Uncategorized

(KERST) SHOPPEN BIJ PAPERBIRD!

Hé allemaal!

Vandaag voor het eerst een post in het Nederlands,  een shopping inspiratie post! Want dat kunnen we zo vlak voor Kerst wel gebruiken, toch dames?  Vandaag schrijf ik in het Nederlands omdat ik jullie willen vertellen over een lief, schattig maar bovenal superhip nieuw Nederlands winkeltje. Vorige week was ik namelijk voor het eerst in dit geweldig leuke pandje aan de Oudkerkhof in Utrecht waar ik mijn ogen uitkeek en waar mijn Fashionhartje harder van ging kloppen. Sindsdien ben ik eigenlijk nog steeds zo enthousiast dat ik het gewoon met jullie MOET delen. Dusssss kijk en lees gauw verder voor some pretty damn cool Shopping Inspiration!

Today’s post will be in Dutch because I’d like to tell everybody about a Dutch cute little fashionstore. Don’t speak Dutch? Just watch the photo’s from the shop and the pretty items, and you’ll definitely fall in love. In case you immediately wanna go there (I totally understand if you do so hihi) You can find this store at the ‘Oudkerkhof 40’ in Utrecht.

En? En ? En? Vinden jullie bovenstaande items net zo gaaf als ik?! Dit is maar een kleine greep uit de collectie van het winkeltje. Maar het geeft denk ik wel een goed beeld van wat ze zoal verkopen. Paperbird conceptstore is een winkeltje voor échte modemeisjes. Je vindt er grote merken zoals Ichi, Catwalk Junkie en Sisters Point maar ook juist wat onbekendere maar onwijs hippe nieuwe merkjes uit onze hoofdstad Amsterdam maar ook uit modesteden Milaan en Parijs. En het leuke is dat de collectie ELKE WEEK!! vernieuwd wordt. Dus elke week zulke gave nieuwe items…I mean…How cool is that?!

Verder wilde ik deze winkel graag even in de spotlight zetten omdat ik er blij van werd. Na een ochtendje in deze winkel te hebben doorgebracht genoot ik gewoon nog de hele dag na. De hele dag was ik vrolijk en blij. Maar jij bent toch altijd blij na te hebben geshopt suus? Oké, kinda true story. MAAARRRR ik ben dan meestal super enthousiast vanwege de items die ik heb gescoord en in dit geval was ik enthousiast over het gehele plaatje. Ik werd namelijk ook blij van de winkel zelf. Het interieur was zoooo ontzettend leuk. Plantjes en fleurige accessoires like ALL OVER THE PLACE. En je kon er ook super schattige (wens)kaartjes, mini cactusjes en andere woonaccessoires kopen.  Dat vind ik echt een toevoeging aan een kledingwinkel. Het is leuk om erin rond te lopen en je voelt je er op je gemak. Het is huiselijk door het gezellig interieur maar ook door de enthousiaste en lieve verkoopsters die je graag een handje helpen maar daarbij niet opdringerig zijn (want dat vind ik vervelend als ik ga shoppen, laat me gewoon rustig kijken (a)). Nee, deze winkel had precies de juiste uitstraling en mensen die het persoonlijk maakte.

Ik ben benieuwd wat jullie van de uitstraling en inrichting vinden! Voegt het voor jullie ook écht wat toe tijdens je shopsessie als een winkel gezellig is ingericht?  Anywayyyyss, inmiddels heb ik natuurlijk enkele items laten zien die ik tof vind, en een beeld geschetst van hoe de winkel eruit ziet. Maar belangrijk voor nu misschien: Kerst staat alweer bijna bijna bijna voor de deur! En daarom wil ik als laatste ook nog een paar dingetjes laten zien die ik in de winkel spotte en misschien leuk zijn om te shoppen of ter inspiratie voor je kerstoutfit!

 

Ja zeker, ze hebben een speciale kersthoek! 🙂

Oh en deze kanten top heb ik zelf meegenomen naar huis hihi, je ziet hem snel in een outfitpost voorbij komen!

Natuuuurlijk heb ik ook het één en ander mee naar huis genomen (hoe kan het ook anders #shopaddict #lalala) Ik zal jullie snel laten zien welke items ik heb uitgezocht en hoe ik ze combineer! Dus stay tuned for more fashionlove!

Dit was hem dan, mijn eerste shopping inspiratie post. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden en of jullie het leuk zouden vinden om vaker te lezen over nieuwe/hippe/bijzondere winkeltjes die ik heb ontdekt…? Let me know!

Een hele fijne dag vandaag!

Liefs,
Suzanne

Informatie over de winkel:

Klik hier voor de Website van Paperbirdconceptstore (omdat het nog een nieuw winkeltje is, is de website helaas niet zo up to date qua items. Ik zou zeggen GA LANGS!)

Ze zitten hier: Oudkerkhof 40, 3512 GL, Utrecht
En zijn geopend op de volgende dagen en tijden:
di: 11.00 tot 18.00
wo: 11.00 tot 18.00
do: 11.00 tot 20.00
vr: 11.00 tot 18.00
za: 11.00 tot 17.00
zo: 13.00 tot 17.00

byeee,xx
Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Darina
  december 16, 2015 at 11:34

  Wat een leuke post! De volgende keer als ik in Utrecht ben dan ga ik er zeker heen! Mooie foto’s!

  • Reply
   Suzanne
   december 16, 2015 at 12:25

   Thank Darina:) Wat leuk om te horen! Jaaaa dat moet je zeker doen, echt leuke spulletjes voor betaalbare prijzen en het interieur zal je gelijk vrolijk maken:)

 • Reply
  Natasja
  december 16, 2015 at 10:54

  Wat ziet het er ontzettend leuk uit!

  • Reply
   Suzanne
   december 16, 2015 at 11:12

   Ja hè:) Dat vond ik ook dus daarom wilde ik het gewoon met iedereen delen hihi:)

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  december 16, 2015 at 14:01

  Ah echt zo veel leuke foto’s! X

  • Reply
   Suzanne
   december 16, 2015 at 14:14

   Dankjewel Neeltje:) Lief!

 • Reply
  Myrthe
  december 16, 2015 at 17:58

  Ik kende deze nog niet maar ik ga er snel naartoe! Ben helemaal overtuigd na je enthousiasme en mooie foto’s! 🙂

  • Reply
   Suzanne
   december 16, 2015 at 18:02

   Awh superleuk om te horen dat je er enthousiast van wordt! Ik vind het zelf ook altijd leuk als ik tips krijg van andere mensen over nieuwe, bijzondere winkeltjes, dan heb je toch weer eens iets anders dan de standaard h&m en Zara en dit winkeltje is qua prijzen ook heel betaalbaar dus super chill! Veel plezier als je gaat!! Liefs

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  TALKING STYLE WITH….

  Morning ! How are you sweeties? Any plans for today? I've to study all day. It's exam time again (woooh)....

  Sluiten