen naar events en spreek zonder problemen nieuwe mensen aan. Meer omdat deze mensen in zo’n andere branche werken en zulke andere dingen doen dat ik niet zo goed wist wat ik tegen ze zou moeten zeggen om een gesprek aan te knopen. Daarbij zien zij elkaar natuurlijk vaker en stond iedereen in groepjes. Een beetje ongemakkelijk om bijvoorbeeld op Lil Kleine en Ronnie Flex af te stappen.. ” Hey guys, hoe gaat?”…I mean wat moet je zeggen dan? Een beetje een gekke, maar toch heel leuke avond. Daar leer ik ook weer van:) Uiteindelijk heb ik me prima vermaakt en leuke mensen gesproken.  Ik vond de muziek trouwens ook erg goed, iedereen was vrolijk en de launch was ook erg leuk gedaan met confetti en sterretjes en ballonnen. Al met al toch best een toffe avond ondanks een beetje ongemak !
– 1:00 uur: Truste!

 

Dinsdag 10 oktober: 

– 7:00 uur: Wakker
– Ontbijt: Banaan, Kwark, Sinaasappel smoothie
– Aan het werk
– Lunch: 3 snee brood met kipfilet + tomaat en een beetje peper
– Werken tot 17 uur
– Work-out: Van 17:15 tot 18:15 uur ga ik een uurtje zwemmen! Ik wilde eigenlijk wat langer gaan maar het was spitsuur in het zwembad. Tja, dat had ik stiekem ook wel kunnen verwachten natuurlijk rond dit tijdstip:O
– Diner: Tjarko heeft gekookt. Pasta met courgette, tomaat, paprika, stukjes kip, ui en brie:)
– Na het eten kijken we Voetbal en zien het Nederlands Elftal met 2-0 winnen van Zweden. Helaas zijn ze natuurlijk wel gewoon uitgeschakeld.
– 23:30 uur: Truste!

Woensdag 11 oktober:

– 6:30 uur: Opstaaaaan!
– Ontbijt: 2 pannenkoeken met Nutella (just because…it can xd)
– Aankleden en met de trein naar Utrecht! Vandaag ga ik namelijk SKY-DIVEN! Indoor dat wel natuurlijk. Maar HOE VET! Ik heb er onwijs veel zin in en stap met plezier zo vroeg in de trein.
– Rond 9 uur is iedereen gearriveerd bij de City Skydive in Utrecht. We zijn met een groepje van 5 gezellige meiden en iedereen vind het leuk spannend. Eerst krijgen we een introductie en daarna mogen we vliegen…Omdat het een onwijs vet avontuur was ga ik er een aparte blogpost over schrijven! So stay tuned!
– Lunch: Een smoothie van Juice Brothers + Kokosyoghurt met granola van Juice Brothers (on the go)
– Wanneer ik weer thuis kom duik ik gelijk achter mijn laptop om nog even wat dingetjes te regelen en uiteraard de filmpjes van het skydiven te bekijken. Ik had vanmiddag gelijk door gemoeten naar een andere afspraak, maar omdat deze werd afgebeld ben ik toch nog heel eventjes thuis.
– Om 16 uur word ik gebeld door FunX! Ze wilde me wat vragen stellen over de blogpost die ik afgelopen zaterdag schreef over skinny-shaming. Ik was ongeveer 5 minuutjes LIVE in de uitzending! HOE VET! Je kunt het interview hier terugluisteren: ‘ interview Fun X Suzanne‘ . Na het interview kleed ik me om voor een event van Runnersworld. Wiehoee!
Diner: Er is een heel pasta buffet, soep, broodjes, salade, YUMMIE! Ik kwak van alles een beetje op mijn bord en neem een kom kippensoep met een stukje italiaans brood.
– Work-out: Na het eten krijgen we een clinic van Gregory Sedoc. Ik vind dat een ontzettend vriendelijke en leuke atleet/man dus ik was helemaal blij. We gingen buiten wat horden lopen, super leuk! We testen tegelijkertijd de nieuwe verlichting en schoenen die we aangeboden kregen door de Decathlon! Vooral met de verlichting ben ik erg content, dus daar zal ik binnenkort ook even iets meer over vertellen!
– Na de work-out gaan we weer naar binnen waar we vervolgens een presentatie krijgen van Weleda. Zij vertellen ons van alles over huidverzorging voor in de winter tijdens en na het hardlopen. Interessant, maar stiekem kak ik een beetje in. Het was best een drukke dag met veel leuke en spannende dingen en indrukken.
– 00:30 uur: Eindelijk slapen<3

Donderdag 12 oktober:

– 6:30 uur: De wekker! Omdat ik vandaag wil knallen!
– Ontbijt: 3 pannenkoeken met stroop
– Work-out: 90 minuten gymtime. Ik begin met een half uurtje circuitje (opdrukken, planken, touwtje springen, squats, lunges en ab-bikes). Daarna pak ik was apparaten mee voor mijn armen en op het einde fiets ik nog 20 minuutjes uit.
– Boodschappen halen en nog even de stad in om nieuwe lenzen op te halen bij mijn Opticien
– Snack: Appel + kop gemberthee
– Aan het werk
– Lunch: 2 snee brood met honing + aardbeien en 2 crackers met kaas
– Op naar de Kalverstraat voor een sportief en nat event! We verzamelen in de Flagship store van O’Neill. daar doen we gezellig een drankje met iedereen die vandaag mee gaat doen met het event. Vervolgens worden we met de taxi naar het Noorderparkbad gebracht. WAUW…wat ze daar hadden gecreëerd was MEGA ! Een oase van rust met lekkere geur kaarsen all over the place, bamboe op de grond, supplanken, chille muziek. Het was echt onwijs mooi!
– Work-out 2: Sup Yogha ! Mijn eerste keer yoga op het water, en ik vind het reuze leuk! Het lukt me zelfs alle poses aan te nemen. Van de warrior tot de brug ! Ik ben verbaasd over mijn eigen stabiliteit op die plank.
– Kortom een heerlijke middag met dank aan O’neill! 🙂
– Snack: Eat natural reep
– Om 19 uur ben ik weer thuis en ga ik gauw koken, mij lust wel wat inmiddels.
– Diner: Salade van roze linzen met kikkererwten, chipolataworstjes, ui, paprika, tomaat en een mostersaus. Een random creatie van ingredienten die op moesten, maar het was super lekker!
– Expeditie Robinson kijken en gauw slapen daarna
– 23:00 uur: Slaapfijn:)

Ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend! Of je nu gaat relaxen of wellicht meeloopt met de marathon van Amsterdam of iets anders actiefs gaat doen. Zorg dat je geniet!

Liefs,
Suzanne

 

 

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
powerfoods
3 PERFECTE POWERFOODS OM TE ETEN VOOR JE WORKOUT

Wat zijn nou échte powerfoods als het gaat om een pre workout? Je leest het in deze post! Yes! Het...

Sluiten