#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (5 januari t/m 11 januari)

3 dagen op een Pizza dieet, mijn 24e verjaardag mét een 24 km run, de lekkerste pasta ooit én mezelf spotten in bushokjes! Dat en meer kun je bekijken in deze nieuwe Flashback Friday! 

Voor we beginnen eerst nog even dit:

AANKOMENDE ZONDAG (14 januari) VERKOOP IK ONGEVEER AL MIJN NIEUWE (SPORT) KLEDING VOOR LAGE PRIJZEN TIJDENS EEN CLOSET SALE IN AMSTERDAM! 

12:00 uur- 16:00 uur: STUDENT HOTEL (Wibautstraat, Amsterdam)
– gratis parkeren 
– op loopafstand van station Amstel
– de metro vanaf centraal stopt voor de deur

Hopelijk zie ik sommigen van jullie daar:D

Vrijdag 5 januari:

– 7:00 uur: Wakker
– Ontbijt: Smoothiebowl van 1 bevroren banaan met bevroren rood fruit en kwark
– Aan het werk
– Lunch: 3 snee brood met kaas + 1/2 avocado
– Werken
– Workout: 8km run ! Omdat ik er nog even uit wilde na een lange dag achter de computer.
– Diner: Wortel/Broccolisoep met 3 snee brood met rode bieten hummus
– Een avondje bankhangen met TVOH
– Snack: Schaaltje paprika chips #hetisweekend
– 23:00 uur: Slapen!

Zaterdag 6 januari:

-8:00 uur: Wakker
– Ontbijt:

Lekker uitgebreid zondags ontbijten met PIZZA! HUH wat ? Ja dat lees je goed! Tjark en ik zijn uitgedaagd om 3 dagen lang een verantwoord pizza dieet te volgen. Ontbijten, lunchen en dineren met pizza op een bewuste en verantwoord manier. Je leest er alles over in dit artikel dat ik dinsdag schreef:

” Afvallen met een 3 daags pizza dieet? Het kan zo!” 

– Op zoek naar mezelf in de stad. Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hadden via mijn Instagram of Facebook hing ik namelijk door het hele land met de nieuwste campagne van Fit For Free ‘Daar doe ik het voor’ . Ik hing er al een week en was mezelf al een paar keer tegengekomen, maar toen was ik telkens in de haast op weg naar een afspraak, de sportschool, het zwembad of het regende waardoor ik geen foto kon maken. Dus ik sleurde vanochtend Tjarko mee om dit mijlmaalmomentje even vast te leggen. Stiekem ben ik namelijk best een beetje trots.
– Nadat we foto’s hebben gemaakt gaan we samen naar de sportschool.
– Workout: Dik een uur knallen in de Fit For Free. Het is niet alleen de reclame haha, we sporten er ook echt regelmatig! Maar jullie trouwe lezers weten dat ik al ruim 3 jaar bij Fit For Free sport:)
– Na de workout gaan we boodschapjes halen en lunchen
– Lunch: Zwarte bonen pizzzaa! Check deze post om te zien wat voor pizza het precies was en welke ingrediënten er allemaal op gingen!
– Na de lunch ga ik nog even aan het werk tot 16:30 uur. Dan komt er gezellig een vriendin langs van de middelbare school.
– We kletsen echt mega veel want we hebben elkaar te lang niet gezien.
Diner: We maken een pompoen pizza met vijgen, geitenkaas en aardappel! Want we zijn immers op pizza dieet! Woehoe<3 leukste en lekkerste dieet ooit!
– Toetje: Een kokosmakroon (die hoorde uiteraard niet bij het dieet, maar ik had er wel veel zin in)
– Om 23:00 uur gaat zij naar huis en ga ik slapen.

Zondag 7 januari:

-7:00 uur: Wakker
– Ontbijt: De zoete limoen cheesecake pizza!
– Na het ontbijt ga ik aan het werk..Lekker zondags zul je denken xd Maar januari is een hele drukke maand voor mij dus vandaag zit er even niets anders op dan een extra dagje werken.
– Lunch: Pizzawafel met een topping van kokosyoghurt, frambozen en zoete marshmallows en fleurige sprinkles!
– Werken
– Snack: appel met een handje rozijnen
– Workout: Om 17:30 uur besluit ik dat ik toch nog een rondje wil rennen. Anders heb ik geen chille zondag gehad. Dat is mijn momentje van ontspanning voor vandaag. En oké, het uitgebreide ontbijt was ook heel fijn. Ik ren uiteindelijk 10 km met een gemiddelde snelheid van 4’44” per km. Best prima voor zo’n zondags rondje.
– Douchen en in mijn pyjama op de bank!
– Diner: Bloemkoolpizza met gekruide tofu, knoflooksaus, tomaat, courgette en ui
– Na het eten gaan we een aflevering game of Thrones kijken
Snack: Een pizza dieet houd ik zelfs niet officieel vol van ik eet nog aardbeien ijs als toetje. Maargoed, het pizza dieet omvat ook eigenlijk net te weinig calorieën voor me dus het kan zeker geen kwaad.
– 23:00 uur: truste!

 

Maandag 8 januari:

-7:00 uur: De wekker!
– Pre work-out: Banaan!
– Workout: 60 minuten sporten in the gym! Een half uurtje circuitje en een half uurtje armen!
– Ontbijt: Frambozenpizza met kokosyoghurt, rood fruit en stukjes pure chocolade <3
– Aan het werk! Vandaag heb ik 3 afspraken buiten de deur dus ik kleed me warm aan en spring gauw op de fiets.
Lunch: Mexicaanse pizza met een pittige salsa op een zwarte pizza bodem:O! Super lekker en chill want ik het had het van tevoren al gemaakt en thuis klaar gezet. Zo kon ik gelijk door naar de volgende afspraak.
– Ik heb een interview in het zwembad voor het YouTube kanaal van Florine Duif. Het is voor een speciale Lifestyle Manual serie die als het goed is vanaf volgende week zondag online komt.
– Om 19 uur ben ik klaar met werken en gaan we again pizza eten!
– Diner: Courgette pizza met ras el hanout en tofu met groene groenten!
– Na het eten ga ik nog even het huis stofzuigen en dan plof ik op de bank voor een avondje chillen
– 21:30 uur: Lekker slapen<3

Dinsdag 9 januari:

-7:45 uur: De wekker
Ontbijt: Kokosyoghurt met granola en rozijnen
– Workout: een uur zwemmen! En Tjarko gaat gezellig mee. Ik heb hem voor Kerst een zwembroek + duikbril & badmuts cadeau gedaan en sindsdien gaan we vaker samen! Super leuk!
– Even aan het werk tot lunchtijd
– Lunch: Een spaghetti met pittige rode saus, courgette, paprika, ui, tomaat en geitenkaas
– Na de lunch ga ik aan het werk
– Snack: Appel + kokosmakroon
– 19 uur: Klaar met werken en met de metro naar het AMC. Een vriendin is vandaag geopereerd en ik ga nog even langs op ziekenbezoek. Ik neem uiteraard wat leuks voor der mee. Onder andere om lekker te lezen aangezien ze nog wel drie weken moet herstellen.
– Om 20 uur is het bezoekuur afgelopen en pak ik de trein terug naar huis.
Diner: Ja want ik had immers nog niet echt gegeten. Gelukkig al wel warm en veel gegeten in de middag dus nu dineer ik met 4 snee brood ( 2 met ja, 2 met chocopasta) en 2 crackers met appelstroop.
– Douchen en op bed spelletjes spelen met Tjarko. We doen kaarten en het eindigt in 8-7 voor hem. Dus ik heb zo’n vermoeden dat we deze week nog wel een paar potjes gaan spelen om te zien wie er het eerst bij de 10 is…
– Snack: Bakje paprika chips
– 23:00 uur: Truste!

 

Woensdag 10 januari:

-7:30 uur: De wekker!
– Ontbijt: smoothiebowl van bevroren rood fruit met kwark en banaan. Met als toppings verse bramen, blauwe bessen en frambozen + granola
– Aan het werk!
– Om 11 uur heb ik een afspraak in de stad. Een fijne afspraak met een merk waar jullie verderop in 2018 wat meer van zullen gaan zien:)
– Lunch: 5 snee brood ( 2 met ossenworst, 1 met kaas, 2 met chocopasta)
– Aan het werk
– Diner: Een thaise curry met uiteraard rijst, kip en groenten.
– Na het eten is het alweer 20 uur en ga ik nog eventjes tv kijken!
– 22:30 uur: Lekker naar bed!

Donderdag 11 januari:

-Happy Birthday to meeee! Tjarko komt me om 8 uur wakker zingen met ontbijt op bed<3!
– Ontbijt: Pannenkoeken met rood fruit op bed en allerlei lekkers<3
– Workout: 24 KM run! Vorig jaar ben ik gestart met het lopen van mijn leeftijd op mijn verjaardag! Mijn jaarlijkse hardloop verjaardagstraditie noem ik het, al is dit pas het tweede jaar haha.  24 jaartjes dus 24 km op de planning. Van tevoren zie ik er stiekem best een beetje tegenop. Ik ben verkouden, het is grijs en grauw buiten en mijn eet- en slaapschema van de afgelopen tijd was nou niet bepaald gezond. Maargoed we gaan er natuurlijk helemaal voor! Opgeven komt niet in mijn woordeboekje voor.

Mini race verslagje:

Km 1-5: De eerste 5 kilometers gaan KUT! Om maar het even precies zo te zeggen zoals het voelde. Ik dacht dat ik goed voorbereid op pad ging, maar ik merk al na de eerste km dat ik de verkeerde playlist heb aangevinkt. Dus ik moet mijn telefoon uit mijn zak halen en deze heel klungelig al tijdens het rennen wisselen. Ik kan niet zo goed rennen en op mijn telefoon tegelijk dus dat kost me veel energie en gelijk: STEEK! Ai..die pannenkoeken waren er misschien net iets teveel…of ben ik te snel na die pannenkoeken gaan lopen. Wat het ook is, die steek is irritant en blijft me de eerste 5 km goed lastig vallen. Ik start dan ook met een tempo  van 4:56″ per km en dat is ruim boven mijn gemiddelde jaarsnelheid van 4:31″.

Km 5-10: Wat kan ik zeggen over deze tweede vijf kilometer behalve dat het moeizaam ging en ik het ontzettend zwaar had. De steek was er nog steeds en ik voelde me ontzettend opgeblazen. Alsof ik mezelf niet was in mijn eigen lichaam en 10 kg extra aan het meesleuren was. Super vreemd. Dat gevoel heb ik gelukkig niet vaker tijdens het hardlopen. Maar natuurlijk wel precies vandaag nu ik en lange afstand op de planning heb staan. He verdorie mijn veter #aaargh. Het zit ook niet mee:( Maar vastbesloten die 24 km te halen ren ik gestaag door. Mijn tempo is in ieder geval niet omhoog gegaan dus het gaat misschien niet zo snel, maar wel stabiel.

Km 10-15: Lachend zegt een stemmetje in mijn hoofd, het is maar weer eens bewezen dat je echt een diesel bent. Want op de één of andere manier is de steek verdwenen, voel ik me langzaam steeds iets minder opgeblazen en begin ik dan eindelijk lekker te lopen. Ik merk het niet alleen aan hoe ik me voel, maar ook mijn tempo zakt van 4:56″ gemiddeld naar 4:53″ gemiddeld. TOP! Ondertussen drink ik wat water uit het flesje dat ik al dik 15 km met mijn mee sleep. Linkerhand, rechterhand, linkerhand…RETE irritant. Maar het flesje paste niet in mijn running belt en ik heb geen kleine hardloopflesjes #toobad

Km 15-20: Geloof het of niet, maar nu kom ik eindelijk op gang en ren ik op zo’n 4:44″ gemiddeld. Het gaat lekker. In mijn hoofd denk ik alleen maar aan die 24 km en dat ik het MOET halen. Doorgaan, doorgaan, doorgaan. Blaren op mijn voeten dat wel..nu al #pff. En op km 18 heb ik zowaar nog een botsing met een fietser die 5 meter had om om mij heen te fietsen maar expres op mij afreed omdat ik volgens haar aan de verkeerde kant van de weg rende.  ” jij moet aan de kant hoor, je loopt aan de verkeerde kant van de weg” schreeuwde ze met een arrogante toontje. Ik maak mezelf super boos om het feit dat mensen zo gemeen kunnen zijn. En tegelijkertijd lach ik. Want ik liep natuurlijk gewoon WEL aan de goede kant van de weg. Deze vrouw kende duidelijk haar verkeersregels niet en zal zich hopelijk dubbel kut en beschamend voelen als ze vanavond thuis even opzoekt aan welke kant van de weg hardlopers officieel horen te rennen. Wel merk ik dat het even kort stoppen door deze botsing me niet geheel onbeschadigd heeft gelaten. Mijn bovenbenen begin ik te voelen. Maargoed dat is misschien ook niet heel vreemd na 18 km..?

Km 20-24: YAAAASZZZ dit is zo leuk! Gedurende de laatste 4 kilometer ben ik eigenlijk alleen maar aan het genieten. Ik ga lekker en met een gemiddelde snelheid van 4:51″ weet ik op 21 km dat ik die 24 km gewoon gemakkelijk ga uitlopen en dat ik dit nog dik binnen de 2 uur ga doen ook. Een heerlijk gevoel. Uiteindelijk finish ik dan in 1:56:13 en staat Tjarko me op te wachten met ballonnen! I did it again! Op naar volgend jaar:D

 

(zie hieronder foto’s)

– Na mijn workout moet er gewerkt worden en Tjarko is zo lief mij vandaag te helpen! Hij heeft een dag vrij dus dat komt goed uit.
– Lunch: 4 afbakbroodjes met hete kip, sla, tomaat, kaas en pittige saus
– Werken tot 19 uur
– Om 19 uur maken we ons klaar voor een avondje uit eten! Voor mij was het een verrassing waar we heen gingen. EEN hele leuk bleek! Wat Tjarko nam me mee naar een Italiaans restaurant dat al een tijdje op mijn bucketlist stond. Het heet Impero Romano en zit in Amsterdam Oost/De Pijp. Ik wilde er zo graag heen omdat ik er onwijs goede verhalen over had gehoord. En die bleken allemaal te kloppen! Jeetje wat hebben wij lekker en fijn gegeten daar!
– Diner: Alle foto’s staan hieronder behalve van het eerste gerechtje (vergeten te fotograferen). We starten met een bruchetta met tomaat, pesto en olijfolie. Daarna volgde een behoorlijke plank met allerlei Italiaanse vleeswaren en een vissoep. En daarna kregen we DE BESTE pasta ooit! Deze werd in het restaurant zelf voor onze neus klaargemaakt in een immens grote kaas! Ongelooflijk! Ik ben een onwijze kaasliefhebber dus dat was helemaal top! Er ging nog verse truffel over en nog meer kaas. Het zien van de bereiding was al een feestje op zich. Maar toen het ook nog zo lekker smaakte was ik helemaal verkocht! En Tjarko ook. Volgens mij hebben we tijdens deze gang niet eens gepraat en alleen maar genoten van het eten haha. Na de pasta was het nog niet klaar. We konden vervolgens kiezen uit een gang met vis of vlees. Tjarko koos voor de vis en ook voor vlees. Ik kreeg lam met aardappel en groenten. En ook deze gang was HEER-LIJK! Ze weten hoe ze moeten koken hier en de service was ook erg netjes. En als je dacht dat het klaar was? Nee! Uiteraard ga ik nooit naar huis zonder het toetje te hebben geproefd. Beide gaan we voor de specialiteit van het huis: Tiramisu! En O M G! Dit was serieus de lekkerste Tiramisu die ik ooit in mijn leven heb gehad. Dus samenvatting: Op 1 avond de lekkerste pasta en tiramisu ooit gegeten<3! Oh en we dronken er rode wijn bij en water. We hebben echt een hele fijne avond gehad en als we het toetje op hebben is het alweer 23:30 uur. Tijd om af te rekenen en naar huis te gaan! Morgen moet er immers weer gewoon gewerkt worden! MAAR ik heb een super leuke verjaardag gehad<3
– 00:30 uur: Truste!

Remember: DIT WEEKEND (zondag 14 januari) VERKOOP IK ONGEVEER AL MIJN NIEUWE SPORT KLEDING VOOR LAGE PRIJZEN TIJDENS EEN CLOSET SALE IN AMSTERDAM! 

12:00 uur- 16:00 uur: STUDENT HOTEL (Wibautstraat, Amsterdam)
– gratis parkeren 
– op loopafstand van station Amstel
– de metro vanaf centraal stopt voor de deur

Wie weet zie ik je daar?:) En anders graag tot volgende week hier bij een nieuwe Flashbaack Friday!

Volg me ook op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ! 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
dieet
AFVALLEN MET EEN 3 DAAGS PIZZA DIEET ?! HET KAN ZÓ!

Het is weer januari en dat betekent voor veel mensen: een nieuw begin! Niet alleen een nieuw jaar, maar ook...

Sluiten