#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (6 JULI T/M 12 JULI)

Om 3 uur ’s nachts uit bed voor een zonsopgang shoot met Runnersworld, een heerlijke fietstocht (70km) naar het strand en natuurlijk de start van de Tour de France en de halve finales van het WK Voetbal kijken!

Vrijdag 6 juli:

Voeding:

-Pre ontbijt snack: Banaan
-Ontbijt: 2 snee brood met kipfilet + 1/2 avocado
-Lunch: 2 snee brood met 2 kroketten en een schaaltje friet met mayo
-Snack: Een appel
-Diner: Een bak kwark met granola

Sport:

-Workout: Geen, de dag was helemaal volgepland van 3 uur s’nachts tot 18 uur s’avonds en daarna plofte ik kapot op de bank
-Overige beweging: Een actieve dag, lekker wezen shooten en verder ook actief geweest in huis.

Overig:

Vandaag of beter gezegd vannacht had ik een shoot in samenwerking met Runnersworld Nederland (de winkel) voor On Running cloud ace. Om 3 uur ging de wekker en om 4:45 uur arriveerden we op locatie: Schipluiden! We fotografeerden met zonsopkomst maar helaas was het niet zo’n spectaculair kleurenfeest als waar we op hadden gehoopt. Vanwege de bewolking was de lucht grijzig. Maargoed, het was alsnog leuk en de foto’s zijn vast mooi geworden. Ik ontvang ze waarschijnlijk rond 20 juli dus dan gaan jullie ze natuurlijk ook terugzien. Na de shoot had ik afgesproken met een vriendin en zijn we gezellig buiten de deur gaan lunchen. In de middag hebben we samen foto’s gemaakt en daarna was de dag alweer om.

Zaterdag 7 juli:

Voeding:

-Ontbijt: 2 snee bruinbrood met pindakaas + banaan
-Snack: Een flesje kokoswater (op de fiets)
-Lunch: Een meatfree beetroot burger bij The Spot in Zandvoort (Chickpea & beetroot patty topped with goatcheese, cheddar, caramelized onions, avocado & honey lemon mayonaise on a crispy bun)
-Snack: Een magnum ijsje (kokos/chocolade)
-Snack: Een appel
-Diner: 1/2 pizza quattro formaggi, 1/2 pizza tartufo (met truffel, rucola sla en parmaham)

Sport:

-Workout: Fietsen, 4 uur (70 km)
-Overige beweging: Geen tot weinig

Overig:

Vandaag zijn Tjarko en ik gezellig naar het strand gefietst. Van Amsterdam Oost naar Zandvoort. Een tochtje van zo’n 35 km dat we op onze normale stadsfietsjes in een kleine 2 uur afleggen. Heerlijk! Een lekker rustig dagje dus zonder verplichtingen waarop we lekker op het strand hebben gelegen en ik de start van de tour kon kijken! We hebben lekker makkelijk buiten de deur geluncht en bij thuis komst ’s avonds lekker 2 pizza’s hebben besteld.

Zondag 8 juli:

Voeding:

-Ontbijt: 2 snee geroosterd brood met pindakaas en 1 banaan
-Snack: 2 crackers met nutella
-Lunch: 1 snee brood met kipfilet + 1/2 avocado, 1 snee brood met rode biet hummus
-Snack: Een schaaltje chips (naturel)
-Diner: Rijst met pittige (zelf gemarineerde) sperziebonen, ui, knoflook, paprika en (zelf gemarineerde) biologische kip
-Toetje: Tiramisu

Sport:

-Workout: Geen, rustdag.
-Overige beweging: Niet zoveel. Een echte chill dag!

Overig:

Zoals jullie wellicht is opgevallen zijn de laatste 3 weken een beetje anders dan normaal qua sport en voeding. Ik eet relatief veel ongezonde troep en sport weinig/minder dan normaal. Dit heeft er mee te maken dat ik af en toe gewoon even een periode nodig heb om volledig te chillen en als het ware enkel te doen wat goed voelt en waar ik zin in heb om daarna weer lekker in mijn ritme te komen. Het plan is om vanaf morgen, maandag dus weer langzaam terug te gaan naar mijn oude gewicht (ik ben inmiddels 4 kg aangekomen) en weer even wat meer op te letten qua voeding en workouts 🙂

Maandag 9 juli:

Voeding:

-Ontbijt: 2 snee bruinbrood met pindakaas + 1 banaan
-Lunch: 2 snee brood met ossenworst en een gekookt ei + 2 crackers met kaas
-Snack: Een appel
-Snack: Een handje ongezouten noten
-Diner: 500 gram magere kwark met 3 medjool dadels, een handje walnoten, granola, cacao nibs en rozijnen

Sport:

-Workout: Rennen, 7 km (31:55, 4’34″per km)
-Overige beweging: 20 minuten pilates (thuis met YouTube)

Overig:

Vanaf vandaag probeer ik weer een beetje in mijn oude sport/voeding ritme te komen. Dat ging aardig. Ik heb voor het eerst sinds anderhalve maand weer gerend en dat voelde super fijn! Ik was hier een tijdje bewust mee gestopt voor het zwemmen. Zodat ik me daar op kon focussen voor het NK. Nu dat achter de rug is wil ik het rennen weer wat beter gaan oppakken. En uit mijn gemiddelde snelheid bleek dat ik dus niet eens heel veel ben gezakt qua loopsnelheid dus dat is top.

Verder vandaag heb ik uiteraard lekker naar de Tour gekeken. Vanaf mijn 12e ongeveer volg ik dit ieder jaar op de voet.

Dinsdag 10 juli:

Voeding:

-Ontbijt: Magere kwark met 3 medjool dadels, een eetlepel cacao nibs, een hand granola, een handje ongezouten noten en wat papaya blokjes
-Snack: Een cracker met Nutella
Lunch: Twee snee brood met ossenworst en een gekookt ei + 2 crackers met kaas
-Snack: Een eiwitreep + flesje kokoswater
-Diner: Gnocchi met broccoli, gehakt, strooikaas en rode saus met mascarpone, ui, knoflook en peper+zout.

Sport:

-Workout: Zwemmen, 45 minuten (2,5 km)
-Overige beweging: 30 minuten “gevoetbald” op het pleintje hierachter. Door het WK voetbal kreeg ik superveel zin om ook weer eens een balletje te trappen.

Overig:

Geen bijzonderheden. Uiteraard de halve finale gekeken en Frankrijk zien winnen #wkvoetbal. Sowieso kijk ik deze week echt veel sport. Met tennis, de tour en het WK! Love it !

Woensdag 11 juli:

Voeding:

-Ontbijt: Een bakje havermout met rozijnen en kaneel
-Snack: Twee crackers met nutella
-Lunch: 2 snee brood met kruidenkaas + 1/2 avocado + 2 crackers met kaas
-Snack: Een schaaltje kwark met 2 medjool dadels een handje hazelnoten/cashewnoten en wat cruesli
Diner: Witlof salade met meloen, banaan, appel, ciazaad, flexseed, rozijnen, amandelen, cashewnoten en moerbeien
-Avondsnack: Naturel ribbel chips (tijdens de wedstrijd KRO-ENG)

Sport:

-Workout: Zwemmen, 45 minuten (2,1 km focus op benen)
-Overige beweging: Ik heb in de ochtend ook nog weer eventjes een balletje getrapt op het pleintje achter ons huis en ik heb 12 km gefietst (naar een vriendin).

Overig:

Een heerlijke dag. Lekker gewerkt, lekker gesport en in de avond gezellig gegeten met vriendinnetjes en voetbal gekeken.

Donderdag 12 juli:

Voeding:

-Ontbijt: Havermout van hazelnootmelk en 5 granen oatmeal met een banaan erdoor
-Lunch: Een bord gnocchi dat over was van dinsdag avond
-Snack: Een appel
-Diner: Spaghetti met spinazie, kip, pijnboompitjes, tomaat, parmezaanse kaas, ui en knoflook
-Toetje: Vanille vla met stukje chocolate chip cookie (2 cookies erin verkruimelt)

Sport:

-Workout: Rennen, 7,2 km (36:29, 5’04″per km) (ik heb een paar honderd meter tussendoor gewandeld omdat mijn telefoon stopte met muziek afspelen en ik dat even moest fixen…)
-Workout: Home workout (wat ik precies deed kun je terugkijken via mijn Instagram hoogtepunten )
-Overige beweging: Geen tot weinig

Overig:

Tijdens mijn home workout maakte ik gebruik van onze nieuwe ventilator (en tevens luchtreiniger) van Dyson dus ik vorige week ontving van Coolblue. Op mijn Instastories vertelde ik er al het een en ander over, maar mochten jullie daar nog vragen over hebben stel ze gerust!

Ik hoop dat jullie het weer een leuke Flashback Friday vonden om te lezen?! Aankomend weekend staan er een aantal mooie sportwedstrijden op het programma waaronder de finale van het WK voetbal en de Arras-Roubaix kasseien rit in de tour de France! Dus ik denk dat ik veel achter de tv zal doorbrengen of wellicht ga ik live kijken via mijn telefoon als het buiten lekker weer is.  En jij?

Liefs, xx
Suzanne

ZIE OOK: FLASHBACK FRIDAY 29 juni t/m 5 juli

Volg JIJ me al op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ?!

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Brigitte Brummel
  juli 13, 2018 at 21:20

  Top weekje zou ik zeggen ! Geniet van het weekend met alle sport op TV; ik kijk met een half oog mee. Mag me heerlijk uitleven in een opdracht waardoor ik me erg gevleid voel !

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  sporten in de zomer
  TIPS VOOR SPORTEN IN DE ZOMER

  Sporten in de zomer is voor de meeste mensen een feestje. Eindelijk is het weer écht lekker om je hardloopschoenen...

  Sluiten