#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (9 DECEMBER T/M 15 DECEMBER)

Olaaaaa,

Daaaar is ie weer, de wekelijkse Flashback Friday post. Hebben jullie hem gemist vorige week? Me so sorry, maar ik was in het buitenland en de wifi was echt heeeel crappy, uren uploaden daar voelde ik niet zoveel voor terwijl het buiten 30 graden was… Ik had namelijk vakantie en besloten er even optimaal van te genieten met zo min mogelijk blog dingetjes. Voor degene die toch heel benieuwd zijn, er staan foto’ s op mijn Instagram.  Maar zo boeiend was mijn vakantie niet hoor, behalve burgers, pizza, friet en strand heb ik weinig gezien xd. De afgelopen week leek daarom opeens stukken drukker. Het was weer even inkomen, maar vol nieuwe energie. 

Vrijdag 9 december:

-8:30 uur: De wekker…en die valt zwaar. Gister landden we namelijk half 1 s’ nachts op Schiphol, naja je kent het feestje, again langs de douane omdat we van buiten Europa kwamen, koffers halen, taxi naar huis…dus we sliepen daarom super laat pas.
– Ontbijt: Jaaaaa havermout time again! Ik maak mijn oude vertrouwde havermoutje met Alpro melk, rozijntjes en kaneel! Dat heb ik gemist! De afgelopen week bestond mijn ontbijt uit donuts, croissants, cake en….stokbrood. Dus ik was deze ochtend very happy met mijn havermoutje. Ik drink er ook Protection tea bij van Fittea, die kan ik wel gebruiken. Ik voel me namelijk helemaal niet fit en het is natuurlijk opeens 30 graden kouder en regenachtig #blegh. Deze thee helpt je om je weerstand op peil te houden dus dat is superchill. Ze hadden een speciale Kerstactie dus ik dacht oke get it Suus! Die actie geldt nog steeds trouwens en met de code ” 15suzanne15′” krijg je 15% korting op alle theesoorten. Dus sla je slag. Ook leuk als kerstcadeau trouwens, komt in een super vrolijke kerstdoos met kerstaccessoires zoals zo’ n thee ei.
– Na het ontbijt ga ik mijn koffer uitpakken, het huis opruimen, de planten verzorgen #armeplantjes, en douchen
– Boodschappen halen
– Lunch: 4 broodjes met humoes
– Verder in het huis. Ik heb prachtige items gekregen, en ik ga posters in de lijsten doen en alles ophangen. Hieronder een kleine preview van het resultaat. Maar ik zal heel snel meer van het huis met jullie delen. Op 20 december komt er een HOME update online #sostaytuned
– Diner: Rijst met sperziebonen en een kipsatéschnitzel. Eindelijk wat vitamientjes na een week op fastfood te hebben geleefd!
– s’ avonds rommel ik nog wat door in het huis tot een uurtje of 23:00 en dan besluit ik te gaan slapen. Mijn vriend heeft nog een borrel en zal toch pas laat thuis komen. Daar hoef ik dus niet op te wachten.
-23:15 uur: G’ night!

img_1284-2

img_2065

Processed with VSCO with f2 preset

Zaterdag 10 december:

– 11:00 uur: HEH WAT? 11 uur?! HOE DAN? Nooooooo!
– Mijn vriend en ik schrikken ons dood als we wakker worden en zien dat het al 11 uur is. Oke het is weekend en niet per se een wereld ramp. Maar we hadden beide vandaag dingen te doen en zijn gewoon totaal vergeten een wekker te zetten. #oops #noginvakantiemodus
– Mijn vriend moest om 12 uur op het voetbalveld staan dus hij springt uit bed, pakt zijn tas en neemt snel nog boterhammen mee die ik in de tussentijd snel voor hem heb gemaakt. Als ie ie weg is ga ik ook snel ontbijten.
Ontbijt: Een bakje kwark met muesli
Work-out: Ik ga weer eens een rondje rennen. Althans, een poging wagen. Na zo’ n week vet voedsel bak ik er niet veel van. Ik ren 6,66 km met een pace van 5,17′  O M G. Beschamend (a) Maar dat is logisch, mijn lijf is totaal in de war, heeft de afgelopen dagen alleen maar fastfood te verwerken gekregen en mijn spieren hebben een week op hun gat gelegen.
– Na het ontbijt, wat ik overigens beter een brunch kan noemen gezien het tijdstip, duik ik snel achter mijn laptoppie. De vakantie was heerlijk, maar er heeft zich ook een hoop werk opgestapeld. Ik maak daarmee een mooi begin.
Lunch: 4 boterhammen (2 met kaas, 2 met jam)
– Na de lunch (15 uur) komt mijn vriend thuis van voetbal en gaan we samen richting Café Vrijdag in Amsterdam. Daar zitten zijn ouders en zus. We drinken een drankje en gaan dan met z’ n allen naar ons huis.
– Diner: Ik maak een simpel drie gangen menu. Pompoensoep vooraf met biologische kaascrackers, een pasta met kip, ui, courgette, paprika, broccoli, tomaat en kruidenkaas daarna en als toetje de lievelingstaart van mijn vriend: chocolade mouse taart van de Appie!
– Als zijn familie weg is zetten wij gauw de tv aan voor DE match van de avond: Badr tegen Rico. Wie heeft nog meer gekeken?! 😀 Ik vond het echt super spannend. Hebben jullie ook dat je bij het kijken van bepaalde sporten een hogere hartslag hebt? I mean, als ik voetbal kijk dan vind ik het gewoon niet spannend en zit ik rustig te kijken. Maar bij kickboksen voel ik echt die spanning en dat mijn hartslag stijgt! Naja dat dus:) Wel jammer van de onwijze anti-climax. Maargoed, ze gaan nog een keer vechten. Al is dat wellicht pas over ruim een jaar.  Hopelijk gedragen de fans zich dan wel wat beter!
– 00:30 uur: Welterusten!

fullsizerender-13

Zondag 11 december:

-8:00 uur: De wekker, ja dit keer wel!
Ontbijt: Kwark met muesli
– Shooooten, en mijn vriend gaat me helpen! Om 9 uur moeten we op de shoot locatie zijn. Dit lukt en om 10:30 uur zijn we alweer klaar. We halen snel wat boodschapjes en gaan dan huiswaarts.
– Snack: Pepernoten!
– Thuis rommelen we beide wat aan in het huis. Ik gooide nog even deze blogpost online en werkte mijn mail weer wat bij.
Lunch: 4 boterhammen (2 met kaas+mosterd en 2 met kalkoenfilet)
Semi Work-Out: Qua ritme ben ik nog niet helemaal terug. Ik voel me te moe om te sporten, maar ik wil wel IETS doen en er even uit. Dus ik vraag aan mijn vriend of hij zin heeft mee te gaan wandelen. Ik vind dit eigenlijk een prima zondagse activiteit. Heerlijk een uurtje of twee in de buitenlucht, lekker kletsen, om je heen kijken. Chill man! Wij liepen anderhalf uur dus het is toch nog een soort van work-out!
– Rond 16 zijn we weer thuis en besluiten we er een nog chillere zondag van te maken. Netflix it is!
– Snack: Een halve kiwi en een halve mandarijn. Raad maar wie de andere helften op at xd #tjarkovuilnisbak
– We kijken ‘ Unbroken’ gezellig op de bank met onze huisaap! #sorrynotsorry. De film hebben jullie vast allemaal al gezien want hij is al best een tijdje uit en was erg populair. Anyway, wij keken hem nu pas. Een mooie film, dus mocht je hem toch nog niet hebben gezien. Kijken! Daar krijg je geen spijt van!
– Diner: We eten krieltjes, met een tataar en wortels!
Snack: Toeeetje: Ben&Jerry’ s! #strawberrycheescake
Omdat we op vakantie elke dag toetjes aten en we nog langzaam moeten afkicken hahahah
– 21:30 uur: Het is tijd om eens wat slaap in te halen! Welterusten!

Maandag 12 december:

– 7:00 uur: Tringelingaling, nieuwe week!
– Ontbijt: Citroenkwark met cruesli!
Work-out: Samen met Sjimmie ga ik gezellig sporten! We hebben om 9:30 afgesproken bij de Fit For Free waar we beide trainen. Eerst doen we ieders ons eigen ding (ik doe een half uur kracht en een half uur circuitje) en daarna gaan we nog een half uurtje op de crosstrainer uitfietsen eh bijkletsen xd.
– Vanuit de sportschool halen we samen even wat boodschapjes en fietsen dan ieders huiswaarts.
Lunch: Ik eet weer warm omdat ik vanmiddag en vanavond moet werken. Rijst met sperziebonen en een kipsaté schnitzel again!
– Work time!
– Snack: Banaan + handje pepernoten
– Diner: 4 broodjes met humoes en een cracker met kaas.
– Snack: Een stukje taaaart #yaaasz #tochweereentoetje! Een docent is jarig vandaag en hij trakteert op zelfgebakken appeltaart! #iwasin! hahaha #alwaysinforcake
– 22 uur: Freeedom! Dat was de eerste werkdag na de vakantie alweer o.O’. Op weg naar huis bel ik nog even met het thuisfront en om 23:30 uur lig ik keurig in mijn bedje!
– 23:45 uur: Welterusten!

Dinsdag 13 december:

-6:00 uur: Wekker
Ontbijt: Magere yoghurt met muesli
– Werken!  Vandaag val ik in voor een ochtenddienst van een collega!
– Om 14 uur ben ik vrij en ga ik snel thuis lunchen
– Lunch: Een bord van de pasta die nog over was van zaterdagavond!
– Work-out: Na de lunch wil ik nog even sporten. Ik besluit naar het zwembad te gaan voor een klein uurtje baantjes trekken. En ik gebruik de hele dag, dus OOK in het zwembad, mijn nieuwe (ja alweer een nieuwe ja !) sporthorloge! Ik kom morgen met een speciale blogpost hierover! Dus stay tuned als je benieuwd bent!
Snack: Appel + 2 mandarijnen
– Dan moet ik ook al gauw weer naar huis want ik heb vandaag ook nog een avonddienst. Op weg naar mijn werk fiets ik nog even langs de Prinsengracht om een pakketje op te halen!
– Diner: 4 broodjes met humoes, 2 crackers met kaas
– Snack: Chocolade pepernoten
– Om 22 uur ben ik weer vrij en fiets ik gauw naar huis, een vermoeiende dag!
– 23:00 uur: Sleepwell!

fullsizerender-14

Woensdag 14 december:

-7:00 uur: Wekker! O M G Noooooo. Just NO!
– 8:30 uur: Hmmm…nog steeds voel ik mij niet uitgeslapen en fit…maar ik wil er toch uit want het is al 8:30 en dat vind ik echt te laat voor een doordeweekse werkdag
Ontbijt: Magere kwark met muesli en ik gooi er een paar stukjes pepernoot door hihi
– Work-out: Gister kwam ik een beetje uit mijn dipje door te gaan sporten, wellicht helpt het vandaag ook. Niet te ver, niet te lang en niet te hard want dat kan ook averechts werken natuurlijk. Maar even een luchtje scheppen. Ik ren alweer precies 6,66 km (standaard rondje om m’ n huis langs de Amstel) en inderdaad daarna voel ik me alweer wat fitter. Dit keer rende ik gelukkig ook alweer onder de 5:oo’  per km. Nog niet een snelheid om over naar huis te schrijven. Maar al beter dan begin deze week.
Snack: Een stukje chocolade van Johnny Doodle. Oke ik lieg…een halve reep Johnny Doodle #oops. Zonde grap mensen, dit is de beste chocolade EVER! Ik was natuuuurlijk fan van Milka en Tony Chocolonely…maar sinds ik 4 repen probeerde van dit…wil ik niet meer anders. Ze hebben zegmaar alle extra ingrediënten op de chocola geplaatst/gedrukt. Dus het zit er niet in maar je eet gewoon een blokje chocolade met daarop stukjes brownie, of marshmallow, speculaaskoekjes of caramel fudge blokjes #hemel. Ik beschrijf dit volgens mij best wel slecht. Maar de repen liggen in de supermarkt (sowieso bij Jumbo, Albert Heijn en de Plus) meestal helemaal onderin of bovenin het schap (omdat ze niet extra betalen om op ooghoogte te liggen en die andere merken dat wel doen xd). Dus als je eens langs het snoep en koek schap loopt, even door de knietjes en just take one…of toch niet want een nieuwe verslaving is begonnen kan ik je vast vertellen hahaha.
– Werkeeen! Middag+Avond dienst
– Lunch: Witlofsla met een banaan, galiameloen, 2 mandarijnen en een appel
– Werk
– Diner: 7 broodjes (4 broodjes met humoes en 2 met smeerkaas en een kaascroissant)
– 22:00 uur: Lekker naar huis!
-22:45 uur: Slaaaplekker!

fullsizerender-12

Donderdag 15 december:

-7:30 uur: Suzie’ s awake… Maar vraag niet hoe
– Hoe kan het toch telkens dat ik me zo slap voel. Blegh. Helemaal geen zin in en geen tijd voor. Gewoon ontbijten en naar de sportschool Suus, dat was het plan.
– Ontbijt: 4 snee brood met pindakaas en hagelslag
– Work-out: Sportschool time! Ik ga een uurtje kracht doen en dan nog een uurtje op de crosstrainer.  Het gaat prima, maar het is een beetje alsof ik de hele dag op een wolkje zweef ofzo. Kennen jullie dat gevoel? Heel vreemd!
– Boodschapjes halen
– Lunch:  BIG fruit salad! Een halve galia meloen + een grote banaan + een appel 
-Werken van 12-22
– Snack: 300 gram wortels
– Werken…#saai
Diner: Een Italiaanse bol met gerookte zalm en aioli + 2 sneetjes maisbrood met ham
– 23:00 uur: FI-NA-LLY HOME! YESSSS mijn beeed<3

img_2122

Wooooow wow wow en toen was ik alweer een week terug van vakantie o.O’. De tijd vliegt werkelijk! Voor we het door hebben is het alweer 2017, man man man. Daarom ga ik dit weekend maar eens HEEL hard genieten en stil staan bij al het moois dat er is ! En jullie? Pre-Christmas plans ?! Christmas shopping wellicht? Dat moet ik ook nog doen trouwens, goeie haha. Oki gotta go now! Seeya tomorrow!

Byeee, xx
Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
LET’ S GET REAL ABOUT THE ‘ FITGIRL TREND’

Een realistisch artikel over de fitgirl trend! BOOOOODSCHAAAAAAAAPPP!! Oke Suzanne jij ook een goede morgen….I know, I know, die BOOOODDDSCCHAAAPPP was...

Sluiten