#FITwithsuus

Armen en Buik trainen

Zoek je oefeningen om je armen en buik te trainen? Kijk dan even naar deze 3 oefeningen die je gewoon thuis kunt doen!

De zomer is voorbij natuurlijk, maar lukt het om je figuur een beetje in balans te houden?!:) Ik kan jullie vertellen dat het mij de laatste tijd niet zo goed af gaat πŸ™ Door de verhuizing (CHAOS+STRESS) en de extra drukte op werk (nog meeeer drukte in mijn hoofd) heb ik de afgelopen weekjes veel gemakkelijke en ongezonde snelle maaltijden gegeten. Niets mis mee zo in oktober zou je denken…MAAAAR over een weekje moet ik alweer in bikini! Tijd voor wat extra oefeningen dus! Natuurlijk weet ik dat ik in een week tijd echt geen giga verandering meer kan doormaken, maar gevoelsmatig natuurlijk wel. En daarom gaan we vandaag voor een korte buikspier/armen set gevolgd door een run! Benieuwd wat ik dan doe? Lees dan gauw verder OF beter nog: DOE GEZELLIG MEE!

Whats the plan? Well, heel simpel. Ik maak een setje van 3 oefeningen en dat setje herhaal ik 5 keer.

Dit zijn de 3 oefeningen voor vandaag:

1.Commando’ s: 16 x (8 keer per kant)

Je start in opdruk positie (geen holle rug, geen bolle rug, maar een strak lijf) en zakt eerst met je rechterarm door en steunt op je onderarm terwijl je linker arm gewoon gestrekt blijft staan, dan zakt ook je linkerarm door en lig je in de plank positie. Vervolgens kom je omhoog (eerst met rechts en dan met links) zodat je weer in de opdruk positie staat. Je hebt nu 1 commando gedaan waarbij je begon met rechts. Begin 8 keer met rechts waarbij je dus ook als eerste weer omhoog komt met rechts. En start dan 8 x met links waarbij je jezelf ook met links als eerste weer omhoog tilt.

img_7091 img_70932.Β Ab bikes 30 x (15 keer per kant)

Je gaat op je rug liggen en brengt je voeten omhoog waarbij je knieΓ«n een hoek van ongeveer 90 graden maken. Vervolgens til je je schouders ietsje van de grond alsof je sit-ups gaat doen. Je handen bevinden zich achter je hoofd. Vervolgens strekken we om en om een been uit terwijl onze ellebogen bewegen naar het been dat we niet uitstrekken. Dus, onze linker elleboog bewegen we naar onze rechterknie en onze rechter elleboog bewegen we naar onze linker knie. Je kunt ook een fietsende beweging maken met je benen als je dat prettiger vindt.

img_7092 img_7090

3. Opdrukken 15 x

We all know how to to them push-ups, right?

Is het nou nog niet helemaal duidelijk hoe je nou een bepaalde oefening dient uit te voeren of lijkt het je leuk om dit setje gelijk met mij uit te voeren?

BEKIJK DAN HIER DE VIDEO VAN DEZE WORK-OUT EN DOE MEE!

Ik ga nu even rennen maar ik ben snel weer terug met een nieuwe post, so stay tuned!

xoxo

fotografie door: Mijn moeder hihi
Follow me onΒ Instagram – Youtube– Facebook – BloglovinΒ for moreee!

 

Related Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Suzanne
  October 5, 2016 at 08:17

  Pfoe goed bezig

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  WHEN SPORTY MEETS FASHION

  Haaalllooo daar! Hoe gaat het? Ik vond het weer eens tijd voor een korte outfit update! #whoopwhoop Nu sporty weer...

  Close