#FITwithsuus Hardlopen Kracht/Fitness Workout schema's

SUMMER READY MET DEZE FULL BODY WORK-OUT

Het is alweer lente…de tijd vliegt! De wintermaanden waren gezellig en ik heb genoten van Kerstmis en Nieuwjaar en ook van mijn verjaardag in januari. Oh en natuurlijk van Valentijnsdag en daarna van Pasen… een heerlijke tijd vol gezelligheid en eten. En nu is het tijd voor… HOOOOO! STOP! FACK, ik realiseer me dat het alweer lente is, wat betekent dat de zomer eraan zit te komen.

SUMMER PROOF DE ZOMER IN MET DEZE FULL BODY WORK-OUT

HELP, hoe word ik zo snel bikini proof? Relax! Het is oke, natuurlijk moeten we ook gewoon genieten van het leven en verdienen we die ongezonde, maar overheerlijke snacks. Maar het is ook goed om je te realiseren dat de tijd van korte broeken, croptops en bikini’s om de hoek kijkt. Het is tijd om te kiezen voor een gezondere lifestyle. Het is tijd om voor gezondere keuzes te gaan.

Motiverende sportkleding

Bristol besloot mij te helpen, zodat ik kon beginnen met sporten. Bristol lanceerde een nieuwe sportcollectie met leuke printjes en gekleurde items. Perfect voor mijn work-outs. Een eerste stap naar een summer ready lijf kan het kopen van nieuwe sportkleding zijn. Een kleine stap in de goede richting. Deze mintgroene hardloopschoenen bijvoorbeeld. Je wilt toch spontaan gaan hardlopen? Deze schoenen fluisteren in mijn oren: ‘Hi, doe mij aan en maak indruk op de mensen in het park. Doe ons alsjeblieft aan, we willen rennen door het park.’ En dat is wat ik deed. Ik kocht nieuwe sportkleding van de Bristol SS16 collection. De volgende stap is echt de deur uitgaan en sporten.

Full body work-out

Dit is een kleine work-out die je gemakkelijk in een park dichtbij huis kunt doen.

-Warming-up (minimaal 5 minuten wandelen of joggen op 50% van je kunnen)

-Hardlopen: 30 seconden sprinten (100% van je kunnen, geef alles), 1 minuut joggen (50% van je kunnen) en herhaal dit tot je zo’n 20 minuten bezig bent.

-Varieer met bijvoorbeeld push-ups, tricep dips en jumping squats. Loop hard tot het volgende bankje en doe 3×15 tricep dips en/of ren tot het volgende bankje en doe 3×15 push-ups (met je voeten op het bankje). Geen bankje in de buurt? Dan kan je normale push-ups op de grond doen. Of vind een hoge stoep waar je jumping squats kunt doen. Het maakt niet echt uit waar je dat doet. Zoals je op bovenstaande foto’s ziet, maakte ik gebruik van de rand van een zandbank in de speeltuin. 🙂

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan mijn killer body motivation work-out eens!

Ben jij er klaar voor om summer proof de zomer in te gaan? Zonder je portemonnee leeg te kopen? Ik wel!

Fijne work-out!

Waar kan ik dit kopen?

Sportkleding: Bristol 

Volg me op Instagram – Facebook – Bloglovin 
Foto’s : RetroSonja 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  laura
  maart 25, 2016 at 08:38

  Hummm, ik moet echt eens beginnen met hardlopen. Iets houdt me toch elke keer weer tegen, haha.

  • Reply
   Suzanne
   maart 25, 2016 at 11:34

   Het is zo heerlijk meid, wat houd je tegen? Alle begin is even zwaar maar als je eenmaal een ritme hebt dan voelt het echt goed, althans dat heb ik (a). xx

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  BREAKFAST BITES

  Goeeeedemorgen! Zoals jullie weten stond ik een tijdje geleden als online influencer op de Huishoudbeurs #gekkenhuis. Daar kwam ik de...

  Sluiten