#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (2 MAART T/M 8 MAART)

De afgelopen week stond voornamelijk in het teken van veel fijne workouts. Maar daarnaast deed ik ook een kookcursus in Amersfoort, was ik een dag aanwezig op het Storymakers symposium in Amsterdam en beleefde ik een gezellig weekendje in Epe. 

 

Vrijdag 2 maart:

– 7:00 uur: De wekker
– Workout: 1,5 uur naar de sportschool! Ik doe een half uurtje circuitje, een half uurtje armen/rug en daarna fiets ik een half uur uit op de cross trainer.
– Breakie: Een fruit bowl (1 banaan, 1 sinaassappel, 250 gram magere kwark, 100 gram bevroren rood fruit, 1 scoop eiwitpoeder + muesli als topping)
– Aan het werk!
Lunch: 4 snee brood ( 2 met kalkoenfilet +1/2 avocado, 2 met rode biet hummus)
– Na de lunch ga ik nog heel even werken en daarna ga ik mijn spullen pakken om een weekendje naar Epe te gaan.
– Treintje naar Epe ! Om 17 uur arriveer ik station ’t Harde en een kleine 20 minuutjes later zijn we thuis en is het alweer voedertijd.
– Diner: Een runder hamburger met gekookte aardappel en snijbonen
Work-out: Na het eten is het tijd voor de tweede work-out van vandaag. Ik ga ander half uur zwemmen. Ik had mijn oude trainer geappt of dat mogelijk was om bij hen een keertje mee te trainen en dat mocht. Normaal gesproken train ik mezelf en doe ik lekker waar ik zin in heb dus ik moest wel weer even wennen aan een schema en het tempo. Vooral omdat het vrijdag avond was denk ik;p
– Om 21 uur ben ik weer thuis en plof ik op de bank bij de rest van de familie voor The Voice Kids.
– Snack: Plak ontbijtkoek met boter.
– Snack: Tijdens the Voice snacken we gezellig toastjes met kaas en chips.
– 23:00 uur: Slaaplekker!

Zaterdag 3 maart:

– 8:00 uur: Wakker..
Ontbijt: Magere kwark met muesli en rozijnen
Workout: 5,5 km rennen! Ik startte echt onwijs goed, zo goed dat ik zelfs onder het schema liep voor een pr op de 5 km..maar na 3,5 km stopte mijn running app ermee…HOE FRUSTEREND…Daarna had ik het gevoel dat het allemaal niet meer uitmaakte ofzo. Dus ik liep hem rustig uit. Gelukkig loop ik dat rondje vaker en wist ik dat het 5,5 km was. Maar het is echt stom als je net lekker gaat en dit dan niet wordt geregistreerd:(
– Snack: Plak ontbijtkoek + banaan
– In de auto naar Zwolle met mijn broertje. Voor een YouTube kanaal dat hij samen met een vriend doet wilde ze graag een video opnemen over zwemmen. En daar konden ze mij goed bij gebruiken. We gaan naar het zwembad van Hogeschool Windesheim en nemen daar de video voor ze op! Benieuwd naar de video? Moet je even mijn Instagram Stories in de gaten houden. Als de video online komt zal ik hem daar delen!
– ‘Workout 2’: Zwemmen. Niet echt een workout, maar toch wel lekker actief bezig geweest voor de video.
– Naar huis! Hongeerr!
– Lunch: 3 snee brood met schuddebuikjes
– Even langs opa en oma
– Diner: Zelfgemaakte rode bieten soep van mama met een vier kazen pizza!
– In de avond gaan we lekker tv kijken! WIE IS DE MOL! Ik heb dit jaar voor het eerst echt GEEN idee en denk dat ze het alle drie kunnen zijn. I mean, bij geen van de drie zou ik verbaasd zijn. Maar als je me echt zou vragen om er eentje te kiezen zou ik zeggen Jan…maargoed wat ik al zei..als Ruben of Olcay het is dan ben ik ook totaal niet geschrokken. ZO benieuwd naar de finale. Die is volgende week voor degene die het niet kijken. Maar dan is mijn broertje jarig en viert ie zijn verjaardag dus…waarschijnlijk moet ik het terugkijken:(
– Snack: Chippies + kaaskoekjes
– 23:30 uur: Slapen

Zondag 4 maart:

– 8:30 uur: Wakker
Ontbijt: Een smoothiebowl met een beetje muesli
– Heel eventjes werken achter mijn laptop
– Workout: Poging 2…het zat me nog steeds een beetje dwars dat ik gister schijnbaar fit was maar hij mijn tijd niet had opgemeten. Dus ik wil opnieuw 5 km rennen. Maar helaas gaat het vandaag niet zo snel als gister in het begin. Achja, het kan niet altijd gaan zoals je wilt. Uiteindelijk loop ik de 5 km in precies 21 minuten. Ruim een minuut boven mijn PR. Maar alsnog een prima tempo voor de tweede dag oprij een tempo loopje.
– Douchen, aankleden en even langs een vriendinnetje
Lunch: 2 snee brood met pindakaas+hagelslag
– Rond een uurtje of 15 ga ik van haar huis naar het huis van mijn broertje, dat ligt op mijn route naar huis en is super dichtbij haar huis:) Bij mijn broertje drink ik gezellig ook een kop thee en krijg een rondleiding door zijn huis, want sinds de laatste keer dat ik geweest ben is er alweer een hoop verandert. Ik nodig hem uit voor het eten bij mijn ouders en ga dan naar huis.
– Work-out 2: Het lijkt misschien nu als je dit leest alweer een eeuwigheid geleden, maar dit was het weekend waarin er door heel Nederland op natuurijs kon worden geschaatst. Maar Suzie hier had haar schaatsen in Amsterdam en kon dus niet zoveel hahah. Dus ik besloot te gaan skeeleren voor een soort van hetzelfde gevoel haha. Een kleine 8 km op mijn gemakje:)
– Als ik thuis kom ga ik me even omkleden en mijn tas vast inpakken om straks weer terug naar Amsterdam te gaan.
– Diner: Rijst met wokgroenten en hamlapjes in chilisaus gemarineerd
– Om 18:30 uur vertrek ik weer richting Amsterdam waar ik precies op tijd arriveer voor de luizenmoeder.
Snack: Een schaaltje chocolade ijs
– Na de luizenmoeder kijk ik nog een stukje Soof de serie en dan ga ik lekker slapen!
– 22:00 uur: Welterusten.

Maandag 5 maart:

-7:00 uur: De wekker
– Workout: 60 minuten zwemmen! Het is voor de verandering eens lekker rustig op de maandagochtend:) Thuis ga ik nog even rekken en doe ik 20 minuutjes Yoga.
– Ontbijt: Fruitbowl
– Aankleden en op de fiets naar Amsterdam Noord. Ik heb me opgegeven voor een symposium vandaag. Er zullen voornamelijk organisaties en bestemmingen aanwezig zijn uit de reis branche. En het gaat over de kopping met online influencing/marketing. Het leek mij wel interessant en ik ben ook blij dat ik ben geweest want het was ook een heel leerzame en leuke dag!
– Lunch: Een pretzel en een stuk stokbrood met eiersalade + een verse smoothie
– Om 18 uur fiets ik met een voldaan gevoel weer naar huis. Maar toch ook wel een beetje druk in mijn hoofd. Sinds ik terug ben van Wintersport heb ik alles nog niet helemaal bij kunnen werken met mijn eigen werkzaamheden. En zo’n dag als deze komt er natuurlijk ook niets van. Maargoed, het was het zeker waard.
– Diner: Ik maak een pasta voor mezelf met gerookte kip, olijven, pijnboompitjes, pesto, zongedroogde tomaat en rucola sla.
– Na het eten ga ik dan toch nog heel eventjes werken en dan plof ik om 21 uur op de bank!
– Snack: Een zak propercorn (mijn nieuwe verslaving kokos/vanille…)
– 22:30 uur: Bed tijd!

Dinsdag 6 maart:

-6:45 uur: Wakker..voor de wekker. Naja dan gaan we er maar uit! Dat ene kwartiertje kan ik toch niet meer echt slapen.
Workout: Naar het zwembad voor 60 minuten peddelen.
– Ontbijt: Fruitbowl
– Na het ontbijt ga ik het huis even opruimen en een bananencake bakken. Ik merk namelijk dat ik de laatste tijd vaak grijp naar ongezonde snacks dus ik wil iets verantwoords en vullends maken voor de komende week. Ik maak een bananenbrood met speltmeel, bananen, eieren, gewelde rozijnen en een snufje kaneel + bakpoeder.
– Aan het werk!
– Snack: plak bananenbrood #yummie. Hij is echt goed gelukt. De beste ooit! YES.
– Werken tot 14 uur
Lunch: 5 snee brood ( 3 met kalkoenfilet + 1/2 avocado, 2 met rode biet hummus)
– Werken!
– Workout 2: Een half uur home workout. Een klein circuitje in huis waarbij ik enkel mijn eigen lichaams gewicht gebruikte. Denk aan opdrukken, planken, squats, hip thrusts etc.
– Het huis stofzuigen en eten maken!
– Diner: Couscous met falafel, feta kaasjes, gewelde rozijnen en een halve appel. De andere helft had ik tijdens het koken al opgegeten.
– Via Instagram plaatste ik vandaag een foto van mijn lunch en ik kreeg een aantal privé berichten over waarom ik niet mee deed met de week zonder vlees. Voor degene die het hebben gemist/niet hebben gezien op het nieuws of sociale media. Deze week is er een landelijke actie: de week zonder vlees. Laat ik voorop stellen dat ik dit een heel mooi en goed initiatief vind! Ik denk oprecht dat zo’n actie heel goed is om de zogenaamde ‘veel gebruikers’ (mensen die elke dag vlees eten) in te laten zien dat je ook echt heel lekker en gezond kunt eten zonder vlees. Maar ik zie de week vooral als een vorm van bewustwording en beweging om uiteindelijk met zijn allen wat beter op het milieu, dierenwelzijn en onszelf te letten. En persoonlijk denk ik, dat ik die bewustwording al een tijdje heb en ook laat zien op mijn kanalen. Ik eet namelijk gedurende het hele jaar al bewust minder vlees en ben kieskeurig in wat ik dan wel en niet koop als ik vlees haal. Mijn vriend is op vakantie deze week met vrienden en zijn kalkoenfilet lag nog in de koelkast, het is ook zonde die over datum te laten gaan en weg te gooien. Dus vandaar mijn lunch met vlees. Ik heb niet het gevoel dat ik het MOET uitleggen of mezelf moet verdedigen. Maar ik kreeg er vragen over en vind het dan wel netjes om aan te geven hoe het zit. Degene die mijn Flashbacks wekelijks lezen weten dat ik lang niet elke dag vlees eet en hier eigenlijk altijd al bewust mee bezig ben. Vandaar dat ik me niet helemaal aangesproken voelde deze week mee te doen. Dan zou ik een week helemaal geen vlees eten en daarna weer precies hetzelfde doen als dat ik nu doe. Daar zie ik het nut niet helemaal van in. Desondanks vind ik het natuurlijk wel heel tof dat er zoveel anderen deze week zonder vlees doorgaan ! You go guys!
– Na het eten ruim ik op en ga ik tv kijken.
– 21:30 uur: Truste!

Woensdag 7 maart:

– 7:30 uur: De wekker !
– Mini home workout: 10 minuutjes buikspieren
– Ontbijt: Havermoutje van 250 ml sojamelk met 5 grote eetlepels havermout, een handje rozijnen, een appel in stukjes, kaneel en een handje ongezouten noten!
– Aan het werk !
Snack: Plak bananenbrood
– Workout: 10,5 km run. Het was stiekem alweer een tijdje geleden voor mijn gevoel dat ik echt een lekkere 10 km had gerend dus toen ik het zonnetje zag doorbreken besloot ik mijn hardloop schoenen aan te trekken en er lekker op uit te gaan. In eerste instantie was het idee om telkens 750 m te joggen op een lekker tempo dat ik 10 km zou kunnen volhouden en dan elke laatste 250 m van de kilometer aan te zetten tot een sprint. De eerste 5 km ging dit prima, maar daarna moest ik opeens super nodig naar dw wc #hardloopstruggles. En iedereen die vaak hardloopt weet dat je gewoon niet 250 meter kan sprinten als je onwijs nodig naar de wc moet…dus eh tja..ik rende in een steady (voor mij) rustig tempo naar huis om vervolgens zo snel mogelijk de wc op te zoeken. Volgende keer beter haha!
– Douchen, aankleden en even lunchen
– Lunch: 4 snee brood (2 met rode biet hummus, 2 met kalkoenfilet + 1/2 avocado)
– Op naar het kook college in Amersfoort!
– Kookworkshop! Een klein maandje geleden alweer gaf ik me op voor een kookworkshop met JOYN tomaten! Ik ga hier nog een klein mini verslagje van schrijven dat volgende week online komt mocht je alles willen weten over deze kook middag. Maar wat ik vast kan zeggen is dat ik een super gezellige, leerzame en leuke middag heb gehad. We gingen koken met JOYN tomaten en uiteindelijk waren er 16 verschillende gerechten gemaakt met die tomaten die we met z’n allen gingen op eten (een groep van ongeveer 20 mensen).
– Diner: Ik nam van alle gerechtjes wat. Een beetje risotto met zalm, een stukje lam, een bruschetta, een summerrol, aziatische nooles, en nog veel meer(A) #eetfeestje
– Om 20 uur ga ik weer richting Amsterdam! Als ik thuis kom moet ik helaas nog een aantal dingetjes doen voor werk. Zo’n middagje gezellig in de keuken is leuk, maarja…er werd niet echt gewerkt dus ik moest nog wat mails beantwoorden.
Toetje: ik eet een stuk van mijn eigen gebakken bananenbrood 😀
– 23:30 uur: Naar bed!

Donderdag 8 maart:

– 7:00 uur: Wakker… Ik had de wekker om 8 uur gezet omdat ik me gister avond nogal moe voelde. Maar blijkbaar vond mijn lichaam dat ik er wel klaar voor was om 7 uur. Dus we gaan er maar uit.
– Ontbijt: Smoothiebowl met granola
– De was ophangen, opruimen en nieuwe wassen draaien
– Aan het werk!
– Snack: Plak bananenbrood (A)
– Werken!
– Lunch: 3 snee maisbrood met rode biet hummus
– Werken
– Workout: Van 16-17:30 uur ga ik fitnessen. Uiteraard een half uur circuitje (zoals altijd) en daarna pak ik wat oefeningen voor mijn schouders en ga ik nog een half uurtje uitfietsen.
– Diner: Jim komt gezellig eten. En omdat ik nog ingrediënten over had voor zowel de couscous als pasta van van de week maak ik beide opnieuw. Van beide was namelijk niet genoeg voor 2 personen, maar samen wel:)
– Na het eten gaan we Temptation Island kijken
– 23:30 uur: Slapen!

 

Aankomend weekend ga ik gezellig naar Epe voor de verjaardag van mijn broertje en komt Tjarko weer terug van Wintersport (YAY!). Verder ben ik uiteraard van plan een aantal lekkere workouts te gaan knallen en mezelf op te laden voor volgende week! Want ook dan staan er weer een aantal leuke maar drukke dagen op de planning:D

Tot volgende week?!<3

Liefs,
Suzanne

 

ZIE OOK: Flashback Friday 23 februari t/m 1 maart 

Volg je me ook op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ?! 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
SPORTY FAVES JANUARI/FEBRUARI

Nieuwsgierig naar mijn favoriete items op sportief gebied van de afgelopen periode? Kijk dan even verder!  

Sluiten