#FITwithsuus Hardlopen

#2 KLAAR VOOR DE START? | De Weg Naar Mijn Eerste Marathon

klaar voor de start

Vorige week kwam de eerste aflevering online van ‘De Weg Naar Mijn Eerste Marathon’. Daarin kon je zien hoe ik als zwemmer begin van dit jaar begon met hardlopen. Je maakte kort kennis met mijn trainer en ik vertelde hoe mijn hardlooptrainingen opbouwde van drie naar vier naar vijf tot zes keer per week. Maar hoe gaat het nu? En hoe sta ik ervoor in de aanloop naar New York? Ben ik klaar voor de start?

KLAAR VOOR DE START?

In deze tweede aflevering van de hardloop triologie ‘De Weg Naar Mijn Eerste Marathon’ krijg je een kijkje in de laatste voorbereidingen richting de New York Marathon. Zo werk ik speciale yasso800 trainingen af en krijg ik te maken met de eerste pijntjes en kleine tegenslagen. Heb ik last van een blessure? Hoe ga ik om met mindere trainingen? Lig op schema? En hoe denkt mijn trainer dat ik ervoor sta? Kortom, ben ik klaar voor de start? Ik hoop dat jullie het een leuke aflevering zullen vinden om te zien. 

Over de serie: De weg naar mijn eerste marathon

In de hardloop triologie ‘De Weg Naar Mijn Eerste Marathon’ kun je zien en volgen hoe ik als voormalig zwemster toe werk naar het rennen van mijn eerste marathon. Kortom, alles over mijn trainingen, de laatste voorbereidingen, eventuele blessures en natuurlijk uiteindelijk dé New York Marathon!

Voor nog meer sportieve content, marathon updates en nieuwtjes kun je mij natuurlijk ook gewoon hier blijven volgen en via Instagram. Maar wil je geen aflevering missen en ben je benieuwd naar meer video’s dan kun je je ook gratis abonneren op mijn YouTube kanaal🙂

Liefs,
Suzanne

ZIE OOK AFLEVERING 1: #1 VAN ZWEMMER NAAR RENNER | De Weg Naar Mijn Eerste Marathon

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
yasso 800 training nut voordelen waarom
EEN YASSO 800 TRAINING: WAT, HOE EN WAAROM?!

In de voorbereiding naar mijn eerste marathon liep ik vandaag een yasso 800 training. Een speciale hardloop training ontwikkeld door...

Sluiten