Boekingen

Persoonlijke Trainingsschema’s
Op mijn website vind je verschillende algemene trainingsschema’s voor het toewerken naar bijvoorbeeld een 10km, halve marathon of marathon. Maar wellicht past dit schema qua aantal weken of trainingen per week net niet helemaal bij jou of sluit het niet optimaal aan bij jouw doel. Ik maak ook gepersonaliseerde trainingsschema’s waarbij ik het schema specifiek maak richting jouw doelstelling en ik bij het maken van je trainingen ook rekening houd met je verdere agenda zoals werk, gezin en eventuele vakanties. Het tarief hiervoor is afhankelijk van het soort schema (welke sport en hoeveel trainingen per week) en het aantal weken of maanden. Mail gerust voor de mogelijkheden naar info@suzannebrummel.com

Clinics & Trainingen
Op zoek naar een sportieve teamactiviteit met bijvoorbeeld je vrienden, familie, personeel en/of collega’s? Voor groepen is het mogelijk een sportieve clinic te boeken. Afhankelijk van het soort clinic (zwemmen, hardlopen of een combinatie) maken jullie kennis met de sport(en). Voor meer informatie over groepsactiviteiten of de mogelijkheid voor personal training, het hosten van een sportevent of verzorgen van een sportieve activiteit op uw evenement kunt u via info@suzannebrummel.com of via het onderstaande formulier contact opnemen.

Lezingen & Interviews
Naast het geven van clinics en trainingen behoort het geven van een lezing en/of interview ook tot de mogelijkheden. Tevens ben ik inzetbaar voor het geven van presentaties tijdens openingen en andere commerciële activiteiten. Lezingen en presentaties worden uiteraard afgestemd op het publiek. Inhoudelijk ga ik graag in op de overlap tussen (top)sport en het bedrijfsleven, het functioneren als individu binnen een team en het omgaan met tegenslagen en kritiek. En één van de belangrijkste uitgangspunten: plezier. Meer weten? Neem gerust contact op via info@suzannebrummel.com of via het onderstaande formulier.

LET OP: DIT CONTACTFORMULIER IS WEGENS EEN EXTERNE FOUT TIJDELIJK BUITEN GEBRUIK!! WILT U CONTACT OPNEMEN STUUR DAN EEN EMAIL NAAR info@suzannebrummel.com !

Voor overige vragen, kunt u terecht op de contactpagina.