#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (30 MAART T/M 5 APRIL)

De week van paaseitjes, pizza en pannenkoeken, maar ook de week van pasta, peer en paprika. Kortom, een mooie gebalanceerd weekje met uiteraard ook weer een hoop fijne workouts! En verder kom ik met een belangrijke mededeling + vraag aan het einde van deze post! I NEED YOUR HELP! Kijk en lees je mee?

 

Vrijdag 30 maart: 

– 7:00 uur: Wakker
– Ontbijt: Fruitbowl!
– Workout: Het plan is om te gaan zwemmen. Maar eenmaal daar blijkt het gesloten vanwege goede vrijdag. En mocht je denken, ‘dit had je kunnen weten Suus’. Nee, nee. Ik heb gister uiteraard speciaal de website gecheckt met aangepaste openingstijden en op de website van het zwembad stond dat ze vandaag gewoon open waren en enkel met 1e Paasdag gesloten. Dus je begrijpt dat ik een beetje chagrijnig werd dat ik voor niets daarheen fietste. Plan B dan maar: Een rondje rennen. Ik had niet heel veel tijd meer want om 11:30 komt er een vriendinnetje langs! Dus ik ren een rondje van 7 km.
– Snel douchen, klaarmaken en ding dong. Daar is Merel:) Een vriendinnetje van de middelbare school waar ik dus nog steeds veel mee omga. Ze moest vanochtend in Amsterdam zijn voor haar opleiding en kwam daarna gezellig bij mij even lunchen.
– Lunch: 4 snee maisbrood ( 2 met ossenworst, 1 met hummus, 1 met kaas)
– Na de lunch blijft Merel nog een paar uur om mij te helpen met werk! SUPER, super lief! <3
– Rond een uurtje of 16;30 gaat ze weer naar huis en ga ik naar de supermarkt om boodschapjes te halen
– Diner: Mijn zelfgemaakte carbonara pasta met als variatie: blauwe kaas. MEGA goede variatie al zeg ik het zelf. Het was super lekker! Er zat ook nog paprika, tomaat en ui doorheen!
– Toetje: Chocolade vla
– Na het eten ga ik nog eventjes aan het werk en daarna op de bank The Voice Kids + RTL late night kijken.
– Snack: Propercorn coconut vanille 
– 23:30 uur: Welterusten

 

 

Zaterdag 31 maart:

– 8:30 uur: Wakker !
– Ontbijt: Smoothie bowl
– Eventjes werken
– Sporttas inpakken
– Lunch: 4 snee brood (2 met kaas+ 1/2 avocado, 2 met gestampte muisjes)
– Naar Utrecht voor een wedstrijd. Zoals sommige van jullie weten ben ik al 3 jaar geleden gestopt, maar ik vond het gewoon leuk om weer eens een wedstrijdje mee te pakken. Het ging helaas niet zoals gehoopt, maar daar was het achteraf gezien de week ook niet naar. Ik ben relatief laat gaan slapen telkens, niet heel goed gegeten. Maargoed, het was voor de lol dus niet te lang bij stil staan!
Diner: Dezelfde pasta die nog over was van gister!
– Samen met Tjarko Lord of The Rings verder kijken… we kijken deel 1 helemaal af.
Snack: Bounty
– 22:30 uur: Welterusten

Zondag 1 april: 

– 8:30 uur: Wakker
– Workout: 7 km paas rondje! In 31 minuten was ik weer terug dus dat ging prima. Daarna een korte home workout (zie mijn Instagram hoogtepunten voor de videos!)
– Ontbijt: Pancake party! 6 pannenkoeken met stroop en suiker
– Douchen, aankleden en op naar Haarlem met de schoonfamilie
– Lunch: We gaan in Haarlem lunchen met zijn allen en ik ga voor een broodje carpaccio (zie hieronder de foto)
– Na de lunch gaan we naar het Teylers museum over kunst, wetenschap en geschiedenis. Een gevarieerd en best leuk museum.
– Als het museum gaat sluiten om 17 uur gaan we naar een café om de hoek.
Snack: Bitterballen & Nacho’s
Diner: We gaan met Tjarko’s gezin en de vriend van zijn zus eten bij hen thuis. We bestellen 4 pizza’s en eten daar een salade bij die door zijn zus is gemaakt (zie hieronder de foto).
– Toetje: Paas eitjes
– Om 21:00 uur zijn we weer thuis en we zijn zo moe dat we gelijk gaan slapen!
– 21:30 Slaaplekker!

 

Maandag 2 april:

– 9:30 uur: UITGESLAPEN! Heerlijk zo’n Tweede Paasdag
Ontbijt: Bananen pannenkoekjes (1,5 banaan + 2 eieren) met poedersuiker en stroop.
– Het huis opruimen en daarna eventjes werken achter de laptop
– Lunch: 3 zelfgemaakte hotdogs met mayonaise en mosterd. Gezellig samen lunchen met Tjarko.
– Na de lunch is het een middagje even helemaal niets doen voor de verandering. We ploffen op de bank voor Netflix en Lord of The Rings deel 2. We hebben de uitgebreide versie, dus dat duurt lang!
– Diner: Surinaamse roti met extra pittige kip!
– Chillen op de bank met Lord of The Rings
– 23:00 uur: Slaaplekker!

 

Dinsdag 3 april:

– 7:00 uur: De wekker !
– Home workout: 20 minuutjes doe ik wat oefeningen uit mijn eigen core home workout.
– Ontbijt: Smoothiebowl
– Aan het werk
– Lunch: 4 snee brood met rode biet hummus en komkommer (echt een mega goede combi)
– Verder werken
Workout: Een uurtje zwemmen. Zo’n 3 km op mijn gemakje, een fijn begin van de week:)
– Naar huis om eten te maken. Tjarko heeft al boodschappen gehaald dus dat is top!
– Diner: Ik ga een quinoa salade maken met rucola, peer, mineola, geitenkaas en zonnebloempitten. De bedoeling was eigenlijk met grapefruit in plaats van mineola maar die waren uitverkocht. Een mineola is een kruising tussen een grapefruit en mandarijn dus dat kwam het dichtstbij.
– Na het eten gaan we lekker televisie kijken
– Snack: Een grote bounty
– 22:15 uur: Welterusten!

Woensdag 4 april:

– 8:00 uur: Uit bed (wat later dan gewild, maar ik was nog erg moe)
– Mini workout: 15 minuutjes buikspieren
– Ontbijt: Smoothiebowl met kokossnippers, cruesli, rozijnen en papayablokjes
– Aan het werk!
Workout: Een uurtje zwemmen.
Lunch: Nog wat roti die over was van maandag
– Werken
– Snack: zak propercorn
Diner: Witlof salade met aardbeien, kokossnippers, mineola, peer, appel, rozijnen en ongezouten noten
– Na het eten ga ik nog even een half uurtje wandelen
– Op de bank uefa champignons league kijken met Tjarko
– 22:00 uur: Slapen!

Donderdag 5 april:

-7:30 uur: Uit bed
– Ontbijt: Magere kwark met granola
– Aan het werk
Lunch: 4 snee brood (2 met rode biet hummus, 2 met pittige hummus)
– Werken tot 16 uur
Workout: Een klein uurtje zwemmen
– Naar de opticien voor mijn half jaarlijkse lenzen controle
– Op de fiets naar huis en eten maken
Diner: Een quinoa salade met o.a. rode biet, zoete aardappel en rucola. Ik ga het recept binnenkort op mijn blog delen!
– Op de bank met Tjarko !
– 22:00 uur: Slapen!

 

Guys, I NEED HELP:

Deze week is het precies 2 jaar geleden dat ik mijn allereerste Flashback Friday schreef en publiceerde. De afgelopen twee jaar heb ik week in week uit mijn avonturen, maaltijden, workouts, events en andere belevenissen met jullie gedeeld. En nu twijfel ik of ik er mee door wil gaan (op deze manier). Het maken van zo’n artikel kost zoals je wellicht kunt begrijpen best veel tijd. Bovendien weet ik ook niet of jullie het nu juist heel leuk en interessant vinden of wellicht wat minder.

Ik kan aan de statistieken zien dat de Flashbacks Fridays wel  nog elke week goed bekeken en gelezen worden maar ik weet niet precies waarom en wat jullie als lezers leuk vinden en minder leuk. Ik zou het graag nog beter maken natuurlijk en nog beter afstemmen op de wensen van mijn publiek.

Dus ik hoor ontzettend graag de mening van jou als (vaste) lezer! Doorgaan? Stoppen? Of wellicht in een andere vorm? Denk aan, enkel een Flashback Friday voor de weken waarin ik op reis ben, bijzondere workouts doe of veel evenementen doe? Of vinden jullie mijn werkweken thuis juist ook leuk?  Of willen jullie juist eens per maand alle bijzondere dingen op een rijtje? Een kort overzicht van enkel de workouts en maaltijden + events? Moet daar nog iets bij? Laat me gewoon even weten hier, via Instagram of per mail wat jij graag ziet/leest en hoe jij de toekomst van deze rubriek voor je ziet!

Alvast enorm bedankt<3

 

Fijn weekend!

Liefs, xx
Suzanne

Volg je me al op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ?!  

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ella
  april 6, 2018 at 12:54

  hooiii, nee niet stoppen, is altijd zo gezellig om even te lezen en te zien !
  Die witlof van deze week ga ik even na maken, ziet er heerlijk en gezond uit !!

  • Reply
   Suzanne
   april 9, 2018 at 09:24

   Hi Ella, bedankt voor je positieve reactie en leuk om te lezen:) Ik ga ermee aan de slag!

 • Reply
  Sylvahna.nl
  april 6, 2018 at 16:47

  Ik weet dat er veel tijd in zo een artikel zit inderdaad. Jouw flashback friday doe ik altijd in de vorm van een diary op maandag. Maaaar ik vind het juist wel heel leuk om te lezen Suus! Ook met ‘wat minder interessante weken’ vind ik het leuk om te lezen wat je hebt gedaan en gegeten. Dus mijn stem is dat je door moet gaan!

  • Reply
   Suzanne
   april 9, 2018 at 09:22

   Bedankt voor je feedback:)!

 • Reply
  Mireille
  april 7, 2018 at 20:56

  Lekker doorgaan, ik vind ze erg leuk om te lezen!

  • Reply
   Suzanne
   april 9, 2018 at 09:22

   Hi Mireille, Bedankt voor je reactie:) Leuk om te lezen!

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  fitbit versa
  REVIEW: FITBIT VERSA

  Lees de review van de Fitbit Versa als nieuwste smartwatch van Fitbit hier en ontdek of de Fitbit Versa een...

  Sluiten