#FOODwithsuus

HANGOVER MUESLI

Last van een hangover? Deze muesli gaat je helpen!

What about last night?! Dansjes gedaan of lekker aan de bar gehangen? Of zat je gezellig thuis met vrienden? Anyhow, de kans is groot dat je vrijdagavond lekker het weekend in bent geknald…of zaterdag lekker weekend hebt gevierd, of beide voor de partyanimals;p ?!  Maar dan die damn volgende ochtend…pfff die kater…wat een feest #janken. Nou daar hebben ze bij Mymuesli iets super grappigs op bedacht! Een semi-gezond, lekker en superchill anti-kater ontbijtje. Ho stop wacht even, Suus, wat weet jij er nou van ?! Je drinkt toch helemaal geen alcohol en bent toch zo’n fitgirl meisje? Klopt, ik drink zelfden en ben sportief maar heel af en toe geniet ik ook van een lekker drankje, of 2…of 3…op sommige dagen mag dat toch (a)? Oud&Nieuw, mijn verjaardag, Koningsdag…HOLY shit.. Koningsdag…juist ja dat dacht ik dus ook toen ik het van de week opeens over de Koningsspelen hoorde gaan op het journaal. Dat is alweer bijna bijna bijna. Aankomende woensdag dus al…En niet dat ik van plan ben dronken te worden maar wanneer je met een groepje vrienden op stap gaat is de kans groot dat er minimaal één van je vrienden te diep in het glaasje kijkt #SOWIESO. En wat is er dan leuker dan deze persoon de volgende morgen te verrassen met een My Worst Hangover ontbijtje van Mymuesli. At least super funny right? Je krijgt het ook nog eens gratis bij een bestelling vanaf 10 euro… ik bedoel 10 euro…geen geld en dan heb je twee super grote en chille bussen muesli en een grappige ochtend. Als er vrienden blijven slapen is het altijd lastig wat je voor ontbijtje moet fixen vind ik maar dit maakt sowieso dat je de dag met lol begint en hee het is nog lekker, gezond en voedzaam ook!

IMG_9619

A hangover, just your body’s way of saying, you kicked ass last night…!

Inderdaad zeg, ik heb geen kater van de drank maar man, man , man zo voelde het wel vanochtend…Ken je dat gevoel dat je zooooo moe bent van een drukke week en dan ook nog een BIZAR stressvolle zaterdag beleeft dat het voelt alsof je een keiharde kater hebt? Nou dat dus pfff. Goed moment om deze muesli eens op mijn luie gemakje te testen… En Yes baby, ik kreeg er energie van, voooor 3 ! Dus ik ga vandaag alsnog lekker knallen! Oh en nog zo’n bus bestellen voor Koningsdag, naja the day after whahah.  Eens zien welke vriend/vriendin we kunnen verrassen met dit ‘my worst hangover ontbijtje’ aankomende donderdag…

Wil je ook zo’n gratis bus katermuesli?! Leuk voor de ochtend na Koningsdag of whatever ook supergrappig om gewoon een keer als geinig cadeau te geven aan iemand.  Check dan even deze pagina, bestel voor 10 euries en je krijgt hem gratis plus gegarandeerd een fantastische ochtend haha.

Ok, gotttta go now.

Fijne dag liefies,
xxxxxxxx

PH: Tjarko Hazewinkel
Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for more! 

Muesli: My worst hangover muesli 

overig:

Sokken: Happy Socks, Schaaltje: Kaan&Co (Lijnbaansgracht 292)

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Joëlla
  april 24, 2016 at 07:22

  Ziet er lekker uit!

 • Reply
  Brigitte
  april 24, 2016 at 08:17

  Grappig en origineel cadeautje voor een bekende ….oeps net te laaaat voor deze kater .
  Ga het maar kopen voor een volgende keer.
  Btw , bekende , gezellige keuken .

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK FRIDAY (15 april t/m 21 april)

  Helllooooo weekend, ik heb je gemist! Afgelopen week was namelijk weer erg druk en volgepland met van alles. Dat niet...

  Sluiten