#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (27 oktober t/m 2 november)

Kickboksen met wereldkampioen Rico Verhoeven, leuke afspraken en natuurlijk de wekelijkse work-outs en maaltijden! 

 

Vrijdag 27 oktober:

-7:00 uur: De wekker
– Ontbijt: Magere kwark met granola en rozijnen
– Aan het werk
– Lunch: 4 snee maisbrood (2 met kaas, 2 met kruidenkaas want er was geen beleg meer in huis verder)
– Nog even aan het werk
– Work-out: 14,5 km run! Dat was niet helemaal de bedoeling, maar de brug waar ik overheen moest om aan de overkant van de Amstel te komen bleek stuk, daardoor moest ik een enorm stuk om rennen…Ach ja, shit happens haha.
– Snel douchen en naar een afspraak in Amsterdam Noord/West
– Snack: Banaan
– Work-out 2: Kickboks clinic van Rico Verhoeven in het Gymlokaal in Amsterdam West. Ik ben uitgenodigd door Adidas voor deze clinic, en ik ben SUPER benieuwd! Ik had eigenlijk een etentje gepland vanavond. Maar toen ik de uitnodiging kreeg om te mogen komen boksen met Rico…was dat etentje redelijk snel aan de kant geschoven. Dat begrijpen de meeste van jullie denk ik wel! De work-out duurt ruim een uur en Rico zou Rico niet zijn als dat niet KEI HARD ZWETEN werd. Bam, Bam, Bam. Linkse directe, rechter hoek, opstoten… Oh en op het einde natuurlijk nog een setje buikspieren. What else;p Ik vond het superleuk!
– Na de work-out gaan we met zijn allen nog wat eten in de School naast het gymlokaal.
– Diner: Zoete aardappelfrietjes met een mais tortilla met aubergine, sesamzaadjes, rode kool, zure room, ui en champignons. En nog een tortilla met gegrilde spitskool, gaucamole, rode salsa, feta kaas, gebeitste witte ui, koriander, limoen en cashew noten. SUPER CHILL!  Het was inmiddels ook al dik na 21 uur, dus mij lustte ook wel wat na die 2 work-outs!
– Rond 22:30 uur fiets ik weer naar huis. Moe maar voldaan:)
– 00;00 uur: Slaaplekker!

Zaterdag 29 oktober:

-8:30 uur: Wakker!
– Ontbijt: 2 snee brood met hagelslag en 2 crackers met chocopasta
– Aan het werk.. Ja op zaterdag. Helaas is het niet elk weekend feest.
– Lunch: 4 snee mais brood ( 2 met ossenworst, 2 met humus) . Gezellig even lunchen met Tjarko.
– Na de lunch gaat Tjarko voetballen en ga ik het huis schoonmaken en opruimen. Tegelijkertijd draai ik ook nog 3 wasjes die ik vervolgens ophang.
– 30 minute home work-out: Ik leg thuis een matje neer en doe even een 30 minuten een circuitje. Planken, opdrukken, sit-ups, squats, jumping lunges, jumping jacks, mountain climbers etc.
– 17:00 uur: Even naar de Bruna om een boek te kopen die al een tijdje op mijn verlang lijstje staat, en de nieuwe Happy in Shape (omdat ik er zelf in sta:D)
– Op de terugweg ga ik langs de supermarkt om boodschappen te halen voor een gezellig avondje
– Diner: Stokbrood met kruidenkaas en pittige kip samba, een zelfgemaakte courgettesoep en een quinoa salade met tonijn, peultjes, paprika, pesto, ui en zonnebloempitten.
– Na het eten kijken we een aflevering Game of Thrones
– 23:00 uur: Slaaplekker

Zondag 20 oktober: 

-7;30 uur: Wakker.. Huh zo vroeg ? Oh nee de klok is verzet, het is dus eigenlijk al 8:30, maar zo mag ik niet denken hé;p
– Work-out: 9,5 km run. Het zonnetje schijnt als ik wegga, en ik kom in de regen thuis. A lot can happen within an little hour
– Ontbijt: Tjarko en ik gaan gezellig even brunchen bij een leuk restaurant iets verderop. Ik bestel een lovebowl, chai latte en een suikerwafel met room en fruit<3 ZO LEKKER!
– Rond een uurtje of 14 zijn we weer thuis en gaan we lekker bank hangen
– Late lunch: Gezellig stokbroodjes met soep dat over was van gister avond
– Om 16 uur heeft Tjarko een uitje met zijn voetbal team en heb ik gezellig afgesproken met een vriendinnetje.
– Maxime en ik gaan samen boodschappen halen en uiteraard lekker kletsen want we hadden elkaar al veels te lang niet gezien.
– Diner: Wraps met kip, mais, ui, paprika, creme fraiche en ijsbergsla
– Na het eten kijken we vol spanning naar de laatste aflevering van Penoza! Wie heeft nog meer gekeken? Wij waren allebei een beetje teleurgesteld over het einde… Sowieso stelde dit laatste seizoen me nogal teleur. Het leek allemaal zo snel te gaan, de verhaallijnen werden niet meer zo goed uitgewerkt als in de eerste twee seizoenen. Alles werd een beetje afgeraffeld had ik het idee. En ik vond het ook minder real, vooral de twee ‘mexicanen’ waren echt slechte acteurs en super fake. A fijn, dat was Penoza xd
– 23:30 uur: Tjarko is thuis, we kletsen nog even over hoe zijn uitje was en gaan dan slapen:)

Maandag 30 oktober:

-7:15 uur: Awake! Vol motivatie sta ik op. Ik heb oprecht zin in deze nieuwe week. Knallen!
– Work-out: 60 minuten zwemmen! Dat gaat lekker, terwijl ik 1 km heb gezwommen bedenk ik me dat ik letterlijk ben vergeten om iets te eten voor het sporten. Dit is de eerste keer in mijn leven dat dit gebeurd. Ik VERGEET nooit om te eten…En ik zei ook altijd dat het belachelijk was als mensen dat zeiden. Hoe kun je nu vergeten te eten? Dat is echt…onmogelijk… toch niet kwam ik vandaag achter. Ik was zo enthousiast met aankleden, mijn tas pakken en klaarmaken voor mijn work-out dat ik gewoon blij de fiets op ben gestapt en er pas aan dacht toen ik al aan het zwemmen was #oops
– Op de terugweg ga ik boodschappen halen voor het begin van deze week. Ik haal vooral veel fruit, groenten en kwark
Ontbijt: Fruitbowl van 1 banaan en bevroren groenten/fruit (spinazie, broccoli, ananas en selderij) en wat granola + moerbeien
– Aan het werk
Snack: 1 snee brood met appelstroop
– Werken tot lunchtijd
– Lunch: De salade die nog over was van zaterdagavond, want die moest op.
– Werken tot 18:30 uur
– Diner: Een witlof salade met sinaasappel, appel, rozijn, banaan, kokossnippers, amandelen en gedroogde papaya.
– Na het eten gaan Tjarko en ik gezellig nog even wandelen buiten
– De finale van HNTM kijken (Tjark gaat voetbal kijken uiteraard xd)
– 23:00 uur: Sleepwell!

Dinsdag 31 oktober:

– 7:00 uur: De wekker
– Ontbijt: Magere kwark met granola en rozijnen
– Work-out: 10,6 km run. Vandaag ren ik heel rustig. Het gaat er bijna om zo lang mogelijk over die 10 km te doen. Dat is ook wel eens goed voor je lichaam, om express heel rustig te rennen. En het vreemde is dat dat soms zwaarder kan aanvoelen dan wanneer je je best doet om hard te gaan.
– Snack: 2 snee brood met ossenworst
– Douchen, omkleden en shooten met Sonja
– Lunch: 2 snee brood met kaas + 2 crackers met pindakaas
– Na de lunch duik ik nog eventjes achter mijn laptop
– 15:00 uur: Ichi fashion event in Studio 13. De SS18 collectie wordt gepresenteerd door het head of design van Ichi 🙂  Er is een kleine modeshow en uiteraard lekkere hapjes en drankjes.
– 18:00 uur: Weer thuis! Ik ga lekker koken!
– Diner: Een zelfgemaakte broccolisoep met zalm snippers en een zelfgetoast broodje met kruidenkaas, zalm en een gebakken ei. Al zeg ik het zelf, dit was goed gelukt!
– Bankhangen (A)
– 22:30 uur: Truste!

Woensdag 1 november: 

– 6:30 uur: Wakker…de wekker is nog niet gegaan, maar ik ben klaar wakker dus ga er maar uit.
– Ontbijt: Kwark met muesli
– Work-out: 60 minuutjes knallen in de Fit For Free ! 30 minuutjes circuitje (touwtje springen, jumping jacks, jumping lunges met gewicht, squat and press, planken, sit-ups etc.), 30 minuten armen en schouders op de apparaten
– Aan het werk, douchen en vroeg lunchen want om 13 uur heb ik weer een afspraak
– Lunch: 3 snee brood ( 1 met humus, 1 met ossenworst, 1 met kaas)
– Persdagen bezoeken
– Snack: 2 rijstwafels met kaas
– Eenmaal weer thuis duik ik weer achter mijn laptop om nog even te werken
– Snack: grapefruit (ik heb honger vandaag :O)
Diner: Zelfbedachte pasta met gehakt, ui, knoflook, paprika, mais en een zelfgemaakte ei-saus.
– Work-out 2: Wandelen ( 6 km). Ik had nog een tafel en wat spullen waaronder een wasmand bij Jim in Duivendrecht staan. Deze haal ik samen met Tjarko op. We lopen 3 km heen zonder spullen, en dan 3 km terug met de tafel en wat prut. Heavy, maar de enige oplossing als je geen auto hebt en de tafel niet mee kan met het ov haha.
– Thuis ploffen we op de bank om nog even tv te kijken en dan is het alweer bedtijd
– 22:00 uur: Slaaplekker, xx

Donderdag 2 november:

-6:30 uur: De wekker
– Snack: Appel
– Work-out: 60 minuten zwemmen
– Ontbijt: Fruitbowl (1 banaan, 1 sinaasappel, handje bevroren rood fruit + 2 grote lepels kwark + toppings)
– Naar de Apple Store ivm een kapotte Airdrop. Dit geintje duurt tot 13:30 uur omdat er een defect is opgetreden wat men aldaar ook niet kan oplossen en niet begrijpt. Uiteindelijk ga ik teleurgesteld weer naar huis.
– Lunch: 2 geroosterde broodjes (1 met 1/2 avocado en kaas, 1 met ossenworst)
– Na de lunch ga ik langs enkele pr bureaus voor hun persdag
– Snack: Stuk carrotcake
– Om 18 uur ben ik weer thuis en ga ik eten maken
– Diner: Witlof sla met galiameloen, sinaasappel, rozijnen, noten en kokos
– Na het eten kijken we Expeditie Robinson en gaan we slapen

Aankomend weekend staan er geen bijzondere dingen op de planning. Er moet nog wat gewerkt worden en natuurlijk lekker sporten. En jij? Heb jij nog wilde weekend plannen? Misschien iets met Halloween ?  Veel plezier in ieder geval en tot de volgende post:)

 

Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube

 

 

 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
swimgym
HEALTHY HOTSPOT: SWIMGYM

SwimGym review Een trainingszwembad waar je 7 dagen per week baantjes kunt trekken én op verschillende niveaus trainingen kunt volgen...

Sluiten