#FITwithsuus Product reviews Weetjes, tips en andere sporten

5 SPORTIEVE KERSTCADEAUTJES !

Ben je op zoek naar sportieve kerstcadeautjes? Dan zit je goed! In deze #fitwithsuus Kerst blogpost deel ik een aantal originele, leuke en ook handige/praktische sportieve kerstcadeautjes in verschillende prijs categorieën. Niet alleen leuk voor je sportieve broer, nichtje of vader maar stiekem ook best handig voor jezelf! 

JBL UNDER ARMOUR Wireless sportoortjes
Wireless oortjes zijn een pracht cadeau voor alle fanatieke hardlopers en fitness goeroe’s. De JBL dopjes zijn qua prijs/kwaliteit verhouding zeer zeker een aanrader. Ze zijn zweetbestendig én hebben een ingebouwde hartslagmeter! Je kunt ze verbinden met de UA Record smartphone app en zo kun je tijdens en na het sporten je voortgang bekijken en/of coaching horen via je oortjes. Indien volledig opgeladen kun je er zo’n 5 uur non-stop mee sporten en daarnaast zitten ze ook nog fijn in je oren door een bepaald twist en lock systeem. Er worden standaard ook verschillende maten dopjes (XS, S, M & L) meegeleverd dus er zit sowieso een geschikte maat bij. Verder krijg je er een opbergetui bij, een micro usb oplaadkabel en een 12 maanden premium lidmaatschap voor MapMyRun. Ik heb ze zelf besteld via Coolblue, er zit dan ook nog 2 jaar garantie op. En mocht je cadeau toch niet zo in de smaak vallen, binnen 30 dagen kun je nog retourneren.

De hardlooprevolutie (boek)

De hardlooprevolutie is een bundeling van ‘ Ik, hardloper’ uit 2013 en ‘ De marathon revolutie’ uit 2015. Een leuk cadeau voor iedereen die regelmatig hardloopt! Zowel voor de beginneling als voor degene die trainen voor een marathon een uiterst interessant boek! Het boek is geschreven door Stans van de Poel en kent veel leerzame delen. Het geeft je een heel andere kijk op de voorbereiding voor een marathon bijvoorbeeld. Het is zo ontzettend anders dan de meeste schema’s en adviezen die altijd worden gebruikt in de aanloop naar een marathon. En juist daarom is het zo’n goed boek!

*pyjama: Essenza Home

SPIbelt 

Een ideaal klein en elastisch heuptasje voor tijdens het hardlopen. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. Van heel simpel tot aan gekleurd met opties voor gelletjes en kleine flesjes water. Prima kwaliteit voor een relatief lage prijs ook!  Daarbij schudt hij niet tijdens het lopen en sluit hij perfect aan om het lichaam door de pasvorm.

En wanneer je nu besteld geldt er een korting van 10% met de code: ‘OUDERENFONDS2017’ . Van hetgeen jij koopt doneert SPIbelt namelijk 5% aan het Nationaal Ouderenfonds onder het mom van ‘niemand mag met Kerst alleen zijn’. Dus dat is misschien ook wel leuk om te weten dat mocht je een SPIbelt gaan bestellen als cadeau voor iemand of voor jezelf je ook nog een klein beetje bijdraagt aan de maatschappij:)
STOX (sportsokken)
Wanneer je een niet al te duur, maar toch een praktisch en leuk sportief cadeau wilt geven zijn sportsokken wellicht een goede optie. Bij STOX kun je terecht voor sokken op het gebied van golf en hockey, maar ook voor hardloopsokken, tennissokken, wandelsokken en skisokken! In allerlei leuke kleurtjes en uiteraard verschillende maten. Speciaal voor Kerst loopt er actie voor speciale Fit Gift Cadeauboxen. Je kunt het bestellen als kerstcadeau en eventueel ruilen tot 15 januari. In de kleinste box zit dan bijvoorbeeld 1 paar sportsokken naar keuze, een speciale waszak, de verzending is gratis en het is leuk verpakt speciaal voor Kerst. Er zijn ook grotere fitgiftboxen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon normaal bestellen.
Altijd leuk om te geven: een verantwoord Kerstpakket. Bij Body&Fit kun je je kerstpakket natuurlijk zo duur en gek maken als je zelf wilt. Je kunt er nu in ieder geval wel wat extra’s in stoppen want er geldt een speciale Christmas sale op heel veel producten. Dus misschien ook leuk als cadeautje voor jezelf, of bruikbaar voor het Kerstdiner, of voor bij je Kerst work-out. Van eiwittoppers tot sauzen, en van wafelijzers tot leuke kookboeken en healthy lifestyle magazines. Er zijn echt heel veel opties om een leuk kerstpakketjes samen te stellen:)
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
FLASHBACK FRIDAY ( 8 december t/m 14 december)

Een work-out met Puma in de schouwburg van Den-Haag, een dagje naar München met Hunkemoller voor een work-out met Doutzen...

Sluiten