#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (17 NOVEMBER T/M 23 NOVEMBER)

flashback friday

De verjaardag van mijn broertje, een lange dag Welness, een drukke werk week en natuurlijk weer de wekelijkse work-outs en maaltijden. Je leest het allemaal weer in deze nieuwe Flashback Friday post! Enjoy reading! 

Vrijdag 17 november:

– 6:30 uur: de wekker
– Work-out: 7 km run
– Ontbijt: Yoghurt met cruesli
– Vandaag staat er een shoot dagje op de planning. Omdat het de afgelopen 3 weken eigenlijk constant heeft geregend is er een enorme berg ontstaan met items die nog geshoot moeten worden. Voor vandaag gaven ze droog weer af dus het plan was om vandaag zoveel mogelijk te shooten.
– Lunch: 2 snee brood met hummus
– Om 16:00 uur zijn we klaar bij de laatste locatie ga ik weer huiswaarts. Met een voldaan gevoel kom ik thuis. Want bijna alles is gelukt vandaag.
Snack: Appel
– Omdat mijn broertje jarig is geweest gaan Tjarko en ik een weekendje naar Epe. Tijd om boodschappen te halen en te koken is er niet. Tjarko warmt een bord boerenkool op en ik eet twee snee brood als diner. Soms is het even gemakkelijk:)
– Diner: 2 snee brood met pindakaas+hagelslag
– De trein naar epe
– Om 21:30 uur komen we aan en kijken we nog een stukje van The Voice mee
Snack: Zelfgemaakte kersenkoek van mama
– 23:30 uur: Slapen!

Zaterdag 18 november:

– 8:30 uur: Wakker
– Ontbijt: Kwark met muesli + 2 snee brood met hagelslag
– Vandaag even geen work-out of werk. We gaan een dagje naar de Zwaluwhoeve. Daar waren we beide ook écht even aan toe. Een heerlijk dagje genieten in de Welness.
– Lunch: Kipsaté met frietjes
– Sauna’s, baden, chillen:)
– Snack: Warme chocomelk met slagroom
– Rond een uurtje of 19 gaan we eten in de oude deel. Een buffet.
– Diner: We starten beide met een soepje en daarna pak ik wat couscous met salami en groenten met kip. Uiteraard ook wat frietjes met mayonaise. Maar ik zit nog erg vol van vanmiddag dus veel neem ik niet.
– Na het eten pakken we nog 2 sauna’s en een kruidenbad mee en dan gaan we lekker douchen en weer naar huis.
– Om 23 uur komen we weer bij het huis van mijn ouders aan en gaan we gelijk slapen.

-geen foto van deze dag, foto’s in de welness zijn uiteraard verboden-

Zondag 19 november:

– 8:00 uur: Wakker
Pre-ontbijtje: Banaan
– Work-out: Tjarko gaat mee op de fiets terwijl ik een rondje van 8,6 km ren. Super gezellig en fijn 🙂
Ontbijt: 2 snee brood met pindakaas
– Douchen, aankleden en samen met mijn broertjes, de vriendin van mijn broertje en Tjarko even naar het nieuwe huis van mijn oudste broertje kijken. Hij heeft in september een huis gekocht waar ze momenteel nog niet wonen omdat ze nog druk aan het verbouwen zijn. Maar we gingen even kijken naar de stand van zaken. Super tof om te zien hoe het elke keer weer opschiet! Het plan is dat ze rond Kerst alweer een heel eind verder zullen zijn dus dan gaan we uiteraard weer even kijken:D
– Lunch: Zelfgemaakte zoete aardappel soep van mama met twee geroosterde broodjes met kaas
– Rond een uurtje of 14 komt alle visite voor de verjaardag van mijn broertje.
Snacks: taart + chips + toastjes met beleg, van alles:)
– We spelen met elkaar nog een aantal spellen en rond 18:30 gaan we met z’n allen wat eten
Diner: Soep met broodjes worst 🙂
– Rond 19:00 uur pakken Tjarko en ik de trein weer terug naar Amsterdam zodat we niet al te laat gaan slapen. Morgen start er immers weer een nieuwe, drukke week!
– 22:00 uur: Welterusten! <3

Maandag 20 november:

– 7:00 uur: Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen!
– Work-out: 2 uurtjes sporten in de sportschool. Ik begin met een uurtje fietsen op de crosstrainer terwijl ik tegelijkertijd mijn mail bijwerk #multitasking. Daarna pak ik een half uurtje circuit en een half uurtje armen.
– Ontbijt: Smoothiebowl
– Eigenlijk had ik een heel tof event op de planning staan, maar door omstandigheden moest ik daar helaas even van afwijken.
– Lunch: 2 snee brood met hummus
– In de middag ga ik aan de slag met het shooten van de items die vrijdag niet meer waren gelukt. Om 15 uur is alles af en duik ik gauw achter mijn laptop om andere dingen te regelen.
Snack: banaan
– Om 18 uur komt Tjarko thuis en gaan we samen eten.
– Diner: Zuurkool met een halve rookworst
– Na het eten gaan we gezellig televisie kijken
– Snack: Ben&Jerry ijs  (we eten samen een hele bak leeg) #oops

Dinsdag 21 november:

– 7:00 uur: Wakker
– Work-out: een uurtje zwemmen + 15 minuutjes buikspier kwartier
– Ontbijt: Smoothiebowl van banaan met bevroren fruit en wat granola
– Na het ontbijt ga ik even aan het werk achter mijn laptop en dan is het tijd om naar Leiderdorp te reizen voor een afspraak.
– Lunch: 1 baguette met filet american en een gekookt ei (onderweg gehaald)
– Om 16:30 uur ben ik weer terug in Amsterdam na een goed gesprek. In januari zullen je (hopelijk) meer hierover lezen.
– Diner: Tjarko heeft een wortelsoep gemaakt, daarbij eten we stokbrood met Franse kaas. #yummie
– Na het eten kijken we een aflevering Game of Thrones en gaan redelijk op tijd slapen.
– 21:40 uur: Slaaplekker!

Woensdag 22 november: 

-7:00 uur: Wekker
– Work-out: 15 minuten buikspier kwartier + 7 km run
– Na het rennen ga ik me douchen en klaarmaken voor vandaag
– Ontbijt: Smoothiebowl met muesli
– Om 12 uur ga ik een pakket ophalen dat ik nodig heb bij het maken van een recept. Als ik weer thuis kom met het pakket ga ik aan de slag. Ik maak een pasta recept dat ideaal is voor sporters. Binnenkort zal deze ook op mijn blog verschijnen (week 48)
– Lunch: Na het kokkerellen en fotograferen van het recept eet ik het op!
– Aan het werk tot 18 uur.
– Diner: Om 18:30 uur heb ik een Kerst diner in de Adam toren. Het thema is #bettertogether en het wordt georganiseerd door We Fashion. Vanwege het thema was het belangrijk dat iedereen een +1 mee zou nemen. Stiekem wist ik al wel een beetje wat de insteek van de avond zou worden. We heeft namelijk een kersttrui ontworpen waar je met z’n tweeën in kan. Het was dan ook de bedoeling dat je samen met je +1 in de trui ging en vervolgens shared diner had. Omdat je beide maar 1 mouw had was het knap lastig snijden en eten. Hilarisch was het natuurlijk wel. Als voorgerecht was er een salade met o.a. ansjovis, kip, kappertjes en kaas. Als hoofdgerecht zalm en eend en daarbij wat vegetarische hapjes. Alles was om te delen. Het toetjes was uiteraard mijn favoriet. Er kwamen kaasplankjes, creme brulee én een hele hoop macarons op tafel #smullen
– Om 00:30 uur kom ik pas weer thuis na een gezellige en fijne avond. Het eerste toffe Kerstdiner van 2017 is alweer een feit! En dat terwijl Sinterklaas het land nog niet uit is haha. Oh en misschien wel tof om te vertellen, op 16 december gaan Tjarko en ik meedoen aan de UGLY sweater run in Amsterdam in deze crazy Kersttrui. We gaan dus aan elkaar in 1 trui 5 km rennen door het Vondelpark! Dus ik zou zeggen houd 16 december zeker even mijn kanalen in de gaten!

Donderdag 23 november:

– 7:00 uur: De wekker…Maar oké, nu ben ik wel moe. Het was erg laat geworden (voor mijn doen) gister.
– Work-out: 15 minuutjes buikspierkwartier
– Douchen, aankleden en op de fiets naar het eerste event van vandaag. Een ontbijt en shopping experience van Parfois. Heel erg leuk opgezet en hele mooie items te zien gekregen:)
– Na het Parfois eventje fiets ik door naar de Pijp waar C&A vanochtend haar nieuwe Spring/Summer 2018 collectie zal presenteren onder het genot van een ontbijt.
– Ontbijt: Ik krijg pannenkoekjes met rood fruit, bananenbrood een verse muntthee en een croissantje
– Om 11;30 uur ga ik met een leuke goodie bag en een mooie bos bloemen weer naar huis.
– Thuis zet ik de bloemen in verschillende vaasjes en ga ik gauw aan het werk
– Lunch: Wortelsoep + een half stokbrood met hummus en kruidenkaas
– Om 17 uur klap ik mijn laptop dicht en ga ik op de fiets naar het laatste event van vandaag. Ook Primark presenteert namelijk vandaag haar Spring/Summer collectie voor 2018. En daar zaten hele toffe items bij kan ik je vast vertellen!
Snack: Ijs + Macarons
– Om 19 uur ben ik weer thuis en ga ik het huis opruimen, stofzuigen en nog twee wasjes draaien.
Diner: Om 21 uur plof ik op de bank voor Expeditie Robinson met een bord soep (deze moest op zoals je wellicht begrijpt ;p)  en 2 snee brood met kaas
– Om 23 uur ga ik lekker slapen!

flashback friday

Laat je ook even weten hoe jou week eruit zag? En natuurlijk wat je van deze kortere/beknoptere Flashback Friday posts vind? Ik ben de laatste tijd, zoals ik al eerder aangaf, erg druk met van alles waarover ik helaas nog niet teveel mag/kan zeggen. Maar blijf vooral mijn sociale kanalen in de gaten houden dan zie je het allemaal vanzelf:D

Happy weekend en tot snel!

 

Liefs, xx
Suzanne

Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube

 

 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
doelen bereiken
3 GEHEIMEN WAARMEE OOK JIJ JE SPORTIEVE/FYSIEKE DOEL KUNT BEREIKEN!

Het lijkt onmogelijk om 10 kilometer binnen 50 minuten of zelfs 40 minuten te rennen? Je wilt afvallen maar het...

Sluiten