#FOODwithsuus

EEN ULTIEM VAKANTIEGEVOEL

Gooeeeedemorgen!

Begin deze maand reisde ik af naar het zonnige Kaapverdië. Om precies te zijn boekte wij een vakantie op Sal een eilandje voor de Westkust van Afrika. Het was een typische zon, zee, strand, Coca-Cola, zwembad, palmboom, pizza, woestijn, poedel en sport wanneer je zin hebt vakantie…Je weet wel. Zo’ n vakantie waar je gewoon even helemaaaaaal niets doet omdat het MOET, maar vooral iets doet wanneer je er zin hebt en gewoon geniet van het mooie weer terwijl je lekker eet en drinkt wanneer jij daar zin in hebt. In deze blog een mini samenvatting van onze relaxtrip.

Zoals de titel van deze post al zegt gaat het over een ultiem vakantiegevoel. Dit bereik ik vaak wanneer ik de juiste combinatie heb gevonden van lekker niets doen, en toch bewust bezig zijn met de dingen die ik leuk vind. Zo lag ik niet 24/7 te tukken op mijn strandbedje, en dronk ik niet alleen maar cocktails aan de zwembad bar. Simpelweg omdat dat voor mijn geen ultiem vakantiegeluk betekent. Ik ben nu eenmaal Suus en zal altijd blij worden van sportieve en bewuste keuzes.

 

Een beetje bewegen

 

Een beetje sightseeing

 

Uiteraard gingen we lopend! Het was een half uurtje wandelen door de woestijn van ons hotel naar Santa Maria. Een prachtige route! En we namen lekker een blikje Coca-Cola zero sugar mee voor aan het strand waar ik nog wilde zwemmen en een banaan voor onderweg:)

 

Lekker even peddelen 

 

Zoals sommigen van jullie wellicht weten heb ik jarenlang op hoog niveau gezwommen. In het seizoen 2014/2015 werd ik Nederlands Kampioen bij de Dames in het Open Water. Ik zwom in kanalen, grachten en het IJsselmeer. En na het zwemmen dronken we altijd een blikje (of twee) Coca-Cola. Ik had mijn badpakkie uiteraard ook meegenomen om op vakantie wat te peddelen. HEERLIJK! En om dat ultieme gevoel weer eventjes te beleven dronk ik na die tijd uiteraard een blikje Coca Cola. Wel de zero sugar variant dit keer. Een iets bewustere keuze en even lekker van smaak. Puur genieten!

Wat is jouw ultieme vakantiegevoel?! En welk drankje drink jij het liefst op vakantie? Let me know!

Lieeeefs,
xx Suus

Fotografie door: Tjarko Hazewinkel
Drankje: Coca-Cola zero sugar
Badpak: Only Play
Sporthorloge: Tom-Tom Spark

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Brigitte Brummel
  december 24, 2016 at 18:41

  Mijn ultieme vakantie gevoel is ook zoiets van niks moeten, laat de zon op mijn gezicht en wél cocktails en lekkere likeurtjes proeven….laat dat nou mooi kunnen eind januari! Zin in !

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  december 24, 2016 at 19:19

  Wauw wat een gave outfit in de woestijn, met die Dr. Martens! Klinkt als een heerlijke vakantie, en ontzettend mooie foto’s heb je. Malou x

  • Reply
   Suzanne
   december 26, 2016 at 15:28

   Thaaanks! Heel erg lieeef <3 Fijne Kerst!

 • Reply
  Sabine
  december 25, 2016 at 15:18

  Wat n prachtige foto’s, vooral die van jou op n surfplank & op de tennisbaan! Ook vind ik je outfit met t blauwe jurkje heeeel erg leuk!!

  • Reply
   Suzanne
   december 26, 2016 at 15:27

   Wat super lieeef! Bedankt! xxx

 • Reply
  Suzanne
  december 25, 2016 at 21:40

  Hele mooie foto’s van jou

  • Reply
   Suzanne
   december 26, 2016 at 15:28

   Dankjeweel lieverd!

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK FRIDAY (16 december t/m 22 december)

  IT' S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAAAAASSSS.... Yaaay! Ik heb er zo' n zin in #bijnabijnabijna ! Een...

  Sluiten