#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (11 NOVEMBER T/M 17 NOVEMBER)

Helllooooo Friday, ik heb je zoooo gemist! Waar was je nou?! De afgelopen week was namelijk zo vol met regen en fotoshoots, niet bepaald de best combination ever. Dat niet alleen: het was tevens de week waarin ik mijn #rawfood challenge weer beëindigde, een halve marathon liep en genoot van heel veel kipsaté, filet american, chocoladewafels én pepernoooooooten ! Lees je gezellig mee?

 

Vrijdag 11 november:

– 7:00 uur: Wekkkkkertje
– Ontbijt: Een kiwi de piwi met een grote banaan (het is inmiddels dag 5 van mijn rauwe voedsel dieet)
– Worktimeee, kennen jullie dat… zo’ n dag dat je eigenlijk nergens zin in hebt maar wel HEEL veel moet doen van jezelf. Dat dus…dus ik beland in mijn veeels te grote sweater achter mijn laptop
Lunch: Rucola sla met veldsla, tomaat, komkommer, wortel, paprika, ui en knoflook:D
– Still behind my little screen in my oversized sweater, working on the blog and stuff around
– Snack: Een avocado
– 17:30 uur: Whaaaaat?! Zó laat alweer o.O’ Oke nu moet ik echt opschieten! Ik heb een event in de Adam toren in Amsterdam Noord om 19 uur en ik wilde nog sporten…maar dan moet ik ook nog douchen en omkleden. In short: Mission work-out failed today!
– Pre-event snacking: Grapefruit, appel, kiwi en een grote hand ongezouten noten.
– Colmar event: Om 19 uur sta ik samen met Jim (één van mijn allerbeste vriendjes) in een super fancy disco lift die ons naar de bovenste verdieping van de Adam toren brengt. Daar vindt een gezellig feestje plaats. Ik had wel zin om er even een avondje tussenuit te gaan, en bovendien kon ik geen eens thuis blijven want ik had helemaal geen snoepgoed in huis en het was Sint Maarten. Oke ik had thuis kunnen gaan zitten met de lampen uit #hoidoeiikbennietthuis #hebgeensnoepvoorjulliekinders, maar dit feestje was een betere optie.
– Om een uurtje of 21 gaan we alweer huiswaarts, ik ben moe en heb behoefte aan mijn bed (A). Uiteraard missen we de pont net en staan we lekker te wachten in de kou #langleveamsterdamnoord #not
– Om 23 uur lig ik lekker onder de dekens #welterusten!

Zaterdag 12 november:

-8:00 uur: Wakeyyyy! The hunger games are started…nee grapje. Het was echt niet zo erg om een weekje enkel rauw voedsel te eten. Maar juist omdat ik van mezelf geen andere dingen mocht eten, wilde ik die extra graag ! Ik wilde brood, of desnoods een pizza als ontbijt. Wow Suus dacht ik nog, dat is echt het beste idee ooit! Als ik klaar ben met dit dieet ga ik met pizza ontbijten..ofzoiets xd Maaar nu nog even niet #pff #boring
– Ontbijt: Een halve galia meloen, een grapefruit, een mandarijn en een peer.
Work-out: Een overdreven lange fitness sessie. Ik ga vandaag voor compensatie omdat ik gister niet heb gesport… Oke, dat klinkt misschien wel een beetje heftig of obsessed, maar ik heb ook vooral heel veel zin om te sporten. Anders was ik uiteraard niet gegaan. Ik heb 60 minuten kracht gedaan en daarna een half uurtje mijn eigen circuitje uitgezet en toen nog een uur gefietst op de crosstrainer:D
– Vandaag stond er eigenlijk een hele toffe shoot gepland, maar die is afgelopen donderdag last minute gecanceld en nu ga ik dan zelf maar foto’ s maken. Want dat is hard nodig. Zoals jullie wellicht al in de laatste weekvlog hebben gezien had ik onwijs veel pakketjes binnen gekregen..en die moesten aaaaalemaal geshoot.
Lunch: Eerst nog even eten ofcourse. Witlof sla met rozijntjes, noten, kiwi, appel, en banaan!
– Foto’ s maken..toch?! Jim komt me helpen #redderinnood…Maar het is echt schijtweer. Jullie weten allemaal hoe ontzettend veel het heeft geregend de afgelopen week en hoe koud en donker het was. Precies die drie ingrediënten wil je vooral niet als je foto’s  moet maken. Maar heeee je bent een fanatieke blogger of niet…dus die kou in…jup in mijn sport bh’ tje…
Met 1 graden boven nul in enkel mijn sport bh’ tje lachen naar het vogeltje is niet bepaald mijn hobby, maar we hebben er zeker wel om gelachen:)
– 16:00 uur: Donker! Are you kidding me?! Het is nog niet eens avond…en het is alweer te donker om nog een fatsoenlijke foto te kunnen maken. By far niet alles geshoot wat op de planning stond. Dus dat wordt mijn lieve vriendje aankijken morgen..#instagramhusband
– Snack: In deze bijzondere week vond ik dat ik ook eens wat nieuws moest proberen dus ik kocht twee Kaki’ s. Want die waren in de aanbieding bij de Appie. Ik had nog nooit zo’ n ding gegeten, ik wist niet eens HOE je zoiets moest eten. Moet je dat snijden? En die schil? Eet je die op of haal je die eraf? En zit er een pit in ofzo? Lang leve google. Je kunt een kaki schillen, maar het hoeft niet en je kunt hem helemaal opeten :D. En dat heb ik dan ook gedaan! #chill #nieuwefruitsoortontdekt
– Eens even de foto’ s checken… Oh man. De laatste outfit foto’ s zijn helemaal verprutst door de miezer regen en het al schemerige licht. Ok, delete all. Today was just not a good day! Morgen of volgende week maar weer proberen…
– Diner: Banaan met sinaasappel geplet tot een papje. Oh en daarbij nog een kaki. Die dingen zijn oprecht chill!
– Saturday night baby…maar een weekend gevoel?! Ho maar! Ik ben chagrijnig dat mijn werkjes voor vandaag niet zijn gelukt en ik wil dan alsnog iets doen wat nuttig is en wel lukt. Dus ik ga het hele huis opruimen, stofzuigen, dweilen en de was doen. Om 23 uur gaat het lichtje uit. Maar ik ben tevreden met het eindresultaat so far.
– 00:30 uur Mijn vriend is nog steeds niet thuis van zijn personeelsuitje..ik wilde wachten op hem maar mijn oogjes houden het niet meer en vallen dicht.

Zondag 13 november:

– 7:30 uur : Bleeeeghhh uit bed! Vanwege een stinkdiertje naast me. Iets met mannen, scheten en hun adem als ze zijn wezen stappen…#jups
– Ontbijt: 2 bananen en 2 mandarijnen
– Work-out: 22,33   km!! BAM JONGENS! Ik rende dus gewoon even meer dan een freakin HALVE MARATHON op deze regenachtige zondagochtend. Totaal niet gepland, it just happened. En ik kan het jullie allemaal zooo aanraden om ook eens op de zondagmorgen te gaan rennen zonder doel. Gewoon om te proberen, lekker rennen, om je heen kijken en zien hoe de rest van de wereld langzaam ontwaakt. Ik had niet per se iets beters te doen vandaag, shooten kon toch niet gezien het weer en met mijn laptop was ik een beetje klaar sinds vrijdag. Ik rende trouwens ook nog langs de intocht van sinterklaas, HOE leuk!
Snack: Appel, rozijnen en noten.
– Douchen,  aankleden, en weer proberen foto’ s te maken. Dit keer helpt Tjarko (mijn vriend) me. Het is again miezerig schijtweer maar het is wel gelukt:D
– Even naar Amsterdam-Noord. Voor iemand die niet per se onwijs fan is van Amsterdam Noord kom ik er toch verrassend vaak deze week he…hahahah.
– Samen met mijn vriend ga ik nog even interieur dingen kijken. We kopen niets en fietsen om 17:30 uur weer huiswaarts, onderweg halen we nog even boodschappen.
– 18;30 uur: We hebben een afspraak bij onze huisbaas om het definitieve contract te tekenen.
– Diner: Wortels, sla, tomaat, paprika, ui, komkommer & avocado (geprakt met wat peper en knoflook)
– Zondagavond op de bank, eventjes tv kijken. Al is er niet veel leuks te bekijken deze zondag. Vlucht HS13 is alweer afgelopen en Miljoenenjacht en zondag met Lubach ook…#drama
-22:00 uur: Goodnight dan maar!

Maandag 14 november: 

-10:00 uur: …. 10 UUR! 10 UUR! 10 UUR! HUH?! Hoe dan? Ik heb gewoon geslapen tot 10 uur…W-T-F.
– Ontbijt: Joaaaaaaaaaaa ik mag weer alles eten wat ik maar wil. YEAH! Ik neem het er goed van en start deze maandagochtend met een bak citroenkwark van optimel, wejo wat heb ik mijn kwark momentjes gemist! Ik gooi er hagelslag door en cruesli met nootjes. Oh en daarna neem ik nog twee boterhammen met pindakaas en hagelslag #omdathetkan
Work-out: Gister een halve marathon geknald, vandaag tijd om te gym af te breken! Ofzoiets…ik ben bezig met mijn gebruikelijke Pull-Throughs…( die kont die ik er gister heb afgelopen moet er immers toch weer aan) als een typisch Amsterdamse deerne over de kabel struikelt, op de grond valt en vervolgens FINAAL uit der plaat gaat tegen mij. Of ik niet kon uitkijken…? Pardon? Ik sta hier mijn vierde setje te doen hoor…wie kijkt er dan niet uit? Tis niet dat ik hier ” opeens ”  mijn pull-throughs sta te doen, of alsof die machine daar opeens is neer gezet… Sowieso hoezo loop je tussen mij en het apparaat door naar een ander apparaat waar je moet zijn? #lui Als het zooooveel moeite is om 2 meter om te lopen blijf dan thuis. Oke dat zei ik allemaal niet..ik vroeg of ze zich had bezeerd en ze antwoordde met een bitchy face: ” Nou dat kan je wel zeggen ja, levensgevaarlijk wat je doet” . Naaaah, het moet niet gekker worden hoor. Ik sta potverdorie gewoon mijn oefening te doen bij een apparaat waar het voor bedoeld is… Ik zeg niets meer en ga lekker door met mijn oefening. Potverdorie hee…#amsterdammersbelike #bitches
Snack: Een paar pepernoten !
– Lunch: YES! Nog meer brood! Ik eet 6 sneetjes brood ( 2 met pikante humoes, 2 met filet american, 2 met kaas) en als je dacht dat dit het was? Forget about it. Ik eet er nog lekker een gekookt eitje bij en twee meergranen crackers met pindakaas. #eteneteneten
– Werken. #boring
– Diner: Oh mijn lunch was eigenlijk twee in één aangezien ik om 16 uur al dat bovenstaande at.
– Snack: Een chocoladewafel en een appel. In omgekeerde volgorde.
– 22 uur: YAY vrij…dat betekent, lekker door de regen een half uur naar huis fietsen #nogmeerYAY #NOT
-22:45 uur: Gesloopt, slaapfijn!

Dinsdag 15 november:

-7:00 uur: He, he, dat is weer eens een fatsoenlijke tijd om je bed uit te komen Suus.
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en rozijntjes.
– Mweh, ik heb een beetje last van drukte in mijn hoofd. Ik wil heel graag sporten, maar ik ben bang dat ik mijn To-Do list dan niet af krijg. Dus ik besluit eerst alles af te willen maken wat echt af MOET en dan te gaan sporten. Maar stiekem weet ik dat dat altijd een slecht idee is want in the end…komt het sporten er niet meer van. Maargoed ik besluit het zo voor deze dinsdag.
– Snack: Smart wafel & pepernoooooten van de Body& Fitshop! Lekker met extra eiwitjes:)
– Workie workie
– Lunch: 5 snee brood (2 met oude kaas, 2 met kalkoenfilet en eentje met humoes)
– still working
– 18:00 DONEEEEEE! Maar shit het is ook al te laat voor de sportschool en het zwembad. Beide zijn nu dicht… Pff. I knew this was so gonna happen. Maar…ik wil nog sporten mimimi 🙁
Whats more? Rennen? Hmm, die halve marathon van twee daagjes geleden zit nog in mijn benen. Maar eigenlijk moet ik ook niet zeuren, ik heb niet eens spierpijn en voel me topfit. Ik bel mijn vriend op of we iets later zullen eten en eerst samen nog een rondje zullen rennen. Dat vind ie gelukkig een perfect plan:D
– Work-out: 6,5 km rennen met mijn vriendje :)! Superleuk om samen te rennen!
Diner: Na het eten ga ik koken terwijl mijn vriend de was gaat doen #couplegoalsenzo.
Ik maak rijst met sperziebonen en kipsaté, heel veel kipsaté want daar had ik echt zin in!
– Na het eten buiken we nog even uit op de bank met het slechte programma EVER, GTST! En daarna iets met Oh Oh…Cherso..maar dan de nieuwe variant ? Naja het was niet om naar te loeren dus om 22 uur ging de tv uit en gingen we slapen:)
– 22:15 uur: Slaapzacht!

Woensdag 16 november: 

-6:30 uur: de wekker…WAAAANT, wij vonden het een heel goed idee om voor werktijd samen nog even te gaan zwemmen:D
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en een banaaaan!
– Work-out: om 7:30 uur liggen we in het water hoor! Ik zwem een uur en ga dan naar huis, mijn vriend gaat gelijk door naar werk.
– Ontbijt/Lunch: Het is 10:00 uur en ik heb honger door het zwemmen. Ik weet dat dit honger gevoel vraagt om een goede maaltijd, maar het is 10 uur…dus ik weet niet of het verstandig is om nu al te lunchen. Maarja, honger is honger. Ik eet 6 snee brood met van alles (kalkoenfilet, Humoes, kaas, filet american en appelstroop)
– Shoooting: jaaaa alweer ja! Jim komt mij helpen om foto’ s te maken. Ik moet om 12 uur weer thuis zijn want dan moet ik naar mijn werk dus we hebben om precies te zijn een uur. BUT we made it:D
– Lunch/Snack: Een gekookt ei en twee meergranen crackers met kaas.
– Werken tot 17 uur (dan heb ik pauze van 17-18:30 en ga ik eten maken)
– Diner: Ik heb nog kipsaté over dat ik eet met mie en wokgroenten! #yumyum
– Back till work again
– 22 uur: Vriijjjj!
– Snack: Ik heb nog trek dus ik eet een bakje citroen kwark (A)
-22:30 uur: Ik duik gelijk mijn bed in, adios!

Donderdag 17 november:

-7:30 uur: Suzie stapt uit bed
Ontbijt: Een bakje magere kwark met cruesli
Work-out: Gelijk na het ontbijt jump ik op mijn nog steeds geleende fiets…Ja I know, het is best erg dat ik nog steeds geen nieuwe heb gekocht sinds mijne alweer meer dan een maand geleden werd gestolen. Maar ik wil een mooie fiets met een rekje of mand…en daar heb ik op dit moment gewoon geen moneys voor, dus zolang ik deze fiets mag lenen ben ik erg blij. In de sportschool fiets ik nog even 60 minuten door op de crosstrainer terwijl ik ondertussen mijn mail en Instagram bijwerk #multitasking. Daarna ga ik nog een uurtje mijn rug en schouders trainen. En dan is het tijd om snel terug te fietsen want ik moet werken.
– Lunch: Brood was op, dus 6 meergranen crackers. 2 met kaas, 2 met humoes, 2 met pindaas&hagelslag.
– Werkkkkkkeeen! En het was gewoon droog toen ik naar mijn werk fietste :O Wat een surprise!
Snack: Grapefruit #lievelingsfruitjeatm
Diner: Als je dacht dat ik het gehad had na zo’ n rauw voedsel dieet met fruit en witlof, dan heb je het miiiiiissss! hahaha. Ik eet namelijk weer een goed gevulde witlofsalade met banaan, galiameloen, mandarijn, appel, walnoten en rozijnen:D De laatste tijd eet ik dit opeens vet veel, en het valt me op dat het nu wel echt ” veel veel”  wordt dus ik ga dit vanaf nu even minderen. Niet dat witlof salade slecht is hoor, maar er zijn zoveel meer lekkere dingen. Het is gewoon gemakzucht, het is zo easy te maken, lekker, gezond en makkelijk om mee te nemen naar werk dus vandaar. Ik heb op mijn werk geen magnetron of oven dus iets van pasta of rijst of iets anders warms kan ik simpelweg gewoon niet meenemen:(
Maar een koude pasta kan natuurlijk wel, ah well…ik zal volgende week eens kieken!
– Ik werk tot 22:15 uur en dan fiets ik weer naar huis:) Eigenlijk is het gelijk tijd om mijn oogjes te sluiten… Maar mijn vriend ligt nog op de bank Modern Family te kijken en we kunnen het niet laten nog één aflevering samen te kijken:)
– 23:30: Slaaaaplekker!

Zo. Dit was me het weekje wel weer. Gelukkig is het bijna weeeeeekend! Alhoewel…dit weekend staat ook weer helemaal VOL met shoots en opdrachten dussss het zal waarschijnlijk niet helemaal als een weekend gaan voelen. Maar hee, volgende week is er weer een weekend:D Ik ben heel benieuwd of jullie weekenden ook vaak zo vol zijn dat er eigenlijk geen relax time voor jezelf meer is… Of lig jij juist wel de hele zondag lekker op de bank…

 

Laat me vooral weten hoe jou weekenden eruit zien! Zie ik je volgende week vrijdag weer terug?

Liefs,

Suus

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
mugcake
RECEPT: MUGCAKE (IN 5 MINUTEN OP TAFEL)

Op zoek naar een lekkere, gemakkelijke en verantwoorde ontbijt tip? Bekijk dan dit recept voor deze mugcake eens. Een heerlijk...

Sluiten