Uncategorized

CRAZY CHRISTMAS GIVEAWAY PARTY!

christmas giveaway

Ho ho ho, merry Monday! De kerst staat alweer bijna voor de deur en dat wil ik dit jaar niet zomaar voorbij laten gaan. Ik ga de kerst gezellig met mijn vrienden en familie vieren, maar ook met jullie! Mijn trouwe lezers en volgers. Want mede dankzij jullie heb ik een fantastisch jaar gehad! Jullie lieve berichtjes, begripvolle en enthousiaste reacties maakte het voor mij een plezier om te blijven publiceren. En daarom speel ik de komende week voor kerstman, eh kerstvrouw.. SANTA! 

Ik organiseer namelijk deze week een speciale christmas giveaway party! Samen met enkele te gekke merken en bedrijven heb ik super toffe winacties op gezet speciaal voor jullie!

Elke dag (van maandag tot en met vrijdag) zal er een nieuwe winactie online komen via mijn Instagram. En geloof me als ik zeg dat dit niet de minste prijzen zijn!

Ze zijn namelijk mede gebaseerd op de meest gelezen/populairste product reviews en posts van het afgelopen jaar. En als ik jullie alvast verklapt dat de review van de fitbit versa één van mijn meest gelezen artikelen is van 2018…kun je misschien al één prijs raden!

Het wordt echt mega awesome en meedoen kan elke dag opnieuw. Want dit zijn de enige voorwaarden die gelden voor elke winactie:

 

CRAZY CHRISTMAS GIVEAWAY PARTY VOORWAARDEN:

 

 • Zorg dat je mij volgt op Instagram én Facebook!
 • Zorg dat je het bedrijf/merk volgt van de desbetreffende winactie (deze zal ik altijd taggen in de beschrijving op Instagram)
 • Zorg dat je een reactie achterlaat onder de desbetreffende winactie en laat weten waarom je graag wilt winnen en/of tag degene die jij ook zo’n mooi kerstcadeau gunt.

 

*Meedoen met meerdere of alle winacties kan gewoon! Er zal willekeurig geloot worden om de winnaars te bepalen dus je kunt zelfs meerdere prijzen winnen. Winnen voor iemand anders mag en kan natuurlijk ook!

*Meedoen met alle winacties kan tot en met kerstavond (maandag 24 dec, 00:00 uur). Met kerst zullen de winnaars bekend gemaakt worden via IG stories!

 

Stiekem vind ik deze week voor kerst altijd al net zo gezellig en sfeervol als de kerst zelf. Overal lichtjes, versierde kerstbomen, straten en winkels en oliebollenkramen op elke hoek van de straat.  En deze week dan ook nog de speciale Merry Giftmas week! I love it! Ik zou zeggen, houd de komende week dus vooral mijn Instagram en Facebook in de gaten. Daar zal elke dag tussen 7:00 uur en 9:00 uur een nieuwe prijs online komen!

Ho, Ho, Ho, Merry Giftmas!  

Liefs,
Suzanne

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Daphne
  december 17, 2018 at 09:19

  Super leuk dat je dit doet! Santa Suuz?

  • Reply
   Suzanne
   december 17, 2018 at 10:30

   Thanks:)

 • Reply
  Brigitte Brummel
  december 17, 2018 at 19:43

  Ben heeel nieuwsgierig welke acties er online komen !

 • Reply
  Xaviera Jamie
  december 21, 2018 at 10:41

  Fijn Kerstfeest

  • Reply
   Suzanne
   december 23, 2018 at 14:03

   Bedankt! Ook voor jou 🙂

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  MIJN TRAININGSTRAJECT VOOR DE KOMENDE TIJD

  Begin deze week kondigde ik mijn sportieve doel voor 2019 aan. Het komende jaar wil ik het hardlopen eens wat...

  Sluiten