#FITwithsuus Zwemmen

DE 5 BEST GELEZEN ZWEMBLOGS VAN HET AFGELOPEN JAAR

zwemblogs zwemblog suzanne brummel tips zwemmen

De bomen zijn zo goed als kaal, het is om 17 uur ’s middags alweer donker en de eerste Kersthits zijn alweer voorbij gekomen. Kortom, het einde van het jaar nadert en dan is het altijd weer tijd voor blogs met jaaroverzichten en toplijstjes. Vandaag wil ik alvast zo’n eerst lijstje met jullie te delen:  Een overzicht van de top 5 best gelezen zwemblogs van 2019.

Van praktische materiaaltips tot trainingsinspiratie en van persoonlijke wedstrijdverslagen tot handige weetjes. Je kunt het allemaal vinden op mijn website. Maar in deze lijst vind je enkel de 5 best gelezen zwemblogs van het afgelopen jaar.

Welke zwemblogs vond jij het leukst om te lezen?

DE 5 BEST GELEZEN ZWEMBLOGS VAN HET AFGELOPEN JAAR

1. Het zwemschema voor beginners

Met het zwemschema voor beginners uit deze blog bouw je in een aantal weken een goede (zwem)conditie op en werk je tegelijkertijd aan je core. Met twee trainingen per week zul je al gauw resultaat voelen en zien

2. 5 Tips voor beter schoolslag zwemmen 

Schoolslag zwemmen lijkt voor de meeste hobby zwemmers het gemakkelijkst. Je kunt immers continue ademhalen als je je hoofd boven water houdt. Maar wist je dat dit in het wedstrijdzwemmen de meest lastige slag is om technisch perfect te beheersen? In deze zwemblog geef ik 5 tips waarmee sneller schoolslag zwemmen gemakkelijker en leuker wordt !

3. 5 Praktische tips voor als je wilt beginnen met zwemmen 

Zwemmen wordt snel populairder en dat is natuurlijk niet voor niets. Zwemmen kent een hele lage blessuregevoeligheid en is de perfecte manier om aan je conditie te werken terwijl je tegelijkertijd al je spieren gebruikt. Maar wat moet je weten voordat je gaat beginnen met deze sport? In deze blog geef ik 5 bruikbare tips voor iedereen die wil beginnen met zwemmen!

4. De gouden basis tip om sneller te zwemmen 

Efficiëntie bij het zwemmen is eigenlijk heel simpel: Je wilt met zo min mogelijk energie zoveel mogelijk meters maken. Om dit te kunnen bereiken wil je de waterstuwing zoveel mogelijk stimuleren en weerstand zoveel mogelijk minimaliseren. In deze zwemblog vertel ik jedé gouden zwemtip om sneller te leren zwemmen welke tegelijkertijd ook de basis vormt van alle zwemslagen.

5. Het zwemschema triatlon

In deze blog vind je een zwemschema speciaal voor beginnende triatleten. Een trainingsschema voor diegenen die een triathlon of duathlon (zwem-loop of zwem-fiets) gaan doen maar nog moeite hebben met het onderdeel zwemmen.

En? Welke van deze zwemblogs vond jij het leukste om te lezen 🙂?

Liefs,
Suzanne

Ben je al bekend met mijn YouTube kanaal? En volg je me ook al op Instagram  & Facebook ? 

WIL JE NOG MEER WETEN EN LEREN OP ZWEMGEBIED? DAN KUN JE OOK ALVAST MIJN BOEK ‘ZWEM.’ RESERVEREN WELKE IN APRIL 2020 OFFICIEEL ZAL VERSCHIJNEN. RESERVEER NU

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
de new york marathon is gerend, wat nu?
DE NEW YORK MARATHON IS GEREND, WAT NU?

Het is inmiddels alweer drie weken geleden dat ik in Central Park over de finish kwam. De New York marathon...

Sluiten