#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (2 FEBRUARI T/M 8 FEBRUARI)

Mijn ‘swimming come back’ ..?! Een super gezellige sunday afternoon tea in het grand café Krasnapolsky, mijn allereerste wintersport reis geboekt, een valentijnscampagne shooten met Tjarko en gezellig eten en naar de bioscoop met vrienden ! Dat en meer lees en bekijk je in de Flashback Friday van deze week! Let’s GO! 

 

Vrijdag 2 februari:

– 7:00 uur: De wekker
– Ontbijt: Magere kwark met granola
– Aan het werk
– Snack: Banaan
– Workout: 40 minuutjes even los zwemmen. Ik heb nog steeds een beetje last van woensdag (indoor surfen). Ik ben zo vaak op mijn plaat gegaan dat ik bont en blauw ben en mijn nek niet zo goed kan draaien #au. Dus ik dacht wellicht helpt het als ik weer even ga loszwemmen. Bovendien zal ik morgen ook weer het water in moeten duiken dus nog een beetje oefenen kan geen kwaad.
– Lunch: 4 snee brood ( 2 met hummus, 2 met brie)
– Werken !
– Diner: De pasta die nog over was van eerder deze week. Fussili met gerookte kip, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, olijven, oude kaas en rucola sla.
– Na het eten ga ik nog heel even aan het werk en om 20:30 uur plof ik op de bank voor TVOH gevolgd door RTL late night.
– Friday night snacking: Naturel chips!
– 00:30 uur: Slaaplekker!

Zaterdag 3 februari:

– 9:00 uur: Wakker:) Geen wekker voor vandaag want ik hoef pas om 13 uur ergens te zijn!
Ontbijt: Smoothiebowl!
– Lekker even rustig YouTube video’s kijken en ondertussen het huis opruimen, de was doen en alvast mijn tas inpakken! Vanmiddag duik ik namelijk voor het eerst sinds 3 jaar weer het water in voor een wedstrijd…Ja..OMG dat dacht ik ook. Stiekem ben ik er ook best een beetje zenuwachtig voor. Toen ik 3 jaar geleden stopte met zwemmen op nationaal niveau heb ik het leven voor mijn sport volledig losgelaten. Ik ben gaan fitnessen, hardlopen en allerlei andere dingen gaan uitproberen zoals jullie de afgelopen 2 jaar ook hebben kunnen volgen op mijn blog en Instagram. Zo af en toe ging ik ook nog wel eens naar het zwembad hoor, om lekker mijn baantjes te zwemmen tijdens het banenzwem uur tussen de oude mensen hahah. Maar die paar keer dat ik de afgelopen jaren in het water lag is natuurlijk niet te vergelijken met vroeger toen ik 4 uur per dag (7 dagen per week) aan het trainen was om de top te bereiken. Ongeveer twee weekjes geleden werd ik gevraagd door mijn oude clubje, waar ik alweer 6 jaar geleden weg ging of ik hen wilde helpen in de Nationale Competitie. In eerste instantie zag ik het als een grote grap. Want ik bedoel, ik zou toch geen deuk in een pakje boter meer zwemmen en aan mijn tijden zouden ze toch immers niets hebben qua punten? Maar ze waren serieus en ik ging er dan ook maar serieus op in. Voor ik het wist had ik ingestemd en  opeens daar je dan  weer op  een zaterdagochtend je zwemtas in te pakken voor een raceday. Een beetje vreemd is het wel, maar vooral ook heel grappig en leuk! Ik ben stiekem ook wel heel benieuwd wat mijn lichaam op dit moment kan.
– Lunch: 3 snee brood met kipfilet + 1/2 avocado en peper + een likje mayonaise !
– Na de lunch vertrek ik richting Barneveld waar de wedstrijd zal plaatsvinden
– Workout: Zwemwedstrijd! Ik mag vandaag starten op de 50 vlinder, 200 schoolslag en 4×200 vrije slag estafette. En het bizarre is dat het ontzettend goed ging! Maar echt boven alle verwachtingen verbaasde ik mezelf met mijn tijden. Ik snap er nog steeds niet zoveel van. Vroeger trainde ik me suf om dit soort tijden te kunnen halen en nu train ik amper meer in het zwembad en haal ik ze zonder enige moeite.. Soms ga ik zelfs een maand of anderhalve maand niet zwemmen. Wil je meer weten over hoe het ging check dan even deze Instagram post die ik plaatste op de dag zelf vlak na de wedstrijd.
– Snack: Banaan + mueslireep
– In de auto terug denk ik veel na over wat er zojuist is gebeurd en hoe het in godsnaam mogelijk is dat ik relatief gezien (op basis van mijn situatie nu in vergelijking met vroeger) zo hard heb gezwommen. Een happy girl going home. Of althans, ik reis naar Epe om gezellig een nachtje daar te slapen en te eten met mijn broertje.
Diner: Mijn broertje kookt vandaag gebakken aardappels met gyros, knoflooksaus, wat groenten en zalmrolletjes uit de oven met ham en kaas.
– Wie is de mol kijken + TV kantine en op goed geluk…zo’n lekkere foute standaard zaterdagavond zegmaar;p
– Snack: Bounty!
– 00:15 uur: Welterusten!

Zondag 4 februari:

– 07:00 uur: Wakker. Oh neee…ik heb echt HEEL slecht geslapen en ben nog moe. Maar het matras waarop ik lig is echt helemaal kut!
– Ik probeer nog wat uit te rusten tot een uurtje of 9 en besluit er dan toch maar uit te gaan
– Ontbijt: 1 plak ontbijtkoek met boter + 2 snee brood ( 1 met chocopasta, 1 met schuddebuikjes)
– Workout: Een rondje rennen! Daar had ik namelijk echt onwijs veel zin in! Ik ren 8,5 km op een tempo waar ik lekker chill in loop en kom dan ook fris weer thuis aan.
– Douchen, aankleden, mijn tas pakken en weer terug naar Amsterdam!
– Snack: Strawberry chocolade reep !
– Samen met mijn ouders vertrek ik naar ons huis in Amsterdam, ik heb een afternoon tea gereserveerd bij grand café Krasnapolsky om het afgelopen jaar (2017) te vieren. Een beetje laat wellicht in februari, maar door alle drukte, verjaardagen etc was er eerder gewoon echt geen tijd voor. Toch vind ik dat je zo nu en dan even moet stil staan bij het leven en moet genieten dus vandaar.
– Lunch: Afternoon tea @ Krasnapolsky! We krijgen een mooie tafel toegewezen met uitzicht op de Dam! Superleuk want dan heb je ook echt wat te bekijken. We starten met een glaasje champagne en daarna mogen we zelf een thee kiezen. Ik ga voor de rode fruit thee. Daarna volgt de eerste gang met traditionele huisgemaakte scones, een couscous salade, tomaat met mozarella en bosui, en heel veel verschillende minisandwiches met onder andere gerookte zalm en kruidenkaas, komkommersalade en eiersalade. Als tussengerecht wordt er een Fillipijns mandarijndrankje geserveerd in stikstof. Dat ziet er fenomenaal uit. Daarna volgt de zoete gang met echt veels te veel lekkers. Van macarons tot bonbons en van mini taartjes tot brownies. We kunnen het dan ook niet op. Maar de ober is zo lief het later aan ons mee te geven voor thuis #goodiebag! Na de zoete gang wordt er afgesloten met een ijsje van matcha en aardbei ! Met ronde buikjes en een heerlijk zondags gevoel vertrekken we met een glimlach op onze gezichten weer naar huis! Eenmaal thuis aangekomen is Tjarko ook weer terug van zijn vriendenweekend en doen we gezamenlijk nog een kop koffie (en ik thee) en dan gaan mijn ouders weer huiswaarts.
– Tjarko en ik gaan Game of Thrones kijken!
– Diner: Om 20 uur besluiten we toch nog maar wel avond te willen eten. Ik was echt nog mega vol van de high tea, maar stiekem heb ik ook wel zin in het idee van Tjarko: Poké bowl bestellen. Dus dat doen we. Hij besteld een large en ik een medium poké bowl spicy tuna! Yumyum!
– Na 2 afleveringen game of thrones en een lekker diner op de bank gaan we slapen! Morgen start er immers weer gewoon een nieuwe werkweek:O
– 22:30 uur: goodnight<3

Maandag 5 februari:

-08:00 uur: De wekker! Ik had geen zin om op te staan om 7 uur, erg hé:O
– Ontbijt: Smoothiebowl van 1 banaan met een handje bramen, 250 gram kwark en als toppings muesli, rozijnen en een beetje hagelslag.
– Aan het werk!
Snack: 2 bonbons uit de goodiebag van gister + kop thee
– Werken tot lunchtijd
– Lunch: 3 snee brood met kipfilet + 1/2 avocado
– Werken tot 17 uur
– Workout: van 17-18:30 uur ga ik lekker sporten in de sportschool! Dat was namelijk alweer een tijdje geleden. De afgelopen week ben ik namelijk vooral in het zwembad geweest en heb ik rondjes gerend.
Ik begin met het circuitje dat ik eigenlijk altijd doe, maar ik heb het erg zwaar en houd de oefeningen die ik altijd doe niet eens vol:O Tijd dat ik weer vaker naar de gym ga! Uiteindelijk doe ik nog een half uurtje armen en daarna fiets ik 30 minuten uit of de crosstrainer.
– Diner: Couscous met biologische kippendij, bosui, tomaatjes, paprika, courgette, feta kaas en couscous kruiden
– Na het eten gaan Tjark en ik verder met Game of Thrones.
Snack: Naturel chips
– 23:00 uur: Lekker slapen!

Dinsdag 6 februari:

-8:00 uur: Wakker. Ik heb echt super slecht geslapen, ik had het onwijs koud ook maar was te lui om een deken te pakken… Tja.
– Ontbijt: Magere kwark met granola, rozijnen en kokossnippers
– Aan het werk!
– Workout: 6,5 km run. Het gaat niet echt zoals gepland. Ik wilde ook verder rennen, maar ik had erge last van mijn buik.
Lunch: 4 snee brood (2 met kaas+ 2 met kipfilet + 1/2 avocado met peper)
– Na de lunch ga ik de stad in samen met Tjarko. Hij werkte vandaag tot 13 uur en we moeten samen nog wat uitzoeken voor een Valentijnscampagne. Dat duurde helaas iets langer dan gepland omdat ik veel niet paste. Bij hem ging het gelukkig een stuk sneller (ideale maten).
– Rond een uurtje of 16 zijn we weer thuis
– Snack: Lenny&Larry complete cookie 
– Nog even werken. Eigenlijk wilde we samen gaan zwemmen, maar we hebben beide toch geen zin. Ik moet nog veel werk doen en hij gaat eten bij vrienden.
– Diner: Ik eet een bakje couscous dat nog over was van gister
– Een avondje op de bank met mezelf, Soof 2 en een zak popcorn!
– Snack: Een zak propercorn (sweet&salty). Ik schrijf propercorn ipv popcorn, dat is geen spelfout. Maar zo heet het echt!
– 23:00 uur: Slapen!

Woensdag 7 februari:

-8:00 uur: Alweer niet om 7 uur uit bed..het is echt zo’n week waarin even niets loopt zoals het moet. Ik voel me namelijk moe en een beetje..besluiteloos enzo. Gewoon dat je geen zin hebt en minder concentratie. Maarja die dagen heeft iedereen wel eens! In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten probeer ik er alsnog maar gewoon het beste van te maken!
– Ontbijt: Magere kwark (500 gram) met granola, kokossnippers, rozijnen, handje noten en gedroogd fruit! Een mega ontbijt qua hoeveelheid en calorieën, maar daar had ik even zin in!
– Aan het werk!
– Workout: Van 12-13 uur ga ik een uurtje zwemmen. Rond lunchtijd is het vaak lekker rustig in het zwembad dus vandaar.
Lunch: 2 snee brood met haring, uitjes en een coctailsausje
– Verder werken
– Om 15:30 uur spreek ik af met Sonja om foto’s te maken in de stad. We schieten beide foto’s voor 1 campagne en gaan dan weer naar huis.
– Ik fiets op de terugweg langs de supermarkt om eten te halen voor vanavond.
– Snack: Bakje chips (naturel)
– Nog even aan het werk achter de laptop!
– Diner: Zelfgemaakte spaghetti carbonara met spekjes, ui, knoflook, paprika, tomaat, eieren en kaas. Een soortgelijk recept maak ik wel vaker zie hier het basis recept:  pasta voor sporters. En ik varieer dan met groenten. De ene keer doe ik het met champignons, de andere keer met paprika, dan weer met courgette. Depends on whats in the fridge:)
–  Na het eten ga ik nog even doorwerken tot 21 uur en dan nog eventjes tv kijken en slapen

Donderdag 8 februari:

-8:00 uur: Eruit met de geit!
– Ontbijt: Smoothiebowl!
– Aan het werk. Er is een hoop te doen vandaag.
– In eerste instantie start ik achter de laptop met mails bijwerken. Maar dit moet eigenlijk niet doen, want die mailbox blijft de hele dag toch wel volstromen en dan blijf je aan de gang en komt het nooit ‘af’. Dus na een uur mails ga ik verder met het shooten van een campagne. Dit kan ik gelukkig zelf thuis binnen doen dus dat is top. Inmiddels is er ook al zo’n 3 keer aangebeld door de postbezorger. Eerst van DHL, toen van PostNl en daarna van DPD. Genoeg nieuwe pakketjes om weer te shooten! Er zit ook een groot pakket bij dat ik samen met Tjarko mag shooten voor Valentijn. En omdat hij vandaag vrij is kunnen we dat maar beter gelijk doen vandaag, want want want…volgende week gaat het niet lukken omdat wij onze allereerste wintersport hebben geboekt!! OMG zo spannend! Tjarko is al heel vaak op Wintersport geweest, maar ik nog nooit. Van de week publiceerde ik een artikel met mijn sportieve bucketlist van 2018. En ik dacht…weetje wat. Je moet het gewoon doen Suus. Nu kan het nog, er is nog een voorjaarsvakantie met sneeuw, dus doe het gewoon. And so I did. Ik heb tickets geboekt en dus gaan we over een ruime week al weg:O
– Workout: Als de shoot klaar is binnen besluit ik dat ik nog even wil sporten. Ik heb niet lang, maar mini workouts zijn ook workouts. 45 minuten knallen in de gym! Ik doe een circuitje en pak ook nog een paar apparaten mee voor de benen en billen.
– Lunch: Een schaaltje pasta die over was van gisteravond
– Douchen, aankleden en shooooten! Jim en zijn vriend (Jitze) komen ons helpen. We gaan gezellig met zijn viertjes de stad in en nadat we de foto’s van Tjarko en mij hebben geschoten voor een Valentijnscampagne die ik mag doen voor WeFashion en Nelson schoenen maak ik ook nog foto’s voor hun. De foto’s die we hebben gemaakt kunnen jullie binnenkort zien op mijn Instagram!
– Na het shooten gaan we boodschappen halen en met zijn viertjes bij ons thuis eten.
– Diner: Biologische pompoensoep met een biologisch vers stokbrood + heksenkaas en salade!
– Na het eten gaan we met zijn drietjes naar de bioscoop. Tjarko blijft thuis en gaat met een vriend tv kijken. Wij gaan nog voor mijn verjaardag naar ‘3 billboards outside Ebbing, Missouri’.
– Snack: Een bak zoete popcorn!
– De film vonden we alledrie echt heel mooi. Een aanrader. Ik wil niet spoilen dus ik ga er verder niets overzeggen, behalve dat ik het zeer terecht vind dat deze film is genomineerd voor een paar Oscars.
– 23:40 uur: Naar bed! Welterusten:)

Poeeeh dat was hem dan alweer:o Ik blijf me erover verbazen hoe ik toch elke week weer schrik van de tijd. I mean, het gaat zo snel allemaal. Misschien komt het omdat geen dag hetzelfde is en de tijd vliegt door alle drukte. In ieder geval kijk ik erg uit naar het weekend waarin ik even NIETS gepland heb staan. Heerlijk even tijd om het huis op te ruimen, Olympische Spelen te kijken en achterstallig werk te doen:) En jij? Ga je ook OS kijken? Of ga je iets anders tofs doen? let me know!

 

Liefs,
Suzanne

 

Volg me ook op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ! 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
sportieve bucketlist
5 SPORTIEVE BUCKETLIST ACTIVITEITEN!

Afgelopen zomer streepte ik vol enthousiasme 'leren surfen' van mijn sportieve bucketlist. Het stond er al een aantal jaar op...

Sluiten