#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (24 november t/m 30 november)

Kickboksen, Yoga, Zwemmen, Fitness, hardlopen én het eerste Kerst ontbijt van 2017. Dat en meer kun je weer meebeleven in deze nieuwe Flashback Friday post!

 

Vrijdag 24 november:

– 6:30 uur: Wekker
– Work-out: Sportschool (2 uurtjes, 1 uur kracht/1 uur cardio)
– Ontbijt: Magere kwark met muesli, rozijnen en een appel
– Aan het werk
– Lunch: 2 snee brood met hummus + 2 crackers met kaas
– Werken
– Diner: Pasta carbonara met champignons (recept binnenkort hier te vinden)
– The Voice of Holland
– 23:30 uur: Slaaplekker

Zaterdag 25 november:

– 6:30 uur: De wekker
– Work-out: 15 minuten buikspieren thuis
– Ontbijt: Banaan + Sinaassappel
– Vandaag heb ik een opnamedag voor Smoovall. In een studio in Amsterdam-West worden de campagne beelden geschoten voor de online video’s voor het merk. Eerst voor de Amerikaanse markt met een zwarte spuitbus en daarna voor de Europese markt met de witte spuitbus. Om 9 uur zit ik in de visagie en om 10 uur gaan we van start.
– 13:00 uur: It’s a wrap! Mijn deel voor deze video zit erop. Wanneer het eindresultaat af is zal ik het met jullie delen. Maar hoogstwaarschijnlijk is vooral mijn lichaam/huid op beeld te zien en zullen jullie mijn hoofd wellicht niet zo gauw herkennen. Anyways, keep you updated about the result.
– Lunch: 4 snee brood ( 2 met kipfilet, 2 met kaas)
– Ik ga even de stad in, het is nog steeds Black Friday weekend, en zo kan ik op een slimme manier vast wat aankopen doen voor Sint, Kerst en aankomende verjaardagen #blacksaturday
– rond 15:30 uur kom ik goed geslaagd weer thuis en ga ik nog even een rondje rennen.
– Work-out: 7 km run.
Diner: PANCAKE PARTY<3 Tjarko is een avondje weg met vrienden en ik besluit lekker een hele stapel pannenkoeken voor mezelf te bakken met rozijnen en kaneel. Ik eet de hele stapel op en plof dan lekke rop de bank.
– TV kijken en een beetje op mijn telefoon spelen
– 23:00 uur: Truste!

Zondag 26 november:

-8:00 uur: Wakker
–  Ontbijt: Magere kwark met een beetje chocoladevla en cruesli
– Work-out: GYM TIME! Ik ga voor een half uur circuitje (core/buik), een half uur kracht (schouders) en dan nog een uurtje op de crosstrainer. Heerlijk zo’n lange work-out op de zondag:)
– Boodschapjes halen en naar huis.
– Douchen, aankleden en de tafel dekken voor lunch:D
– Lunch: 2 snee brood met gebakken ei en kaas, 2 snee brood met hummus.
– Na de lunch heb ik nog een shoot gepland staan voor de We<3 light up campagne van Perry Sport. Het bijbehorende artikel staat inmiddels ook al online: 3 x running essentials voor hardlopen in de wintertijd
– Bij thuiskomst ga ik lekker koken!
– Diner: Pompoen met penne, zelf gekruid gehakt en geitenkaas uit de oven. Het recept staat inmiddels online!
– Samen met Tjarko Game of Thrones kijken ( 3 afleveringen<3)
– 22:00 uur: Slaaplekker!

Maandag 27 november:

-6:30 uur: De wekker
– Work-out: 70 minuten zwemmen
– Ontbijt: smoothiebowl van 1 banaan met 1 sinaasappel en 200 gram rood fruit + een handje muesli
– Aan het werk
Lunch: 2 snee brood met kaas + 1 gekookt ei + 2 crackers met hummus
– Na de lunch ga ik aan de slag met weer een nieuw recept. Uitdenken, boodschappen halen, koken, fotograferen…Iets met boerenkool en lekker veel knoflook…Binnenkort ook hier te vinden!
– Diner: Tjarko is ook thuis en we eten het nieuw gemaakte recept samen op #goedgekeurd
– Nog even doorwerken na het eten en dan om 20 uur: GAME OF THRONES KIJKEN!
– 22:00 uur: Sleepwell:)

Dinsdag 28 november:

-6:30 uur: Wakker worden
– Work-out: 15 minuten buikspieren thuis + 8 km rennen. Het is uiteraard nog volledig donker en het regent #langlevedeherfst
– Gauw douchen en aankleden want om 9 uur heb ik een Kerst ontbijt in het Sofitel Legend The Grand hotel in het centrum van Amsterdam (zo’n 4 km verderop)
– Ontbijt: Kerst ontbijt met Friends of the Brands (ik neem een croissantje, een piepklein beetje yoghurt met fruit, en 2 sandwiches met avocado en zalm)
– Na het ontbijt is het tijd voor het event. Tijdens dit giftsuite event kan je kennis maken met verschillende merken en dit doe ik dan ook graag. Mijn haartjes worden gekruld en ik ontdek een super handige USB verzamelpoort. Een geslaagde ochtend als je het mij vraagt!
– Met een goed gevulde goodiebag en een fijn gevoel stap ik om 13 uur weer op de fiets naar huis.
– Lunch: 3 snee brood met hummus
– Aan het werk.
– Diner: Spicy pompoen met penne uit de oven (was nog over van gister)
– Na het eten gaan Tjarko en ik klussen. WHUT?! Ja dat lees je goed..klussen. Want sinds we in ons knusse appartementje zijn ingetrokken werkte ik eigenlijk altijd vanaf onze eettafel. In het begin was dit niet zo’n probleem omdat ik ook nog wel vaak uit huis werkte. Maar sinds ik sinds 1 september full-time vanuit huis werk leek het ons praktisch een eigen werkgedeelte voor mij te creëren zodat de eettafel vrij blijft van laptops, administratie, camera items en andere werkspullen. Ik heb 3 planken besteld bij rackbuddy en we gaan er 2 aan de muur bevestigen. Ik had me een beetje vergist in de ruimte. 3 was net niet mogelijk.
– We krijgen het helaas niet helemaal af en gaan om 22:30 uur gauw slapen

Woensdag 29 november:

-6:30 uur: Wakker worden! Er staat weer een drukke dag op het programma.
– Home work-out: 20 minuten buikspieren terwijl ik ondertussen gtst van gister terugkijk #multitasking
Work-out/Warming-up: even 5 kilometertjes rennen
– Ontbijt: Smoothiebowl met granola + een snee brood met chocopasta
– Ik kan mijn sportkleding aanhouden want ik heb om 9:30 uur een kickboksles gevolgd door een yogales in het gymlokaal in Amsterdam West.
– Fietsen naar het gymlokaal. Daar vind het sportieve event van B.Active vandaag plaats.
– Work-out: een klein uurtje kickboksen! Soms vind ik het wel eens jammer dat er maar 7 dagen in een week zitten. Ik sport al elke dag, maar kickboksen lijkt me ook super vet om beter te leren. Elke keer als ik het weer doe op een event begint het te kriebelen. Maar diep van binnen wil ik hardlopen, zwemmen & fitness ook niet opgeven. En ik weet dat er naast mijn drie basis sporten eigenlijk geen tijd/ruimte meer voor is. Maar wie weet..ooit(a)
– Na de kickboks les is er een korte pauze en daarna gaan we gelijk door met een yoga les. Van kei-hard rammen naar heel relaxt stretchen. Een goede overgang 🙂
– After work-out snack: Eitwit shake van fitshe aangemaakt met gezoete amandelmelk van Alpro
– Op het fietsje terug naar huis. Maar onderweg ga ik nog even langs de supermarkt en de bouwmarkt. Het klussen hadden we gister niet afgekregen omdat we te weinig schroeven hadden. Dus ik ga even een doosje halen.
– Lunch: 3 snee brood met chocopasta + 2 crackers met appelstroop
– Aan het werk tot 18 uur
Diner: Hutspot met een vegetarische burger
– Na het eten voel ik me plots niet zo heel chill (lees: strontverkouden) en ik ga lekker op de bank liggen met een kopje thee. Tjarko is voetballen.
– Om 21 uur komt Tjarko thuis en maken we nog even af wat we gister niet gefinisht hadden: De muur voor mijn nieuwe mini kantoortje #workspace
– 22:00 uur: GELUKT! Nu lekker pitten<3

Donderdag 30 november:

– 9:30 uur: Au, #koppijn. Ik word nogal beroerd wakker… Vannacht had ik besloten mijn wekker te verwijderen omdat ik nogal lag te woelen en met niet zo chill voelde. Dat was een goed besluit, want ik voel me aardig ziek.
– Ontbijt: Smoothiebowl met cruesli
– Ik zeg al mijn afspraken af voor vandaag en trek een huispak aan. Vandaag ga ik even lekker het huis opruimen, wasjes draaien en niet al te veel doen.
– Lunch: 4 crackers (2 met kaas, 2 met hummus)
– Ik rommel de hele dag wat aan in het huis en bestel nog wat nieuwe dingen voor mijn werkplek waaronder mappen en een ladeblok. Ik hoop mijn nieuwe werkplek in de volgende Flashback Friday met jullie te kunnen delen<3
Snack: 2 rijstwafels met chocopasta
– Diner: Hutspot van gister
– Expeditie Robinson kijken met thee en Tony Chocolonely (stracciatella) op de bank<3
– 22:00 uur: Truste!

Hopelijk voel ik me morgen weer beter. Maar ook ik ben een mens en soms is het blijkbaar even wat te veel. Dan neem ik verstandig een dagje rust zoals vandaag in de hoop morgen en volgende week weer te kunnen knallen! Zijn jullie dan ook weer van de partij?!

Liefs, xx
Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube

 

 

 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
pompoen
SPICY POMPOEN PASTA UIT DE OVEN

Recept: Spicy pompoen pasta uit de oven Een goed gevulde pasta met pompoen en gehakt uit de oven. Een perfect...

Sluiten