#FITwithsuus Product reviews

REVIEW SUUNTO 5

suunto 5 review

In deze blog vind je een uitgebreide review van de suunto 5, een sport horloge met gps en enkele handige multisportfuncties. Benieuwd naar de verschillende functies en de plus-en minpunten van dit sportieve horloge? Lees dan verder. 

Review

Als sportster vind ik het superleuk om regelmatig sportieve producten te testen. Van hardloopschoenen tot zwembrilletjes, ik test het graag. Deze maand kreeg ik van Suunto de kans om hun ‘Suunto 5‘ te mogen testen. Heel erg leuk, ook een uitdaging. Weer helemaal wennen aan een nieuw merk. Ik ben namelijk al best een tijdje trouw aan mijn Garmin. En ik heb  nog nooit iets van Suunto gehad en ook nooit eerder iets van Suunto getest.

Maar ik heb mijn best gedaan en deel in deze blog graag mijn ervaring met de Suunto 5. Dit doe ik aan de hand van plus-en minpunten op te sommen. Dit is en blijft uiteraard MIJN ervaring. Het kan zijn dat iemand anders een bepaald pluspunt juist een minpunt vind of andersom.

Suunto

Suunto is authentiek Fins bedrijf dat van origine onder andere duikcomputers (daar zijn ze ook marktleider in) en andere outdoor meetapparatuur maakt. Suunto heeft een rijke historie sinds 1936. Zo kwam Suunto met de Vector in de jaren 90 als eerste uit met een outdoor wrist-top computer met de technieken die nu door vele merken wordt gebruikt zoals ABC Altimeter, barometer en Compass.  Door nauw samen te werken met atleten en outdoor avonturiers kwam Suunto afgelopen juni ook op de markt met de Suunto 5.

Algemene gegevens van de Suunto 5:

-Beschikbaar in de kleuren Zwart, Wit en Koper.
-Prijs: €308 (prijs gebasseerd op huidige prijs nov 2019 Coolblue)

review suunto 5 sporthorloge wit

Pluspunten Suunto 5:

– GPS (Deze werkt naar mijn mening goed, enkel in tunnels wil die soms even gps verliezen)
-Navigeerfuncties. De Suunto 5 kan je helpen met route-navigatie. Het is ook mogelijk om grafieken met hoogtemeting te bekijken. En je kunt zelfs je eigen route tekenen via de Suunto app en dan die zelfgetekende route instellen tijdens een rondje lopen of fietsen bijvoorbeeld.
-Kan een trainingskalender bijhouden
-Het bandje heeft gaatjes over de gehele lengte zodat ie altijd past en je hem ook altijd kunt verstellen mocht ie bijvoorbeeld uitrekken of mocht je zelf afvallen/aankomen
-Registreert je stresslevel
-Registreert je slaap
-Hartslagmeting via de pols (24 uur per dag)
-Het weergeven van hartslagzones
-Vo2max meting
-Hij stuurt een reminder als het horloge opgeladen moet worden voor je volgende workout. Het horloge registreert vaste gewoonten. Stel je traint elke maandagochtend een uur. Dan kan het zijn dat hij op zondagavond een melding geeft dat je batterij opgeladen moet worden morgenochtend.
-Je kunt kiezen voor een zuinig batterij profiel waardoor je batterij spaart (wanneer de batterij leeg raakt te raden en je bent met een activiteit bezig stelt hij dit automatisch voor)
-Hij geeft zonsopkomst en zonsondergang weer
-Er is een stille modus/slaapmodus die je aan kan zetten
-De werking met 5 knoppen vond ik prettig
-Waterproof en waterdicht (tot 50m)
-Je kunt er ook daadwerkelijk goed mee zwemmen (zowel binnen als in open water) en zwemmen is een activiteit dus als je wilt meet hij je snelheid, de afstand en gezwommen tijd.
-Meet zelfs hartslag onderwater (al vraag ik me af of die altijd even nauwkeurig is, bij sommige waarden die die aangaf weet ik haast zeker dat dat niet helemaal klopt. Maar de meeste sporthorloges meten helemaal niets onderwater dus ik vond het al een groot pluspunt)
-De ‘Heatmaps’. Dit zijn kaarten die je laten zien waar andere sporters trainen. Heel handig om je te laten inspireren door hun routes en nieuwe op plekken waar je nog nooit geweest bent een route te vinden.
-Veel activiteitopties, zelfs een speciale swim-bik-run (triathlon) optie. Multisport activiteiten zijn dus ook goed in te stellen.
-Je activiteiten kunnen automatisch gesynchroniseert worden met strava als je dat wilt.
-Meldingen kunnen zowel visueel worden weergegeven als met een geluidje en/of trillen (naar eigen voorkeur in te stellen)

Minpunten Suunto 5:

-De batterij gaat 1,5 tot max 2 dagen mee. Dat is niet super kort, er zijn horloges die korter meegaan. Maar er zijn ook sporthorloges die twee keer zolang meegaan op één batterij. De batterijduur had wat mij betreft nog wat langer gekund.
-Het is niet mogelijk om watchfaces van externe partijen of bijvoorbeeld een eigen foto erop te zetten. En de watchfaces die er zijn vond ik relatief beperkt ten opzichte van bijvoorbeeld Garmin of Fitbit.
-Het is niet mogelijk om apps van derde partijen erop te zetten.
-Het is niet mogelijk om muziek af te spelen via het horloge of om muziek op het horloge te zetten.
-Je kunt er nog niet contactloos mee betalen
-Er is geen racepredictor op basis van je trainingen
-Het horloge houdt geen persoonlijke records bij
-Synchroniseert perfect met Ios en Android maar niet met Windows (voor mij geen probleem, maar voor de mensen met een Windows telefoon wel jammer)
-Het is echt een sporthorloge en kent verder weinig tot geen smartwatch functies (Dit punt zou ik ook bij pluspunten kunnen zetten, als sporter vind ik dat zelf namelijk best wel prettig. Niet zoveel andere functies die ik toch niet gebruik. Bovendien pretendeert het ook geen smartwatch te zijn. Maar mocht je wel op zoek zijn naar die functies zoals je vooral ziet op een Apple watch bijvoorbeeld dan zou ik de Suunto 5 niet aanraden. Ik zou hem dus vooral aanraden aan sportievelingen die houden van nauwkeurige statistieken.

sport suunto 5

Conclusie

Over het algemeen was ik zeer positief verrast door dit sporthorloge. De beschikbare functionaliteiten werkten beter dan ik had verwacht voor de prijs waarvoor dit horloge verkrijgbaar is. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik dan ook super goed. Verder vond ik het heel gebruiksvriendelijk werken met de 5 knoppen (zoals ook al even genoemd bij de pluspunten). Heel duidelijk en fijn om te bedienen. Ik zou hem zeker aanraden aan gemiddeld tot vooral boven gemiddeld sportieve mensen.

Ik heb al best een aantal sporthorloges mogen testen en deze komt met stip op nummer twee. Daarbij moet ik wel zeggen dat degene die bij mij op nummer één staat (de Garmin Fenix 5S PLUS) meer dan het dubbele kost en het dus ook niet helemaal een eerlijke vergelijking is. Binnen de prijsklasse van sporthorloges onder de €500 staat de Suunto 5 nu zeker op nummer één van alle horloges die ik tot nu toe heb mogen testen.

WINNEN?

In samenwerking met Suunto mocht ik de Suunto 5 testen, ÉN ik mocht er ook eentje weggeven aan één van mijn lezers/volgers. De afgelopen week stond hier dan ook een winactie.  Meedoen kon tot en met 25 november 2019.

De winnaar is geworden ‘Marije Pasma, @marijeruns’ . Er is inmiddels contact opgenomen met de winnaar. Niet gewonnen? Er komen snel weer nieuwe winacties aan!

Ik hoop dat jullie deze eerlijke en oprechte review kunnen waarderen. En ik hoop jullie snel weer terug te zien bij een volgend artikel:)

Sportieve groetjes,
Suzanne Brummel

Volg jij me al op Instagram Youtube ? 

You Might Also Like

49 Comments

 • Reply
  Zoë Terlouw
  november 19, 2019 at 17:13

  Wat leuk! Ik kende dit merk ook nog niet. Ik zou hem graag willen winnen, in de witte variant! 🤩🤩

 • Reply
  Mylène Vinken
  november 19, 2019 at 17:15

  Wat gaaf! Aan het trainen voor mijn 1e HM 2e paasdag. Ren nu constant met m’n telefoon in de hand. Een slim horloge als deze zou zo fijn zijn! 😁

 • Reply
  Marije (@marijeruns)
  november 19, 2019 at 17:18

  Wat een heerlijk oprechte review. Hier heb je wat aan!
  Ik zou graag de witte aan mijn pols zien! 🙂
  Dit is een perfect horloge voor mij, omdat ik altijd vergeet om mijn horloge op te laden en in onbekende plaatsten hopeloos verdwaal. Dus die navigatie functie lijkt me top! Verder is het natuurlijk een mooi horloge!

 • Reply
  Ebel
  november 19, 2019 at 17:19

  Ohh ik wil heel graag een witte winnen! Mijn vriend heeft al een Garmin Fenix 5 plus en loopt dus altijd voor op het gebied van gegevens verzamelen als we samen lopen. Het wordt eens tijd dat ik hém ga inhalen met gegevens! 😎

 • Reply
  Isabelle
  november 19, 2019 at 17:21

  Leuke winactie! Ik doe mee:) vind de witte erg mooi 👍

 • Reply
  Marije
  november 19, 2019 at 17:50

  Het lijkt mij ontzettend gaaf om het zwarte sporthorloge te winnen! Het zou me zeker wel een zetje in de rug geven om weer wat meer te sporten, net als je Instagram/blog!

 • Reply
  Jennifer
  november 19, 2019 at 17:51

  Ik zou heel graag de zwarte willen winnen 🙂

 • Reply
  Karen
  november 19, 2019 at 17:51

  Ben al een tijdje benieuwd naar dit merk, dus erg nuttig om je review te lezen!
  Dan is het natuurlijk helemaal leuk dat er ook iemand eentje kan winnen 👍 ik doe graag mee aan de winactie en zou het liefst een witte hebben 🙂

 • Reply
  Nathalie
  november 19, 2019 at 17:52

  Ik wil dit horloge heel graag winnen voor mijn kleine broertje.. hij heeft het momenteel totaal niet makkelijk en is mede daardoor ook gaan hardlopen. Ik ben super trots op mijn broertje en verdiend dit op het moment dubbel en dwas

 • Reply
  Lisa Boerrigter
  november 19, 2019 at 17:59

  Wat een fijn geschreven, duidelijke en eerlijke review! Erg behulpzaam en fijn.
  Ik zou de Suunto 5 echt héél graag willen winnen. Ik hoop dat dit me zal helpen om mijn hardloop vooruitgang nog beter in te kunnen zien en bij te houden. Vooruitgang zorgt voor een positieve energie en een fijn gevoel bij het hardlopen. Nu is mijn discipline bij het hardlopen nog een beetje hobbelig. Ik hoop dat de Suunto 5 onder andere kan helpen bij het verkrijgen van meer inzicht in mijn vooruitgang en gezondheid, waardoor ik nog meer zin en discipline krijg om meer te gaan hardlopen. Beide kleuren vind ik enorm mooi, maar als ik moet kiezen zou ik voor de zwarte gaan!
  Veel liefs, Lisa

 • Reply
  Lisa Boerrigter
  november 19, 2019 at 18:09

  Wat een fijn geschreven, duidelijke en eerlijke review! Erg behulpzaam en fijn.
  Ik zou de Suunto 5 echt héél graag willen winnen. Ik hoop dat dit me zal helpen om mijn hardloop vooruitgang nog beter in te kunnen zien en bij te houden. Vooruitgang zorgt voor een positieve energie en een fijn gevoel bij het hardlopen. Nu is mijn discipline bij het hardlopen nog een beetje hobbelig. Ik hoop dat de Suunto 5 onder andere kan helpen bij het verkrijgen van meer inzicht in mijn vooruitgang en gezondheid, waardoor ik nog meer zin en discipline krijg om meer te gaan hardlopen. Daarnaast kan het me ondersteunen bij het bedenken van hardlooproutes, hier ben ik namelijk niet heel creatief in! Beide kleuren vind ik enorm mooi, maar als ik moet kiezen zou ik voor de zwarte gaan!
  Veel liefs, Lisa

 • Reply
  Matia
  november 19, 2019 at 18:26

  Super bezig Suzanne !
  Ik ben zelf een hobby hardloper en zou heel graag een zwarte suunto 5 willen winnen.
  Veel succes met weggeef actie!

 • Reply
  Joyce van meeuwen
  november 19, 2019 at 19:10

  Wow mega mooi en handig horloge voor mijn trainingen! De witte zou ik dolgraag willen winnen!

 • Reply
  Daphne
  november 19, 2019 at 19:11

  Klinkt als een veel belovend sport horloge. Ik wil dan ook graag mee doen voor mijn moeder die sinds dit jaar ook het hardloop virus te pakken heeft. Ze is onwijs goed bezig, en wellicht is dit een extra zetje voor haar om door te blijven gaan en zelf ook inzicht krijgt in hoe goed ze bezig is en dat ze vooruitgang boekt.
  Graag de witte variant voor haar.

 • Reply
  Xinti
  november 19, 2019 at 19:42

  Oeh gaaf! Ik zou ook graag meedoen aan een winactie van een Suunto 5 sportwatch! Ik heb een paar keer die van mijn vader mogen gebruiken (hij heeft een zwarte Garmin), maar ik zou het ook super tof vinden om er zelf eentje te hebben zodat ik zelf alles bij kan houden! 😊 Als kleur lijkt me wit erg mooi; lekker anders dan die van mijn paps haha!

 • Reply
  Aline Bouma
  november 19, 2019 at 19:58

  Leuk om te lezen Suzanne! Heel graag doe ik mee voor de witte, lijkt me een super gadget voor al mn (ultra)loopjes en trainingen. Ik waag een kans!

 • Reply
  Yentl Pevenage
  november 19, 2019 at 20:14

  Ideaal voor de voorbereidingen voor mijn eerste marathon op 12 september 2020! De zwarte zou welkom zijn!

 • Reply
  Kassandra
  november 19, 2019 at 22:21

  Wat super gaaf en duidelijke review erover!! Mijn huidige doet het niet meer…. ik zou de zwarte variant suoer tof vinden 🤩🥰

 • Reply
  runningman28
  november 20, 2019 at 03:28

  Wat een mooi horloge deze suunto 5 en nog helemaal onbekend bij de meeste van ons. Ja de witte zou ik graag willen winnen 🤞😜

 • Reply
  Marc
  november 20, 2019 at 03:39

  Mooi horloge en ook goed beschreven wat de plus en min punten volgens jou zijn. Ik zou dan ook graag de zwarte variant willen winnen die ik dan kan dragen en gebruiken tijdens mijn eerste marathon in 2020 (Eindhoven) .🤞

 • Reply
  runningman28
  november 20, 2019 at 06:10

  Ik zou toch heel graag dit horloge, de suunto 5 in het zwart willen winnen.🤞😜

 • Reply
  Tess Oude Weernink
  november 20, 2019 at 07:47

  Wat een fijne review Suzanne. Ik ben altijd al benieuwd geweest naar Suunto, omdat ze zich erg op triathlon focussen. Mijn Garmin heeft zijn beste tijd wel gehad en ben dus nu op zoek naar een nieuw triathlonhorloge in training naar (waarschijnlijk) mijn eerste halve triathlon. Ik zou voor wit kiezen!

 • Reply
  Floor Molenaar
  november 20, 2019 at 09:01

  Oeh dit klinkt als een super fijn horloge. Ik loop al een tijdje met het idee om een sporthorloge te kopen, maar winnen zou natuurlijk nog veel leuker zijn! Ik zou graag de zwarte variant willen winnen 🙂

 • Reply
  Yara van Dee
  november 20, 2019 at 10:21

  Oeee wat een toffe winactie! En de witte is wel erg pretty 😍 X

 • Reply
  Kevin
  november 20, 2019 at 13:22

  Hoi Suzanne,
  Wat een goede en eerlijke review.
  Ik zou heel graag de zwarte willen winnen aangezien mijn huidige horloge iedere keer de trainingen net wel of net niet haalt wbt batterij dus deze zou erg van pas komen zodat ik tijdens trainingen niet meer na hoef te denken of hij het wel of niet haalt maar vol kan focussen op de training.

 • Reply
  Alissa
  november 20, 2019 at 13:25

  Wat een mooie review. Ben er erg benieuwd naar. Zou de zwarte graag willen winnen en hiermee het hardlopen weer op willen pakken 🙂

 • Reply
  Kim
  november 20, 2019 at 13:35

  Leuke review! Het lijkt me een heel fijn horloge, vooral de navigatie lijkt me super handig voor hardlooprondjes door het bos! Ik zou graag de witte variant willen winnen! 😍

 • Reply
  Fenne Oppers
  november 20, 2019 at 13:40

  Dit horloge lijkt me heel fijn voor mijn trainingen! Ik overweeg al een tijdje om er een aan te schaffen, maar winnen zou wel echt héél tof zijn!! 😊😍 Ik doe graag mee met de actie, het liefste voor een wit horloge.

 • Reply
  Maarten
  november 20, 2019 at 13:40

  Klinkt als een perfect horloge! Ik ben onlangs begonnen met triathlons maar helaas kan mijn forerunner niks anders dat hardlopen en is hij na 7 jaar ook wel aan vervanging toe… een mooie zwarte suunto zou mij zeker niet misstaan 😝 bedankt voor je leuke actie en review!

 • Reply
  Carlijn Vermeer
  november 20, 2019 at 14:01

  Duidelijke review! Dit zorgt er mede voor dat het merk Suunto op mijn lijstje met mogelijke nieuwe sporthorloges komt. Mijn oude vertrouwde TomTom begint namelijk een beetje uit de tijd te raken 😉
  Ik zou dan graag voor de witte gaan.

 • Reply
  Stefanie Menssen
  november 20, 2019 at 14:08

  Oeh wat een toffe review, dankkje …
  Kwa kleur geen voorkeur, zowizo een te gekke horloge en zou deze horloge echt perfect van pas komen voor het trainen naar mijn eerste halve marathon in Maart … Zo kan ik nog specifieker en gerichter trainen en vooruitgang boeken en dat ook terug zien …

 • Reply
  TessaJ
  november 20, 2019 at 14:20

  Interessante review! Leuk om een keer een ander merk sporthorloge te zien. Ik heb in oktober voor het eerst een halve marathon gelopen (die van Eindhoven) en ik had mezelf beloofd dat ik als ik die uit zou lopen ik een nieuw sporthorloge zou mogen kopen. Mijn huidige horloge heeft namelijk zeer veel moeite met GPS vinden en meet geen hartslag. Ik zou heel graag het witte horloge winnen zodat ik mijn trainingen richting mijn 2e halve marathon goed kan tracken! 🙂

 • Reply
  Renske van Driesten
  november 20, 2019 at 14:34

  Jaaa super gaaf! Ik doe graag mee 🤗 de zwarte vindt ik heel mooi 🖤

 • Reply
  Esther
  november 20, 2019 at 15:14

  Wat een fijne uitgebreide en eerlijke review!
  Ik zou graag de zwarte willen winnen! Vooral dat het puur een sporthorloge is lijkt me heerlijk, zonder de poespas van de smartwatch! Focus op mijn ‘rondje’!

 • Reply
  Sameer Siddiqui
  november 20, 2019 at 15:30

  Goede en uitgebreide review! Ken het merk niet, maar lijkt me leuk om een zwart exemplaar te proberen!

 • Reply
  Esme
  november 20, 2019 at 15:38

  Gaaf, deze wil ik wel winnen voor mijn man..die begint weer met bewegen..zou een mooie motivator zijn!

 • Reply
  Tessa
  november 20, 2019 at 15:54

  Hier ben ik heel benieuwd naar! Ik loop momenteel zonder horloge omdat mijn oude het begeven heeft, en het is toch wel fijn wat overzicht te hebben! Nu doe ik vaak maar wat 😊 Dit zou super zijn voor de motivatie!

 • Reply
  Danielle Ooms
  november 20, 2019 at 17:06

  Ik ben heeel benieuwd naar dit horloge. Ik zou graag de zwarte variant willen winnen 😊 Aangezien ik nu zonder loop en ik zou graag mijn trainingen willen fracken.

 • Reply
  Laura
  november 20, 2019 at 18:25

  Wat fijn dat je zo eerlijke review schrijft. Met pluspunten, maar ook eerlijk de nadelen. Zelf ben ik nog gelukkig met een oude forerunner van Garmin, maar ik zou héél graag mee willen doen voor mijn vriend. Door hem ben ik 2,5 jaar geleden begonnen met hardlopen. Hij liep ieder jaar de halve marathon samen met zijn vader, en dat wou ik ook een keer. Dus een jaar later liep ik samen met mijn vriend en zijn vader de halve marathon in mijn woonplaats! Inmiddels heb ik echt een liefde voor hardlopen. . Mijn vriend heeft nog een hele oude TomTom die geen updates meer krijgt en waarvan er geen bandjes meer beschikbaar zijn; de zwarte zou een heel mooi bedankje zijn voor hem!

 • Reply
  Maaike
  november 20, 2019 at 18:59

  Hi Suzanne, goede review van dit sporthorloge! Ik zou graag de witte versie (of zwart mag ook) willen hebben aangezien ik nu al drie jaar fanatiek ren zonder hartslagmeter of sporthorloge… daarnaast lig ik ook wekelijks in het zwembad en het zou dus top zijn als ik een horloge heb die dan ook m’n hartslag kan meten. Volgend jaar heb ik als doel weer een halve marathon te rennen en 1/4 triatlon te doen en daar zou dit horloge goed van pas komen. met een beetje registratie gaan m’n sportprestaties vast harder vooruit! groetjes Maaike

 • Reply
  Anouk
  november 20, 2019 at 20:33

  Bedankt voor de review! Mijn sporthorloge hapert een beetje en ben aan het zoeken voor een nieuwe. Helaas geen marathon voor mij. Mag niet van m’n cardioloog vanwege hypertensie. Maar wel een halve, om dit te trainen heb ik een horloge nodig om mijn hartslag in de gaten te houden.
  Liefst de witte 😁. Succes met sporten.

 • Reply
  Suzan
  november 20, 2019 at 21:02

  Hé Suzanne,

  Wat een mooie review weer. Graag waag ik een gok en doe ik mee voor mijn vriend. Hij sport veel en zijn oude Garmin is aan vervanging toe.
  Met zijn verjaardag begin december zou dit een mooi cadeau zijn. Dan kan hij weer toe werken naar nieuwe doelen in het nieuwe jaar.

 • Reply
  Suzan
  november 20, 2019 at 21:04

  Hé Suzanne,

  Wat een mooie review weer. Graag waag ik een gok en doe ik mee voor mijn vriend. Hij sport veel en zijn oude Garmin is aan vervanging toe.
  Met zijn verjaardag begin december zou dit een mooi cadeau zijn. Dan kan hij weer toe werken naar nieuwe doelen in het nieuwe jaar. De zwarte 🤩

 • Reply
  Jantine
  november 20, 2019 at 21:34

  Hoi Suzanne,

  Wat een duidelijk review; kort en bondig. Ik zou heel graag een wit horloge winnen!

  Groetjes,
  Jantine

 • Reply
  Sara
  november 20, 2019 at 22:45

  Hee suus,
  Superfijne review! Ik volg je al een tijdje, en ik zou graag de SUUNTO 5 willen winnen voor mijn beste vriend. Hij traint al een tijd voor een triatlon, maar heeft helaas zijn enkel gebroken 2 maanden geleden waardoor hij ver teruggezet is in zijn trainingsschema. Ik zou hem graag dit sporthorloge (in zwart) kado doen als een motivatie en tool zodat hij nog steeds gewoon zijn doel kan bereiken! Ik ben groot fan van je blog, en hoop dat je blijft doen wat je doet want je inspireert me elke keer weer! Groetjes Sara

 • Reply
  Lotte
  november 20, 2019 at 23:49

  Hoi Suzanne,

  Bedankt voor al je info!

  Ik zou heel graag dit horloge in het wit winnen. Dit zou mijn trainingen voor de RopaRun dit jaar nog beter maken!!

  Groetjes,
  Lotte

 • Reply
  Mila Jonkvorst
  november 21, 2019 at 08:43

  Ik doe ook mee, ik zou heel graag de witte variant willen winnen!!!!🤩

 • Reply
  Femke
  november 21, 2019 at 10:29

  Overzichtelijk review en overwegend positief! Ik zou graag de witte variant winnen zodat ik en mijn kleine zus beide met een sporthorloge kunnen racen (garmin versus suunto ;)!

 • Reply
  Daphne
  november 22, 2019 at 10:27

  Wat een super duidelijke review! Nou ben ik ook wel heel benieuwd geworden naar de SUUNTO 5! 🙂 Ik zou graag de zwarte willen winnen 🙂

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  de new york marathon de weg naar mijn eerste marathon
  #3 DE NEW YORK MARATHON | DE WEG NAAR MIJN EERSTE MARATHON

  In deze laatste aflevering van de hardloop triologie ‘De Weg Naar Mijn Eerste Marathon’ is het eindelijk zo ver…DE NEW...

  Sluiten