#FASHIONwithsuus

WEL OF GEEN HAKKEN DRAGEN MET KERST?!

hakken

Het lijkt een ongeschreven wet: met de feestdagen draag je hakken. Maar wat als je super sportief bent, graag wandelt met kerst en je platte boots eigenlijk ook heel leuk staan onder dat ene kerstjurkje? 

Hakken of geen hakken?

Ongeveer een jaar geleden schreef ik een artikel over DE IMPACT VAN JE SCHOENKEUZE OP JE LICHAAM EN SPORTPRESTATIES. Daarin kwam onder andere naar voren dat het veelvuldig dragen van (hoge) hakken niet zo goed is voor je voeten en kuiten als je op sportief gebied ook optimaal wilt presteren. Maar af en toe hakken dragen, dat kan prima en levert helemaal niet gelijk blessures, pijntjes of problemen op. Toch merk ik, dat ik het afgelopen jaar amper op hakken heb gelopen. En dat terwijl ik gedurende mijn puberteit toch heel regelmatig op hakken te vinden was.

Misschien is mijn stijl veranderd? Misschien ben ik iets praktischer ingesteld tegenwoordig? Ik weet het niet zo goed, wellicht een combinatie van beide. Afgelopen weekend was ik vast aan het nadenken over mijn eventuele kerstoutfits en ik besefte dat ik zelfs nu twijfelde. Terwijl ik normaal gesproken met kerst altijd hakken droeg. Totaal GEEN first world dilemma of probleem #iknow. Maar het bracht me wel op het idee voor een nieuwe blog want ik ben super benieuwd naar jullie mening! Hakken of geen hakken met de feestdagen?

Ik heb zelf MEGA leuke zilveren kerstlaarsjes (zie foto) die prima lopen want ik heb ze al een dagje aangehad op de verjaardag van mijn vriend. Maar ik heb ook nieuwe zwarte boots, grappig genoeg uit dezelfde Nelson by Moderosa collectie. En ik vind ze stiekem allebei tof onder mijn jurkje staan.

De hakken zijn chiquer, maken me langer (kan ik wel gebruiken met mijn 1.60m) en laten me slanker lijken (ook nooit verkeerd). Maar de boots zijn iets stoerder/sportiever en passen daardoor wellicht iets beter bij mijn persoonlijkheid en leefstijl. En uiteraard minder strakke kuiten/voeten na een dag op de boots, wat weer praktisch is voor een run de dag erna.

hakken met kerst

Winactie:

Jullie lezen het: ik kwam er met plussen en minnen niet uit. DUS ik heb besloten om jullie advies te vragen en uiteraard staat daar wat tegenover. Een leuke winactie:

Mijn vraag aan jullie is: WAT ZOUDEN JULLIE KIEZEN? EN WAAROM? 

Je kunt je antwoord achterlaten onder de bijbehorende Instagram post waar ik dezelfde vraag stel!  Dan ga ik 1 van de antwoorden loten/willekeurig kiezen als winnaar en die persoon wint dan ook de schoen die hij/zij uit heeft gekozen voor mij in een eigen gekozen maat! Uiteraard ruim voor kerst naar je toegestuurd. Mannen mogen dus ook advies geven (vind ik juist interessant) en kunnen dan winnen voor hun zusje, vriendin, moeder of iemand anders. Als je kans wilt maken op het gekozen paartje zorg dan dat je mij (@suzannebrummel) en Nelson (@nelsonschoenen) volgt op Instagram. Advies geven zonder te willen winnen mag natuurlijk ook!

Dit leek me wel een grappige winactie zo vlak voor kerst. Weer eens een ander soort blogje dan normaal, hopelijk vinden jullie dat ook leuk!:)

Ik ben HEEL benieuwd naar de reacties!

Liefs,
Suzanne

Volg je me al via Instagram Youtube, en Facebook – ??

Als je de enkellaarsjes en boots wat beter wilt bekijken kan dat op de website van Nelson.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Anita H.
  december 11, 2018 at 18:11

  Ik vind de zilverkleurige laarsjes helemaal super en ik zou daar ook voor kiezen bij deze outfit!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  doel voor 2019
  MIJN SPORTIEVE DOEL VOOR 2019

  Het is begin december 2018 en ik begin al over mijn sportieve doel voor 2019. Een beetje vroeg voor goede...

  Sluiten