Uncategorized

Flashback Friday (10 juni t/m 16 juni)

Pressevents, een bruiloft, donuts, & een nieuw boek over hormonen! Yeps, het was een weekje waarin er weer genoeg dingen gebeurd zijn. Lees je gezellig mee?

Vrijdag 10 juni:

– 7:00 uur: Wekker
Ontbijt: Havermoutje van 300 ml halfvolle melk met 40 gram havermout en een scoop eiwitpoeder (getver wat is dat vies!) ik zag dus steeds vaker voorbij komen dat mensen eiwitpoeder door hun havermoutpapje deden en ik dacht oke laten we dat ook eens proberen… Blegh geen aanrader if you ask me.
Work-out: 60 minuutjes gezwommen (3,5 kilometer gepakt)
– After work-out Snack: 200 gram peer
– Scriptie
– Lunch: 200 gram witte rijst met 200 gram sperziebonen en een kipsatéschnitzel
– Scriptie
– Weekendtas inpakken en op naar Epe
Diner: een volle bak (500 gram) magere appel/kaneel kwark. Ik eet het lekker in de trein, tijd zat want de NS is weer eens een half uur vertraagd. Gelukkig had ik tussen de middag al warm gegeten!
– Rond een uurtje of acht zijn we in Epe en zitten we lekker in de tuin tot het te koud wordt en het EK voetbal begint. Tja met 4 mannen in huis… Heb je als vrouw geen keuze. Dan kijk je dus voetbal als er voetbal op is.
Snack: We borrelen gezellig met chips, toastjes met brie, heksenkaas en kruidenkaas.
-23:30 uur: Goodnight:)

Zaterdag 11 juni:

– 9:00 uur: We zijn wakker hoor.
– Ontbijt: Een schaaltje magere kwark met Cruesli en hagelslag plus twee bruine boterhammen (eentje met appelstroop en eentje met chocopasta)
Work-out: Hardlopen was het plan…maar mijn vriend was zijn hardloopschoenen vergeten. Tja dan moet je iets anders verzinnen. Ik besluit dat we dan maar moeten gaan fietsen. En dat is echt super gezellig. Ik laat hem de omgeving van Epe zien. We fietsen 38,5 km en besluiten dan te gaan lunchen.
-Lunch: Een turks brood uit de oven, belegd met crème fraîche, verse bieslook uit de tuin, tomaat, heksenkaas en kipfilet. #ZOchill We drinken er thee bij en zitten lekker buiten in de tuin. #genietendit
-Douchen en aan de Scriptie
– Scriptiesnack: Eiwitshake + een gebakje (zelfgebakken chocolade taart van mama)
-Diner: All-time favorite pastaaaaaaaaaa (koude fussili met zongedroogde tomaatjes, rucola sla, olijven, pijnboompitjes, pesto, balsamicoazijn en gerookte kip!) met mijn lievelingssoep (mijn moeders zelf gemaakte tomaten kaas soep) en een stokbroodje. OH wauw.
– PARTY TIME! Rond een uurtje of 7 maken we ons klaar om te vertrekken voor het 25 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Ik trek mijn nieuwe blauwe jurkje aan en lak mijn nagels in dezelfde kleur. Ik ga voor een Ariana Grande stijl kapsel et voila. We hebben een heerlijke avond met gebak (je mag kiezen dus ik koos natuurlijk mijn lievelingsgebakje: DE MOORKOP!! Echt jongens, wil je me blij maken? Koop een moorkop voor me…of twee..of drie hahaha), muziek, en allerlei lekkere hapjes (frituurhapjes, krentenbol, stokbroodjes met vis, nootjes, kaas & worst). Ik geniet van alles en om 2 uur snachts liggen we voldaan en met een bolle buik in bed:)

Zondag 12 juni:

– 11 uur: Wakker… lang geleden dat ik tot zo laat in bed heb gelegen. Maar heerlijk!
– Ontbijt: Mama heeft allerlei lekker dingen gehaald, we hebben chocoladedonuts, croissantjes en grote suikerdonuts. Ik neem van alles wat natuurlijk en nog twee bruine boterhammen met chocopasta.
– Work-out: Ik besluit lekker hard te gaan lopen, het zonnetje schijnt en ik heb er zin in. Ik ren 13 km terwijl mijn vriend gezellig mee fietst. Hard ga ik niet omdat we lekker kletsen, maar hee het is zondag en uberchill.
Lunch: Ja als we thuiskomen is het alweer lunchtijd hahah. We nemen nog een croissantje met kaas en drie broodjes met pindakaas. Ook neem ik nog twee beschuitjes met kaas. #vreetzak
– Scriptie
-Snacktime: Zondag is altijd zo’n lekkere chilldag, er is visite en er staan allerlei hapjes op tafel. Ik neem een vol bord van de pasta die nog over was van gister en daarbij neem ik wat van de hapjes (chips, kaasstengels, toastjes)
– Even taxi spelen, mijn vriend moet morgenvroeg alweer werken in Amsterdam dus ik rijd hem naar station. Zelf blijf ik nog een nachtje in Epe.
-Diner: Iedereen is moe en ligt uitgeput op de bank. Frituur dan maar? Yes. Frietjesparty it is. We eten friet met mayo en een frikandel. En het vreetfestijn is nog niet afgelopen want na het eten neem ik ook nog een heerlijke chocoladereep met karamel. Deze dag was dus vooral gevuld met eh…eten.hahahah. Achja die dagen zitten er ook tussen. Dat je gewoon eet voor 5 personen qua calorieën. Maar daar geniet ik wel van 😀 Des te meer motivatie heb ik ook om er daarna weer strikt op te letten. Morgen dus..
21:00 uur: Ik ben gesloopt, welterusten

Maandag 13 juni:

– 7:30 uur: blegh ik ben nog moe
-Ontbijt: Een bakje magere kwark met een halve galia meloen. Daarbij eet ik 2 beschuitjes (1 met jam, 1 met vruchtenhagelslag)
– Scriptieeeeeeeee
-Snack: Ontbijtkoek met halvarine
Work-out: Ik moet er ff tussenuit dus ik besluit 9 km te gaan rennen. Na die 13 km van gister en al het vette voedsel valt deze 9 km zwaar..HEEL ZWAAR. Maar ik weet hoe het komt:)
– Scriptie, terug van mijn work-out duik ik gelijk achter mijn laptop om te werken aan mijn Scriptie. Nog maar ruim een week!
Lunch: Ik lunch met de restjes van het diner van zaterdag. Een volle mok tomaten/kaas soep en een bord vol van mijn lievelingspasta
-Douchen, ja dat had ik dus nog geen eens gedaan na het hardlopen omdat ik gelijk aan mijn Scriptie ben gaan werken.
Snack: Appppel
– Scriptie again.
– Terug naar Amsterdam met het treintje en gelijk door naar werk. Van 18-22 uur zit ik weer op mijn vaste plekkie achter de receptie.
-Diner: Op werk eet ik 4 boterhammen met lekkere hollandse aardbeien.
22;45 uur: Goodnight.

Dinsdag 14 juni:

– 7:00 uur: Tralalala op sta tijd
20 minute home-workout (ik doe onder andere even wat sit-ups, push-ups, squats, mountain climbers en planking sessies)
Breakfast: STRUGGGLES: Moet ik nu wel of niet ontbijten thuis?  Ik heb namelijk zometeen een ontbijt event…maar dat begint pas om 9;30 uur…ik kan eigenlijk niet zolang zonder eten dus fack it ook. Ik ga gewoon vast ontbijten met twee broodjes pindakaas en een banaan en hoop dat er nog genoeg ruimte in mijn maagje over blijft om straks te kunnen ontbijten voor the second time.
– Op mijn fiets naar het ‘vers voor de pers ontbijt’  voor een sneak preview van de Fitness EXPO ! Ja jaaa aanstaande november gaat er iets heel cools gebeuren in Amsterdam. Iets met heeel veel fitness en gezonde voeding! We kregen tijdens de bijeenkomst een supertoffe presentatie van Carlos Lens (De personal coach van o.a. Linda de Mol???? JA DIE JA!) en Nanneke Schreurs (voedingsdeskundige). Oh en we kregen ook nog een interessante lezing van Ralph Moorman over de invloed van hormonen op je leven en gezondheid. Ondertussen werden we goed verzorgd hoor. Ik at lekker door. Tweede ontbijtje kom maar dooooor. We kregen een soort kokoskwark yoghurt achtig iets met een fris limoen/citroen smaakje, verder was de kom gevuld met huisgemaakte granola, kokossnippers, ongezouten noten en wat vruchtjes. Dit was echt goddelijk! Verder stond er bananenbrood op tafel, #yummie. En waren er heel veel semi-healthy muffins gemaakt van peer, cacao, banaan, blauwe bessen, ei en?? #oopsderestbenikvergeten. Maar ze waren facking fantastisch! Rond een uurtje of 12 ging ik weer huiswaarts met een goed gevulde maag EN goodiebag (zie foto hieronder). Ik heb onder andere het boek van Ralph Moormaan ‘De hormoonbalans’ meegekregen naar huis. En ik denk serieus dat dit het eerste boek is dat ik ga lezen nadat ik mijn Scriptie heb afgerond. And for your information: I’m the kinda girl that never reads! Maar ik ben oprecht heel benieuwd en geïnteresseerd in de invloed van hormonen op ons lichaam. Over voeding en beweging weet ik inmiddels aardig veel maar over wat hormonen nou precies betekenen binnen een gezonde levensstijl en hoe je daar ook rekening mee kunt houden vind ik wel heel interessant. Dus dat.
– Scriptie, tja van een fancy event gewoon door naar mijn laptopje. Maar ik heb vandaag niets te klagen hoor (a)
– Lunch: 2 geroosterde boterhammen met honing en aardbeien. Ik zit nog aardig vol van het event eigenlijk maar die twee boterhammen gaan er altijd wel in.
-Scriptieeeee
Snack: Smart Bar (witte chocolade)
-Scriptie, scriptie, scriptie
Diner: Zoete aardappel (150 gram) met kipfilet (75 gram) en  snijbonen (200 gram). Lekker simpel maar ik houd van clean en simpel maaltijdjes.
-Scriptie. BAAAAAAAAALDAG ik kan dus niet sporten vandaag omdat ik zo druk ben met mijn Scriptie en vanmorgen naar een event ben geweest. Normaal sport ik in de ochtend natuurlijk…Hmm oké alsnog had ik er deze avond tijd voor kunnen maken maar mijn hoofdje was te gestrest bezig met mijn scriptie dus besloot ik datgene af te maken wat ik in mijn hoofd had.
– 23:30 uur: DONE, slaaplekker.

Woensdag 15 juni:

– 7:30 uur: Zo ff een half-uurtje langer gelegen hoor.
– 15 minute home work-out: Gewoon omdat het kan, ff lekker wakker worden en een mini beetje compensatie voor gister. Lekker even wat sit-ups, push-ups, ab-bikes, burpees en commando’s.
– Ontbijt: Magere kwark (Appel/Kaneel van Optimel) met een appel in stukjes gesneden en wat muesli met vruchtjes.
Work-out: Ik ga even een uurtje zwemmen want ik ben nog niet in de Scriptiemodus.
-Afterwork-out shopping: even boodschapjes halen on my way back home
Lunch: Het is pas 11;30 uur ofzo maar ik heb trek dus ik ga lunchen met 2 snee brood belegd pindakaas.
-Scriptie, work-work-work-work-work-work (read it the way Rihanna sings it:p)
15:00 uur snack: Hongerrrrr, nou dan moet je eten. Ik maak 200 gram snijbonen, 250 gram smart spaghetti met 50 gram kip klaar en knal lekker door met mijn…..juist ja… Scriptie.
Diner: Een lekkere bak magere kwark (500 gram) met twee broodjes belegd met aardbeien en honing.
– Het is woensdag dus ik moet werken tot sluitingstijd en om 22:30 uur is it time to go homeeee.
-23:30 uur: Goonight.

Donderdag 16 juni:

– 7;30 uur: oooooh ben ik alweer een half uurtje langer blijven liggen dan normaal:O Sorry guys I need it..
– 15 minutes home work-out. Same routine as yesterday.
– Breakfast: Een volle bak yoghurt met muesli, kokossnippers, blauwe bessen, amandelschaafsel en proteine balletjes.
– Work-out: Ik ga 6 kilometertjes rennen.
– Snack: Eiwitshake
– Douchen en op de fiets (6 km) naar de Keizersgracht, daar wordt in een suuuuper mooi pand het Primark Press Event gehouden. Ik weet dat ik aan mijn Scriptie moet please don’t judge me (a). Ik ga maar heel eventjes, ik ben toch benieuwd naar de nieuwe trends van aankomende winter en ik vond het vorige Primark event zo tof datk gewoon weer eventjes een kijkje moest gaan nemen. Heeeel eventjes want ik ben nog geen uur binnen geweest. Het is echt zo’n mooi pand en de presentatie van de Autumn/Winter collectie 2016 is onwijs gaaf gedaan. Er hangen items, er liggen items en er staan items. Ik heb hieronder wat beelden toegevoegd voor een sfeer impressie. Het leuke is dat het sporty stijltje dus helemaal terug komt. Er hangen gewoon trainingspakken tussen, en nee niet om in te sporten. Als Fashion! Hoe vet! Het wordt straks dus gewoon hip om in je sportkleding in een restaurant te gaan zitten. Oke niet iedereen zal zo blij zijn met deze trend maar ik vind het best cool. Verder waren er allerlei lekkere hapjes (Ik heb niets gegeten) en kon je je eigen tekst laten maken op een poster. Dat heb ik ook eventjes gedaan. Ik besloot dat ik de woorden ‘Decide, Commit & Succeed’ op mijn persoonlijke poster wilde en dan de eerste twee woorden in het zwart en de onderste in het goud. Dit vind ik sowieso een mooi setje woorden maar zeker in deze periode. Ik ga hem denk ik in een lijstje doen en ergens ophangen als ik ooit een fatsoenlijk huis heb. Ik woon nu nog op kamers (voor als je je dat afvroeg). Ik ben op zoek naar woonruimte dus als je wat weet in Amsterdam…#Contactme!
– Lunch: 3 geroosterde broodjes met tonijn, tomaat, komkommer en een puntpaprika! Superchill!
-Scriptie, tja ook vandaag ontkom ik er niet aan. Ik besluit wel tot in de avond door te werken omdat ik ietsje later ben begonnen in verband met het event.
Snack: Een appppel
– Scriptie
-Snack: Een half zakje protein chips (paprika smaak)
-Scriptie
Diner: 150 gram pittige kip (gerookt) met kikkererwten en kidney bonen.
– Tegen bedtijd fiets ik nog naar mijn vriend toe, ik moet hem gewoon even zien en knuffelen. Even mijn scriptie frustraties bespreken en samen aftellen. Ja…nog maar 8 dagen!
– 23:30 uur: Welterusten

Hmm ja toch best een heerlijke week ondanks al het schoolwerk. En hoe was jou week?

xxxxx Suzanne

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for moreee!

 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
OH DARLING…

Heyhey, How's life:)? Die van mij is vooral gevuld met Scriptie, verrassend hè...pff nog maar heel eventjes doorzetten! Oh darling,...

Close