#FITwithsuus Weetjes, tips en andere sporten

SPORTIEVE SCHOENEN TRENDS NAJAAR 2019

sportieve schoenen trends

In de aanloop naar mijn eerste marathon heb ik besloten dit najaar even geen hakken meer te dragen. Normaal haal ik in het najaar juist de enkellaarsjes en hoge laarzen weer tevoorschijn. Maar ik merk dat mijn kuiten en achillespezen niet zo positief reageren op het dragen van hakken en dat het lopen op platte schoenen daarna pijnlijker is. En juist mijn kuiten en achillspezen ga ik de komende tijd nog hard nodig hebben. Even voorzichtig dus. Gelukkig zijn er ook genoeg toffe platte schoenen die lekker lopen, beter voor m’n spieren zijn en er ook nog eens super leuk uit zien. In deze blog zet ik de 3 sportieve platte schoenen trends voor het najaar van 2019 op een rij.

SPORTIEVE SCHOENEN TRENDS NAJAAR 2019

Lange laarzen

Het wordt immers weer kouder dus de lange laarzen mogen weer. Dit najaar zijn de lange laarzen weer helemaal hot. Het liefst zo lang mogelijk tot zelfs op de knie. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Als we het hebben over de lange laarzen trend gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar de wat stijlvollere modellen. Zoals de modellen van Calvin Klein (de Philana CK laarzen bijvoorbeeld). Een elegante laars maar alsnog heel sportief te combineren onder een leuke overgooier of oversized sweater. Maar ook de stoerdere, sportievere lange laarzen zoals die van Timberland zullen het aankomend najaar goed doen.

lange laarzen overknee laarzen sportieve laars

Witte boots

Wit is al een tijdje echt niet meer alleen voor de zomer. Het zal je dan ook niet ontgaan zijn dat er ook steeds meer winterse boots in het wit verschijnen. Ideaal want deze kleur past overal bij. Combineer witte boots bijvoorbeeld met een blauwe jeans en een leuke wollen oversized trui. Of met een all black look voor een extra opvallend effect. Zelf vind ik de witte boots van Dr. martens super cool.

witte boots trend schoenen trends najaar 2019

Dad sneakers

De dad sneaker is natuurlijk al een aantal seizoenen een echte trend. Deze sneakers met een grove en dikke zool zijn geinspireerd op de sportschoenen uit de jaren ’90. Ze worden dan ook vaak sportief gecombineerd. Denk aan een mom jeans met een top met print, een flared pants met sportieve sweater/hoodie, of onder een gekleurde joggingbroek met een gebreide trui erop. Zelf heb ik ook verschillende paren dad sneakers in allerlei kleuren. Maar mijn favoriete kleur blijft toch wit. Mijn nieuwste aanwinst in deze categorie zijn deze Ray Tracer Low sneakers van Fila.

fila sneaker wit ray tracer low dames dad sneaker

Naast deze sportieve schoenen trends zullen ook de cowboylaarzen en lange laarzen mét hak weer helemaal hot zijn. Maar die trends laat ik komend seizoen dus even aan me voorbij gaan. Waar je voorkeur ook naar uitgaat; wit, aardetinten (denk aan beige, bruin en cognac), okergeel, rood en groen zullen de trendkleuren zijn voor komend najaar. En daarbij blijven de dierenprintjes ook nog steeds helemaal hot. Maar dat zag je allicht al een beetje terug in alle afbeeldingen:)

cowboylaarzen schoenen dierenprint snakeprint shoes

Op wat voor schoenen loop jij het liefst ? En welke trend is jouw favoriet?

Groetjes,
Suzanne

Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nelson Schoenen

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Rachel
  oktober 1, 2019 at 12:42

  Ze zien er goed uit zeg, ik hou wel van die cowgirl laarsjes!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  ontbijt bowl recept met spirulina eiwitrijk amandelpasta
  ONTBIJT BOWL RECEPT MET SPIRULINA

  Afgelopen week ontdekte ik spirulina en probeerde ik dit een aantal keer uit in verschillende recepten waaronder deze ontbijt bowl....

  Sluiten