Uncategorized

HOME SWEET HOME

Morning!

Zijn jullie klaar voor de aaaaller eersteeee sneak peek van ons nieuwe huisje …?! Jaaaaa EIN-DE-LIJK! Zoals vele van jullie wellicht weten zijn de afgelopen twee maanden nogal hectisch geweest. Een verhuizing waarbij ongeveer allles fout ging wat er fout kon gaan en we nogal wat tegenslagen ter verduren kregen. MAAR in the end kwamen we er sterker en blijer dan ooit uit! Het huisje is nog steeds niet helemaal af en volledig naar ons zin, maar hee…we kunnen er leven, en zeg nou zelf…een huis is nooit echt af toch? Je blijft altijd een beetje switchen met accessoires, meubels en andere prullaria.

Na alle tussentijdse gefrustreerde updates en rommel foto’ s van ons stulpje in de wekelijkse Flashback Friday posts en mijn Weekvlog, is het nu dan echt tijd voor de eerste voorlopige eind update:) #YAY.

Dus ben je benieuwd naar ons huisje so far? Kijk en lees dan gauw even verder! 

 

Qua interieur heb ik vanaf het begin een heel duidelijk idee gehad. Ik vind de Scandinavische woontrend helemaal geweldig, maar dan wel een beetje a la Suzie. De combinatie van wit met bruin en goudtinten spreekt mij namelijk enorm aan. In de basis moest het strak maar ik houd wel van lekker veel accessoires EN plantjeees!  Gelukkig vond mijn vriend dit ook een goed idee #YAASZZ!

Dus toen kon het klussen en uitzoeken van de meubels en accessoires beginnen. Binnenmuur eruit, verven, nieuwe vloer erin, vensterbank eruit, opnieuw schilderen, meubels kopen, accessoires uitzoeken et VOILA: Zie hier ons paleisje:

 

img_2838 img_2834 img_2829 img_2826 img_0335 img_2063 img_2064-2 img_2066 img_0332-2 img_0330

Het meest blij ben ik met de keuze voor onze vloer, bank (die zit zoooo chill) en posters tot nu toe. Naar mijn mening is het nog lang niet mooi genoeg, maar hebben we een prima begin. Ik wilde HEEL graag een Gallery Wall (MUST HAVE) en een extra plank aan de muur met allemaal leuke lijstjes en posters. Dat is in ieder geval al mooi gelukt #Happyme.
Ik bestelde bijna al deze toffe lijsten en posters allemaal bij 1 webshop: Desenio.nl

Echt een fantastische website! Ze hebben honderden posters in allerlei stijlen, kleuren, en formaten. Ik denk dat als ik miljonair was, ik de hele webshop had leeggekocht. Ik word altijd zo blij van dat soort plaatjes. Wel was ik ongeveer twee dagen bezig met het uitzoeken van posters. Ik wilde namelijk dat alles bij elkaar zou passen en ik had nogal wat eisen. Zo moest en zou er een insecten hoekje komen en een muur met daarop 2 immense schilderijen in twee gouden lijsten. Uiteindelijk werden dat de veer en het gewei. Hier ben ik nog steeds HEEL blij mee:D En omdat ik er zo blij mee ben en jullie zoooolang hebben moeten wachten op een huis update heb ik een Kerst cadeautje voor jullie: van 20-22 december krijg je namelijk 25% korting op alle posters met de kortingscode : ‘ suzanne25’ . Niet dat deze posters zo duur zijn, je hebt ze al vanaf 3 euro,  maar met 25% korting is het natuurlijk helemaal geweldig shoppen. Ook leuk als Kerstcadeautje natuurlijk!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze eerste home update vinden en het voorlopige eindresultaat! Let me know!

Tot gauw,

Liefs, xx
Suzanne

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Brigitte Brummel
  december 20, 2016 at 09:00

  Mooi, vooral het kussen links op de bank! Poster korting tip =top !

  • Reply
   Suzanne
   december 21, 2016 at 14:21

   Jaaa…waar heb ik zo’ n soort kussen toch eerder gezien… hmm… IK weet het niet:P! Ja leuk he! 😀

 • Reply
  Joëlla
  december 20, 2016 at 10:00

  jaaa zo leuk!!!

  • Reply
   Suzanne
   december 21, 2016 at 14:22

   Dankje liefie!:)

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  december 20, 2016 at 13:32

  Het ziet er echt zo leuk uit! X

  • Reply
   Suzanne
   december 21, 2016 at 14:21

   thanks, thanks, thanks !:d

 • Reply
  Marsha
  december 20, 2016 at 20:16

  Super leuk huisje heb je zeg!

  • Reply
   Suzanne
   december 21, 2016 at 14:20

   Awh dankjewel Marsha! 🙂 Fijne woensdag ! xx

 • Reply
  Sabine
  december 21, 2016 at 01:05

  Oh Waaaauw wat is het prachtig geworden, love it!

  • Reply
   Suzanne
   december 21, 2016 at 14:19

   Dankjewel! Leuk om te lezen dat je het mooi vindt:)

 • Reply
  Suzanne
  december 21, 2016 at 23:42

  Onwijs leuk ingericht. Helenaal in mijn stijl!

  • Reply
   Suzanne
   december 22, 2016 at 14:26

   Aaah dankjewel! Super leuk om te horen! xx

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  tomtom spark
  TOMTOM SPARK REVIEW

  Je vindt hier een review van de TomTom spark! Alle functies, plus- en minpunten op een rij! Ben je benieuwd...

  Sluiten