Uncategorized

COLA DRINKEN BINNEN EEN HEALTHY LIFESTYLE? KUN JE GEWOON DOEN!

Cola drinken tijdens een gezonde levensstijl?! Huh wat? Suus, dit is toch een HEALTHY lifestyle blog…cola? I don’ t get it anymoreeeee! 

img_9109-3 img_9201 img_9200 img_9198 img_9120-4 img_9188

Dat begrijp ik, want tegenwoordig is er zo ontzettend veel geschreven en gepubliceerd over wat gezond zou moeten zijn en wat ongezond. En welke producten we binnen een gezonde levensstijl dan wel zouden mogen nuttigen en welke niet. En alles hierbinnen is onwijs zwart-wit. DIT is ongezond en DAT is gezond. Maar ik denk dat we hierin een beetje doorslaan af en toe. Uiteraard mag iedereen zelf bepalen wat hij/zij eet, maar ik denk dat het uiteindelijk gaat om het vinden van de juiste verantwoorde balans.

Mijn blog is een HAPPY & healthy lifestyle blog. Naast gebalanceerd eten, drinken en sporten, is het ook belangrijk om dingen te doen die je blij maken, waar je vrolijk van wordt. Gelukkig zijn en je goed voelen is des te meer belangrijk dan obsessief bezig zijn met voeding en beweging. Goed in je vel zitten en de dingen kunnen doen die je blij maken.  Samen met vrienden, familie en geliefden genieten van een mooie zomerse avond of een gezellige winterse zondag op de bank. En daar hoort nu eenmaal vaak (een lekkere snack en/of) een glas Coca-Cola bij…toch?! Misschien voor jou niet per se…maar zelf vind ik dat op zijn tijd heerlijk! Dat is voor mij toch net even ietsje meer genieten dan een glas water drinken. Uhu, uhu…dat doe ik ook vaak. Maar er zijn ook momenten dat ik gewoon een lekker drankje met smaak wil. En dan is Coca-Cola zero sugar dus een prima optie. Dit is namelijk een mooi alternatief voor alle frisdranken met suiker en je proeft geen verschil qua smaak:) Lekker zoet, bevat maar 1 calorie en geen suiker dus het is een bewuste keuze binnen een healthy lifestyle. Binnen een healthy lfiestyle gaat het er namelijk om dat je bewuste keuzes maakt en dat kan je bijvoorbeeld doen door te gaan voor Coca-Cola zero sugar in plaats van de variant mét suiker.

Tegenwoordig zien we steeds vaker merken die met een caloriearm en/of suikervrij product op de markt komen. Coca-Cola was de eerste frisdrankfabrikant die in 1984 op de markt kwam met een light drankje. Deze dronk ik vaak. Maar afgelopen oktober kwamen zij met een vernieuwde blend en naam- Coca-Cola zero sugar-. Een calorievrije Coca-Cola variant die nog dichter bij de smaak van de normale Coca-Cola komt. Well, ik heb hem natuuuurlijk al even uitgeprobeerd zoals je ook ziet op de foto’ s hihi. En ik proef echt geen verschil met Coca-Cola regular #YAAAASZ. Een perfect drankje voor iedereen die op een bewuste manier wil genieten zonder concessies te hoeven doen aan de smaak. Het is een mooi alternatief voor frisdranken mét suiker en past dus prima in een gebalanceerde lifestyle.

Leef bewust, kies bewust, stay healthy & taste the feeling! 🙂

Lieeefs, xx
Suzanne

PH: Sonja Vogel 
Where to Buy:
Drankje: Coca-Cola zero sugar (vanaf Oktober overal verkrijgbaar:))
Jack & Trui: Loavies
Schoenen: Eureka Shoes

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Suzanne
  november 8, 2016 at 08:08

  Als je het met mate drinkt, dan is er ook niets aan de hand. Belangrijk om die grens te vinden.

  • Reply
   Suzanne
   november 10, 2016 at 20:24

   Precies dat! Balance is key <3

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK FRIDAY (28 oktober t/m 3 november)

  Fotoshoots, persdagen, extra veel trainingen en veel fruit! Halooooo November! :D Alles over de eerste daagjes in November en de...

  Sluiten