#FOODwithsuus

MY MUESLI VOOR PASEN

Hee daar! G O E DE M O R G E N! Rise & Shine want het is Pasen ūüôā ! Nog leuke dingen op de planning staan? Ik ben een weekendje bij mijn ouders op de Veluwe, dus ik ga naast werken aan mijn scriptie en sporten vast ook ultiem genieten van die clich√© cosy familiedingen, lekker samen eten enzooo…over eten gesproken, voor we dingen doen is het eerst tijd voor een goed ontbijt! (#hongguuuuurrr) Speciaal voor Pasen besloot ik een standaard gezond ontbijtje √† la Suzanne even om te toveren tot een superschattig paasontbijtje. Dat is weer eens iets anders dan mijn standaard zooitje in een lelijke kom. Nee maar even serieus, als eten er zo uit ziet heb je toch gewoon nog meer zin om het allemaal op de (VR) eten… Eten ja laten we het netjes houden.

Ik maakte twee pannetjes om jullie te laten zien wat ik met Pasen ontbijt:) Eh ja deze twee pannetjes heb ik dus allebei opgegeten.. Maar het is best een klein pannetje.

In het blauwe pannetje maakte ik havermout (beetje melk aan de kook gebracht, 4 eetlepels havermout erdoor, een beetje kaneel et voila) daarbovenop heb ik een klein laagje acai smoothie gegoten, gemaakt van bevroren banaan en een beetje acaipoeder, lekker fruitig en een extra traktatie vanwege Pasen (Acai ? Ja acai,! Er komt binnenkort een speciale post online over hoe je een acaibowl kunt maken mocht je niet weten wat het is en hoe je het maakt). Als laatste voegde ik een handje blueberry muesli toe van mymuesli.

Mymuesli guys, een concept dat ik echt even met jullie MOET delen!
Mymuesli is een concept waarbij je je Eigen bio-muesli kan samenstellen! Je kunt daarbij kiezen uit meer dan 80 verschillende ingredi√ęnten!! Of je nou van Noten Muesli houdt, een fanatiek sporter bent en een muesli wilt met extra eiwitten, of juist gewoon een enorme choco-fan bent, alles kan! Ook als je wilt afvallen of juist aankomen (in spiermassa) kunt je bij mymuesli terecht. Er zijn dus meer dan 550 facking BILJARD variatiemogelijkheden‚Ķ uh.. voor ieder wat wils hahaha. Goed om te weten is ook dat ze geen kunstmatige toevoegingen gebruiken en werken met bio-ingredi√ęnten (goedgoed!)

Tegenwoordig kan je echt van alles zelf samenstellen maar wat ik niet wist is dat je dus ook gewoon je eigen muesli kan samenstellen. Hoe awesome ūüôā Want wat ik zelf wel eens had in de supermarkt is dat ik gewoon net die ene muesli wilde maar dan eigenlijk zonder dat ene ingredi√ęnt en met ietsje extra van dat andere. Bij de chocolade variant bijv. Wilde ik altijd dat er dan gewoon net wat MEEEER chocolade in zou zitten. Maar anyways, dat probleem is verleden tijd. Zooooo 2015!

Ik ben helemaal los gegaan op de website van my muesli trouwens. Ik zal jullie even laten zien welke mueslis ik besteld heb en wat erin zit:)

Als eerste ben ik gegaan voor de “Runnersworld” muesli (331 kcal per 100 g) gegaan. Deze muesli is speciaal ontwikkeld voor hardlopers! Wat zit erin?¬†Nou, havervlokken,¬†roggevlokken,¬†tarwevlokken,¬†speltvlokken,gerstvlokken, 7% gedroogde stukjes mango, 7% gedroogde stukjes vijg,¬†haverzemelen, 3% boekweitvlokken, 3%¬†volkorenspeltmeel, gevriesdroogde schijfjes banaan, 3% gevriesdroogde stukjes aardbei, rijstmeel, ruwe rietsuiker, ma√Įsmoutsiroop en ietsje pietsje zeezout.

Als tweede koos ik in het kader van de lente de “Superfruitmuesli“. Een muesli gevuld met lekkere¬†frambozen,¬†cranberry’s,¬†aardbeien,¬†zwarte bessen, granaatappelpitjes en acaibessen, verder zitten er havervlokken,¬†gerstvlokken,¬†speltvlokken,¬†volkorenspeltmeel, zonnebloempitten, appelsap concentraat, ongeraffineerde rietsuiker,¬†ruwe rietsuiker, ongehard palmolie, zeezout, ma√Įsmoutsiroop, gepofte rijst, antiklontermiddel zonnebloemolie, honing en wat gemalen kaneel¬†in.
( 338 kcal per 100 g)

Als derde mocht de “Paleo Kokosnoot muesli” (633 kcal per 100g) plaatsnemen op mijn bestellijstje. De ingredi√ęnten van deze muesli (kokos kokos kokos en eh extra krokante en bij lage temperatuur gebakken noten en zaden, zoals zonnebloempitten, hazelnoten, cashewnoten en amandelen) trokken me enorm aan, ik moest deze gewoon proberen!¬†De noten-mix is dus gemengd met grove kokossnippers, maar ook met wat gevriesdroogde frambozen, aardbeien en bosbessen, die de Crunchy samen met de honing een subtiel natuurlijke zoetheid bezorgen.

Als laatste koos ik voor een guilty pleasure muesli vol met chocolaaaaaaaade! Yeah! De “Superchoc muesli” (432 kcal per 100g) is voor alle momentjes dat ik gewoon even onwijze zin heb in een chocoladerijk ontbijtje haha. Wat er vooral inzit? Chocolade! Haha. En 57%¬†havervlokken, ruwe rietsuiker, 4% cacaoboter, 4% cacaomassa, ongehard palmvet,¬†tarwemeel,tarwevlokken, 2%¬†vollemelkpoeder, rietsuiker, honing, 1,2% cacaopoeder, suiker, gepofte rijst, zonnebloemolie, kokosvlokken, glucosesiroop,¬†roompoeder,¬†magere melkpoeder,¬†havermeel, ma√Įsgries,gerstmoutmeel,¬†volkorenspeltmeel, zeezout, emulgator¬†sojalecithine, vanille extract, glansmiddel Arabische gom en vanillepoeder.

Naast deze 4 grote Mueslibussen belandden er ook 6 muesli-to go bekers op mijn bestelling. Handig om mee te nemen EN handig om verschillende smaken eens uit te proberen. Zoals de blueberry variant die ik dus tijdens dit paasontbijtje uit probeerde. Wil je ook een gratis 6-pack mymuesli2go probeerpakket (t.w.v.
‚ā¨9,90) ontvangen? ¬†Kijk dan even op mijn speciale pagina op de website van mymuesli waar¬†je¬†bij een bestelling met een¬†minimum¬†waarde van ‚ā¨10 een gratis 6-pack probeerpakket ontvangt:)

Over mijn paasontbijtje gesproken, ik vergeet jullie bijna te vertellen wat er in mijn tweede pannetje zat. Maar dat is eigenlijk heeeuul simpel. Een beetje magere kwark gemengd met magere yoghurt. Omdat ik kwark meestal net te dik vind en yoghurt te dun (#kanjenogmeerzeuren #sorrynotsorry). En de superfood muesli. That’s all. Simpleeee maar oh zo lekker!

Okidoki ik ga maar eens lekker genieten van de rest van mijn dag!

Een vrolijk Pasen allemaal!
Lieeefs Suzanne

PH: Me

Where can I buy this:
Food: Mymuesli / Pannetjes: Action / Plankje: Ikea/ overig: supermarkt

Follow me on Instagram¬†‚Äď Facebook¬†‚ÄstBloglovin¬†for more!¬†

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  maart 27, 2016 at 08:39

  Aaah, hoe leuk ziet het eruit. Dat blauwe potje ook <3. Heel mooi. Krijg er honger van, hihi. Fijn paasweekend!

  • Reply
   Suzanne
   maart 29, 2016 at 15:31

   Thanks Anna, superlief:) Hoop dat jij ook een fijne Pasen hebt gehad:)?! xx

 • Reply
  Mariska
  maart 27, 2016 at 14:40

  Wat een schattig pannetje! Dit lijkt me trouwens echt super handig en lekker, goed idee ūüėÄ

  • Reply
   Suzanne
   maart 29, 2016 at 15:31

   Jaaa hè, vond het ook zo cute hihi:) Thanks voor je leuke reactie<3 x

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  SUMMER READY MET DEZE FULL BODY WORK-OUT

  Het is alweer lente...de tijd vliegt! De wintermaanden waren gezellig en ik heb genoten van Kerstmis en Nieuwjaar en ook...

  Sluiten