Uncategorized

WIN: (3x) 2 kaarten voor de huishoudbeurs 2016

NOTE: THIS GIVEAWAY IS CLOSED NOW!/ DEZE WINACTIE IS VERLOPEN! 

Eh Suus? De huishoudbeurs? For real?! Jazeker dat lees je goed! Op zondag 28 februari sta ik als online influencer in de superhippe ‘Bring your blog/vlog to Life stand’ op de huishoudbeurs! #Yaaaay feestje! En om dit alvast een beetje te vieren en omdat het morgen Valentijnsdag is en ik mijn liefde voor jullie leuke volgers graag eens wil uiten ga ik maarliefst 3 setjes van 2 kaarten voor dit super gezellige event weggeven! Dussss kijk gauw verder om te zien hoe je kans maakt op één van die setjes van 2 kaarten!

De grootste consumentenbeurs van de Benelux komt dit jaar met iets nieuws: Samen met o.a. DYTG hebben zij ervoor gezorgd dat jij als bezoeker je favoriete bekende online influencers (bloggers, vloggers en Instagrammers) kunt ontmoeten. En niet alleen dat, je kunt ze het hemd van het lijf vragen, met ze op de foto (#selfietimeeeee!) en je kunt tips&tricks krijgen voor het schrijven van een blogpost, het maken van een goede foto en het posten en bewerken van bijvoorbeeld foto’s voor op Instagram.

Wil jij direct contact met online influencers via de meet&greet, genieten van lekkere hapjes en drankjes, één van de vele work-shops volgen of misschien wel shoppen met gigantische kortingen bij meer dan 300 shops? Of wil je liever lekker dansen en meeblèren tijdens verschillende optredens en de nieuwste rages op het gebied van health, fashion, beauty, wonen en vrije tijd ontdekken? Dat kan allemaal! Want als je meedoet aan deze leuke giveaway maak je kans op twee kaarten voor de huishoudbeurs die dit jaar van zaterdag 20 t/m zondag 28 februari zal plaatsvinden in de Rai te Amsterdam. #whoopwhoop. Als je wint kan je zelf een dag uitkiezen!

THIS GIVEAWAY IS CLOSED NOW/ DEZE WINACTIE IS VERLOPEN!

The lucky winners are:

Patty Buiten
Imke-Redder van Damme
Naima Naima 

Wat moet ik doen om kans te maken op 2 kaarten voor dit leuke event?

 • Like mijn Facebookpagina
 • Like de Facebookpost van deze winactie en
 • Tag degene met wie jij een onvergetelijke dag wilt gaan beleven op de huishoudbeurs

Ps. Deel het Facebookbericht ook om nog meer kans te maken (maar dit hoeft dus niet) !

Je kunt deelnemen aan deze winactie tot donderdag 18 februari 12:00 uur. Daarna zal ik via de Facebook de winnaars bekend maken!

Een heel fijn weekend allemaal, en natuurlijk een fijne Valentijnsdag morgen <3

Lieeefs,
Suzanne

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Patty
  februari 15, 2016 at 20:37

  Leuk doe mee voor een kansje! Zou graag met m’n mams lekker rondsnuffelen daar haha! Fijne avond. Groetjes Patty

 • Reply
  Patty
  februari 18, 2016 at 14:18

  Duimen vandaag ?! Liefs Patty

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  WHY SWIMMING IS ONE OF THE BEST FULL BODY WORK-OUTS

  In this post 6 reasons why swimming is one of the best work-outs for your body! If you’re looking for...

  Sluiten