#FITwithsuus Kracht/Fitness Workout schema's

STRAND WORK-OUT

Tijd voor wat strand work-out oefeningen!

De week is doormidden, het zonnetje schijnt, tijd voor een nieuwe beachy blogpost! Met dit lekkere weer vind ik het oprecht zonde om de sportschool in te duiken. Het zonnetje schijnt niet vaak in ons kikkerlandje dus als ie dan schijnt dan sport ik het liefste buiten. Maar wat kun je dan allemaal buiten doen?

STRAND WORK-OUT

Je denkt waarschijnlijk al heel snel aan hardlopen. En dat is ook zeker heerlijk en doe ik ook vaak. Maar wat als je niet van hardlopen houdt? Gelukkig kun je nog veel meer doen! Vandaag laat ik jullie 3 super simpele oefeningen zien die je bijvoorbeeld op het strand kunt doen als je lekker een dagje naar zee gaat. Maar ook gewoon thuis, of in het park natuurlijk. Ik heb speciaal 3 oefeningen uitgezocht waarvoor je niet speciaal spullen of sportkleding mee hoeft te nemen. Je kunt deze oefeningen gewoon in je bikini (of zwembroek) doen want er wordt niet gesprongen of dusdanig bewogen dat het irritant kan zijn, alles blijft op zijn plekkie. Wat wil je nog meer?  Niets toch… Inderdaad! LET GOOOO

Warming-up: loop eventjes warm, lekker over het strand #feestjetoch

3 x het volgende setje:

Squat baby Squat:

3 x 15 squats (let erop dat je ver genoeg blijft doorzakken !)

Strand work-out: squat
Mountain climbers: 

3 x 60 (30 x schoppen met rechts+30 x schoppen met links en dat dus 3 x)

Mountain climbers Strand work-out: mountain climbers

Strand work-out: mountain climbers Strand work-out: mountain climbers
Planking:

3x 45 seconden +15 sec rust

Strand work-out: planking

Dit hele setje herhaal ik drie keer dus in the end heb je dan 9x 15 maal gesquat, 9x 60 mountain climbers gedaan en 9×45 seconden geplankt. Daarna loop ik eventjes uit en drink ik water. Het is zeker met deze temperaturen belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen! Alles over hydratatie gedurende je work-out lees je in deze post.

Dat was hem dan alweer voor deze zonnige woensdag! Ik ga gauw naar buiten, en jij?

xxxxx Suzanne

Volg me ook op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin voor meer recepten, work-outs en andere toffe dingen! 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Suzanne
  augustus 24, 2016 at 15:15

  Heerlijk lijkt me dat zo op het strand!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK FRIDAY (12 AUGUSTUS T/M 18 AUGUSTUS)

  GOOOOODMORNING! Ik hoop dat jullie er weer klaar voor zijn, de wekelijkste Flashback Friday1 Ik zou zeggen pak een kopje...

  Sluiten