#FITwithsuus Hardlopen

#3 DE NEW YORK MARATHON | DE WEG NAAR MIJN EERSTE MARATHON

de new york marathon de weg naar mijn eerste marathon

In deze laatste aflevering van de hardloop triologie ‘De Weg Naar Mijn Eerste Marathon’ is het eindelijk zo ver…DE NEW YORK MARATHON! Op 3 november 2019 liep ik door New York mijn aller eerste marathon. Een uitgebreid raceverslag staat al online. Maar ben je benieuwd naar bewegende beelden vanuit New York en naar de rest van deze marathonreis? Dat zie je in deze derde video. 

Aflevering #3 DE NEW YORK MARATHON:

In deze derde aflevering neem ik jullie mee op mijn allereerste marathon reis. Van de marathon expo naar de verkenningsloop en van de pastaparty naar het startvak. Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk beelden te schieten tijdens de reis. Helaas had ik tijdens het rennen van de marathon zelf, geen camera bij me. Maar ik hoop alsnog dat ik het met de foto’s die er zijn gemaakt leuk heb kunnen maken om naar te kijken.

Ik heb lang getwijfeld of de emotionele beelden ook in de video moest stoppen. Zelf vind ik het nu achteraf heel stom om terug te zien en schaam ik me er ook een beetje voor. Too much drama, excusez le mot. Maar mijn naaste omgeving gaf aan dat dat ook sport is: “Sport is emotie en zeker een marathon. En jij bent ook maar een mens met emotie, geen sportmachine..” Jep, emoties all over. “Het is juist onrealistisch als je alleen maar vrolijke en blije shots laats zien..”  Dus ik ben over mijn gêne heen gestapt en heb ze er in gelaten.

Ik ben benieuwd wat jullie vinden:)

Over de serie: De weg naar mijn eerste marathon

In de hardloop triologie ‘De Weg Naar Mijn Eerste Marathon’ kun je zien en volgen hoe ik als voormalig zwemster toe werk naar het rennen van mijn eerste marathon. Kortom, alles over mijn trainingen, gedachten, de laatste voorbereidingen, eventuele blessures en natuurlijk in deze derde aflevering  dé New York Marathon! 

Wil je meer zien van dit New York avontuur of heb je de vorige afleveringen met daarin onder andere de voorbereidingen gemist? Bekijk dan ook de eerste twee afleveringen via mijn YouTube kanaal (zie links onderaan dit artikel) en volg me via Instagram.

Liefs,
Suzanne

ZIE OOK AFLEVERING 1: #1 VAN ZWEMMER NAAR RENNER | De Weg Naar Mijn Eerste Marathon

ZIE OOK AFLEVERING 2: #2 KLAAR VOOR DE START? | De Weg Naar Mijn Eerste Marathon

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Brigitte Brummel
  november 9, 2019 at 09:48

  PRACHTIG!

 • Reply
  A.
  november 9, 2019 at 15:02

  Heel mooi filmpje. Niks mis mee om emoties te tonen. Vooral wanneer je zo gevochten hebt. Hoe gaat het nu met je? X

  • Reply
   Suzanne
   november 11, 2019 at 16:31

   Dankjewel:) Het gaat goed! Weer druk aan het werk, moet wel even wennen aan het herstellen. Van super fanatiek trainen naar even helemaal niets.. Maar vanaf volgende week gaan we weer opbouwen!

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  raceverslag new york marathon
  RACEVERSLAG: DE NEW YORK MARATHON

  Een raceverslag, over de New York Marathon...mijn allereerste marathon, afgelopen zondag. Ik weet even niet zo goed waar ik moet...

  Sluiten