#FITwithsuus Yoga

DE LEUKSTE CADEAUS VOOR YOGA LIEFHEBBERS

De decembermaand is weer aangebroken en dat betekent een hoop gezelligheid, pepernoten, kerstkriebels, oliebollen én pakjes dilemma’s. Want wat is nou leuk om aan iemand te geven die bijvoorbeeld aan yoga doet?  Zelf vind ik het altijd super leuk om sportieve cadeaus te geven. Dus ik help iedereen graag een handje op weg met sportieve cadeau tips! In deze blog vind je een lijstje met de leukste cadeaus voor yoga liefhebbers. Voor elk niveau van yoga en budget van de koper is er wel iets leuks te halen! 

DE LEUKSTE CADEAUS VOOR YOGA LIEFHEBBERS

1. Yoga mat

Je hebt yogamatten in allerlei verschillende groottes, kleuren en diktes. Hoe dikker en steviger de mat, hoe fijner. Stevige dikke yoga matten zijn echter vaak ook een stukje duurder. Yoga matten kun je op heel veel websites online bestellen en ook zijn ze vaak verkrijgbaar in de betere sportzaken. Vanaf €10 tot + €100

yoga mat

2. FeetUp trainer

Dit is een speciale houten yoga ‘stoel’ waarmee je op een veilige en stabiele manier allerlei verschillende yoga poses thuis kunt oefenen zonder dat je daarbij teveel druk op je neg en/of rug zet. Erg leuk voor iemand die veel met yoga bezig is en bijvoorbeeld oefent met de headstand. Ook voor ervaren yogi’s is het een fijn hulpmiddel om bij sommige practises te gebruiken. Er komt een uitgebreide kaart bij met welke opties en poses je allemaal kunt oefenen met de FeetUp trainer.

Speciaal voor Kerst geldt er nu ook nog een kortingscode ‘XMAS2018-NFL’ van €10 (tot 15 dec)

feetup trainer

3. Yoga foam grid roller

Met een yoga foam grid roller kun je stijve, pijnlijke spieren los rollen. De druk van de roller varieert omdat er verschillende drukpunten opzitten zodat je de massage op je eigen behoefte kan afstellen. Foam rollers zijn er in allerlei verschillende varianten en prijzen van €10 tot +€40

foam roller

4. Yoga sokken

Er bestaan speciale sokken met een anti-slip zool die speciaal ontworpen zijn voor sporten als yoga, pilates en dans. Heel fijn voor tijdens de yogalessen en daarmee een super leuk en praktisch cadeau in een lage prijsklasse. Je hebt ze bijvoorbeeld via Bol.com in allerlei soorten en maten.

yoga sokken

5. Yoga blokken

Stevige foam blokken kunnen je helpen tijdens de yogales. Een yogablok ondersteunt vaak bij het uitvoeren van een pose die nog niet helemaal gemakkelijk/soepel gaat. Je spieren en gewrichten zullen met behulp van het blok minder overbelast worden. Met het gebruik van yogablokken verklein je dus de kans op blessures. Leuk cadeautje voor iemand die thuis veel aan yoga doet. Zo’n yoga blokken setje heb je vaak al vanaf €15

yoga blokken

6. Yoga kleed/omslagdoek

Meditatiedoeken en yogadekens worden ook vaak gebruikt bij yoga. Ze beschermen tegen invloeden van de omgeving en bieden een fijne vorm van isolatie tegen tocht of kou van de vloer. En als je twijfelt of iemand zo’n deken echt gebruikt tijdens yoga, een deken is altijd een leuk cadeautje. Hij kan immers altijd nog op de bank gebruikt worden of tijdens een picknick in de zomer.

yoga omslagdoek

7. Een yoga boek

Overal zijn boeken over. Zo ook over yoga. Leest degene waarvoor je een cadeau zoekt graag én doet hij/zij aan yoga? Check dan eens welke yoga boeken er allemaal wel niet zijn! Er zit vast een leuke match tussen!

yin yoga boek

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke cadeaus te verzinnen op het gebied van yoga. Denk aan speciale meditatiekussens, lekkere geur kaarsen voor tijdens de yoga, lavendelspray, yogakleding en yogariemen.

Hopelijk gaf deze blogpost je genoeg inspiratie voor een leuke yoga cadeau!

Liefs,
Suzanne

ZIE OOK: 5 REDENEN OM AAN YOGA TE DOEN

Volg je me al via Instagram Youtube, en Facebook – ??

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rachel
  december 8, 2018 at 09:49

  Ik zoek nog steeds het meest fijne yoga boek! maar tot nu toe weet ik het echt nog niet. wel leuke tips heb je gegeven!

  • Reply
   Suzanne
   december 10, 2018 at 11:54

   Ik zou zeggen check Rohnisch eens! Die vind ik zelf fantastisch! Lekker high waist, schijnen niet door, zien er tof uit en de kwaliteit is ook heel goed. Na super veel wasbeurten nog even mooi en aansluitend!

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK FRIDAY (30 NOVEMBER T/M 6 DECEMBER)

  Ontbijten met Arie Boomsma, de Martinez Cup zwemmen, eten en een Kerstfilm met mijn nichtje en nog veel meer in...

  Sluiten