#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (21 SEPTEMBER T/M 27 SEPTEMBER)

run to the moon and back

Hardlopen voor het goede doel met Wendy van Dijk, opnames voor een nieuwe online serie over fitgirls van het AD, aanmoedigen in de stromende regen bij de Dam tot Dam loop en internationale fitness dag! Dat en meer over mijn afgelopen week lees je in deze Flashback Friday!

 

Vrijdag 21 september:

Voeding:

-Ontbijt: 2 snee brood met pindakaas + 1 banaan
-Snack: 4 oreokoekjes
-Lunch: 4 snee brood met hummus + komkommer
Snack: Een cracker met appelstroop
-Diner: Pasta met tomatensaus, broccoli, tomaat, paprika en pittige peper

Sport:

-Workout: Zwemmen, 45 minuten (2,5 km)
-Overige beweging: Home workout, 15 minuten (buikspierkwartiertje, welke oefeningen ik dan vaak doe kun je terugzien op mijn IG stories hoogtepunten)

Overig:

Een relatief rustig werkdagje. In de middag heb ik ook nog wat nieuwe oefeningen opgenomen die ik later deze week online wilde zetten en dus inmiddels online staan. Het zijn specifieke oefeningen die goed zijn voor zwemmers en die je thuis kunt doen. Dus ben je daar benieuwd naar, check dan ook even deze blog.

hollow scissor kicks

Zaterdag 22 september:

Voeding:

-Ontbijt: 2 snee brood met appelstroop + een plak ontbijtkoek
-Snack: Een banaan
-Lunch: 3 snee brood met crunchy pindapasta
-Snack: Een eierkoek met rozijnen
-Diner: Ik had een verjaardagsfeestje van een van mijn beste vriendinnetjes en zij had zelf groentesoep gemaakt als voorafje, als hoofdgerecht aten we lasagne met salade, een stukje quiche en als toetje aardbeien taart met slagroom.

*Typisch een voorbeeld van zo’n situatie waarin ik gewoon eet wat de pot schaft en niet moeilijk doe omdat ik zelf eigenlijk het liefst zoveel mogelijk plantaardig eet. En ik voel me er op dit moment goed bij om het op deze manier te doen. Er staat trouwens een uitgebreide update over het plantaardig eten online voor als je die hebt gemist!

Sport:

-Workout: Hardlopen, 10 km (46 minuten, 4’39” per km)
-Overige beweging: 35 km gefietst (gedurende de dag, niet in 1 keer)

Overig:

In de ochtend fietste ik naar Studio 8 waar ik opnames had voor een nieuwe serie van Arie Boomsma: ” Een pot nat”. Die serie gaat vanaf oktober live op de website van het AD en daarin worden verschillende vooroordelen besproken over de wereld van fitgirls. Ik was gevraagd om hieraan deel te nemen en samen met Carolina van Foodieness had ik vandaag de opnames. Ik zal via IG stories de serie delen als ie online staat. Daarna ging ik door naar de verjaardag van een vriendinnetje.

10 km run een pot nat een pot nat AD

Zondag 23 september:

Voeding:

-Ontbijt: 1 banaan + 1 snee brood met pindakaas
-Snack: Mueslireep
-Lunch: 2 snee brood met pindakaas, 1 snee brood met appelstroop, 1 snee brood met rode biet hummus
-Snack: Een plak ontbijtkoek
-Snack: Stokbrood met smeersels (pittige hummus en olijven)
-Diner: Een pizza (besteld)

Sport:

-Workout: Vandaag heb ik zelf niet kei-hard gesport maar vooral sport gekeken! Zie overig.
-Overige beweging: Actief sport gekeken bij de Dam tot Damloop en in Rotterdam in het zwembad.

Overig:

Vanochtend ging de wekker alweer om 5:30, want om 6 uur vertrok ik richting Rotterdam. Voor de derde week op rij ging ik kijken bij een bc cursus. Om wat extra inspiratie en kennis op te doen voor de bc cursus die ik zelf zsm wil gaan starten! Daarna reisde ik terug naar Amsterdam en ging ik kijken bij de Dam tot Damloop. Samen met Lienke van Dear Good Morning had ik afgesproken om op het 5km punt te gaan staan om zoveel mogelijk mensen aan te moedigen. Het regende kei-hard en toen we aankwamen in Amsterdam Noord waren we al helemaal doorweekt. Maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben gelachen, geschreeuwd en geklapt voor bekende en onbekende deelnemers en na 3 uur in de regen hield ik het voor gezien! Tijd voor een warme douche en we kregen visite thuis!:) We bestelden met z’n allen pizza terwijl we op de bank Boer zoekt vrouw keken.

dam tot dam loop 2018 deargoodmorning

Maandag 24 september

Voeding:

-Ontbijt: 2 snee brood met appelstroop, 1 snee brood met jam
-Snack: een appel
-Lunch: 3 snee brood met pittige hummus
-Snack: Een handje pepernoten
-Diner: Rijst met een bruine bonen mengsel in een saus met knoflook, ui, paprika, prei en heel veel tomaat + tomatenblokjes

Sport:

-Workout: 30 minutes home-workout
-Overige beweging: 7 km gefietst

Overig

Geen bijzonderheden die ik nu al kan noemen. Wel een erg leuke meeting gehad vandaag waarvan ik hoop dat er een leuke samenwerking uit voort vloeit.

bruine bonen maaltijd

Dinsdag 25 september:

Voeding:

-Ontbijt: 1 banaan + 3 snee brood met pindakaas
-Snack: 2 bananen pannenkoekjes
-Lunch: 4 snee brood met hummus
-Snack: een appel
-Diner: Zelf gemaakte vegan nasi goreng. Witte rijst gekookt, ondertussen vegan gehaktballetjes opgewarmd in de wokpan met een beetje wokolie, samen met chinese roerbakgroentemix met extra ui, prei, knoflook en taugé. Vervolgens heb ik de rijst toegevoegd aan de wokpan met groenten en balletjes en daar boemboe voor bami en nasi goreng doorheen gedaan met een beetje water. Het geheel goed doorgeroerd en nog een paar minuten door verwarmd tot de boemboe goed was verdeeld en opgenomen.
-Snack: paprika chips tijdens date night/movie night

Sport:

-Workout: Zwemmen, 45 minuten (3 km)
-Overige beweging: Hardlopen, 1,5km (tijdens de officiële opening van Run to the Moon and back) en 18 km gefietst

Overig:

Vandaag was ik aanwezig bij de officiële opening van ‘Run to the moon and back’. Een initiatief van stichting ‘make a wish’ waar Wendy van Dijk zich al meer dan tien jaar voor inzet. Zij is dan ook de ambassadeur en vrouw achter dit hardloopproject om zoveel mogelijk geld in te zamelen om wensen in vervulling te laten gaan van zieke kinderen. Vannacht was het volle maan, en daarom werd vanochtend deze inzamelactie geopend in het Westerpark. Totdat het weer volle maan is, over een maandje kun je jou gelopen kilometers doneren via de speciale app. In totaal moet er zo’n 780.000 kilometer gelopen worden dus elke kilometer telt. Ik voegde vandaag dus al 1,5 kilometer toe en ben zeker van plan de komende maand nog wel te gaan rennen dus die kilometerteller zal nog wel wat oplopen! Het was een erg gezellige ochtend! Sommigen van mijn Instagram volgers spotte me ook al op Shownieuws en RTL Boulevard, superleuk dat jullie het zagen! Ik had het zelf namelijk nog niet gezien.

vegan nassi make a wish nl rtl boulevard run to the moon and back

Woensdag 26 september:

Voeding:

-Ontbijt: Soya yoghurt met muesli, rozijnen, kokosflakes en cacaonibs
-Snack: Een eierkoek met rozijnen
-Lunch: 3 snee brood met hummus + komkommer
-Snack: Een appel
-Diner: Bruine bonen mengsel (dat over was van maandag) met 2 snee brood

Sport:

-Workout: Fitness! Want vandaag was het international fitness day! Eerlijk gezegd wist ik dat ook niet, maar dat spotte ik op de kalender van de Nationale Sportweek. En ik vond het een mooi excuus om de gym weer eens in te duiken voor een lekker full body circuitje.
-Overige beweging: Weinig tot geen (de hele dag stil achter een bureau/laptop gewerkt)

Overig:

Vandaag besloot ik officieel een nieuwe uitdaging aan te gaan! Een hardloopdoel voor over iets minder dan 200 dagen om precies te zijn. Wil je weten waar ik het precies over heb? Check dan de blog: “Een nieuwe hardloopuitdaging!”

Donderdag 27 september:

Voeding:

-Ontbijt: 2 snee brood met appelstroop + een plak ontbijtkoek
-Lunch: 2 snee brood met pindkaas+hagelslag
-Snack: Een plak bananenbrood + borrelhapjes (op events)
-Diner: Vegan curry (met bloemkool, cashewnoten, boontjes, ui en paprika)

Sport:

-Workout: Zwemmen, 45 minuten
-Overige beweging: 20 km gefietst (naar afspraken)

Overig:

Geen bijzonderheden

vegan curryfitbit versa

Het was me het weekje wel weer! Lekker gevarieerd en druk. Hoe was jullie week? Morgenvroeg vertrek ik voor een weekje naar Noorwegen. Dus wil je die avonturen volgen. Keep an eye on my Instagram en natuurlijk na de reis ook hier!

Fijn weekend allemaal en graag tot volgende week!:)

Liefs,
Suzanne

ZIE OOK: FLASHBACK FRIDAY VORIGE WEEK

Volg JIJ me al op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ?!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marjolein Kraak
  september 28, 2018 at 15:43

  Hoi Suzanne,

  Het valt mij op dat je best vaak pindakaas eet, is dat omdat je veel sport of gewoon omdat je er dol op bent?

  • Reply
   Suzanne
   september 28, 2018 at 15:45

   hahahah oops betrapt. Nee maar dat klopt inderdaad. Ik heb zo’n mijn fases, de ene keer eet ik weer heel veel pindakaas en dan weer veel jam bijvoorbeeld. En sowieso hebben wij nooit extreem veel beleg in huis dus vaak maar 2 potten bijvoorbeeld. Nu toevallig een pot pindakaas en appelstroop. De keuze is daardoor niet reuze en dan eet je automatisch al veel hetzelfde. Maar ik vind dat niet erg want ik houd enorm van pindakaas. Lekker met banaan, met hagelslag maar ook gewoon puur.

 • Reply
  Rachel
  september 29, 2018 at 13:20

  Wat een motiverend overzicht zeg, ziet er goed uit! en pindakaas gecombineerd met hagelslag haha jam! en allemaal lekkere dingen zeg!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  oefeningen voor zwemmers
  5 BELANGRIJKE OEFENINGEN VOOR ZWEMMERS

  Als zwemmer gebruik je bijna alle spieren in je lichaam. Vooral je rompspieren mogen niet onderschat worden. Met een sterke...

  Sluiten