Boekingen

Clinics & Trainingen
Op zoek naar een sportieve teamactiviteit met bijvoorbeeld je vrienden, familie, personeel en/of collega’s? Voor groepen is het mogelijk een sportieve clinic te boeken. Afhankelijk van het soort clinic (zwemmen, hardlopen of een combinatie) maken jullie kennis met de sport(en). Voor meer informatie over groepsactiviteiten of de mogelijkheid voor personal training, het hosten van een sportevent of verzorgen van een sportieve activiteit op uw evenement kunt u via [email protected] of via het onderstaande formulier contact opnemen.

Lezingen & Interviews
Naast het geven van clinics en trainingen behoort het geven van een lezing en/of interview ook tot de mogelijkheden. Tevens ben ik inzetbaar voor het geven van presentaties tijdens openingen en andere commerciële activiteiten. Lezingen en presentaties worden uiteraard afgestemd op het publiek. Inhoudelijk ga ik graag in op de overlap tussen (top)sport en het bedrijfsleven, het functioneren als individu binnen een team en het omgaan met tegenslagen en kritiek. En één van de belangrijkste uitgangspunten: plezier. Meer weten? Neem gerust contact op via [email protected] of via het onderstaande formulier.

LET OP: DIT CONTACTFORMULIER IS WEGENS EEN EXTERNE FOUT TIJDELIJK BUITEN GEBRUIK!! WILT U CONTACT OPNEMEN STUUR DAN EEN EMAIL NAAR [email protected] !

Voor overige vragen, kunt u terecht op de contactpagina.