#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (6 APRIL T/M 12 APRIL)

EEN GLOEDNIEUWE FLASHBACK FRIDAY! Met onder andere meer focus op de workouts én maaltijden! Ben je benieuwd naar de nieuwe insteek kijk dan gauw even verder. 

 

Vorige week gaf ik aan dat ik twijfelde over de toekomst van mijn wekelijkse Flashback Fridays. Ik vroeg jullie om hulp en kreeg ontzettend veel (positieve) feedback via o.a. mijn Instagram. De main feedback: Ik moest vooral doorgaan en niet stoppen met deze posts. Dus dat gaan we dan ook zeker doen. Maar wel op een iets andere manier. Want de meesten gaven aan dat zij vooral de Flashback Fridays lezen om er inspiratie uit te halen qua voeding en workouts. Dus daar wil ik de nieuwe Flashback Fridays vooral om gaan laten draaien. Alles eromheen zal ik beknopter houden. De eerste paar weken zal het waarschijnlijk nog een beetje wennen en zoeken zijn, laat het dan vooral ook weten wanneer je toch iets mist, iets anders zou willen zien of andere feedback hebt!

 

LET’S GO!

 

Vrijdag 6 april:

Voeding:

Ontbijt: Kwark met granola, rozijntjes en een beetje hagelslag
Snack: Een peer
Lunch: 4 snee maisbrood (2 met rode biet hummus, 2 met kipfilet)
Diner: Carpaccio salade met 1/2 stokbrood + kruidenboter (Rucola sla, carpaccio, mozzarella, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en truffel mayonaise)

Sport:

Workout: Zwemmen, 1 uur  (3 km)
Overige beweging: 20 km gefietst (naar o.a. afspraken en eten bij een vriendin)

Overig:

Geen bijzonderheden, een normale werkdag.

 

Zaterdag 7 april:

Voeding:

Ontbijt: Magere kwark met granola, papayablokjes, kokosvlokken en hagelslag
Lunch: 4 snee brood ( 2 met chocopasta, 2 met gestampte muisjes)
Diner: Uit eten bij Loetje. Ik bestelde een ‘Biefstuk bali (met sambal) met 2 sneetjes witbrood en friet met mayonaise
Toetje: Bosbessen cheesecake

Sport:

Workout: Rennen, 12.5 km (58 minuten, 12 seconden, 4:45″/km)

Het was lekker weer en helaas alweer te lang geleden dat ik had gerend. Dus ik besloot voor het eerst dit jaar mijn korte hardloopshort aan te trekken en lekker een rondje te gaan rennen. Zonder streef afstand, -tijd of ander doel in mijn hoofd. Gewoon genieten van het feit dat de zon ein-de-lijk schijnt en het weekend is. En op die manier liep ik 12.5 km.

Overige beweging: 5 km gewandeld (shoppen in de stad)

Overig:

Geen bijzonderheden.

Zondag 8 april:

 

Voeding:

Ontbijt: Schaaltje fruit met 1 peer, 1 mineola en 1 mega grote appel
Lunch: 2 snee brood met gebakken ei en peper + 2 crackers met kaas
Snack: Zondag middag borrel (1/2 stokbrood met o.a. kip-kerrie, brie en kip-saté salade + handje chips)
Diner: Fusilli pasta met gerookte zalm, courgette, tomaat, ui, knoflook, parmezaanse kaas en een saus van ei met créme fraiche ( 2 eieren geklutst met 3 eetlepels créme fraiche)

Sport:

Workout: Sportschool, 1,5 uur.
Ik begon met een half uur circuitje (full body voornamelijk eigen lichaamsgewicht, denk aan opdrukken, leg raises, burpees, touwtje springen, donky kicks etc.), daarna een half uurtje armen (apparaten) en daarna een half uurtje uitfietsen op de crosstrainer

Overige beweging: 2 x 40 minuten wandelen (ongeveer 7 km) !

Overig:

Geen bijzonderheden. Een rustige zondag.

Maandag 9 april:

 

Voeding:

Ontbijt: Smoothiebowl van 1 banaan met 200 gram magere kwark, een flinke scheut granola met kaneel, rozijntjes, papayablokjes en kokossnippers
Lunch: 4 snee maisbrood (2 met kipfilet + 1/2 avocado met peper, 2 met hummus naturel)
Snack: 2 crackers met chocopasta
Diner: Uit eten. Ik nam geen voorgerecht en koos voor een maaltijdsalade met carpaccio, parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitjes en een dressing als hoofdgerecht.
Toetje: Huisgemaakte tiramisu met slagroom en een bolletje yoghurt/kers ijs

Sport:

Workout: Zwemmen, 1 uur (2,7 km)

Overige beweging: Weinig

Overig:

Mijn moeder werd vandaag 50. Vandaar dat ik om 16 uur richting Epe ben gereisd en we met het gezin+aanhang uit eten zijn geweest. En vandaar ook dat ik voornamelijk heb stilgezeten vandaag. Eerst om thuis te werken, toen in de trein en later in het restaurant.

 

Dinsdag 10 april:

Voeding:

Ontbijt: Magere kwark met muesli, rozijntjes, walnoten en verse bramen
Snack: Een stuk zelfgemaakte bramen taart van mama met spijs en room
Lunch: 1 pannenkoek met stroop en 3 snee brood (1 met gestampte muisjes, 2 met hagelslag)
Diner: Waldorf salade (van appel, gewelde rozijntjes, geroosterde walnoten, knolselderij, gerookte kip en een yoghurt/mayonaise dressing) met sperziebonen, gekookte aardappel en 2 gekruide worstjes 
Snack:
Bokkenpootjes (mijn lievelingskoekjes)

Sport:

Workout: Rennen, 7,3 km (35 minuten, 12 seconde, 4’50″/km)

Het rennen viel me enorm zwaar vandaag. Ik denk door een samenloop van omstandigheden. Het was erg benauwd buiten, ik had onwijs last van hooikoorts al sinds twee dagen wat me ook erg moe maakt en ik was ook nog eens ongesteld geworden dus blegh het was geen toprun. Maar hee, die zitten er ook bij mij tussen. Toch ben ik blij dat ik even lekker buiten ben geweest.

Overige beweging: 20 minuutjes home workout

Overig:

Geen bijzonderheden, een rustig werkdagje in Epe.

 

Woensdag 11 april:

 

Voeding:

Ontbijt: Smoothiebowl (1 banaan, 200 gram magere kwark, 150 gram bevroren fruit en muesli)
Snack: Kokos makroon
Lunch: 4 snee brood (3 met kipfilet + 1/2 avocado en een beetje peper, 1 met chocopasta als een soort van toetje haha)
Snack: cracker met kaas!
Diner: Fusilli pasta met gerookte zalm, courgette, tomaat, ui, knoflook en een zelfgemaakte carbonara saus van ei met crème fraiche.
Toetje: 2 Verkade granola koekjes en een blokje chocolade

Sport:

Workout: Zwemmen, 45 minuten (2,8 km)

Overige beweging: Fietsen naar afspraken (15 km in totaal)

Overig:

Geen bijzonderheden.

Donderdag 12 april:

 

Voeding:

– Ontbijt: Smoothiebowl (1 banaan, 150 gram bevroren fruit, 200 gram magere kwark)
– Lunch: Bruchetta met avocado, gekookt ei, pancetta, sla en een chilidressing (zie afbeelding)
Snack: 1 snee brood met chocopasta + 2 crackers met gestampte muisjes
– Diner: Waldorf salade (gewelde rozijntjes, granny smith appel, knolselderij, walnoten, gerookte kipfilet en een yoghurtdressing)
Snack: 3 chocolate chip cookies

 

Sport:

-Workout: Zwemmen, 60 minuten (2 km). Samen met Madelon Baans (3x Olympiër, in het nieuwe bad in Rotterdam getraind)

– Overige beweging: 10 km gefietst (naar een afspraak en terug). Verder geen, vooral in de trein gezeten en thuis achter mijn laptop.

 

Overig:

Geen bijzonderheden.

 

Aaaah dat alweer de allereerste Flashback Friday 2.0 !!

Ik ben onwijs benieuwd wat jullie van de nieuwe stijl vinden en zou het ontzettend lief vinden als je het even laat weten hieronder of via Instagram. Want aan die feedback heb ik heel veel ! Dus als je dingen liever anders ziet, het juist heel fijn vindt zo of suggesties hebt, let me know!

Alvast enorm bedankt en een happy weekend<3!

Liefs,
Suzanne

Volg JIJ me al op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ?!  

Related Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Eline
  april 13, 2018 at 08:35

  Hi Suzanne!

  Ik vind het er top uitzien hoor zo, je 2.0! 😀 Super fijn om te kunnen zien bij anderen wat de ratio eten – bewegen is 🙂 niet per se om te vergelijken, maar het is gewoon zo interessant vind ik 😀

  • Reply
   Suzanne
   april 13, 2018 at 09:50

   Hi Eline,

   Super fijn om te lezen, dankjewel voor je reactie:) Ik snap je helemaal! Gewoon ter idee, soms wat inspiratie, ik vind dat ook interessant bij anderen! fijn weekend alvast<3

 • Reply
  Brigitte Brummel-Elenbaas
  april 13, 2018 at 10:10

  Ziet er overzichtelijk uit, lekker te lezen/scrollen zó. Ik mis nu wél een béétje de spanning/te verwachten leuke opdrachten. Ik weet toevallig dat jij afgelopen dinsdag 10 april een hele toffe uitnodiging hebt gekregen. Bij het item ” overig” van die dag lees ik hier niks over?

  • Reply
   Suzanne
   april 13, 2018 at 10:24

   Bedankt:) Hmm ja dat snap ik. Ik zal dat later vermelden als het dichterbij komt bij overig, als ik bezig ben met voorbereidingen bijvoorbeeld. Nu is het ook nog niet 100% zeker namelijk.

 • Reply
  Alissa
  april 13, 2018 at 10:23

  Super leuk om te lezen zo!

  • Reply
   Suzanne
   april 13, 2018 at 10:25

   Dankjewel voor je positieve reactie!:) Fijn weekend!

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  beginnen met zwemmen
  5 PRAKTISCHE TIPS VOOR ALS JE WILT BEGINNEN MET ZWEMMEN

  Steeds meer mensen willen beginnen met zwemmen. Deze vorm van beweging wordt snel populairder en dat is natuurlijk niet voor...

  Sluiten