#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (19 JANUARI T/M 25 JANUARI)

Een high tea in het tassenmuseum met alle Hünkemoller ambassadeurs, schaatsen op De Coolste Baan van Nederland, familiebezoek met heel veel taart én mijn allereerste keer skiën ooit! Dat en meer in deze gloednieuwe Flashback Friday! 

 

Vrijdag 19 januari:

-7:00 uur: De wekker
– Ontbijt: Magere kwark met granola
– Workout: Naar de sportschool voor een uurtje kracht en een half uur op de cross trainer
– Naar huis, douchen, omkleden en richting het Tassenmuseum
– Lunch: Vandaag heb ik een uitgebreide High Tea in het tassenmuseum met het ambassadeurs team van Hünkemoller waar ik sinds een half jaar ook onderdeel van uitmaak (op het gebied van de sportcollectie). De locatie is echt prachtig. We zitten in een oud Amsterdams grachtenpand (zie ook foto’s hieronder) en het eten is niet alleen MEGA lekker, maar ook nog eens erg leuk opgediend! Naast alle zoetigheid zoals taart, cakejes, macarons en donuts krijgen we ook een aantal gangen uitgeserveerd waaronder een heerlijke soep, met een kaasstengel en een broodje met kalfsragout, er zijn sandwiches met zalm en eiersalade oh en er zijn ook verse Scones met uiteraard dips en…en er was nog veel meer. Ik denk dat ik niet eens meer in staat ben alles op te noemen.
– Rond een uurtje of 16 zijn we uitgegeten…en staat de tafel nog steeds vol. Jep…there was too much food. Zoals meestal met een high tea denk ik haha. Er is ook nog een hele mooie taart die niet eens is aangesneden en bedreigd wordt naar de prullenbak te worden verplaatst. Daar steek ik een stokje voor want ik vier dit weekend mijn verjaardag voor familie en stel de brutale vraag of ik de taart dan mee zou mogen nemen(A).
– Stiekem schaam ik mij wel een beetje voor deze brutale vraag, maar heee het zou toch zonde zijn van zo’n mooie en waarschijnlijk ook lekkere taart als die in de prullenbak verdwijnt?! Gelukkig kijken ze me niet gek aan en mag ik de taart nog meenemen ook! Alleen HOE? Het programma ging na de high tea nog door met een shop till you drop en iedereen zou gezamenlijk richting de Hunkemoller in de Kalverstraat gaan…maar ik zit met die taart haha. De taart is groot, zwaar en dient in de koelkast te worden gezet dus ik besluit eerst de taart naar huis te brengen en fiets dan als de wiedeweer ook naar de Kalverstraat waar de rest gelukkig nog is:)
– Ik kijk rustig rond en pas wat sport items. Uiteindelijk ga ik naar huis met twee nieuwe items uit de Doutzen collectie en een sport bh van de eigen Hunkemoller collectie. Jullie zullen de items binnenkort wel terugzien op mijn kanalen:)
– Diner: Ik heb eigenlijk helemaal geen honger maar het is al 20 uur geweest en er is nog wel iets lekkers in huis… ik besluit daarom 2 pitabroodjes met falafel, avocado, paprika en sla te eten.
– Na het eten komen Jim en zijn vriend gezellig langs om samen The Voice te kijken. Of naja, om naar het commentaar van Anouk te luisteren. Heer-lijk! We pakken Twitter er ook een paar keer bij om te zoeken onder de #tvoh wat andere mensen allemaal tweeten, zo grappig altijd! Wie doet dit nog meer tijdens programma’s? Geniaal wat mensen allemaal tweeten!
– Rond een uurtje of 23:30 gaan zij naar huis en ga ik slapen

Zaterdag 20 januari:

– 7:00 uur: De wekker
Ontbijt: Fruitbowl van 1 banaan met een grote hand bevroren fruit en kwark geblend
Workout: 2 uurtjes schaatsen op de Coolste baan van Nederland (zo heet de schaatsbaan in het Olympisch Stadion). Deze baan is gister geopend, een dag later dan gepland in verband met de storm van afgelopen donderdag. Op deze baan zal in Maart ook het WK worden gereden! Ik ga samen met Tjarko en kijk mijn ogen uit. Het is al jaren geleden dat ik voor het laatst op het ijs stond en ik krijg er helemaal kriebels van! Zoveel zin in, en zo’n leuke baan ook! We schaatsen van 9-11 en gaan dan weer naar huis want vanmiddag komt Tjarko zijn familie op bezoek en we moeten nog boodschappen halen.
– Lunch: 2 snee brood met 1/2 avocado en kaas
– Na de lunch gaan we boodschappen halen en al vrij snel daarna komt de familie van Tjarko op bezoek
– Hapjes: toastjes met van alles, tucjes en olijven met kaas
Diner: We maken Italiaanse bollen met hamburger, bacon, cheddar, tomaat, sla en saus natuurlijk! We wilden ook frietjes erbij doen maar die waren he-le-maal mislukt. Waarschijnlijk lag het aan het soort friet dat we hadden gekocht. We hadden de oven friet van Albert Heijn eigen merk. Ze werden maar niet krokant en bruin. Na dik de dubbele tijd die op de verpakking stond en op een hogere temperatuur waren ze nog steeds wit en glanzend…heel vreemd. Als iemand tips heeft voor goede ovenfriet, let me know! Dan koop ik die de volgende keer.
– Toetje: Créme brulee mini gebakjes en kleine appel carré stukjes
– Rond een uurtje of 20:30 gaat iedereen naar huis en ruimen Tjarko en ik het huis op.
– Nog even gezellig samen kletsen en dan om 23:30 uur lekker slapen

Zondag 21 januari:

-8:00 uur: De wekker
Ontbijt: 1 Italiaanse bol (die was nog over van gister) met chocopasta
– Workout: 10,5 km run. Een heerlijke, relaxte zondagochtend run. Zo’n run waar ik echt even lekker van ontspan! Top!
– Na de workout ga ik me douchen en aankleden want vandaag komt mijn familie op bezoek (nog voor mijn verjaardag)
– Snack: Dé taart! De taart die ik vrijdag meenam mag vandaag eindelijk worden aangesneden (zie hieronder foto’s van toen ie nog heel was)
– Na de koffie/thee gaan we met z’n allen even een rondje wandelen buiten.
– Lunch: Als we weer terugkomen maken Tjarko en ik lunch. We zetten kleine mini saucijzenbroodjes op tafel en maken broodjes gezond, broodjes met rode biet hummus en komkommer, broodjes met kipkerrie en zetten stokbrood met van alles en nog wat op tafel. Smullen maar !
– Er wordt uiteraard ook Ajax-Feyenoord gekeken. Althans, de eerste helft want in de rust gaat iedereen naar huis. Tjarko en ik ruimen het huis op en gaan de tweede helft dan kijken bij een café om de hoek.
– Snack: Rond 16:45 uur zijn we weer thuis en eten we nog een groot stuk taart. Hij was zo lekker(A). En daarna gaan we ons klaarmaken voor…rapapa rapapa…een avondje skiën in Snowworld. Ik vind het VET spannend, want ik ben nog nooit op wintersport geweest en heb ook nog nooit op ski’s gestaan! We gaan samen met Tjarko’s zus en haar vriend. Die echt super goed kan skiën! Ik ben de enige die het nog nooit gedaan heeft, maar ze willen me allemaal helpen dus ik hoef geen lessen te boeken.
– Workout 2: Skiën…mijn allereerste keer. Ik vind letterlijk alles spannend. Vooral de lift hahaha. En als we eenmaal boven aan de kleinste piste staan vind ik ook dat spannend. Want ik heb werkelijk geen idee wat ik moet doen om heel beneden te komen. Maar dat legt Tjarko me heel goed uit en de vriend van zijn zus helpt ook heel goed. En jeetje, ik kom gewoon gelijk goed naar beneden zonder te vallen. Dit is leuk:D! Nog een keer, en nog een keer, en nog een keer. En na een aantal keer van de kleinste piste af te zijn gegaan lukt het me aardig. Ik heb het gevoel controle te hebben en maak redelijk gemakkelijk mijn bochtjes. Volgende Tjarko tijd voor het grotere werk…Dé grote/hoge/steile piste… Maar eh..” kan ik dat wel?” vraag ik aan hem? “Ja joh, je gaat supergoed voor een eerste keer zegt ie”. En ik geloof hem…maar als we richting de grote piste gaan zie ik een rood groot bord waar op staat: ” ALLEEN VOOR GEVORDERDEN!”…en dan een stukje verder staan nog ongeveer 10 signalen. ” 20 % helling”, ” advanced only”…eh dit ga ik niet doen schat. Ik sta ongeveer een uur op ski’s nu…voor het eerst in mijn leven. No way dat ik van die piste af ga. Maar hij drukt door en de vriend van zijn Zus denkt ook dat ik het wel kan. Dus oke, daar gaan we dan… Als ik de piste zie schrik ik me alweer kapot. Holy moly wat is dat hoog, en steil. Maar voor ik het weet sta ik in de lift. En pas als ik boven ben besef ik me dat er geen weg meer terug is. Er is geen lift naar beneden… ik MOET die piste af. Oh man..met knikkende beentjes start ik en dan ga ik VEELS te hard recht naar benden. Omdat ik zo hard ga vergeet ik bochten te maken en ga ik nog harder tot ik uberhaupt geen eens een bocht meer kan maken. Het zag er vast mega stuntelig uit, ik had het gevoel TOTAAL de controle kwijt te zijn. Maar op de één of andere manier weet ik wel iedereen te ontwijken en kom ik zonder te vallen beneden aan.. maar ik vind het niet leuk en wil niet meer om hoog. Maar van Tjarko moet ik. Want zegt hij, ” nu ben je bang en als je nu stopt durf je de volgende keer niet meer, je moet juist nu nog een keer gaan om te laten zien dat het ook anders kan en dan ben je niet meer bang”. Dus oke, daar gaan we dan ..nog een keer omhoog. Ik weet oprecht niet waarom ik dit doe, maar ik vind het ergens ook super leuk en de tweede keer naar beneden gaat het al een stuk beter. Ik maak nog wel hele grote beginners bochten, maar dat is oké. Iedereen was ooit een stuntel zeg ik tegen mezelf. En de rest was verbaasd dat ik überhaupt al deze piste afga voor een eerste keer. Dat had ik zelf natuurlijk ook niet gedacht. Uiteindelijk gaan we nog zo’n 4 keer omhoog en naar beneden en dan is het alweer bijna 22 uur en tijd om naar huis te gaan. Een geslaagd avondje! Ik vond het een supertoffe ervaring zo voor de eerste keer!
Diner: Eenmaal thuis eten Tjarko en ik ieder nog twee Italiaanse bollen. Ik eet er eentje met eieresalade en eentje met kipkerrie
– 00:00 uur: Welterusten!

Maandag 22 januari:

-7:00 uur: De wekker !
Ontbijt: Magere kwark met granola
– mini home workout : 10 minuutjes buikspieren
– Aan het werk!
– Snack: stukje taart (again #taartmoster)
– Lunch: 3 snee brood (1 met kaas, 2 met eiersalade)
– Werken tot 19 uur
Workout: Ik wilde vandaag eigenlijk zwemmen, maar door de drukte is dat er niet van gekomen en besluit ik nog even snel een mini rondje te gaan rennen. Een mooie 5 km. Lekker tempo en dan snel naar huis voor het eten.
– Diner: 1 hamburger en 1 kipburger a la Tjarko met mayonaise, sla, tomaat, cheddar, gebakken ui en bacon! Echt mega smullen zo op een normale maandag avond<3
– Na het eten gaan we samen gamen (Rayman). Ik kan er niets van want ik heb vroeger nooit echt gegamed. Maar dat maakt het ook wel weer super grappig.
– 22:30 uur: Truste!

Dinsdag 23 januari:

-8:30 uur: Oh shit, Missed the alarm :O
– Ontbijt: Even snel een appel en een VifitGoedemorgen drink ontbijtje (framboos/blauwe bes)
– Gaan met die banaan! Want vandaag moet er weer veel gedaan worden.
– Werken
– Lunch: 3 snee maisbrood met philedelpiha + 1/2 avocado + roe biet hummus
– Werken
– Workout: Aan het einde van de middag ga ik nog een uurtje zwemmen samen met Tjarko
– Diner: Ik maak 4 gevulde paprika’s (8 helften, 4per persoon) uit de oven met rijst, ui, knoflook, gehakt, kaas en mais. En ze vallen goed in de smaak want alles gaat op! #vreetzakkies
– Na het eten ga ik nog even werken tot een uurtje of 21. Deze week moet er veel gedaan worden omdat ik aankomend weekend weg ga en niet zoveel kan doen. Vooruit werken dus.
– 22:00 uur: Welterusten!

Woensdag 24 januari:

-7:00 uur: De wekker !
– Ontbijt: Smoothiebowl van banaan met bevroren fruit en kwark
– Aan het werk!
– Snack: Een stuk taart dat nog over was van zondag! #suikermonster
– Workout: Een uur zwemmen. Deze week en volgende week wil ik ook weer even wat meer zwem work-outs meepakken. Dat schoot er het laatste jaar namelijk nogal vaak bij in.
– Lunch: Ik maak een super grote en vullende eiwitshake of beter gezegd smoothie. Van 150 gram kwark met een handje bevroren fruit, 1 banaan, 1,5 scoop eiwitpoeder en een scheutje amandelmelk
– Aan het werk tot 19:30 uur
– Snack: Schaaltje chips
– Diner: Wortels met ijsbergsla en een kipschnitzel
– Na het eten ga ik tv kijken
– 23:30 uur: Tjarko komt eindelijk thuis van voetbal training. Normaal gesproken is hij al veel eerder thuis, maar hij ging nog voetbal kijken daarna dus ik wachtte tot hij thuis kwam omdat ik ongerust was. Mannen die het doorgeven dat ze even ergens langer blijven of uit hun werk of training nog iets anders gaan doen..? Bestaan die?!
– 23:50 uur: Truste!

Donderdag 25 januari: 

– 7:00 uur: De wekker !
– Home workout: 15 minuutjes core/buik
– Ontbijt: 5 snee brood ( 3 met philedelphia en 1/2 avocado, 2 met rode hummus)
– Workout: 60 minuutjes zwemmen!
– Snack: Het laatste stukje taart..Nu is de grote mooie en vooral mega lekkere taart helemaal op:(
– Aan het werk!
Lunch: 2 snee brood met kaas
– Aan het werk, Tjarko komt me een middagje helpen dus dat is heel fijn
– Boodschappen halen en koken
– Diner: Zelfgemaakte pasta carbonara met spekjes, ui, knoflook, ei, paprika en courgette
– Mijn spullen pakken voor morgen, dan ga ik voor een lang weekend naar Zuid-Frankrijk!
– 22:00 uur: Ready to sleep! Goodnight,xx

 

Eet jij ook altijd nog een week van alles dat over is van een verjaardagsfeestje:O?! Of ben ik de enige hahaha(A). Momenteel zit ik trouwens in de auto op weg naar Zuid-Frankrijk! Wat ik daar precies ga doen en beleven lees en bekijk je volgende week alleen in weer een nieuwe Flashback Friday. In de tussentijd kun je natuurlijk op de hoogte blijven via mijn Instagram (stories)! Fijn weekend<3

ZIE OOK: FLASHBACK FRIDAY  12 januari t/m 18 januari 

Liefs,
Suzanne

Volg me ook op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ! 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  januari 26, 2018 at 10:59

  Zo leuk dat je ging skieën! Ik ga 27 februari ook voor de eerste keer skieën in Snow World en ik ben echt zo benieuwd of ik er iets van ga bakken.. Wat ziet die high tea er top uit trouwens! Heel veel plezier in Zuid-Frankrijk. Malou x

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  eetschema
  GEZOND & GEVARIEERD EETSCHEMA (5 DAGEN)

  Wellicht ben je door je healthy opties heen en op zoek naar wat food inspiratie om de komende week weer...

  Sluiten