#FASHIONwithsuus

PATCHED GIRL

Morning !

It’ s been a little while… dus ik dacht het is weer eens tijd om een nieuwe outfit te delen. Dit keer eentje van een outfit die je eigenlijk het hele jaar door zou kunnen dragen doordat hij bestaat uit verschillende laagjes:) 

Ik draag sinds tijden weer een Mom jeans…Ik weet niet precies wat het is met dit model. De ene keer HAAT ik het letterlijk en heb ik het gevoel dat mijn hele figuur erin verdwijnt. En de andere keer vind ik het opeens een supergoed idee om mijn Mom jeans uit de kast te trekken. In het bijzonder wanneer ik de foto’s van Anna Nooshin bekijk hahaha. Niemand anders kan een mom jeans zo rocken zoals zij. Anyways, een Mom jeans dus. Maar dan wel met een goed paar hakken anders heb ik het gevoel dat er enkel een dwergje van me overblijft.

Ik draag een kanten body en een ietswat glitterend truitje met diepe V-hals zodat je nog net het randje van de body ziet. Een klein beetje sexyness in deze stoere outfit kon geen kwaad dacht ik zo. Daarboven draag ik een SUPER warm patched leren jackie. Isn’ t it GREAT? I mean…jaaaa toch?! Ik ben in ieder geval totally in love.

Omdat ik blauw en roze erg graag combineer koos ik voor een roze tasje bij dit blauwe truitje:)

Zonder jackie is de outfit prima voor de tussenseizoenen en zelfs zomer, en met jackie perfect voor de koudere dagen:)Ik kan niet wachten op de zomer trouwens, damn I NEED SUN! Maar nu eerst nog even fietsen door de kou! Wish me luck en tot sneeeelll!

 

xoxo
Suzanne

Schoenen: Sacha/  Truitje: Rich&Royal / Broek: Primark / Leren jackie: Rich&Royal / Tasje: Moschino via van den Assem  / Kanten body/bra: Leg Avenue 

Fotografie door: Sonja Vogel

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

Related Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  April 25, 2017 at 17:28

  Het jasje is echt te leuk!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  HOE JE ZONDER TE KOKEN TOCH EEN GEZONDE BRUNCH OP TAFEL ZET!

  Zonder te koken een gezonde brunch op tafel zetten? Ja dat kan! We kennen het allemaal, van die zaterdagen of...

  Close