#FASHIONwithsuus

SUZIE’S SHOE STORIES: #1 ULTIEME SCHOENVERSLAVING

Morning y’all!

Vandaag is het tijd om een nieuwe subcategorie te introduceren in mijn #Fashionwithsuus categorie. Rapapa rapapaaaa…(tromgeroffel) : SUZIE’S SHOE STORIES!

Vanaf nu zal er af en toe een speciale shoe stories blogpost verschijnen. Dit kan over van alles gaan! Van een review over hardloopschoenen tot een post over hoge hakken en van grappige schoenweetjes tot persoonlijke verhalen rondom een paar favoriete stappers! Omdat ik sinds kort ook ambassadeur ben geworden bij Nelson schoenen leek het me leuk af te trappen met een introducerende post waarin ik wat vertel over mezelf en mijn ultieme schoenverslaving !

Fashionista of sporty spice? Hoe zit dat nu eigenlijk? 

Hoezo die ‘of’? Mag ik gewoon ook beide zijn:) Danku!
Nee guys, even serieus. Waarom willen we tegenwoordig nog steeds iedereen in hokjes plaatsen en stempels op mensen plakken? Ik ben daar persoonlijk een beetje klaar mee. Dus om de vraag te beantwoorden. Ik ben een sportieve jonge vrouw met een passie voor mode. Beide deel ik graag via mijn Instagram en blog. Ik vind het juist leuk om te laten zien dat je als ‘fitgirl’ niet enkel in je sportswear rondhuppelt en dat je als fashion liefhebber ook sportief en wat stoerder mag zijn !

HOE BELANGRIJK ZIJN SCHOENEN?

Onwijs belangrijk! Schoenen bepalen je look if you ask me. Het is het eerste of laatste wat je ziet als je iemand snel scant. Daarbij kun je aantrekken wat je wilt, je schoenen zullen de vibe bepalen. Een jurkje maak je tuttig door er hakken onder te dragen, datzelfde jurkje geef je een stoere look door een boots onder te rocken, en uiteraard kun je ook gaan voor de sporty vibe door een paar sneakers aan te trekken. Ik ben een voorstander van veel schoenen zodat je qua kleding eigenlijk helemaal niet zoveel hoeft te hebben.   Je kunt de items die je in je kast hebt hangen een heel andere look en feel geven door te variëren met je schoenen!

Daarnaast zijn schoenen natuurlijk HEEL belangrijk voor je fysieke gesteldheid. Hier komt die ‘fitgirl’ dan weer eventjes om de hoek kijken(A). Er leuk uit zien is natuurlijk belangrijk, maar je goed voelen en goed kunnen sporten is voor mij misschien nog wel belangrijker! Schoenen moeten daarom wel de juiste steun kunnen bieden! Dat is niet alleen belangrijk voor je houding, maar ook voor de spieren. Zeker wanneer ik van plan ben veel stappen te zetten kies ik daarom altijd voor een kwaliteitsschoen waarop ik prettig loop! En die hoeven helemaal niet altijd lelijk of lomp te zijn.

ULTIEME SCHOENVERSLAVING?

Ehm, dat is mijn shoecrush op sneakers (a). Definitely hahaha! Ik ben een echt sneakermeisje. Iedereen die mij goed kent zal beamen dat ik graag op sneakers loop. Van Nike tot Adidas en van Puma tot Reebok. Ik heb alles in mijn sneaker collectie. Platte schoenen vind ik gewoon fijner lopen en daarbij passen ze vaak beter bij mijn wat sportievere, stoerdere kledingstijl dan bijvoorbeeld een paar hakken of laarsjes. Mijn sneaker crush kent nog een extra specificatie, meer dan 2/3 van mijn sneakers zijn namelijk licht van kleur. Wit is de meest voorkomende kleur in mijn collectie. Met 8 paar witte sneakers zul je toch denken dat het wel een keertje genoeg zou moeten zijn, toch ontdek ik elke keer weer een nieuw wit paar sneakers dat ik MOET hebben vanwege een bijzonder detail of een leuk kenmerk. En toch ben ik ook erg kieskeurig. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar lang niet elke sneaker maakt kans een plekje te veroveren op mijn sneaker plank hoor.

FAVORIETE SNEAKER TREND?

Daar is maar één antwoord op mogelijk: De platform trend! Sneakers die je net even dat extra beetje lengte geven terwijl ze er niet gelijk lomp uit hoeven te zien! How can you not love it? Als kleintje van 160cm ben ik natuurlijk helemaal blij met dat beetje extra lengte wat deze sneaker je geeft, maar daarnaast geven ze ook een soort vintage, jaren 90 achtige vibe aan je outfit mee welke ik heel cool vind. Het maakt ook niet uit waaronder je ze draagt, of het nu een ripped jeans of een rokje is, ze doen het altijd goed!

NIEUWSTE PAAR IN DE SUZIE SNEAKER COLLECTIE?

Dat zijn deze, hoe kan het ook anders, licht gekleurde sneakers van Timberland. I just told you guys about my light colored sneaker addiction, right? hihi. Ik vond de combinatie van textiel met rubber zo onwijs vet! Daarnaast vind ik het ook heel leuk dat juist een stoer outdoor merk als Timberland met een toffe sneaker op de markt komt. Ik had er ook nog niemand mee gezien en dat is voor mij dan altijd een extra reden om zo’n tof paar te bestellen. Inmiddels loop ik er alweer een paar weekjes op en ben ik nog steeds erg tevreden met het draagcomfort en het uiterlijk van de schoen:)

timberland sneaker

Well, dat was hem dan! De aller eerste shoe story! Laat me vooral weten wat je ervan vond én wat je graag in de volgende shoe story post zou willen lezen!

Liefs,
Suzanne

 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Brigitte Brummel-Elenbaas
  september 21, 2017 at 19:56

  Leuke nieuwe toevoeging. Werkt aanstekelijk en vervolgens verslavend ……oeps de nieuwe schoenen lade(één volle vierkante meter) raakt vol??

 • Reply
  Lisanne
  oktober 19, 2017 at 08:52

  Prachtig die nieuwe sneakers van Timberland. Kende die nog niet. Heb inderdaad nog niemand ermee gezien. Toegevoegd aan mijn verlanglijstje!

  • Reply
   Suzanne
   oktober 19, 2017 at 08:57

   Dankjewel Lisanne, superleuk om te horen! Het is bijna weer Sint en Kerst dus wie weet …:D

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  juice junkies
  GEZOND ONTBIJT RECEPT: JUICE JUNKIES SWEET FRUITBOWL

  Een gezond en vrolijk alternatief voor de standaard boterham als ontbijt: Zie hier het recept van mijn verantwoorde en ó...

  Sluiten