#FITwithsuus Kracht/Fitness

DE LEUKSTE CADEAUS VOOR FITNESS FANATEN

cadeaus voor fitness

Eerder vandaag postte ik al een blog met leuke cadeau tips voor yoga liefhebbers. En nu zijn de cadeaus voor fitness fanaten aan de beurt! Want de decembermaand is weer aangebroken en dat betekent vaak ook een hoop inkopen doen. Maar wat is nou leuk om aan iemand te geven die fanatiek bezig is met fitness?  Ik vind het zelf altijd heel leuk om sportieve cadeaus te geven. Dus ik help je graag een handje op weg met sportieve cadeau tips! Hieronder volgt een lijstje met een aantal toffe cadeaus voor mensen die graag fitnessen. 

DE LEUKSTE CADEAUS VOOR FITNESS FANATEN

1. Fitness accessoires voor thuis 

Wanneer je weet dat iemand ook graag thuis sport kun je gerust gaan voor één van de vele fitness accessoires voor thuis. Denk aan een springtouw, trainingswiel , weerstandsbanden  of een handige dumbell set.

trainingswiel

2. Een toffe sporttas

Een stoere rugzak of stevige sporttas is stiekem natuurlijk altijd een leuk cadeau. Degene die hem ontvangt kan hem gebruiken voor de sportschool, maar natuurlijk ook voor naar het strand of misschien zelfs wel als weekendtas. Een sporttas met veel opbergvakken en ruimte vinden de meeste fitness fanaten het fijnst.

3. Fitness handschoentjes

Comfortabele fitnesshandschoenen met een goede grip zijn voor de meeste fitness fanaten heel belangrijk. Wanneer je vaak met ijzer in je handen staat kan dat nogal eens pijn gaan doen namelijk. Sommige mensen gebruiken liever fitness straps in plaats van handschoentjes. Straps zijn de ideale gripversterkers voor wanneer iemand zware gewichten wil liften.

fitness handschoentjes

4. Een blender

Een blender is ideaal voor het maken van healthy shakes, smoothies en andere sappen. En dat hoeft ook helemaal geen duur cadeau te zijn! Je hebt al blenders vanaf €20 ! De échte kwaliteitsblenders zijn uiteraard vaak wel een stukje prijziger. Maar voor bijvoorbeeld een simpele aardbeien/bananen/yoghurt shake is een goedkope blender vaak prima geschikt!

5. Een Body&Fit cadeaubon 

Met een cadeaubon kun je het eigenlijk niet fout doen. Bij body&fitshop kun je cadeaubonnen bestellen van €15-€50. Bij deze online fitness webshop kun je van alles kopen op het gebied van fitness. Van allerlei eiwitpoeders,-repen en -shakes tot vitamine supplementen, creatine, sportkleding en verschillende fitness accessoires. Kortom, kan niet missen!

body&fit cadeaukaart

Natuurlijk zijn er nog meer leuke sportieve cadeaus voor fitness fanaten te verzinnen. Denk aan een leuke bidon, sporthanddoek, fitnessmat, zweetbandje of een toffe shakebeker.

Maar ik hoop dat deze tips je in ieder geval wat leuke inspiratie hebben gegeven of wellicht zelfs hebben geholpen bij het vinden van het perfecte cadeau!

Liefs,
Suzanne

Volg je me al via Instagram Youtube, en Facebook – ??

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
DE LEUKSTE CADEAUS VOOR YOGA LIEFHEBBERS

De decembermaand is weer aangebroken en dat betekent een hoop gezelligheid, pepernoten, kerstkriebels, oliebollen én pakjes dilemma's. Want wat is...

Sluiten