#FOODwithsuus

A JAR FULL OF HAPPINESS

De laatste tijd zag ik steeds meer leuke gelaagde ontbijtjes voorbij komen in van die schattige doorzichtige potjes. Het ziet er altijd zo fancy en heerlijk uit. Dat wilde ik ooooookkkk! Iets wat ik als minder tof ervaar zijn die godsgruuuuwelijke recepten erbij. Teveel lastige ingrediënten of ongezonde shit waar ik de dag liever niet mee begin. Tja ik blijf een irritante fittie #sorrynotsorry. Dussss ik besloot gewoon zelf iets in elkaar te flansen. 

En dit was dus het resultaat: Taaadaaaaa mijn allereerste layered breakfast jar…! Stiekem best wel een beetje trots op deze creatie, niet slecht toch voor een eerste probeersel? En ik kan je vertellen het was ZO lekker dat ik het recept hier nog ga delen ook!

Wat heb ik nou gedaan?

Recept:

  • Een laagje superfood muesli (DEZE)
  • Een laagje magere kwark
  • Weer een lagje superfood muesli welke helaas is verdwenen omdat mijn toplaag te zwaar was en naar onder gleed #faal. Tja volgende keer beter suus hahaha.
  • Een laagje eiwitshake (whey isolaat, chocoladesmaak, body&fitshop) gemengd met kwark. Ik heb gewoon een standaard eiwitshake gemaakt maar dan met iets minder water (100ml ipv 250ml) en gewoon 28g poeder (1 scoop) en dan heb ik het gemengd met wat kwark om het dikker te maken.
  • Een laagje toppings (ik strooide eerst wat gedroogde blauwe besjes en amandelschaafsel erover en later nog wat kokos met cacaonibs, hmmmm yummie)

Ohja en toen stak ik er nog dit leuke roze/witte rietje in en sneed een plakje banaan voor de rand zodat het er nog wat leuker uitzag 😀 (de rest van de banaan had ik inmiddels al lekker opgegeten hahaha xd)
Zonder dollen, dit ontbijtje is lekker, gezond en ziet er ook nog eens superpretty uit ! Misschien leuk om eens op zondagmorgen te maken bijvoorbeeld? Heb je toch iets schattigs op tafel en het is nog gezond en lekker ook!

Kusjes Suzanne

PH: me
Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for more! 

Ingrediënten: Body&Fit shop (behalve de kwark die kwam van de Digros :P)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
HEALTHY HOTSPOT: MIX & FIX

Joehooeee, het is weer tijd voor een nieuwe healthy hotspot. En dit keer geen hotspot uit Amsterdam. Benieuwd waar je...

Sluiten