#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (21 APRIL T/M 27 APRIL)

Als jullie mijn Instagram pagina de afgelopen week in de gaten hebben gehouden dan hebben jullie al aardig wat activiteiten, zoals een heuze Pizza Party en een Kermisbezoekje, voorbij zien komen, maaaaarrr uiteraard was er meer! Ik denk dat je de afgelopen week mag omschrijven als een week vol sportiviteiten (is that even a word…?!) lekker eten én gezelligheid! Oh en ik boekte spontaan een vakantie voor volgende week! Benieuwd naar dit alles én hoe je kans maakt om een tof Adidas trainingssetje te winnen? Neem dan snel weer even een kijkje in deze nieuwe Flashback Friday post!

 

Vrijdag 21 april:

– 7:00 uur: Opstaaan!
– Ontbijt: Een kop thee + Acai bowl met wat cruesli
– Work-out: 90 minuten zwemmen
– After work-out snack: Appeltje
– Werken! Lekker achter het laptoppie met een kopje thee!
– Lunch: 4 snee brood (2 met hummus, 2 met kipfilet) + een cracker met pindakaas
– Nog even verder werken tot 18 uur
– Snel boodschapjes halen en eten koken want mijn beste vriendje Jimmie komt gezellig eten !
– Diner: Pasta pennen met kipfilet, broccoli, paprika, tomaat, ui en pesto. Oh en geraspte kaas, bijna het belangrijkste én lekkerste vergeten hahaha.
– Tijdens het eten kijken we betreurd naar buiten, het regent #again. Beide hebben we echt enorme behoefte aan zon, zee en strand. Dus we besluiten gelijk na het eten gewoon eens het internet af te struinen naar vakanties. En daar viel ons oog op een hele mooi aanbieding voor een lange week zon op Tenerife. Boeken? LET’S GO CRAZY! We doen het gewoon dachten we. En nog geen half uur later zitten we alweer op de bank mét een orderbevestiging in onze mailbox. Yaaaasz, wij gaan de zon opzoeken! En precies volgende week vrijdag zullen we al vertrekken! #zinin
– GTST + The Voice Kids finale. Inmiddels is ook Tjarko thuis gekomen, die kijkt gezellig een stukje mee.
– 23:00 uur: Welterusten!

Zaterdag 22 april:

– 7:00 uur: Wekkertje! Oui, Oui le samedi!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli + appel
– Sportkleertjes aan en samen met Tjarko op het fietsje naar de Perrysport in de Kalverstraat. De winkel gaat pas om 10 uur open, maar wij hebben om 9 uur een afspraak voor een winactie die ik voor jullie in samenwerking met Perry&Adidas heb georganiseerd!  Ik mag alvast een outfitje voor mezelf uitzoeken in de winkel voordat hij open gaat !! Even serieus, hoe cool is het om rond te lopen in een MEGA grote Perry Sport terwijl er nog niemand is. Hahah best cool kan ik je vertellen. Ik zoek een leuk rood bordeaux sportsetje van adidas uit en dan is het tijd voor een kleine work-out!

Want vanaf vandaag (zaterdag 22 april) wordt er dus elke twee weken een Perry x Adidas City Run gerend. Deze start vanaf de Perry winkel in de Kalverstraat en vervolgens wordt er zo’ n 5 km afgelegd door het centrum van Amsterdam, waarbij er tussendoor nog wat bootcamp oefeningen gedaan worden. Super, super leuk! Ik ga na mijn vakantie zeker weer een keertje meerennen! Tijdens je eerste run krijg je een superleuk welkomstcadeautje én iedereen krijgt tijdens deze runs de kans om de allernieuwste adidas Boost hardloopschoenen te testen. Oh en je spaart ook nog eens met een soort puntensysteem voor gratis Adidas items! Dus hoe vaker je meerent, hoe meer kans op verschillende toffe producten! Ik zie alleen maar voordelen van deze zaterdagochtend work-out! Samen gezellig met vriendinnen of je moeder. Echt heel leuk! Iedereen kan gratis meerennen, kijk even op de Facebookpagina en zet je zelf op aanwezig zou ik zeggen!  Oh EN EN EN, neem even een kijkje op mijn Instagram om te zien hoe je kans maakt om voorafgaand aan één van de cityruns in juni een volledige adidas outfitje (tight+top+schoenen) te ontvangen in de nieuwe Perry Flagshipstore aan de Kalverstraat én vervolgens samen die 5 km te rennen met mij en natuurlijk het hele adidas/perry team en alle andere sportievelingen!
– Om 11:30 uur is de work-out afgelopen en moet ik me snel omkleden en door naar een heuze PIZZA PARTY! Wiehooe! Ik ben uitgenodigd op het Westergasfabriekterrein bij Magioni! Ik mocht mijn bestie meenemen dus Jim komt ook gezellig!
-Lunch: De allernieuwste courgette pizza van Magioni! Tijdens deze pizza partij worden we verrast met de nieuwste healthy pizza van Magioni. Misschien ken je deze pizza’ s wel? Ze liggen namelijk al een jaartje bij de Albert Heijn en ook bij sommige Jumbo’ s!  Anyways, het zijn gezondere pizza’ s dan de normale omdat ze voornamelijk bestaan uit groenten. Magioni is vooral bekend geworden door de bloemkool pizza bodem en vandaag lanceerde ze dus hun nieuwste variant: de courgette bodem! Wij mochten hem als allereerste proeven en ik kan je vertellen dat het smullen was! Echt totaal genieten! Je proeft helemaal niet dat de bodem van groenten is gemaakt, het smaakt gewoon lekker deeg-achtig namelijk! Tijdens het event krijgen we trouwens ook nog een heeeeel leuk spijkerjackie (zie foto’ s hieronder). Nu zijn we officieel lid van de Magioni Pizza Squad. Hahah hoe vet #pizzalifegoals.
– Na het event gaan Jim en ik nog even de stad in. Want we gaan natuurlijk volgende week wel op vakantie…maar meneer heeft helemaal geen zwembroek. Ai, die moeten we dus even scoren!
– Om een uurtje of 16 ben ik weer thuis en duik ik nog even achter mijn laptop om te werken. Jim gaat even naar huis en we spreken af in de avond weer even samen te eten.
– Work-out: Omdat Jim pas over een uurtje langskomt besluit ik nog even wat extra zonnestraaltjes mee te pakken en nog 6,6 km te gaan rennen (mijn standaard mini rondje). Maar jeetje dit valt zwaar o.O’. Misschien was het na vanochtend toch niet zo’ n goed idee nog een keer mijn hardloopschoenen aan te trekken…
– Diner: Als jim om 18:30 uur is gearriveerd maken we een heerlijke maaltijdsalade van rucola sla met gerookte kip, geitenkaas, zonnebloempitjes, pijnboompitjes, komkommer, tomaat, zongedroogde tomaat, ui, en knoflook. #yummie
– Na het eten buiken we even uit op de bank en om 21:30 uur ga ik slapen. Tjarko is eten bij vrienden dus ik heb nog even lekker het hele bed voor me alleen #diagonaalchillen

Zondag 23 april:

– 9:00 uur: joaaaa lekker uitgeslapen:)
Ontbijt: Havermoutje met 40 gram havermout, 250 ml Alpro melk, een handje gewelde rozijnen, een appel en wat kaneel
Work-out: Gymtime! Even een uurtje krachttraining van het bovenlijf en dan weer naar huis.
– Douchen, rommelen in huis met Tjarko en dan samen lunchen
Lunch: 4 snee brood (2 met kaas+mosterd, 2 met hummus)
– Na de lunch gaan Tjarko en ik gezellig even de stad in! We zijn beide eigenlijk totaal GEEN kermistypes, maar we gaan toch elk jaar even een kijkje nemen op de Kermis op de Dam. Vorig jaar kochten we een kaartje voor de View (het reuzenrad). En ditmaal was de zweefmolen aan de beurt. En ik kan jullie verzekeren dat dit hoger is dan je denkt. Wanneer Tjarko aan me vraagt of ik even naar beneden wil kijken als we op z’ n hoogst zijn schrik ik toch best hard. OOPS…heb ik toch iets van hoogtevrees geërfd?
– Na ons zweefmolen avontuur wandelen we gezellig naar de 9 straatjes.
– Snack: Chai latte + carrot cake in een schattig tentje ergens in de 9 straatjes
– Rond een uurtje of 18 zijn we weer thuis en gaan we gelijk eten koken
Diner: Snijbonen met een kipschnitzel en gebakken aardappeltjes + mayonaise #lekkerzondagsmaaltje
– Na het eten komen er wat vrienden van Tjarko langs om El Classico te kijken. We hebben maar 1 tv dus ook ik kijk gezellig mee
Snack: Paprika Chippies|
– 23:30 uur: Welterusten<3

Maandag 24 april:

– 7:00 uur: Wakker voor de wekker..hoe chill! En we gingen niet eens supervroeg slapen gister
– Ontbijt: Havermoutje met 40 gram havermout, 250 ml Alpro melk, een handje gewelde rozijnen, een appel en wat kaneel
– Work-out: 60 minuten zwemmen! Heerlijk, vandaag ben ik echt in vorm zie ik aan de tijden die ik aantik!
– After work-out snackie: Plak ontbijtkoek met halvarine
– Werken achter de laptop!
– Lunch: 4 snee brood (2 met kipfilet, 1 met pindakaas, 1 met kaas)
– Werken én nog even langs 2 afspraken in de stad.
– Snack: Banaan
– Om 16:40 uur ben ik weer thuis en besluit ik om me snel om te kleden en naar de sportschool te fietsen. Tjarko is om 17 uur vrij en zal dan ook gaan sporten en ik heb eigenlijk wel zin om ff samen te knallen.
– Work-out 2: 90 minuten sportscholen! Lekker een uur kracht en een half uurtje uitfietsen op de Crosstrainer! Super!
– Diner: Rijst met kipfilet en broccoli + wat snijbonen die nog over waren van gister
– Na het eten lekker op de bank GTST kijken en ‘ Helemaal het einde’
– Snack: Johnny doodle chocolade (bitterkoekjes smaak #zolekker)
– 22:00 uur: Lekker slapen! Vandaag was een heerlijke dag! <3

Dinsdag 25 april:

-8:00 uur: Ik kom mijn bed uit. Een uurtje later dan normaal…omdat het kan vandaag:)
– Ontbijt: 3 snee brood (2 met pindakaas+ een banaan, 1 met nutella)
– Work-out: Zwemmen! Deze week neem ik het ervan qua zwem work-outs! Het is namelijk mei vakantie en dan is het zwembad extra veel open voor baantjes zwemmen! Jihaaa!
– After work-out snackie: Een cracker met Nutella en een plak ontbijtkoek
– Dan gaan we aan het werk!
– Lunch: 4 snee brood (2 met kaas+mosterd, 2 met kipfilet) + een speltcracker met pindakaas
– Werken, werken, werken
– Snackie: Een bakje druiven
– Work-out 2: Ook vandaag heb ik super veel positieve energy en zin om te sporten. Dus ik ga nog een rondje rennen om 18 uur! Het worden uiteindelijk 6 kilometers en een beetje. Ik ren lekker op mijn gemakje en eindig met een redelijke snelheid.
– Als ik terug kom van het rennen is Tjarko ook thuis gekomen van werk en gaan we samen koken.
Diner: Spaghetti met grote zak Aziatische wokgroenten + rundergehakt en pittige rode saus ! Yummie
– Na het eten besluiten we op de bank te ploffen en hier niet meer van af te komen. Nu het mei vakantie is en ik ‘ s avonds dus niet hoef te werken vind ik dat echt zoooo heerlijk!
– 22:00 uur: Lekker vroeg slapen!

Woensdag 26 april:

– 7:00 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Ik gooi de Perry x Adidas win-actie online op Instagram ! (écht even checken als je kans wilt maken om je eigen adidas outfitje te mogen uitzoeken!) Daarna ga ik lekker sporten!
– Work-out: Ik ga een uurtje zwemmen! Zo fijn voor de derde dag op rij:)
– Lunch: 4 snee maisbrood (1 met kaas, 1 met aardbeienjam, 1 met hummus, 1 met Nutella)
– Werken!
Snack: Grote plak ontbijtkoek met halvarine
– Werken en even de stad in om een pakketje op te halen.
– Diner: Rauwe witlof salade met witte druiven, appel, rozijnen en walnoten
– ‘ s avonds lekker op de bank. Dat het is het voordeel van de meivakantie!
– 22:00 uur: Slaapjes doen!

Donderdag 27 april/ KONINGSDAG:

– 8:00 uur: Uitgeslapen als een Koningin
– Ontbijt: Havermout met appel, kaneel en rozijntjes
Work-out: Samen met Tjarko een rondje langs de Amstel rennen (10 km)
After work-out snack: Een sneetje maisbrood met kipfilet en een gekookt ei
– Douchen, omkleden, gezellig uit het raam kijken naar de drukte en dan uiteindelijk zelf ook de drukte in:)
– Lunch: Samen met Jim en Tjarko ben ik richting de Pijp gelopen. Tjarko gaat verder met zijn vriendengroep en Jim en ik stoppen bij het kraampje met Friet&Hotdogs voor een grote friet met en een kiphotdog. Yummmiee
– Na de lunch wandelen we met een omweg richting het Rijksmuseum en vanuit daar door de kleine straatjes richting de Bloemenmarkt. Daar is ook de rest van onze vriendengroep waar we mee hebben afgesproken. We chillen gezellig langs de grachten, kijken bootjes en wandelen dan de keizersgracht af richting de Hermitage. Rond een uurtje of 17 gaat een deel van de groep daar met de boot. Jim en ik gaan niet mee en we gaan gezellig boodschapjes halen en bij mij thuis eten. We zijn wel weer even klaar met die drukte en het lawaai.
– Diner: Een Magioni pizza uit de oven met als toetje een Bosche bol #cheatday
– Na het eten is Tjarko ook al thuis, kijken we GTST en gaan we op tijd slapen omdat het nogal een lawaai is aan de voorkant van ons huis. De slaapkamer bevind zich meer naar achter waardoor het iets beter te doen is:)
– 22:00 uur: Welterusten<3 !


Hopelijk heb jij ook een fantastische week en natuurlijk een gezellig Koningsdag gehad:) Op naar het weekend en natuurlijk volgende week. Jihaaa!

Liefs,xx
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
PATCHED GIRL

Morning ! It' s been a little while... dus ik dacht het is weer eens tijd om een nieuwe outfit...

Close