#FITwithsuus Zwemmen

DE LEUKSTE CADEAUS VOOR ZWEMMERS

cadeaus voor zwemmers

Eerder kon je op mijn website al artikelen vinden met leuke cadeau tips voor yogaliefhebbersfitnessfanaten, en hardlopers. Maar natuurlijk kan een lijstje met cadeaus voor zwemmers zeker ook niet ontbreken! Zelf ben ik natuurlijk een fanatiek zwemliefhebber en daarom vind ik het extra leuk om nu een lijstje samen te stellen met toffe cadeaus voor zwemmers.   Uiteraard in verschillende prijsklassen. 

DE LEUKSTE CADEAUS VOOR ZWEMMERS

1. Bidon

Voldoende drinken is bij elke sport belangrijk. Maar bij het zwemmen is dit nog eens extra belangrijk. Vanwege de hitte in het zwembad verlies je snel vocht en is het belangrijk juist goed water te blijven drinken. Maar doordat je vaak niet door hebt hoeveel vocht je verliest omdat je in het water niet merkt dat je zweet wordt er toch vaak te weinig gedronken door zwemmers! Een toffe bidon met een leuke felle kleur kan dus een super tof cadeau zijn! Praktisch, leuk en niet al te duur.

2. Een zwemplank

Iedereen die regelmatig zwemt, traint vaak niet alleen hele slag maar ook zijn/haar benen apart. Met behulp van een speciale zwemplank kun je als zwemmer je benen apart trainen. Je kunt zulke planken (onderstaande gebruik ik zelf toevallig) bijvoorbeeld kopen bij via Bol.com, ik raad materiaal van Arena aan .

zwemplank

3. Een leuke badmuts

Badmutsen heb je in allerlei verschillende kleuren en maten. Vaak vinden zwemmers een badmuts van siliconen het fijnst. Een badmuts scheur je als zwemmer eens in de zoveel tijd gewoon kapot. Dus als je er eentje krijgt is dat altijd een handig cadeautje. Bovendien is het natuurlijk leuk om lekker af te kunnen wisselen qua kleur en motief.

cadeau's voor zwemmers badmuts

4. Badpak/Zwembroek

Uiteraard zwemmen échte zwemmers in een goed badpak of een goede zwembroek. Geen lange wijde zwembroek zoals de meeste mannen dragen naar het strand. En ook geen fashionable bikini voor de dames. Maar een ballenknijper of een strak broekje met korte pijpjes voor de heren. En voor de dames een trainingsbadpak of speciale trainingsbikini’s.

cadeau's voor zwemmers badpak

5. Slippers

In een zwembad kan het nogal eens glad zijn. Slippers met goede grip zijn echt een must. Bovendien is het ook gewoon hygiënischer om slippers te dragen in een zwembad. Helaas is er wel iets vervelends met slippers en zwemmers. Ze worden HEEL vaak vergeten. Een leuk en praktisch cadeau dus, want een extra paartje komt bij de meeste zwemmers zeker van pas.

cadeaus voor zwemmers slippers

6. Zwemtas

Heb je voor zwemmen een speciale zwemtas nodig? Nou, niet per se! Met een beetje proppen krijg je al je materiaal ook wel in een andere grote tas. Maar het is toch wel heel fijn als je een speciale zwemtas hebt die natuurlijk speciaal gemaakt zijn zodat je plank, pullbuoy, slippers, handdoeken en natte spullen er mooi (en eventueel gescheiden) in passen.

cadeau's voor zwemmers zwemtas

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke cadeaus voor zwemmers te verzinnen. Denk ook eens aan zoomers, flippers, paddles, een leuke badhanddoek of zelfs een wedstrijdpak als je budget verder rijkt dan een paar honderd euro. Ook leuk zijn natuurlijk kaartjes voor bijvoorbeeld de Worldcup in Eindhoven, wellicht een lekkere shampoo voor onder de douche of een parfum om de chloorlucht de laten verdwijnen.

Hopelijk heeft dit artikel in ieder geval wat ideetjes opgeleverd voor een origineel sportief zwem cadeau! En het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als je iets hebt kunnen vinden dat perfect past bij degene waarvoor je een cadeautje zocht!

Wie weet tot snel bij een ander artikel!

Liefs,
Suzanne

Volg je me al via Instagram Youtube, en Facebook – ??

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
cadeaus voor hardlopers
DE LEUKSTE CADEAUS VOOR HARDLOPERS

Eerder vandaag postte ik al twee artikelen met leuke cadeau tips voor yoga liefhebbers en fitness fanaten. En uiteraard kunnen de...

Sluiten