#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (12 JANUARI T/M 18 JANUARI)

flashback friday

De afgelopen week stond in het teken van een drie daagse detox waarbij ik enkel 6 drankjes mocht drinken en niets mocht eten. Verder vierde ik mijn verjaardag voor vrienden en werd er natuurlijk weer hard gewerkt en lekker ‘geworkout’! 

 

Vrijdag 12 januari:

-7:00 uur: De wekker
– Ontbijt: Fruitbowl (1 banaan+ handje bevroren frambozen + 3 grote eetlepels magere kwark, geblend met granola als topping)
– Aan het werk. Vandaag is het een hele drukke, chaotische dag. De laatste werkdag voor het weekend wil ik altijd zoveel mogelijk af hebben. Normaal gesproken is het geen probleem als er een aantal kleine dingetjes blijven liggen voor het weekend, maar in dit geval wel. Want ik heb zaterdag&zondag 0 tijd om nog iets af te maken. Daarom knal ik vandaag lekker door en maak ik geen tijd voor een workout.
– Workout: Bewust geen tijd voor gemaakt vanwege de drukte en omdat ik nog een beetje moet herstellen van de 24 km run van gister
Lunch: 5 pannenkoeken met kaas en stroop
– Werken tot 18:30 uur
– 19:00 uur: HEEL snel omkleden en klaarmaken want vanavond vier ik mijn verjaardag voor vrienden.
Diner: We bestellen met z’n allen pizza. Ik ga voor de Tartufo. Een pizza met parmaham, truffel en tomaat.
– We spelen cards of humanity en kletsen gewoon gezellig tot een uurtje of 1:00
– Snack: Chips
– Merel (een vriendinnetje) blijft slapen omdat ze niet meer terug kan reizen en dat is eigenlijk alleen maar gezellig:) We gaan nog even kletsen en uiteindelijk lig ik om 2:30 uur ook in bed. Dan zit ik nog even op mijn telefoon omdat ik nog steeds niet op alle verjaardagsberichtjes van gister had gereageerd:O
– 3:00 uur: Welterusten!

 

Zaterdag 13 januari:

– 9:30 uur: Wakker
– Ontbijt: Magere kwark met granola (klein schaaltje)
Work-out: Yoga. Een beetje stretchen leek me wel goed na die lange afstandsrun van donderdag.
– Aan de slag! Het is zo’n zaterdag waarop ik nog allerlei klusjes moet doen. Pakketjes wegbrengen, boodschappen halen, andere kantoor artikelen halen, dozen opruimen etc.
– Ik klooi de hele ochtend een beetje aan en dan is het tijd om mijn kledingkast eens flink uit te mesten. Alles wat ik een jaar of langer niet heb gedragen gaat eruit, wordt gesorteerd en geprijsd voor morgen. Dan sta ik op een closet sale namelijk.
– Lunch: Omdat we nog niet echt hadden ontbeten doen we een pizzabrunch rond een uurtje of 11:30. We hadden nog wat bodems over van het 3 daagse pizza dieet.
– Bezig met kleding prijzen en uitzoeken tot 19 uur
Diner: Zelfgemaakte wortelsoep a la Tjarko van natuurlijk heel veel wortels, ui, knoflook, tomaat en kruiden.
– Na het eten kijken we een show van Ali B en Hans Teeuwen. Bij die laatste val ik overigens halverwege in slaap.

Zondag 14 januari:

– 7:30 uur: De wekker
– Workout: Mini workout @home. Voor meer is vandaag helaas geen tijd. Want vandaag is de dag van de closet sale.
Ontbijt: Fruit bowl
– Nog even snel de laatste dingetjes regelen en prijsjes plakken.
– Om 9:15 uur staan mijn moeder en nichtje voor de deur. Team Closet Salse Suus is compleet.
– Het wordt gehouden in The Student Hotel in Amsterdam en we rijden met mijn moeders auto alle spullen erheen. Van 10 – 12 zijn we bezig met tafels slepen en alles uitstallen.
– Lunch: 1 croissantje en 2 krentenbollen met kaas
– Van 12-16 is de closet sale die me helaas erg tegenviel. Het was mijn eerste keer dat ik meedeed aan zoiets dus ik dacht, we proberen het gewoon eens. Mijn moeder had ook gewoon nog heel veel kleding van mij thuis liggen (echt nog van de middelbare school tijd zegmaar) en daar wilde ze al heel lang van af. Dus ik dacht dat dit wel een goede optie kon zijn. Niet geschoten is altijd mis toch?! Maar helaas verkocht ik niet zoveel als gehoopt dus moet ik maar op zoek naar een andere manier.
– Om 16:00 uur pakken we alle niet verkochte items weer in en gaan mijn moeder en nichtje weer naar huis. Ik ruim thuis alles weer op en ga dan lekker eten met Tjarko.
Diner: We gaan uit eten met z’n tweetjes bij het restaurant bij ons om de hoek. Pure gemakzucht. Ik was helemaal uitgeblust na vandaag. We bestellen beide een angus beef burger met frietjes en als toetje een marshmallow/chocolade/noten brok. Super lekker, maar nadien zit ik wel helemaal vol.
– Om 21:00 uur zijn we weer thuis en gaan we in onze pyjamas in bed nog even kaarten. Het stond immers nog steeds 8-7 voor Tjarko en ik wilde graag winnen (eerst bij 10). Het eerste potjes wint Tjarko maar dan maak ik er toch nog 9-9 van en dan is het tijd om te gaan slapen. Morgen de winning match!
– 22:00 uur: Truste<3

Maandag 15 januari: 

-7:00 uur: De wekker.. O M G! Die valt zwaar vandaag..Alsof het nog 4 uur ’s nachts is sta ik op.
– We moeten namelijk onze Cleanse kuur ophalen bij Juice Brothers anders hebben we geen ‘ontbijt’. Tjarko neemt zijn detox set voor vandaag mee naar werk en ik ga weer naar huis waar ik de rest (zo’n 35 flesjes) allemaal in de koelkast zet.
– Een beetje spannend vind ik het wel. Ik heb namelijk nog nooit een echte detox gedaan. Ik ben super benieuwd of ik als grote eter en liefhebber van vullende maaltijden zoals pasta en rijst het aan kan om 3 dagen te leven op sappen…Er was aangeraden om de week ervoor al langzaam toe te werken naar een voedingspatroon waarin je voornamelijk groenten en fruit eet zodat je lichaam kan wennen en alvast kan wennen. Maar hier hebben we ons beide totaal niet aan gehouden. Dat kwam ook omdat ik natuurlijk jarig was en daarna nog mijn verjaardag met vrienden wilde vieren en gewoon taart wilde kunnen eten en pizza wilde bestellen. Dus de voorbereiding was gewoon 100% slecht. Maar ik ben wel van plan het dan nu gewoon goed te gaan doen en het natraject van het langzaam weer opbouwen met vlees/vis en suikers wel echt zoals het eigenlijk hoort op te pakken. We shall see.
– Ik startte de dag eerder al met een lauw glas water
– Ontbijtshot: FLU SHOT
– Mini home workout: 15 minuutjes buikspieren thuis
– Ontbijt: Master Cleanse (420 ml) (voor meer informatie over de Cleanse/Detox inclusief alle ingrediënten van de flesjes kun je naar het artikel gaan dat ik speciaal schreef over de Detox: drie daagse detox
– Aan het werk!
– Lunch: Gedurende dag drink ik verschillende cold-pressed juices. Om de ongeveer 2 uur een flesje van 420 ml.
– Workout: Aan het einde van de middag besluit ik een klein rondje te gaan rennen. Het regent dat het giet en ik wil het niet te gek maken vanwege de Cleanse dus ik ren maar 5 kilometer.
– Lekker warm douchen en aankleden. Om 17:00 uur fiets ik nog even de stad in. Tjarko is daar ook en we gaan nog even gezellig samen de stad in. Hij had nog een bon liggen die hij had gekregen met z’n verjaardag dus we gaan o.a. even bij die winkel kijken.
Uiteindelijk kopen we niets en zijn we om 20:00 uur weer thuis.
– Diner: Bestaat uiteraard ook weer uit een cold pressed juice.
– Om 22 uur zijn we moe en gaan we gauw slapen!

Dinsdag 16 januari:

-7:00 uur: de wekker
– Uit bed voor een mok warm water
– Ik wilde gaan werken maar het internet ligt eruit…gister was dit ook het geval dus ik ga maar gauw iets anders doen.
– Ontbijt: Juice
– Op de fiets spullen terugbrengen naar PR’ bureaus waar ik wat had geleend. Een rondje Amsterdam dus. In het begin zit ik toch een klein beetje duizelig op de fiets, ik merk dat ik niet helemaal wakker ben of dat het komt doordat ik niets heb gegeten gister. In ieder geval ben ik niet zo super scherp.
– Eenmaal weer thuis doet het internet het nog steeds niet. Dus ik besluit mijn spullen te pakken voor een workout
– Lunch: Juice…#surprise
Workout: Samen met Tjarko een uurtje zwemmen. Hij had vanmiddag vrij en wilde ook thuis wat gaan werken. Maar omdat we geen internet hebben gaan we samen lekker zwemmen. Dat gaat eigenlijk super lekker. Ook hier lees je meer over in de speciale blogpost die ik schreef over de 3 daagse detox.
– Na de workout even lekker een juice naar binnen en dan thuis eens kijken of het internet het weer doet.
– Eenmaal thuis blijkt dat het internet het wonder boven wonder weer doet en kan ik aan het werk! Dit doe ik dan ook tot 21:00 uur. Helaas wat lang, maarja ik heb vanochtend niet zoveel kunnen doen.
– Diner: Bijna vergeten op te schrijven, maar ja…JUICE!
– GAME IS ON: We starten met 9-9 de winning game! En..(tromgeroffel..) … IK WIN! YAY! 10-9 voor Suzie #yeah.
– Om 22:30 uur vinden we het wel welletjes voor vandaag en gaan we lekker slapen:)

Woensdag 17 januari:

-7:00 uur: De wekker! Yes de laatste dag van onze detox is aangebroken!
– Ontbijt: FLU shot + juice
– Workout: 5,5 km run door de regen en harde wind. Maar het gaat best lekker op deze derde dag zonder vast voedsel!
– Snel douchen en klaarmaken, om 11 uur heb ik namelijk een meeting…dacht ik. Om 10:45 uur zit ik op tijd klaar in het restaurant waar we hebben afgesproken maar om 11:15 uur is de persoon er nog steeds niet. Ik bel het bedrijf op en ze blijken het vergeten te zijn. Oké, om dit soort dingen kan ik dus intens chagrijnig worden. Ik heb een mega druk schema, plan speciaal een afspraak in en dan vergeten mensen zoiets…HOE DAN? Dit is mij zelf echt nog nooit overkomen. I mean, hoe moeilijk kan het beheren van een freakin agenda zijn. Maargoed, dat was dus dik anderhalf uur van deze dag verspild aan niets. We gaan maar weer terug naar huis om daar te werken.
– Aan het werk
– Lunch: juice
– In de middag trakteer ik mezelf op een cadeau en koop ook een cadeau voor Tjarko (zie foto hieronder).
– Diner: Juice…de ena laatste van deze kuur
– Tv kijken en afsluiten met de allerlaatste Vanilla Sky sap!
– Om 21:30 uur gaan we lekker slapen! Dromen over wat we morgen zullen eten<3

 

Donderdag 18 januari:

-7:30 uur: De wekker.. we worden rustig wakker en hebben helemaal niet gelijk de drang om nu maar te gaan eten. Sterker nog, ik heb totaal geen honger.
– Ontbijt: Maar we gaan natuurlijk wel eten! We starten rustig met een fruitbowl van 1 banaan, een handje bevroren rood fruit, een paar eetlepels kwark en een beetje toppings.
– Dan ga ik aan het werk en ik publiceer het artikel over de detox.
Snack: 1 snee brood met kaas. Want ik had hier zoooo’n zin in!
– Werken
– Lunch:  Ik maak een lunch met gestoofde prei, ui, linzen, spinazie en een stukje mediterraanse vis. Het recept komt volgende week hier op mijn blog, maar hieronder alvast een kleine preview (foto).
– Werken
– Workout: van 17:30 tot 18:30 ga ik een uurtje zwemmen !
– Diner: Falaffel met ijsbergsla, 1/2 rode paprika, verse roomkaas en avocado op een pitabroodje
– Televisie kijken
– snack: Oke, dit was niet het plan maar ik eet 3 koekjes en een stukje chocolade.
– 21:30 uur: Welterusten!

 

Dit was misschien niet de meest spectaculaire Flashback Friday ooit, desondanks hoop ik dat jullie hem weer met plezier hebben bekeken. Laat het me vooral ook weten als jullie dingen missen of wat je juist leuk vind om vaker te lezen dan kan ik hier rekening mee houden! Tot volgende week:D

ZIE OOK: FLASHBACK FRIDAY 5 januari t/m 11 januari

Liefs,
Suzanne

Volg me ook op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ! 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  januari 19, 2018 at 16:51

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag Suzanne! Wat ontzettend tof en zwaar, die detox. Heb er wel veel respect voor dat je het hebt gedaan! Die pizzabrunch ziet er zooo goed uit trouwens, oh my… Malou x

  • Reply
   Suzanne
   januari 22, 2018 at 11:01

   Hi Malou:) Dankjewel, wat lief dat je nog aan m’n verjaardag denkt! Hahaha echt hoor, redelijk zwaar maar ook wel een toffe uitdaging! Jaaaa ik ben zo’n fan van die magioni bodems<3

 • Reply
  Brigitte Brummel
  januari 19, 2018 at 19:58

  Stoer gedaan, maar zonder koffie? Extra applaus voor Tjarko ! In koppertje: ik ga het maar niét proberen.

  • Reply
   Suzanne
   januari 22, 2018 at 11:00

   hahaha ja jij zou het niet redden zonder koffie hé;p Misschien toch een leuke uitdaging??

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  DRIE DAAGSE DETOX

  Een drie daagse detox..? Wat houdt een detox eigenlijk in? Waarom doe je dit? Hoe heb ik het precies gedaan?...

  Sluiten