#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (3 november t/m 9 november)

Yoga in de Perry winkel, een spontane halve marathon, frietjes & smoothiebowls en natuurlijk een paar work-outs!

 

Vrijdag 3 november:

-7:00 uur: Wakker
Ontbijt: Ik maak een smoothiebowl voor mezelf van 1 banaan, 1 sinaasappel, een handje bevroren frambozen en 3 eetlepels kwark. Daarboven op gooi ik wat granola, moerbeien en rozijnen
– Work-out? Vandaag even niet! HUH wat Suus? Vandaag ben ik een beetje gestresst jongens. Het gebeurt niet vaak dat ik er dan voor kies om niet te gaan sporten. Want normaal gesproken helpt sporten me dan juist om lekker te ontspannen. Maar mijn to-do list voor vandaag is zo ontzettend lang dat ik daar liever mee begin en hoop aan het einde van de dag nog even tijd te hebben. En zo niet, jammer dan voor een keertje.
– Aan het werk
– Snack: Een stukje chocolade (melk)
– Werken, werken, werken
– Lunch: 3 snee brood (1 met 1/2 avocado en humus, 2 met kaas)
– Werken (I know, really boring day)
– Snack: 2 rijstwafels met appelstroop
– 19:00 uur: Helaas is het niet gelukt om mijn to-do list af te werken. En ik weet dat wanneer ik nu nog doorga ik de hele vrijdag avond bezig zal zijn, dus ik stop.
– Diner: Pasta die nog over was van een paar dagen terug. Met gehakt, tomaat, paprika, ei en kruidenkaas.
– Beweging: Na het eten ga ik even een half uur wandelen. Toch nog een momentje van ontspanning.
– Als ik thuis kom plof ik uiteraard op de bank voor GTST & TVOH #fridaynightcouchpotato
– Om 23 uur komt Tjarko thuis van een vrienden uitje en vallen we direct in slaap, ik was al half op de bank in slaak gekukeld namelijk.

Zaterdag 4 november:

9:40 uur: Wakker.. WAUW! Hoe lang is het geleden dat ik ZO laat wakker werd?:O I can’t even remember! Tjarko schrikt ook van de tijd, hij moet over een half uur al aanwezig zijn op de voetbal.
Misschien denk je nu? Waarom zetten jullie dan geen wekker #losers. Maar wij worden ALTIJD vanzelf wakker tussen 7&8:30…met uitzondering worden we een keer om 9 uur wakker..Maar dit slaat echt alles. Misschien komt het door die klokverzetting. Anyway, snel uit bed en ontbijt maken dus!
– Ontbijt: Ik maak 2 goed gevulde smoothiebowls van banaan met sinaasappel, aardbeien, frambozen, kwark en granola. Daarbovenop nog wat gedroogde papaya, moerbeien, ciazaad en protein bolletjes.
– Tjarko haast zich naar de voetbal en ik ga even werken, het was immers gister nog lang niet af:(
– 13:30 uur: Druk achter mijn laptop schrik ik als Tjarko alweer thuis komt. Huh? Nu al.. Hij heeft al een wedstrijd gevoetbald en ik heb het gevoel dat het nog ochtend is. Waarschijnlijk omdat ik zo laat ben opgestaan.
– Lunch: We gaan gezellig even samen lunchen. Tjarko heeft brood van de bakker meegenomen:) 4 snee brood met (2 met hummus en 2 met kaas )
– Na de lunch wil Tjarko het huis opruimen en stofzuigen. Ik help hem een kleine drie kwartier zodat mijn lunch kan zakken. Daarna wil ik namelijk sporten.
– Work-out: EEN HALVE MARATHON… Oke super random. Maar ik ging rennen en het voelde wel lekker dus ik besloot er een halve marathon van te maken. Ik heb niets geforceerd en heerlijk op mijn gemakje gerend. Zwaar heb ik het niet echt gehad, wel was het vervelend dat ik meer dan een uur door de regen heb moeten lopen. Koud en nat, blegh. De laatste 2 km kon ik nog aanzetten naar een mooie 4’50” per km zodat ik precies op een gemiddelde van 5’00” uit kwam:)
– Uitgebreid douchen, dat had ik wel verdiend vond ik haha
– Aankleden, mooi maken en Tjarko mee uit eten vragen:)
– Hij was blij verrast en we gaan gezellig samen uit eten.
– Diner: We bestellen een charcuterie plate (voor 2 personen) met luxe gezouten vleeswaren, speciale kaasjes, groenten en verschillende broodjes met tapenade. Heerlijk! Als hoofdgerecht gaan we beide voor een angus beef burger met van alles erop en eraan. En uiteraard bestellen we er salade en frietjes bij. En als je dacht dat het klaar was, NEE! Als toetje bestellen we witte chocoladetaart en carrotcake. Ook om te delen:) Als afsluiter bestel ik nog een chai latte en dan gaan we met gevulde ronde buikjes weer naar huis.
– 23:30 uur: lekker slapen:)

 

Zondag 5 november:

-8:30 uur: Wakker
– Ontbijt: Een grapefruit en een banaan
– Work-out: GYMTIME! Samen met Tjarko ga ik een klein uurtje sporten. We beginnen met 25 minuutjes circuitje. Voornamelijk buik en core. Daarna nog wat oefeningen voor onze armen en dan zijn we er klaar mee.
– Douchen, aankleden en klaarmaken
– Lunch: 4 snee brood (1 met gebakken ei, 1 met kaas, 2 met hagelslag)
– Na de lunch gaan we naar buiten om foto’s te maken. Tjarko’s zus en haar vriend komen om te helpen. Net als we hebben afgesproken gaat het regenen…Tja. Dan zit er niets anders op dan eerst maar even een drankje doen met z’n allen:) Ook gezellig!
– Snack: Een oliebol
– Uiteindelijk zijn we om 17 uur weer thuis. Tjarko gaat voetbal kijken #ofcourse en ik ga eten koken
– Diner: risotto met vegan groenteballetjes, paprika, ui, knoflook, tomaat, courgette, feta en olijven
– Na het eten ruim ik op en ga ik even rustig op de bank zitten een boek lezen
– Snack: 2 bonbons om het weekend mee af te sluiten
– 22:30 uur: Welterusten!

Maandag 6 november:

– 7:30 uur: Uit bed! Blegh ik heb verrot geslapen! Heel koud en dan weer warm..
– Work-out: Ik trek zo gauw als ik kan sportkleding aan, pak mijn zwemtas en spring op de fiets naar het zwembad. De enige optie om vandaag te sporten is namelijk van 8-9. De rest van de dag zit ik vol met afspraken. Bovendien is het zwembad maar tot 9 uur geopend en ik wil wel een uur zwemmen. Uiteindelijk doe ik rustig aan en pak ik kortere afstandjes met meer rust dan normaal.
– Ontbijt: Overnight oats met extra eiwitten en rozijnen
– Aan het werk!
– Lunch: 5 snee brood (1 met kaas, 2 met humus, 2 met appelstroop)
– Na de lunch heb ik twee afspraken
– 17:00 uur: Weer thuis! Omdat ik de hele middag buiten de deur ben geweest heeft het werk thuis op zich laten wachten en ga ik nog even thuis verder werken
– 19:30 uur: Klaar voor vandaag! Morgen is er weer een dag.
– Diner: Mexicaanse salade wraps van ijsbergsla, mais, kip gemarineerd in bbq saus, tomaat, paprika, ui en knoflook.
– Na het eten ga ik nog even wat tv kijken
– 22;30 uur: Welterusten!

Dinsdag 7 november:

– 7:00 uur: Wakker
– Ontbijt: Smoothiebowl van 1 banaan met rood fruit + granola als topping
– Aan het werk want ik voel me niet fit genoeg om gelijk te gaan sporten.
– Snack: 1 snee brood + cracker met hagelslag
– Lunch: 3 snee brood (2 met humus, 1 met kaas) + 2 crackers met pasta
– Werken
– Work-out: Even snel een pauze tussen het werk door en buiten een rondje rennen van 6,5 km.
– Douchen en 2 persdagen bezoeken. Beide in het centrum van Amsterdam. Ik merk aan mezelf dat ik me toch niet helemaal zo lekker voel ofzo. Een beetje moe en beginnende keelpijn. Blegh.
– Opweg naar huis besluit ik dat ik thuis helemaal niets meer wil doen behalve op de bank liggen en eten. En dat doe ik ook!
– Diner: Rijst met een groenteburger en bloemkool met kaas
– Chillen op de bank
– 22:00 uur: Slaapfijn!

Woensdag 8 november:

-7:00 uur: De wekker. Om nou te zeggen dat ik fit opsta is een groot woord, maar ik heb tenminste wel lekker geslapen
– Home work-out: 30 minuutjes buikspieren
– Aankleden en op de fiets naar de Perry Flagshipstore in de Kalverstraat. Daar wordt de nieuw INQ collectie gelanceerd. Het sportmerk van perry dat staat voor ‘I never quit’ .
– Work-out: Vinyasa yoga van Milou Turpijn. Een dik half uur krijgen we les van deze powervrouw. Ze doet het superleuk en ik vind het ook heel erg leuk! De laatste tijd verwerk ik ook steeds vaker een stukje yoga in mijn eigen work-outs en ik merk dat het me goed helpt te ontspannen en mijn spieren het fijn vinden.
– Ontbijt: Healthy snacks van roots. Twee dadel/kokos balletjes, een muffin van kokosmeel, wortel, banaan, dadel, cranberries, lijnzaad, pompoenpitten en zonnebloem pitten en een plak noten/zaden brood.
– Na het eventje fiets ik weer naar huis. In mijn winterjas want het is behoorlijk frisjes!
– Eenmaal weer thuis ga ik aan het werk
– Lunch: 4 snee brood met hummus (rode biet en naturel) + 2 beschuitjes met kaas
– Werken tot 15 uur
– Omkleden en nog even twee afspraken langs. Mijn eerste afspraak heb ik om 16 uur mijn tweede om 17 uur. Een strakke planning dus. Maar het gaat helemaal goed:)
– Diner: In de avond heb ik gezellig afgesproken om te eten bij Jim in Duivendrecht. Mocht je je afvragen hoeveel ik vandaag gefietst heb: Dat komt neer op zo’n 25 kilometer. We eten pasta pesto met groenten en een vegetarische burger.
– Rond een uurtje of 22 fiets ik weer naar huis

Donderdag 11 november:

– 7:00 uur: Wake-up time
– Work-out: 15 minuutjes buikspieren thuis en daarna gelijk door naar het zwembad voor een uurtje baantjes trekken
– Ontbijt: 3 snee brood (2 met appelstroop, 1 met hagelslag)
– Aankleden en naar mijn eerste afspraak van vandaag.
– Lunch: Verse Linzensoep ( van soep enzo) met een stuk Turks brood
– Om 13 uur ben ik weer thuis.
– Snack: Ik eet nog even een broodje met hummus en een cracker met kaas
– Op de planning stond nog een persdag, maar omdat het droog is kan er beter geshoot worden…Morgen en dit weekend geven ze namelijk weer een hoop regen af. En door de regenval van de laatste tijd is er nog een hoop te doen.
– BAD LUCK! Precies als we buiten zijn en beginnen met shooten begint het te regenen…en het stopt ook niet meer. We hebben ruim een half uur gewacht, maar het bleef gaan. Too bad. Geen foto’s, geen productieve middag ondanks dat buienradar en weer alarm aangaven dat het toch echt droog zou zijn #leugenaars
– Diner: Samen met een goede vriend van de middelbare school ga ik expeditie kijken en chillen bij ons thuis. We bestellen pizza en frietjes want we hebben geen zin om door de regen en kou eten te halen bij de supermarkt.
– Expeditie & Eilandpraat
– 23:00 uur: Slaapfijn!

Hopelijk blijft het dit weekend toch nog een beetje droog zodat ik in ieder geval een lekker rondje kan rennen zonder doorweekt thuis te komen…En jij hebt vast ook plannen waarbij regen niet zo chill is?! But we shall see! Een fijn weekend en tot de volgende post:)

Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
herfst
HARDLOPEN IN DE HERFST: 3 TIPS!

Hardlopen in de herfst kan behoorlijk lastig zijn! De onvoorspelbaarheid van het weer, de gladde ondergrond vol bladeren en donkere/kortere...

Sluiten