#FITwithsuus Hardlopen

#1 VAN ZWEMMER NAAR RENNER | De Weg Naar Mijn Eerste Marathon

de weg naar mijn eerste marathon

Het is dan EIN-DE-LIJK zover, ik ben ook actief op YouTube. Althans, er staat nu een eerste video live. In de aanloop naar New York deel ik een speciale triologie ‘De weg naar mijn eerste marathon’.

De weg naar mijn eerste marathon

In de hardloop triologie ‘De Weg Naar Mijn Eerste Marathon’ kun je zien en volgen hoe ik als voormalig zwemster toe werk naar het rennen van mijn eerste marathon. Kortom, alles over mijn trainingen, de laatste voorbereidingen, eventuele blessures en natuurlijk uiteindelijk dé New York Marathon!

In de eerste aflevering van deze hardloop triologie maak je kennis met mij als sporter. Daar waar ik voorheen vooral trainde in het water, doe ik dat sinds januari 2019 vooral op land. Begin van dit jaar begon ik namelijk met hardlopen en ruilde ik het zwembad in voor de verharde weg en de atletiekbaan. In de eerste aflevering kun je zien hoe dit me is vergaan en kun je volgen hoe ik nu toe werk naar mijn allereerste marathon. Ook maak je kennis met mijn trainer en laat ik je enkele hoogtepunten van mijn hardlooptraject tot nu toe zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien.

Voor nog meer sportieve content, marathon updates en nieuwtjes kun je mij natuurlijk ook gewoon hier blijven volgen en via Instagram. Maar wil je geen aflevering missen en ben je benieuwd naar meer video’s dan kun je je ook gratis abonneren op mijn YouTube kanaal🙂

Liefs,
Suzanne

ZIE OOK: NEW YORK MARATHON Q&A

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
sportdagboek #10
SPORTDAGBOEK #10 – ROAD TO NEW YORK MARATHON

Welkom bij alweer het tiende sportdagboek van 2019. Omdat ik momenteel volop in de voorbereidingen zit richting het lopen van...

Sluiten