#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (2 NOVEMBER T/M 8 NOVEMBER)

Van mijn eerste rondje op een geleende racefiets door Amsterdam tot een heerlijke 16km run. En van zelfgemaakte tiramisu tot Thaise curry en boerenkool stampot. Kijk je weer mee met al mijn sport- en eet momentjes van afgelopen week?

Vrijdag 2 november:

Voeding:

-Ontbijt: 2 snee geroosterd brood met pindakaas + 1 banaan
-Lunch: 2 belegde harde bollen met filet American + uitjes + peper&zout (had mijn vriend meegenomen van de bakker)
-Snack: Een appel
-Diner: Farfale pasta met wortel, ui, cherrytomaatjes, rucola sla en een saus van tomatenpuree, Argentijnse kruiden, knoflook en een beetje kookroom
-Late night snack: Tiramisu (zelfgemaakte door mijn vriend)

Sport:

-Workout: Hardlopen, 13,3 km (60 minuten, 4’31” per km)
-Overige beweging: Naar de bioscoop gefietst, 5,5 km heen en 5,5 km terug.

Overig:

Vandaag wilde ik proberen of ik voor het eerst weer een uurtje hard kon lopen. En dat ging super goed. Bijna pijnvrij ! In de avond zijn we naar de film “First Man” geweest. Aanrader! Hij duurt wel lang, maar is erg spannend.

13 km run

Zaterdag 3 november:

Voeding:

Ontbijt: Havermout pap van 60 gram havermout met een handje rozijnen en 350ml havermelk
-Lunch: 2 snee brood met hummus, 1 snee brood met pindakaas
-Snack: Een banaan
-Diner: Vlindertjes pasta met wortel, ui, paprika, rucola sla, cherrytomaatjes, Argentijnse kruiden en een beetje kookroom
-Toetje: Zelfgemaakte Tiramisu

Sport:

-Workout: 5km run, 27 minuten (5,28″ per km) (ik wilde eigenlijk voor een rondje van 8km gaan, maar na 500m voelde ik mijn kuit weer opspelen dus ik besloot om heel rustig 5km vol te maken in de hoop de pijn langzaam los te lopen. Stukken wandelen, stukjes rustig joggen. De pijn in mijn kuit heeft zich inmiddels verplaatst van bovenin mijn kuit naar de zij/onderkant van mijn kuit.

-Overige beweging:  Niet zoveel, wel lekker een dagje in huis bezig geweest

Overig:

Geen bijzonderheden

pasta met wortel5km jog

Zondag 4 november:

Voeding:

-Pre ontbijt: 1 banaan
-Ontbijt: 60 gram havermout + 300ml amandelmelk + handje rozijnen + scheut kaneel
-Lunch: 2 snee brood met pittige hummus + 2 snee brood met appelstroop
-Snack: 3 handjes Pringles chips
-Diner: Een pasta salade van gemengde sla (ijsbergsla+rucola sla) met tomaat, komkommer, paprika, wortel, ui, en pasta die over was van gister.

Sport:

-Workout: Fietsen, 41 km

Ik heb voor het eerst gefietst, als workout, sinds ik in Amsterdam woon. Ik wilde dit al zólang graag een keertje doen, maar heb geen fiets. En ook geen materiaal zoals helm, handschoentjes en goede kleding. Maar ik leende een oude racefiets van mijn zwager en ging er vandaag gewoon op uit. Fietsen leek me namelijk een mooi alternatief voor lopen en daarbij belast ik mijn kuit niet zo. Als je geen fietskleding hebt moet je creatief zijn, ik trok mijn wetsuit aan en daaroverheen sportkleding. Voila. Niet zo ideaal als een zeem broek misschien, maar toch beter dan enkel een dunne sportlegging. Na dik anderhalf uur kwam ik voldaan thuis. Heerlijk! Al moet ik wel zeggen dat ik toch liever op de Veluwe fiets dan hier. Ik haat het om telkens te moeten stoppen bij kruispunten, verkeerslichten en voetganger oversteek plaatsen.

-Overige beweging: buikspierkwartier thuis en even naar de supermarkt gewandeld om boodschappen te doen

Overig:

Geen bijzonderheden

wielrenrondje amsterdam fietsen

Maandag 5 november:

Voeding:

-Ontbijt: Smoothiebowl van 1 banaan, 250 ml kwark, handje bevroren frambozen
-Snack: 2 crackers met pindakaas+hagelslag
-Lunch: 2 snee brood met hummus
-Snack: Een Lenny&Larry cookie (brownie)
-Diner: Rijst met een Thaise curry (met o.a. broccoli, kokosmelk, paprika en kruiden)

Sport:

-Workout: Zwemmen, 50 minuten (3125 meter)
-Overige beweging: Een actieve dag. In de middag had ik een sportieve fotoshoot waarvoor ik onder andere nog 3 km heb gerend. En we sowieso de hele middag lekker buiten bezig zijn geweest.

Overig:

Geen bijzonderheden

foto door: Barbara Kerkhof

Dinsdag 6 november:

Voeding:

-Ontbijt: Smoothiebowl van 1 banaan met 250 ml yoghurt +150 gram bevroren rood fruit
-Lunch: Een bord van de Thaise curry die nog over was van gister
-Snack: Een mandarijn
-Diner: 2 snee brood met pindakaas en hagelslag, 2 snee brood met appelstroop en 2 crackers met chocopasta (ik had in de middag immers al veel/warm gegeten)
-Snack: Pringles chips ham/kaas tijdens Netflix (een halve bus)

Sport:

-Workout 1: Mini home workout (20 minuten core)
-Workout 2: Zwemmen, 3 km (een uurtje)

Overig:

Geen bijzonderheden

mini home workout thaise curry

Woensdag 7 november:

Voeding:

-Ontbijt: Havermoutpapje  van: 60 gram havermout, 300 ml amandeldrink, een handje rozijnen, een banaan en een scheut kaneel
-Snack: Een muesli reep
-Lunch: 2 snee brood met hummus + komkommer en 2 snee brood met pindakaas+hagelslag
-Snack: Een mandarijn
-Diner: Boerenkool stampot met mosterd en paprika
-Snack: Eiwitshake 

Sport:

-Workout: Hardlopen, 16 km ( 75 minuten, 4’45” per km)
-Overige beweging: Gemiddeld actieve dag. Boodschappen gehaald en naar afspraken gefietst/gewandeld.

Overig:

Geen bijzonderheden

16 km run

Donderdag 8 november:

Voeding:

-Ontbijt: Een smoothiebowl van 1 banaan, 200ml kwark, 150 gram bevroren rood fruit en een scoop whey isolaat 
-Lunch: 2 snee brood met hummus+komkommer, 2 snee brood met pindakaas + hagelslag
-Snack: 2 crackers met gestampte muisjes
-Snack: Een appel
-Diner: Vlaamse friet met mayo en een cheeseburger (ik kon het niet laten)

Sport:

-Workout: Zwemmen, 35 minuten (2,2 km)
-Overige beweging: Gefietst, 12 km (heen en weer naar afspraken)

Overig:

Geen bijzonderheden

rugcrawl

Vandaag (vrijdag) vlieg ik naar Londen om een weekendje op bezoek te gaan bij 3 van mijn beste vrienden die nu toevallig allemaal in Londen wonen. Stom, dat ze zo ver weg wonen maar ook praktisch dat ze in ieder geval allemaal in 1 stad zijn gaan wonen. Kan ik ze mooi tegelijk opzoeken. Dus dat ga ik dit weekend doen, en ik hoop natuurlijk een mooi rondje te kunnen rennen door Londen. En jij? Nog wilde of sportieve weekend plannen?

Groetjes en graag tot volgende week!
Liefs, xx Suzanne

ZIE OOK: FLASHBACK FRIDAY VORIGE WEEK

Volg JIJ me al op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ?!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Eva
  november 9, 2018 at 11:19

  Als jij eenmaal serieus begint met fietsen, wordt je de Nederlandse Lucy Charles! Bij Decathlon vind je betaalbare en goede fietskleding, iedereen die ik spreek is er heel tevreden over en ik zelf ook. Klopt het dat je nu wat minder let op plantaardig eten, of is het toevallig deze week wat losser?

  • Reply
   Suzanne
   november 13, 2018 at 14:05

   hahaha nou dat is wel een HEEL groot compliment. Ik weet niet of ik ooit serieus die kant op ga/wil. Maar ik ben wel fan van alle drie de sporten los:) En inderdaad, I love decathlon for that. Ik denk ook dat mocht ik een eerste fiets aanschaffen het wellicht wel daar zal zijn. Het hoeft van mij allemaal niet heel duur en profi te zijn. Als het gewoon fietst en ik plezier heb is het goed voor mij.

   Dat heb je goed gezien. Toevallig was afgelopen week even wat losser. Het komt hoe het komt zegmaar. Ik wil niet te strikt/streng zijn voor mezelf. Maar probeer me er gewoon bewust van te zijn en er op te letten;)

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  core oefeningen
  5 CORE STABILITY OEFENINGEN VOOR HARDLOPERS

  Ook al loop je maar een paar keer per week hard, het is belangrijk om daarbij ook core stability oefeningen...

  Sluiten