#FITwithsuus Kracht/Fitness Workout schema's

KETTLEBELL OEFENINGEN

In deze blog geef ik je vier kettlebell oefeningen die gaan zorgen voor sexy armen en sterke biceps. Ik wens een sportieve ochtend!

Vier kettlebell oefeningen

Sterkte armen vind ik sexy. Met deze kettlebell oefeningen train je je biceps. Want wie wil er geen sexy, sterke armen? (Nee, niet zoals Popey of een opgeblazen bodybuilder, maar gewoon normaal, fit en sterk)

Iedereen kan deze oefeningen doen. Het enige dat je nodig hebt is een kettlebell of een barbell curl. In de volgende vier stappen leg ik uit wat de juiste houdingen zijn voor deze oefeningen.

Stap 1: Sta rechtop en houd de kettlebell op schouderbreedte. Houd je lichaam rechtop. Houd je elleboog dicht tegen je lichaam aan en zorg ervoor dat de palm van je hand naar voren wijst.

Stap 2: Beweeg je bovenarm niet en breng de kettlebell met je onderarmen naar je schouders, terwijl je je biceps aanspant. Adem uit als je de kettlebell omhoog brengt.

Stap 3: Als de kettlebell op schouderhoogte is, houd je vast en span je je biceps aan.

Stap 4: Breng de kettlebell (LANGZAAM!) terug naar de startpositie (stap 1). Adem in terwijl je dit doet.

Herhaal deze oefening 10 tot 15 keer en ga voor 3 tot 5 sets. Kies een gewicht dat bij je past. Je zult snel zien dat je sterker wordt als je deze oefeningen vaker doet.

Harder sporten door mooie sportkleding

En als we het dan toch over sterker worden hebben… wees eerlijk: het dragen van comfortabele en prachtige sportkleding helpt enorm als je harder wilt sporten, toch?! Ik voel me in ieder geval beter als ik er fashionable uit zie in comfortabele sportkleding. Daarom draag ik de Jogha Sportkleding. Jogha is gemaakt voor jonge, fashionable vrouwen die geen compromis willen sluiten als het gaat om stijlvolle en comfortabele kleding. Keihard zweten na een stressvolle dag werken of school gaat toch net iets makkelijker in sportkleding met een perfecte fit en die ook nog eens mooi staat. En ook belangrijk: duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij dit merk. Wat vind je van de kledingstukken die ik heb gekozen? En ik hoor ook graag wat jouw favoriete sportkleding is!

Happy biceps day!

Waar kan ik dit kopen?

Sportkleding: Jogha.com  / Kettlebell (6kg): action 

Follow me on Instagram  Facebook – Bloglovin 
Foto’s : Piet Kampers

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Neelke | The Dutch Chronicles
  januari 23, 2016 at 10:35

  Wauw wat zie je er super uit op die foto’s! En leuke sportkleding ook.

  • Reply
   Suzanne
   januari 23, 2016 at 10:41

   Hi Neelke, wat een lieve reactie! Dankjewel:) Superleuk om te horen! Ja hè, ik ben ook echt verliefd op hun sportcollectie (stiekem wil ik het allemaal hebben hihi). Een heel fijn weekend! xx

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  citytrip
  WHAT TO WEAR DURING A CITYTRIP?!

  Hey loves! Say hello to a very short citytrip outfit inspiration post for today… Ever since I started my Masters...

  Sluiten